indian horoszkopAz indiánoknak nagyon különleges megérzéseik és ösztöneik vannak. Ezen képességeket felhasználva ők is megalkották saját horoszkópjukat. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan az indiánoké is 12 jegyből áll. Tudd meg most, hogy melyik állat jegyében jöttél a világra és, hogy mi vár rád az indián horoszkóp 2014 – 2015 jóslata szerint.

Sólyom (március 21. - április21.) - Mozgékony és gyors, a változásokhoz rendkívül könnyen tud hozzáalkalmazkodni. Mindig előre tervez és erre nagyon nagy hangsúlyt fektet. A legjobb partner hozzá a Cinege, aki megtanítja arra, hogy hogyan mozogjon a földön otthonosan. Télen a természet visszahúzódik, ahogyan a ragadozó madarak is és a Sólyom jegyében születettek is visszavesznek a tempóból, lassabb iramot diktálnak.

Majom (április 22 – május 21) - Mindig feltalálja magát és remek ötletei vannak, a kézügyessége páratlan. Az egyik ősi eleme a föld, ezért keres biztos támpontot a világban. A legmegfelelőbb pár a Majomnak a Kígyó. Bátorsága és leleményessége lenyűgözi a Kígyót. Nagy meglepetésekre lehet számítani a jövőben, viszont a munkahelyeden és a magánéletben is résen kell lenned.

Mókus (május 22 – június 21) - Nagyon érzékeny, viszont villámgyors, minden rezdülésre figyel környezetében és nagyon sok energiával rendelkezik. A hozzá illő társ a Bagoly, akitől biztonságot kap. A szerelemben szerencséje lesz 2014-2015 során a mókusnak és az energiáját nem szabad felesleges dolgokra pazarolnia, erre kell főként figyelnie.

Papagáj (június 22 - július 22) - Eredendően vidám természet és kedveli a társaságot, valamint nagyon szeret a családja közelében lenni. A pszichológiához nagyon jó érzéke van és a barátainak, ha bajban vannak, segíteni akar minden áron. A papagájnak a párja a Lúd. Mindkettőnek nagyon nagy türelme van, ezért remekül kiegészítik egymást. A közeljövőben biztos, hogy a szerencse beköszönt és nagyon jól fognak alakulni a dolgok. Érzelmi és szakmai téren is élni kell minden felmerülő lehetőséggel.

Hal (július 23 - augusztus 22.) - Nagyon szereti a csillogást és a fényt, az év legfényesebb legvilágosabb hónapja az övé. Mindenhez jól tud alkalmazkodni és nagyon szereti a luxust. A Csiga illik a legjobban a Halhoz és szépen ki is egészítik egymást. Elég nehéz tél vár majd a Halakra, de eljön még a szerencse is és kitavaszodik, ekkor megindul minden, amit csak kívánhat, jön szerelem és rendbe jönnek a munkahelyi problémák is.

Kutya (augusztus 23 – szeptember 22.) - Mindig töri a fejét és szeret is gondolkodni valamin, hiszen egy töprengő és gondolkodó lényről van lényegében szó. Nagyrészt csak saját magára számít és a legjobb társa a Róka. Eljön a nyugalom és a pihenés időszaka. Nem szabad mindenki problémáival foglalkozni, törődj magaddal is egy kicsit.

Cinege (szeptember 23 – október 22.) - A Cinege szeret az égen és a földön is lenni Nagyon bőkezű és bátor és hisz a csodákban, ami nagyon jó jellemző. Remek üzleti érzékkel rendelkezik, melyben sokat segíthet az igazi társa, a Sólyom. Nyugodtabb időszak következik a Cineges életében majd, de ez inkább a 205-ös évre vonatkozik, addig figyelmesen keresd a jeleket, hogy a dolgokat neked megfelelő irányba tudd terelni.

Kígyó (október 23 – november 22) - Sokszor nem úgy valósítja meg elképzeléseit, ahogy eredetileg eltervezte, viszont az nem szegi kedvét, ráadásul sokkal jobban ki tudja magából hozni a dolgokat, hogyha akadályokat kell leküzdenie és van benne kihívás. A legjobb pár számára a Kutya, hiszen ketten nagyon jól kijönnek egymással. Az ősz a legkedvezőbb időszak a Kígyóknak és számos szakmai és magánéleti sikerrel számolhat ezen időszak alatt.

Bagoly (november 23 – december 21) - Éjszakai lény és éjszaka érzi igazán jól magát. Nagyon jók a megérzései és gyorsan kapcsol. Kicsit zárkózott, épp ezért az igazi partnere a Mókus, aki maximálisan követni tudja életstílusát. A tél közeledtével a Bagoly számára a lelki egyensúly is helyreáll, így hát nincs mitől tartania, a dolgok jól alakulnak.

Lúd (december 22 – január 20) - Nagyon kitartó, de fél az ismeretlentől, ezért sokszor türelmetlen másokkal szemben és nehezen fogadja el barátai gyengéit. A Mókus a leghasznosabb társa a Lúdnak, mert ő tudja a legmegfelelőbben abba az irányba terelni, ahol maga a Lúd és környezete is jól tudja magát érezni. A Lúd évszaka a tavasz, ekkor bizonyíthatja rátermettségét, életrevalóságát igazán.

Csiga (december 22 – január 20) - Azt szeretné érezni, hogy hasznos és, hogy segíteni tud másokon. Nagyon vidám természete van és szereti a társaságot. A legmegfelelőbb társa a Csigának a Hal. A telet nem nagyon szereti a Csiga, viszont tavasszal megújul és új erőre kap. A közeljövőben fontos helyre kerül életében a lakás csinosítgatása, még az is lehet, hogy új otthonba költözik, e mellett baráti és családi kirándulások, összejövetelek várnak rá, melyekre eddig nem fordított elég időt.

Róka (február 20 – március 20) - Nagyon heves vérmérsékletű személyiség, sokszor szélsőségesek az érzelmei. Nagyon sokszor magányos. igen csak érzékeny a maga módján, de éppen ezért a Kutya a legjobb társa, akire rálelhet ezekben az időkben, és akiben mindig megbízhat. A tél nyugodt lesz és csendes, érzelmi és szakmai problémák nem fogják zavarni a Rókát.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás