szuz horoszkop csillagjegySzűz horoszkóp 2015 - 2016 évre - A Szűz jegyében születettek gyakorta esnek abba a hibába, hogy nem képesek a szívükre hallgatni, mindent racionálisan akarnak megoldani, pedig néha szükségük lenne arra, hogy ne csak az észérveket sorakoztassák fel egy döntés során. Biztosan képesek rá, ha erre odafigyelnek, hiszen kiváló értelmi képességekkel, nagy tudással rendelkeznek, kimagaslóan okosak közülük sokan. Nem kell olyan nagyon alaposan a problémák mélyére ásni, illetve nem kell azokat addig vesézni, amíg nem azt az eredményt kapja, melyet szeretne vagy eltervezett. A változás mindig jó, nem kell a Szűznek ettől tartania, néha néha másnak is lehet igaza, ilyenkor hagyja magát meggyőzni. Ideje elfogadni azt a tényt, hogy nincs tökéletes ember, és  bajok forrása nem a tökéletlenség.

Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

Ha ezt a Szűz megérti, akkor kevésbé lesz hajlamos az önsajnálatra is, ami lássuk be, nem egy szimpatikus dolog a környezete számára. Energiáit át kell csoportosítani, meg kell szokni azzal gazdálkodni, és ha ez sikerül, jóval több erőt fordíthat például továbbtanulásra, önképzésre, saját maga fejlődésére. Nem biztos, hogy mindig a legelső szempont az kell legyen, hogy mások javára tevékenykedik, ha valakinek ettől lesz jobb a véleménye Önről, akkor az régen rossz, sokkal fontosabb, hogy megtalálja a belső békéjét. Intelligenciája, jó felfogó képessége is utal arra, hogy a Föld elembe sorolt, uralkodó égiteste pedig a Merkúr. Kiváló logikája mellett rendkívül intuitív egyéniség a Szűz, és e miatt bizonyos kor elteltével képes tisztán látni azt, hogy pontosan azok az emberek szorulnak a segítségére, akiktől ő maga várta volna a támogatást. Ezt a helyzet csakúgy lehet tisztázni, ha veszi a bátorságot és őszintén megbeszéli családjával, párjával a dolgokat, hiszen kiváló felfogó és értelmi képességei biztosítják a tisztánlátást is. Mind Föld elemű csillagjegy, nagyon szereti a föld színeit, a zöldet, a kék különféle árnyalatát és a barnát is. A tengerkék szín például egy Szűznek növeli az önbizalmát, erőssé teszi, a zöld pedig támogatja, hogy megtalálja a dolgokban és önmagában is az egyensúlyt. A zöld a kékkel együtt azért is van jó hatással rá, mert kiváló nyugtató hatás érhető el velük az idegrendszerre nézve.

Szűz (08.24 – 09.23) 2015-2016 évben - A Szűznek 2015-ben és 2016-ban nagy kihívás lesz, hogy megtanulja a dolgokat a jó oldalukról nézni, és higgadt tudjon maradni a nehezebb helyzetekben, csak ez vezethet oda, hogy tisztán átlássa a problémákat és megtalálja a megfelelő megoldásokat. nem lesz könnyű ez a két esztendő, elképzelhető, hogy a családban valaki megbetegszik és segítségre szorul. A Szűz tudjuk, ilyen esetekben mindig tudja mi a dolga, így saját magára lehet kevesebb időt tud majd fordítani. de ahogy alkalom adódik rá, igyekezzen kihasználni és pihenni, feltöltődni. E közben viszont anyagi téren csupa jót várhat a Szűz a következő két évtől, szinte maguktól mennek a dolgok jó irányba, megtérül a sok befektetett munka.

A Szűz 2015-ben pénzügyek tekintetében nem kerül valami jó helyzetbe, nagyon sok bonyolult megoldandó kérdés fog , amire megoldást kell találni. Ne féljen tanácsot kérni egy okosabb vagy tapasztaltabb kollégától vagy baráttól, de lehet családtag is hiszen pénzügyi téren el kelhet mindenkitől a jó tanács. Az is előfordulhat, hogy érdemes lesz belefogni egy új vállalkozásba, viszont megfontolatlanul és meggondolatlanul nem szabad belekezdeni semmibe.

Nagyobb áldozatok nélkül neki lehet vágni az újításnak a Szűztől elvárható megfontoltsággal, ráadásul, ha áttanulmányozzuk a horoszkópot csak profitálhatunk belőle. A Szűznek elsősorban nem fizikai ápolásra van szükség, hanem lelkire. Sokszor fordul elő, hogy inkább a lelkét kell ápolni a Szűznek és erre ott vannak az emberi kapcsolatok, amiket nagyon jól fel tud használni. Nagyon sokat jelent, hogy ha kimozdul családdal vagy barátokkal, hiszen ez nagyon nagy feltöltődést jelenthet mind testi mind szellemi értelemben is.

Nagyon sok olyan Szűzzel futhatunk össze, akik nagyon keményen hajtanak, hogy elérjék céljaikat és álmaikat. Mivel az elszántság és a céltudatosság ott van, ezért nagyon sokan el is érik ezt a bizonyos célt. Az elismerésre feltűnően nagy igényük van, így ezt is keresik és üldözik az életben, hogy legyen valaki aki el tudja ismerni őket.

A Szüzek a munkájukat nagyon lelkiismeretesen ás átgondoltan fogják végezni 2015-ben ezért, hogy ha egy Szűzzel vagyunk kollégák akkor megnyugodhatunk, hiszen jellemükből fakad, hogy elvégezzék rendesen profi módon a rájuk osztott feladatokat.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás