kos horoszkopKos horoszkóp 2015 - 2016 - A Kosok eleme a Tűz, uralkodó bolygója a Mars. Többnyire jóindulatúan hiszékeny emberek, de ezzel egy időben harcias, határozott személyiségek is. Hatalmas energiatartalékokkal rendelkeznek, rossz esetben némi agresszivitás is tapasztalható, de ennek nem rosszindulat az alapja, inkább a visszafojtott és felhasználatlan erő. Nagyon sok Kos alkalmas az iránytó szerepre, elszántan küzd azért, ha lehetősége nyílik egy vezető pozíció megszerzésére és azt véghez is viszi.

Döntéseit rövid idő alatt és gyakran túlságosan is hirtelen hozza meg, ettől időnként meggondolatlannak tűnhet. Az biztos, hogy a Kos örökké tettre kész, jószívű és odaadó természet, kitűzött célját, álmait szinte minden esetben eléri és megvalósítja. Szókimondó, nem beszél mellé, ami a szívén, az a száján. A Kos legkedvesebb színei a narancs és a piros. A piros utal a Tűz elemre, mely szín szorosan összefügg a vággyal és a szerelemmel, hisz ezek színe.

Ez magyarázza a Kos lobbanékonyságát, hatalmas energiáját és eltántoríthatatlanságát. A Kost egy kudarc nem veti vissza, nem zuhan önsajnálatba vagy kétségbeesésbe, sőt inkább inspirálja, hogy legyőzze a nehézségeket. Persze ők is érző emberek, ráadásul nagyon mesterien képesek érzelmeiknek hangot adni és tudnak gyengédek is lenni. ha hatalomhoz jut, igen jól tud élni és bánni vele, dominanciájának itt veszi nagy hasznát. A narancs szín a másik, mely a Kos színe, ez az örökös fejlődni vágyás és az olthatatlan kíváncsiság színe, jó értelemben véve a tudományok, és általában minden új után. A narancsot kedvelők hirtelenségük mellett igen jószívűek és jóindulatúak, segítőkészek, jellemzően jókedvűek, tréfára kaphatók. A Kos egy igen kreatív személyiség, nem lehet mellette úgy elmenni, hogy ne vennénk észre.

Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

Kos (március 21 – április 20) - 2015 - 2016 évre

A Kosra meglepően változatos és igazán kellemes évek várnak, egyénisége, teste, lelke erőteljes átalakuláson fog keresztül menni. 2015. első felében jobban kell figyelnie egészségi állapotára, de az év második részében már helyreáll az egyensúly. Anyagi helyzetében nem várhatóak nagyobb változások, lehetőségeinek csak munkabírása és kitartása szab határokat. A 2015-ös évben a családi kapcsolatokon lesz nagy hangsúly, ezen a téren minden a legjobb irányban halad és folytatódni fog a tendencia 2016. során is. Az egyedülállók 2015 végére megtalálják azt a párt, aki viszonozza érzéseiket és révbe is érhetnek.

A Kos számára a horoszkóp 2016. szerint hoz majd egy két nehéz időszakot és azt sem árt észben tartani, hogy meglévő vagyonát óvatosan kezelje. Kétes üzletekbe semmiféleképpen nem szabad belemenni. A Kosok nagyon sokszor egyenes és nyílt viselkedést vesznek fel, ami abba torkollhat, hogy egyesek az üzleti életben megpróbálhatják kihasználni őket. A horoszkóp tanulmányozásával könnyen megelőzhetjük ezt a problémát, hiszen olyan gyenge pontokra is ráakadhatunk, amiket tudunk csiszolni. A csillagok viszont azt jövendölik erre az évre, hogy a munka és a befektetés meg fog térülni, hiszen nagyobb vagyonra fog szert tenni.

A Kosok nagyon szeretnek jót tenni, ezért kell alaposan átrágni azt, hogy hova fog kerülni az adomány, hogy ha adakozunk. A Kosnak az egészségügyi éve egy picit rossz lesz, nehéz fizikai és lelki állapotba fog kerülni, de ezen hamar túl fog jutni csak kitartás kell és sok vitamint kell szednie, hogy szervezete hamar regenerálódni tudjon. Az évnek nagyon nagy energiával és hihetetlen nagy erővel fog nekilátni, e miatt kell több energiát fordítania az egészségére és arra, hogy kipihent legyen. Mindenképpen karban kell tartania magát, hogy a hétköznapokban fel tudjon készülni az olyan esetekre amikor több erőforrást igénylő munkát kell végeznie. Az év elején kicsit hajlamos arra, hogy elnagyolja a dolgokat. A Kos nagyon céltudatos így, hogy ha kitűz egy bizonyos célt, akkor azt szinte biztos, hogy teljesíti és nagyon sokat belead így az üzleti életben is remekelni tud. Hogy ha a horoszkópra hallgat, akkor nagyon sikeres lehet és kimaradhat felesleges munkahelyi vitákból amit simán eltud kerülni.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás