oroszlan horoszkop csillagjegyOroszlán horoszkóp 2015 - 2016 - Aki az Oroszlán jegyében született, az tisztában van azzal, hogy az élet legtöbb területén saját mag az, akire leginkább számíthat. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. E mellett fantasztikus akaraterővel bírnak, de elég zárkózottak is épp azért, mert saját fejlődésük áll célként a központban. Vigyáznia kell az Oroszlánnak, sokkal jobban kéne mások felé nyitni, hogy ne maradjon egyedül. Az önsajnálat és az önként vállalt magány megnehezíti a kapcsolatteremtést, lépje át saját korlátait, hogy kitágulhassanak a lehetőségei. Persze az oroszlánok nevükhöz méltóan nagy harcosként élik az életüket, ha vezető pozícióba kerülnek, kiválóan tudnak élni e lehetőséggel.

Humánus, önzetlen személyiségek, sosem kicsinyesek, kellően és nem mértéktelenül büszkék, ez teszi őket alkalmassá az irányításra. jellemüket leginkább az határozza meg, hogy a Tűz elembe tartoznak, uralkodó bolygójuk pedig a Nap. Kedvenc színe az Oroszlánnak az aranysárga, még kedvenc és számára hasznos gyógynövénye is ezt támasztja alá, hiszen ez a kamilla virág és a szintén aranysárga sáfrány. Szereti az erős illatokat is, mint a narancsolaj, vagy a gyömbér, kedvenc gyümölcse pedig a mandarin. érdekes megfigyelni, hogyan kapcsolódik, illetve hogyan mutatkozik meg ez a szép szín az oroszlán viselkedésében, hangulatában. A narancssárga és az arany szín – mert ez az Oroszlán másik kedves színe – szinte árasztja magából a melegséget, az odaadást, a dolgokhoz való optimista hozzáállás hangulatát. Ahogy az oroszlán, mint állatfajta szeret a magas szirttetőről büszkén, békésen szétnézni, és konstatálni, hogy minden rendben és, a dolgokat, eseményeket kellően uralma alatt képes tartani, úgy az e csillagjegy szülöttei is szeretik ezt az érzést és ez ad nekik további lendületet, erőt.


Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

Oroszlán (07.23 – 08.23) 2015 - 2016 évben - Talán az Oroszlánok néznek a két legszebb, legkellemesebb év elé, olyan jó passzban lesznek, hogy az lesz az érzésük, mintha a Nap is nekik kelne fel minden reggel. Remek lehetőségekkel találják szembe magukat az érzelmi, munkahelyi lehetőségek terén egyformán, de egészségileg is kirobbanó formában lesznek. Vigyázni kell azonban, hogy a nagy lendület ne csapjon át túlzásba, mert akkor elvész a varázs és ilyenkor az ember nehezebben is tudja kontrollálni magát. Amire oda kell azért figyelni az Oroszkán szülötteinek is, hogy családi, baráti kapcsolataira ne legyen rossz hatással a saját agy jóléte. Óriási energiáját ne a vitákban kamatoztassa, inkább tanuljon, ismerjen meg új dolgokat.

Az Oroszlán most is kitartó és állhatatos a munka kapcsán, és ez a nagy kitartás minden képen igen kedvező eredményeket hoz. Az oroszlán tündökölni fog 2016-ban, nem csak akaraterejével és elszántságával, hanem tehetsége és kreativitása is különösen magas fokon tud majd érvényesülni. Ez azért is fontos, mert életeleme az, hogy megbecsüljék és munkáját elismerjék, de e téren az év során nem is lehet majd panasza. Most a munka révén ráadásul nagyon sok új embert is meg fog ismerni és ebből nem csak tapasztalatilag, de lelkileg, szellemileg is remekül táplálkozhat.

Az, hogy a munkájában ilyen sikeres lesz, szépen viszi előre az Oroszlánt pénzügyeiben is. 2016-ban minden jel szerint végre lehetősége nyílik arra, hogy egy rég óta dédelgetett álmot megvalósítson, ami lehet egy új lakás vásárlása, de az is lehet, hogy egy rég óta tervezett üzletbe vág bele. Bármelyik ügylet kerül sorra, szinte már most biztosra vehető a siker és az, hogy pénzügyileg nagyon kedvező feltételekkel tudja tervét végrehajtani.

Ha Ön az Oroszlán jegyében született, akkor egész esztendőben nem fogja az orvosa látni, mert kiváló állapotban van és a sikerek is abban segítik, hogy az egészsége maradjon is ilyen jó. Mivel hangulata a kedvező események folytán állandóan megfelelő, nem lesz oka a félelemre, szorongásra, így semmi másra nem kell különösebben odafigyelnie csak arra, hogy ne hajszolja túl magát. Az rendben van, hogy érzi, ilyen lendületet ritkán kap az ember, de ha ez az egészség rovására megy, akkor nem tudja élvezni a sikereket. Minden napra jusson egy kis idő legalább, hogy saját magával törődni tudjon, ha másra nem, de egy órányi kis sétára mindenképp.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás