Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2016 - 2017 - Többségében mindannyian bele bele kukkantanánk a horoszkópunkba, hisz ki ne szeretné tudni, hogy mit tartogat például a következő hónap. Felfoghatjuk úgy is, hogy érdekel bennünket, mit jósolnak nekünk a csillagok, de egyszerű kíváncsiság is, ami hajt bennünket a jóslatok megismeréséhez. Az biztos, hogy itt ezen az oldalon nem csak hétről hétre olvashatja mindenki a saját horoszkópját, de már egy hónapra előre is megtudhatja, hogy milyen fontos, vagy épp váratlan eseményekre készüljön, hisz itt a havi horoszkóp! Ezen belül minden hónapban megmutatjuk, hogy csillagjegyenként ki mire számítson, mit remélhet a szerelem, a pénz, vagy akár a munka, az üzleti élet terén és mire ügyeljen az egészségét illetően.

A legújabb havi horoszkópért görgess le!

Természetesen a havi horoszkóp nem arról szól, hogy bárkinek írásba adjuk, mi minden fog vele a hónap során történni, de nagyon is jól meg lehet közelíteni a várhatós eseményeket a bolygók, a csillagok állása, egymáshoz való viszonya alapján. A horoszkóp ugyanis nem egy jóslati forma, hanem mint az asztrológia lényeges része, egy tudományág, amit hozzáértő módon remekül lehet alkalmazni arra, hogy bizonyos események gyakoriságát és esélyességét meg lehessen állapítani. A havi horoszkóp azért is lehet érdekes a napi, vagy heti jövendölések mellett, mivel hetekre előre segít abban, hogy hosszabb távra tervezzen az ember ennek ismeretében. Ahhoz, hogy tisztán értsük, mit is jelent a horoszkóp, milyen szisztémán alapul, tudni érdemes azt, hogy mindannyiunk éltére rettentően nagy befolyással van a születési időpont, és az, hogy abban az adott pillanatban milyen volt a bolygók állása, illetve a bolygók milyen szögeket zártak be egymással a születésünkkor.

Úgy gondoljuk, mindenkinek szíve joga, hogy elfogadja-e az ezotéria tanait és elismeri-e, hogy ez egy tudományon alapuló tematika, erre épül a havi horoszkóp elkészítése is. csak az tud érdemi horoszkópot készíteni, akinek ehhez meg vannak a kellő háttértanulmányai, és aki ebbe megfelelően komoly energiákat is fektet. Mivel ezen az oldalon minden hónapra előre már jó időben elolvashatja havi és heti horoszkópját is, így nagy esély van arra, hogy idejében áttanulmányozva azokat mindenki úgy tudja előkészíteni a következő heteket, hogy az számára a lehető legjobban alakuljon.

Havi horoszkóp 2016 - 2017 - kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő, halak - Görgess le és kattints a részletekért!


Nagy sikere van a heti horoszkópunknak, így biztosak vagyunk benne, hogy a havi előrejelzéseket is érdeklődve olvassa minden csillagjegy szülötte. Egyáltalán nem mindegy, hogy a bolygók mozgása mit jövendöl, és persze nem mindegy, hogy kellő időben fel tudunk-e készülni a netán nem várt eseményekre. A szeptember havi horoszkópból mindenki megtudhatja, hogy mit ígérnek a csillagok számára és szerettei számára a hónap során egészség, pénz, boldogság, munka terén. Ez azért is igen hasznos, mert ennek tudatában némileg irányítani tudjuk életünket, hiszen amikor ismert, hogy valami nem szokványos dolog is történhet velünk, akkor azt idejében kezelni tudjuk.


Lassan eljön a nyár utolsó hónapja, sokan túl vannak már az idei nyaraláson, de vannak bőven, akiknek még hátra van a nagy utazás, pihenés. Érdemes tehát most is előre tekinteni kicsit, kinek, melyik csillagjegynek mit hoz a 2016. augusztus hónap, mit várhatunk a horoszkópunk szerint. Remek lehetőség tehát, ha elolvassa ezt a csillagjegyek szerinti előrevetítést, mert ennek tudatában az élet minden terén jól fel tud készülni arra, milyen különös eseményekre kell számítani az augusztusi hetekben.


Mivel itt vagy kedves olvasó, az csak jót jelenthet, hiszen nyilván kíváncsi vagy, mit is tartogat számodra a 2016. Július hónap, milyen különleges örömökkel kecsegtet és mik azok a kisebb nagyobb várható események, amelyekkel jó ha már most előre számolsz. Így jócskán megkönnyítheted a magad számára ezeket a heteket, arról nem is beszélve, hogy ha előre látod, milyen következményeket okozhatnak a bolygók júliusi mozgásai, akkor könnyen veheted majd az akadályokat, hisz nem ér meglepetés. Olvasd el figyelmesen párod és netán gyermekeid 2016. Juliusi horoszkópját is, mert ezzel a szisztémával igazán jó felé terelheted őket, segíthetsz nekik is abban, hogy életük mely területére figyeljenek most különösen oda ahhoz, hogy boldogan és gondtalanul teljenek ezek a hetek.


Látom, éppen a mi oldalunkat böngészed :) és ezt a jó kis horoszkópot olvasod, ez már elég nekünk ahhoz, hogy tudjuk, nem hiába igyekszünk segítséget nyújtani a csillagjegynek ahhoz, hogy megfelelő felkészültséggel várhassák mindannyian a júniusi eseményeket. A legtöbb csillagjegynek nyugalmas, szép érzelmekkel teli hónapot ígérnek a bolygók állásai, mozgásai és remélhetőleg sokat segítünk azzal, hogyha felhívjuk a figyelmet néhány olyan várható eseményre, amire nem is gondolna az ember önmagától. Ha figyelmesen átolvasod a magad és családod júniusi horoszkópját, akkor még szebbé és kellemesebbé teheted ezeket a napokat, mivel nálad jobban senki nem fogja tudni, hogy a másiknak épp milyen támogatásra, vagy segítségre van szüksége ahhoz, hogy igazán jól és fennakadás nélkül menjenek a dolgok. Ha pedig a környezetedet ezzel segíteni tudod, abból te is csak profitálni fogsz.

  
Ezt már olvasta?Bezárás