Heti horoszkóp

heti horoszkopHeti horoszkóp 2016 - 2017 évre - Aki szereti tudni előre nagy körvonalakban, hogy mi vár rá a következő héten, mit jósolnak a csillagok, az itt a legjobb helyen jár. Mi ugyanis ezen túl, hétről hétre megmutatjuk, hogy egyes csillagjegyek mire is számíthatnak, párkapcsolat, egészség, váratlan események terén. Persze nyilván nem ígéreteket teszünk, hogy ez és ez fog pontosan Önnel történni, de amennyire a csillagok állásából ki lehet következtetni a várható fordulatokat életében, arra mindre felhívjuk a figyelmét, így kellően fel tud készülni és nem érik váratlan meglepetések.

A horoszkóp egy olyan asztrológiai megjelenési mód, ahol egy meghatározott időszak tekintetében elég részletesen meg tudjuk állapítani és megismertetni, hogy a bolygók állásának fényében egyes jegyek szülötteire milyen helyzetek lesznek jellemzőek, a naprendszer bolygóinak egymáshoz való viszonya alapján.

aktuális heti horoszkópokA heti horoszkópot azért is érdemes átfutni minden csillagjegynek külön, mert hiába lehet megtalálni a jegyre vonatkozó általános jövendöléseket, ugyanis még ha két ember egy napon is tartja a születésnapját, a születésük pillanatában a bolygók valószínűleg eltérő állásban helyezkedtek el, ez pedig nagyban befolyásolja életútjukat, jellemző vonásaikat, még ha alapvetően egy stílusjegyet is képviselnek. Amit tudni kell, illetve érdemes ahhoz, hogy értsük a horoszkóp szisztémát, például az, hogy minden egyes ember tekintetében óriási jelentőséggel bír születésekor a bolygók fényszögeinek, valamint az asztrológiai házak helyzete és alapvetően persze a bolygók állása. A heti horoszkópok, mint általában egyébként is a csillagjegy, vagy másképp zodiákus szerint készül, mivel ennek alapján lehet mindenkit besorolni az állatövi csillagjegyek alá.

MEGOSZTOM másokkal is a Facebook-on!

Lehet azt mondani,
hogy az ezotéria manapság már csak egy divatos fellengzős dolog, de nagyon sokan vagyunk, akik igyekszünk a felszínesebbnek tűnő dolgok mögé nézni és akkor már az értelmét is látjuk. Az ezotéria és ezzel együtt a horoszkópkészítés egy tudományágnak tekinthető, persze csak akkor, ha látjuk, hogy az kellő alapossággal és háttérrel lett elkészítve. A horoszkóp készítése évszázadokra nyúlik vissza, alapjait a csillagászok tették le, akik hosszú hosszú időn keresztül tartott megfigyelések eredményeként ki tudták azt mutatni, hogy például egy adott csillagzat – bolygóállás – alatt született személyek alapvetően egyező tulajdonságokkal rendelkeznek, mint alkalmasak vezető szerepre, makacs jellemek, vagy más csillagzat szülöttei szintén alaptulajdonságaikban hasonlítanak egymáshoz, mert példaként mindannyian visszahúzódó természetűek.

Nyilvánvalóan a fentiekből adódik, hogy a horoszkóp nem egyenlő egy jóslattal, hanem egy megtanulható, matematikán alapuló alkalmazott pszichológiai tan. Aki ezt el tudja sajátítani, az igen magas fokú matematikai és néha fizikai képletek használatával igen jó és pontos jellemrajzot, sorsutat képes kiolvasni a csillagok állásából. A heti horoszkóp minden esetben taglalja az adott időintervallumban születettetek alapvető jellembeli tulajdonságait, pontosabban azt, hogy egy bizonyos időszakban melyek, amik ezek közül erőteljesebben előtérbe kerülhetnek. Aki jegye alapján passzív, gyengeségre, betegségre hajlamos személy, az például megtudhatja, hogy az elkövetkezendő héten hogyan előzze meg a különféle nehézségeket, hiszen ha nagy körvonalakban láthatjuk, hogy milyen típusú események várhatóak, akkor arra kellően fel is tudunk készülni.

A heti horoszkóp nem csak felkészít bennünket a várható körülményekre, de igen jól megközelítve azt is elénk tárja, hogy anyagi, egészségi, párkapcsolati téren mire lehet majd számítani és mit tegyünk ahhoz, hogy minden téren a legjobbat hozhassuk ki magunkból. A heti horoszkóp a szempontból is nagy hasznunkra lehet, hogy ha például leolvassuk a sajátunk mellett párunk, gyermekünk horoszkópját is, mert ennek tudatában kapcsolatainkat is teljesen megfelelő módon tudjuk alakítani. Arra feltétlenül időt és figyelmet kell fordítani, hogy a heti horoszkóp olvasása során ne ragadjunk ki egyetlen bekezdést, mint esetleg a pénzügyekre vonatkozót, hanem a leírást teljes egészében kell megismerni, mert a dolgok összefüggésben vannak egymással.

Heti horoszkóp 2016 - 2017 - kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő, halak...


Az emberek nagy része többször is kerül életében olyan helyzetbe, amikor igen csak jó lenne tudni, hogy például a következő héten milyen külső behatások érhetik, mondjuk a bolygók állása miatt. A heti horoszkóp ezért igen jó dolog, mert itt bárki már most elolvashatja, mit ígérnek számára, de akár családja, baráti köre számára a csillagok. A legjobb az benne, hogy természetesen nem kötelező az előrejelzéseknek megfelelően várni a következő napokat, ám aki ügyes, az minden féle képen szem előtt tartja, amit itt megtud és azt a maga javára fordítja. Ha például azt olvasod, hogy a csillagjegyed szülötteinek a héten érdemes kicsit többet törődni az egészségével, akkor az nem azt jelenti, hogy beteg leszel, hanem csupán annyit, fordíts több időt a pihenésre, az étkezésedre figyelj jobban oda, hogy az amúgy is jó egészségedet meg tudd őrizni.

  
Ezt már olvasta?Bezárás