nyilasA Nyilas nagyon sokféle vággyal rendelkezik és néha erőszakosan törekszik arra, hogy beteljesítse őket. Sajnos sokszor ilyenkor nincs tekintettel párjára vagy arra, hogy megsértheti a másik érzéseit. A kapcsolatokba sokszor gondolkodás nélkül ugrik bele. Ritkán, vagy nehezen fogadja meg mások tanácsát. A Nyilasok javíthatatlanul élnek halnak a kalandokért, a felfedezésekért. A függetlenséghez nagyon ragaszkodnak, hogy ha szerelemről van szó. Ami nem mindig negatív dolog, hiszen sokszor teret engednek a másik félnek is.

Abszolút hűségre képesek, hogyha megtalálják életük párját. A Nyilasok szeretik a gyerekeket és az állatokat. A Nyilas legjobban a Mérleggel, a Vízöntővel és az Ikrekkel jön ki. Gyakorta mennek a saját fejük után még akkor is, hogy ha nem mindig jönnek ki jól ebből a helyzetből.

Azt tudni kell, hogy a Nyilasok egyébként mindenkivel jól ki tudnak jönni és szeretnek a középpontban lenni. Általában szeretik őket és könnyen beilleszkednek mindenhova, gyorsan megtalálják a közös hangot a többi emberrel. Ezért nem kell őket félteni, hogy ha egy új társaságba akarnak beilleszkedni, valószínűleg könnyen fog menni nekik. E csillagjegy szülöttei azonban büszkék is tudnak lenni és nehezen adják fel azt az elképzelést, amit eredetileg elhatároztak. Így tudni lehet, hogy a Nyilas talán az egyik legerősebb jellem és szereti ezt hangoztatni is.

Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás