1 logoAz emberek nagy része kíváncsi az éves előrejelzésekre, ezért nagyon jó dolog lehet a 2016-os horoszkóp tömör tartalmának megismerése mindenki számára. Van aki titkolja, van aki bevallja, hogy nagyon is érdekli, mit jeleznek számára a csillagok, hogy alakul a bolygók állása szerint életük, milyen lesz az egészségi állapotuk, mi várható a munkahelyen, a szerelemben és egyáltalán. Egy megbízható, jó horoszkóp elkészítése nem is olyan egyszerű dolog, bárki nem is képes erre, elég magas tudás, széles látókör és már majdnem elhivatottság kell ehhez is. A horoszkóp az ezoterikus tudományok egyik ága, illetve egy része annak, mely tudomány életünk fontos kérdéseire keresi és igyekszik megadni a válaszokat, szigorúan tudásalapon. Az asztrológia – ennek írásos megnyilvánulása a horoszkóp – a naprendszer bolygóinak egymáshoz való viszonyán keresztül képes előrejelzéseket adni, hiszen ettől függ az egyes csillagjegy alatt született személyek éves horoszkópja 2016-ban is. A bolygók mozgása, egymáshoz mért helyzete szabja meg, hogy egy adott időpontban született személyeknek milyen lesz szintén adott időintervallumban az egészségi állapotuk, a hangulatuk, embertársaikhoz való viszonyulásuk.


Lássuk, mire számíthatnak az éves horoszkópjuk tükrében a Kosok 2016 tekintetében? A bolygók egymáshoz viszonyított helyzetéből az tűnik ki, hogy a Kosok az utóbbi évek során szinte minden esztendőben valami traumatikus eseményen kellett átessenek, de ennek a rossz sorozatnak most már remélhetőleg vége szakad. Az egészségük kapcsán nem lesz semmi számottevő problémájuk, tele lesznek energiával és ez meg is látszódik majd kapcsolataik kiegyensúlyozottságában, munkahelyi előre menetelükben. Remek idő lesz 2016 többek között tanulásra,a Kos szülötte igen fogékony lesz, akár egy új szakma kitanulását is tervezhetik. Az elmúlt időszakban távolabb került barátok, ismerősök újra igénylik társaságodat, engedj a kérésnek, nagyon jó alkalmak nyílnak a kellemes társasági életre.

A Bika jegyű személyek 2016-os horoszkópja sikerekben gazdag esztendőt ígér, bár a jegy második felében születettek némi átmeneti nehézségre jó, ha számítanak. Az előrejelzés nem hatalmas negatív fordulatokat mutat, talán inkább arra kell felkészülni, hogy mindenért valamivel jobban meg kell küzdeni, mint ahhoz a Bika hozzászokott. Talán egy kicsit visszavonultabban élnek majd a Bika férfiak és nők is ebben a szakaszban, néhány esetben a jó barátok teszik próbára idegeiket, de az erős kapcsolatok mindezeket kibírják. Pénzügyekben folytatódik a már évek óta tartó remek széria, alkalmas időszak lesz a 2016-os év egy nagyobb beruházásra, akár ingatlanvásárlásra is.

Az Ikrekre nézve a közeljövő szintén javuló tendenciát mutat, a horoszkóp 2016 számukra sokkal biztatóbb, mint az előző esztendő. Most egy nyugalmasabb, minden szempontból kedvezőbb évre lehet számítani, egészség, érzelmi élet, munka- és pénzügyek terén is. A sorozatban tapasztalt negatív behatásoktól végre megszabadul az Ikrek csillagjegyben született személy, úgy is mondhatjuk, fellélegezhetnek, sokkal jobb idők köszöntenek rájuk, ez látható a bolygók várható 2016-os együttállásából.

A horoszkóp 2016 szinte minden téren az eddiginél sokkal lazább, könnyebb évet ígér a Rákoknak, akik az Ikrek jegyűekhez hasonló képen egy elég kemény esztendőt hagynak maguk mögött. Rengeteget dolgoztak, fizikailag, idegileg és szellemileg is elérték a teljesítőképességük határait. Azonban ennek 2016-ban learathatják a gyümölcsét, némileg lazábbra engedhetik a gyeplőt, és így lesz idejük önmaguk testének, lelkének ápolására és építésére. Munkahelyén nyugalmas időszakra számíthat a Rák 2016 során a horoszkóp alapján, ezért minden féle képen valóban azt ajánlom, hogy most minden szabadidejükben magukkal törődjenek. Megéri átalakítani nekik is táplálkozási szokásaikat, sokkal többet sétáljanak, már ez magában nagy eredményt és számottevő változást hozhat a közérzetük javulásában.

Az Oroszlánok között a nők is és a férfiak is az előző év folytatásaként egy igen kellemes és ígéretes horoszkópot mondhatnak magukénak 2016-ra. Tele lesznek jó ötletekkel, nagy baráti társaságokban remekül érzik magukat, ilyenkor sziporkáznak és emelik az összejövetelek fényét, hangulatát. Fizikailag, lelkileg igazán jó formában lesznek, egészségük a toppon lesz, ez pedig hozzásegíti a Rákokat, hogy érzelmi életüket is a lehető legjobban alakíthassák. Ügyelni kell a lelki egyensúly megtartására és ekkor minden baj messze elkerüli a Rák csillagjegy szülötteit, hisz tudjuk, hogy a fizikai problémák legnagyobb része lelki okokra vezethető vissza.

A Szűz jegyében született emberek a 2016-os horoszkóp alapján megtudhatják, hogy az érzelmi élet során megéri némileg türelmesebbnek lenni, ez meghozhatja számukra a tartós boldogságot. Ezt tanácsolom annak ellenére, hogy a Szüzek élete előreláthatóan a megszokottnál jóval mozgalmasabb lesz, akik most még egyedül vannak, jó eséllyel végleg révbe érnek 2016-ban. Az is megtörténhet, hogy egy olyan ismerős személyben talál párjára, akit már hosszú évek óta ismer. A pénz dolgában várható némi bonyodalom, minden esetre ne essen nehezére mások véleményét kikérni, mert lehet, hogy olyan jó tanácsokat kap, amivel átlépheti a pénzügyi problémákat. Fizikai állapotuk maximálisan kielégítő lesz, amire ügyeljenek a Szüzek, az a pszichikai edzettség, mint minden más jegynek, nekik is tanácsolható a némileg lazább életvitel.

Szerencsére a Mérlegeknek is úgy látható, hogy véget ér egy sok kellemetlenséggel megspékelt nehezebb időszak, amikor is szinte hétről hétre nagy változásokon ment keresztül, főként nem kívánt eseményekkel tarkítva. Kapcsolataikra még most is a kuszaság lehet ugyan jellemző, de semmiképp nem kellene feladni a régi barátokkal való együttléteket, erre mindenképp érdemes időt szakítani. A Mérleg csillagjegyűek a horoszkóp 2016 szerint sokat foglalkoznak a pénz hajszolásával, talán kicsit többet, mint amennyi még normális és egészséges, viszont e mellett családjukkal is sokat törődnek, minden igyekezetükkel próbálják életüket normál mederbe terelni és ez az elhatározásuk sikeres is lesz. A kemény közelmúlt néhányuk párkapcsolatára rányomhatta bélyegét, megtörténhet, hogy néhány Mérleg esetében nem is élte túl a kapcsolat a nehézségeket, viszont aki párjával együtt vállvetve vészelte át a nehéz időket, az biztos lehet benne, hogy végre egyenesbe jönnek.

A Skorpió csillagjegyűek egy igen könnyed éven vannak túl, kicsit több volt ebben az időszakban a nagyvilági élet és a pénzkörüli hajsza, 2016-ban jobban kell nekik majd koncentrálniuk arra, hogy nemcsak anyagilag, de érzelmileg és egészségileg is egy stabil helyzetet tudjanak teremteni. Legyenek többet családjuk körében, pénzért nem lehet mindent megvenni! Fontos tennivalói lesznek a Skorpiónak a saját fejlődése érdekében is, mert szinte soha vissza nem térő alkalma nyílik önképzésére, ismeretei tágítására, akár továbbtanulásra is. Családi életük, párkapcsolatuk nyugvópontra jut 2016 közepe táján, békés, harmonikus kapcsolatban töltik az év hátralévő részét, csak arra kell figyelni, hogy a mérleg ne billenjen el súlyosan egyik oldalra sem.

A Nyilas férfiak és nők megtartva a rájuk jellemző lendületességüket jó egészségnek örvendhetnek ebben az időszakban, a szerelem terén igen jó esélyekkel indulnak 2016-ban, minden valószínűség szerint az egyedülállók ez évben rátalálnak igazi élettársukra, akik kapcsolatban élnek, javarészt házasságra kerülhet sor ez idő tájt. Amire figyelni kell kicsit jobban az ő szempontjukból, hogy a pénzügyek terén ez az esztendő kicsit zötyögősebb lehet a Nyilas szülöttei számára, kicsit nagyobb önfegyelemre lesz szükségük, hogy ne nyújtózzanak tovább, mint ameddig a takaró ér. Munkájukat ezt követően is a biztonság jellemzi, de ügyeljenek arra, hogy türelmük lankadatlan legyen, és ne felejtsék el azt, hogy empatikus, jól alkalmazkodó természetükkel minden átmeneti problémát meg tudnak oldani.

A Bakok most megtudhatják, mit ígérnek a csillagok a horoszkóp 2016 szerint számukra. A Bak szülöttek szerelmi életére most nem a megszokott egyszer fent, egyszer lent hullámvasút lesz a jellemző, a nehezen kitárulkozó Bak nő és férfi egyaránt ebben az évben jó eséllyel párjára talál. Egészség terén tovább javulhat a Bak állapota, nagyobb betegségek egyáltalán nem fenyegetik, inkább arra kell koncentrálnia, hogy sokkal többet mozogjon az eddiginél, járjon kirándulni barátokkal, családdal. A pénzügyekben is jól állnak a dolgok, akár egy kifizetődő befektetésbe is belevághatnak, minden esély meg van ennek szerencsés és kamatozó kimenetelére, csak legyenek óvatosak, körültekintők.

A Vízöntők horoszkópjuk előrevetítéséből kiolvashatóan jó egészségi állapotban lesznek, munkájukkal összefüggésben is minden megy a megszokott úton. Amire leginkább nekik ügyelniük érdemes, hogy kapcsolataikra jobban kell majd figyelni, szükségük lesz ez évben is a barátok, rokonok jó tanácsaira, bíztatására, így minden sokkal könnyebben elérhetővé válik számukra. A jó egészségnek örvendő Vízöntőknek is tanácsoljuk azonban, hogy némi testedzést iktassanak be életükbe a 2016-os évben, álljanak át egy manapság úgyis „divatos” egészséges táplálkozásra, és nem kell félni egy kis testedzéstől sem, így garantált lesz a jó testi, lelki állapotuk.

A finoman szólva munkamániában szenvedő Halakra a horoszkóp 2016-ot olvasva rá kell erőltetni, hogy engedjenek ebből a szokásukból valamennyit saját érdekükben, mert egyrészt a munka nem szalad el, másrészt nem lehet ezt hosszú távon csinálni, ha nincs a mérleg egyensúlyban. A szabad Halak ez évtől várhatják a szerelemben való kiteljesedést, rengeteg alkalma adódik, hogy válogasson, és végül még az év végéig párjára találjon. A Halak 2016-ban szinte sorban kapják a legjobb munkaajánlatokat, ezen a téren is döntéshelyzetbe kerülnek, akár azt is mondhatjuk, övék lesz a világ, amibe belefognak az most minden úgy sikerül, ahogy azt elgondolták legszebb álmaikban. A jó állapotban lévő egészségükre vigyázzanak, lelkileg és fizikailag egyformán próbálják kipihenni magukat, ezáltal a legkiválóbb formában nézhetnek a szép jövőbe.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás