rak horoszkop csillagjegyRák horoszkóp 2015 - 2016 - A Rák horoszkópú személyek eleme a Víz, uralkodó bolygójuk a Hold. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá válik, minden áron meg akarja tartani. E miatt ezek a személyek könnyen megbántódnak, sérülékenyek, viszont családjukat imádják, és nagyon szeretik otthonukat, melyet igen kellemessé és barátságossá varázsolnak.

Az élete csakis akkor kap értelmet, és válik kerekké, ha családban élhet. Külsőre, hűen a Vízhez mindig nyugodt, de a lelke és az érzelmei belül sokszor forrongnak. A Rákhoz legközelebb álló szín a zöld, amely pontosan arra utal, hogy ez az ember teljes vállszélességgel ál a viharokkal szemben, mint a sziklákat borító zöld moha, azonban belülről feszíti a kételkedés és néha a bizonytalanság. A zöld szín kedvelői általában igen erős személyiségek, ragaszkodnak a saját maguk által kialakított élethelyzethez, körülményekhez és ezt a környezetük előfordul, hogy nehezen érti és tolerálja, hiszen kicsit földhözragadtnak látszik. Azonban szeretetre méltó tulajdonságukkal ezt enyhítik, mert nagyon hűségesek, és ha révbe érnek, akkor érzelmileg abszolút kiegyensúlyozottak, megbízhatók. A Rák többnyire büszke, és e tulajdonsága a tetteiben is megnyilvánul, kiharcolják mások tiszteletét, cselekedeteiket ez motiválja leginkább. Talán ez abból adódik, hogy folytonosan vágynak a dicséretre és elismerésre, amiért persze állandóan tesz is, megdolgozik érte.


Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!


A Rák csillagjegy
alatt született személy jó, ha nagy hangsúlyt fektet egészségére, mivel a gyakori megfelelni vágyása könnyen betegségben nyilvánulhat meg fizikai és érzelmi téren is. Hogy ezt el tudja kerülni, próbáljon többet pihenni, jobban megbízni a környezetében és ne az legyen minden gondolata, hogy cselekedetét milyen dicsőség, elismerés övezi majd, hiszen sokkal fontosabb, hogy jól érezze magát a bőrében. A változás jót hoz, ha igyekszik beilleszkedni, az nem meghunyászkodás, hisz a kellemes egymás mellett élés alapja a kölcsönös alkalmazkodás.

Rák (06.22 – 07.22) 2015 - 2016 évben - Aki a Rák jegyében született, annak a legintenzívebb időszaka 2015 nyara és 2016 tavasza lesz az élete minden pontján. Ebben az időszakban anyagi helyzetük elérheti az áhított csúcspontot, igaz rendesen meg is dolgoznak érte. A családi események kicsit zsúfoltak lesznek, e miatt többször keveredhet párjával, gyermekeivel vitába, de mivel erre most már számíthatnak a Rákok, rá kell készülni és így könnyű lesz megelőzni. Aki most még egyedül él, az 2016 tavaszán elmondhatja, hogy megtalálta az igazi boldogságot, Szépen ki kell várni, nem érdemes a dolgok elébe menni.

A Ráknak a 2015-ös év nagyon sok mindent tartogat és azt kell mondani, hogy elég szerencsés évnek néznek elébe. A pénzügyi szempontoknak a lehetősége határtalan lesz az ön számára, csak az ön előtt lebegő célt kell elérnie, viszont először anyagi körülményei között kell rendet rakni és minden anyagiakkal kapcsolatos ügyet át kell nézni, rendeznie kell azokat. Ebben az esztendőben több pénzre azaz fizetésre számíthat, csak legyen bátorsága odamenni a főnökéhez.

Hogy ha elszánja magát akkor csak így érheti el azt, amit kitűzött hiszen bátorság kell ahhoz, hogy megtegye a következő lépést. Minél több energiát fektetünk abba, hogy pénzt keressünk, annál több haszna lesz a végén. Igyekezzen minél több kapcsolatot kialakítani, hiszen így lehetőségeinek köre is jóval magasabb lesz mint eddig bármikor. Ez akár egy nagyon jó befektetéshez is vezethet a jövőben, hiszen soha nem tudhatja, hogy kivel hozza össze a sors.

A 2015-ös évben az egészségi állapota a Rákoknak nem lesz valami egyszerű téma, hiszen sok felkészülést fog igényelni az, hogy kigyógyuljunk a betegségekből vagy elkerülje azt, hogy beleessen. A Rákok hangulatán nagyon sokat fog dobni az, hogy a családdal és a barátokkal elmennek kirándulni vagy egyéb tevékenységeket végezni., ami igazán kikapcsolja őket.

A C-vitamin lesz az egyik legfontosabb fegyver és védekező eszköz amivel ki tudja küszöbölni a problémákat. Párjával mindenképpen töltsön több időt, hogy ne kelljen a párjának a  hiányában szenvednie és, hogy jobban menjen a munka is. A Rákok éve lesz a 2015-ös, hiszen nagyon jól fognak alakulni a munkával kapcsolatos dolgok. A kemény munkának most fog megjönni a gyümölcse.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás