horoszkop osszeferhetosegMelyik csillagjegy melyikkel illik össze leginkább: Vannak olyan csillagjegyek, melyek nagyon jól össze tudnak passzolni és vannak olyan csillagjegyek is, melyek keveréke vagy kombinációja nem valami hasznos vagy nincsenek jó hatással egymásra. Ezzel a táblázattal igen jól jár, hiszen megnézheti, hogy milyen csillagjeggyel hogyan alakulhat a kapcsolata. A táblázatban szereplő jelek kapcsolatok a különböző csillagjegyek között.

horoszkop osszeilloseg

Itt következnek a jelek magyarázatai:

+++ a leginkább összepasszoló párok a csillagjegyek szerint.
++  igen jól működő kapcsolat
+  hogy ha jól odafigyelünk, harmonikus lehet a kapcsolat
-   sok konfliktus adódik a kapcsolatban
–  nagyon tiszavirág életű, rövid kapcsolat
*  két véglet: vagy nagyon jó kapcsolat vagy nagyon rossz

Nézzük, hogy adott csillagjegyhez melyik pár passzolhat a legjobban, melyiket nem ajánljuk egyáltalán:

Kos (03.21 – 04.20.) – A Kosnak, aki optimista, partnere lehet a Mérleg és a Nyilas, de a Bak kifejezetten rossz választás a számára.

Bika (04.21 – 05.20.) – a szenvedélyes Bika, akinek jól működő a kapcsolata a Bakkal, a Szűzzel, a Halakkal és a Rákkal, de a Vízöntőt, és az Ikreket el kell kerülnie.

Ikrek (05.21 – 06. 21.) – a legjobban a Nyilas tud vele szimbiózisban élni, de a Bak, a Szűz, és a Rák nem jön jól ki vele.

Rák (06.22 – 07.22.) – teljesen biztonságban érezheti magát és kapcsolatát a Bak, a Halak, vagy a Bika mellett, viszont a Kos és az Oroszlán rossz választás a számára.

Oroszlán (07.23 – 08.23.) – a Nyilas és a Kos tudja megadni, amit szeretne, de a Vízöntővel is jól kijön. A Rák és a Halak nem alkotnak vele jó párost.

Szűz (08.24 – 09.23.) – a Halak és a Bika, de még a Bak is jól kijöhet vele, viszont a Vízöntőt, az Ikreket és a Nyilast jó, ha messzire kerüli.

Mérleg (09.24 – 10.23.) – a Mérlegek számára az Ikrek, a Kos és a Vízöntő elég jó választás lehet

Skorpió (10.24 – 11.22.) – az Ikrek és az Oroszlán nem lesz megnyugtató és biztos kapcsolat, de a Bika az lehet.

Nyilas (11.23 – 12.21.) – az Ikrek, a Vízöntő, netán a Mérleg mellett boldog és szabad lehet. A Skorpió és a Szűz azonban számára kerülendő. Meg kell viszont jegyezni, hogy bár a nagy számoktörvénye alapján a Bika nem túl jó választás, mégis úgy látszik akár e csillagjegy szülöttje is jó választás lehet.

Bak (12.22 – 01.20.) – A Nyilas, a Mérleg és az Oroszlán legkevésbé ideális számára, ám egy másik Bak szép és boldog életet biztosíthat neki,

Vízöntő (01.21 – 02.19.) – az Ikrek vagy a Mérleg eléggé megbízható kapcsolat lehet, de az Oroszlán nem valami jó társ számára.

Halak (02.20 – 03.20.) – A Skorpió, a Szűz és a Bika jó társa, de sokszor visszahúzódó és titokzatos, ezért nehezen kiismerhető mások számára.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás