kosA Kos szerelmi élete igen kacifántos, ugyanis sokszor birtokló és féltékeny. Nagyon nagyvonalúak a Kos jegye alatt szülöttek, szinte már túlságosan is. A Kosokra tehát jellemző, hogy gyorsan lesznek szerelmesek, és nagyon szenvedélyesek tudnak lenni. Viszont arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy sok mindent hamar megunnak. A szenvedélyek és az érzelmek zuhatagát kell megszoknia, hogyha a Kossal szeretne párkapcsolatba lépni.

Nem nagyon szeret a Kos kompromisszumokat kötni és nagyon sokszor szeret dominálni. Ha valakit igazán szeret, akkor a szerelemért mindenre képes. A Kos leginkább az Ikrekkel a Vízöntővel, vagy a Mérleggel illik össze, viszont a többi tűzjegyűvel is hamar kialakulhat jó kapcsolat. A Kos azért illik össze ezen jegyek szülötteivel, mert vannak hasonló jegyek vagy temperamentumok, melyek jól alkalmazkodni vagy illeni tudnak egymáshoz.

A Koshoz olyan ember illik, aki el tudja viselni a dominanciára irányuló tetteket, viszont nem hagyja és meg tudja zabolázni a Kost ilyen téren. Sok érzelmet, nagy és mély érzelmeket tud a Kos adni és szenvedélyes is tud lenni, tehát akiknek ez nem annyira a zsánere, nem biztos, hogy jól fog járni. A Kosok nehéz esetek a fenti leírásból is pontosan látszik, hogy tudni kell bánni velük még akkor is, hogy ha nehéz a helyzet, amiben éppen benne van a párkapcsolat.

Mindenesetre egy mérlegnek vagy az Ikreknek bátran ajánljuk, hogy próbáljanak meg kijönni a Kossal, hiszen alapból bennük van az, hogy jó párt tudnak alkotni ezen csillagjeggyel rendelkező egyénnel. Persze az is előfordulhat, hogy egy Kos egy teljesen más jegyű emberrel képes remek kapcsolatban élni, mivel minden ember egy egyéniség, soha nem tudni, kiből mit hoz ki egy kapcsolat. Mindenképpen ajánljuk, hogy látogassanak vissza és próbáljanak meg megoldást találni problémáikra, hogyha egy Kos van az életükben, hiszen a Kosok nem csak nehéz körülményeket tudnak teremteni személyiségükkel, de rengeteg pozitívumot tudnak adni, amit nem fognak megbánni.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás