merlegA Mérleg nagyon adakozó típus, viszont sokszor adja szívből azt amiről azt gondolja, hogy a másiknak jó. Sokszor kísérletezel, és nem gondolsz bele abba, hogy mik lehetnek a felmerülő következmények. Nagyon kíváncsi természet vagy és rengeteg dolgot kipróbálsz. Nem könnyű kijönni veled, mert te sem gondolod néha komolyan, amit mondasz másoknak. A harmónia a legfontosabb a Mérlegnek, ennek megteremtésére nagyon sokszor törekedi, bár nem mindig jár sikerrel, de feladni nem nagyon szokta elképzeléseit.

Nagyon sokszor javíthatatlanul romantikus és szerelmes alkat vagy. Ez nem mindig jó, ugyanis sokszor ilyen okból kifolyólag szakítasz az aktuális pároddal. A tökéletességre törekszel és sokszor ez az egyetlen cél, amit magad előtt látsz. Olykor túlzásba esel a tökéletességre törekedés közben, így nem mindig könnyű veled kijönni.

Általában mindent megtesztek azért, hogy párotok boldog legyen, és nem akarjátok elhanyagolni a párkapcsolatot, ezért is próbáljátok meg gyakran feldobni a már kihűlő félben lévő szerelmet. A társadalmi és kulturális élet nagyon fontos nektek, ugyanis ebben a közegben tudjátok, általában a legjobban érezni magatokat  A legjobban az Oroszlánokkal tudtok kijönni, de itt vannak még a Nyilasok és a Kosok.

Ne feledje, mindenképpen látogassa oldalunkat, hogy a lehető legtöbb információt ki tudja nyerni és ne kelljen arra várnia, hogy egy olyan oldalt talál, ahol mindent megtudhat a csillagjegyek jövőinek alakulásáról. A párkapcsolatok várható alakulásáról itt azonnal lehet ugyanis tájékozódni és az is azonnal megtudható, hogy ki illik a Mérleghez?

Mondja el véleményét nekünk:

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás