ikrekAz emberek az esetek többségében nem a szerint választanak maguknak párt, hogy az asztrológiai tudomány alapján illenek-e egymáshoz, mégis igen nagy segítség lenne bárki számára, ha tisztában van azzal, hogy a leendő kedvese milyen tulajdonságokkal renelkezik és vajon ezek alapján jósolható-e vele egy akár egész életen át tartó kapcsolat. Nézzük most, ennek tükrében ki illik az Ikrekhez, melyik az a jegy, mellyel a tudomány tézisei alapján szinte biztosan szép élet várhat rá és melyik az, amelyiket nem ajánljuk, persze akkor, ha az érzések, a szerelem, a nagy lángolás nem cáfolja meg ezt az intelmet, hiszen kivételek mindig akadhatnak.

Köztudott, hogy az Ikrek jegyű emberek nagyon összetett személyiségek, ez már a csillagjegyük nevéből is kikövetkeztethető. Előfordul nem is ritkán, hogy konkrétan az az érzés keríti őket hatalmába, mintha dupla személyiséggel rendelkeznének, de az is gyakorta tapasztalható az Ikreknél, hogy másokhoz képest felsőbbrendűnek hiszik és érzik magukat. Többnyire ezek a személyiségjegyek eléggé megnehezítik számukra a különböző csoportokba való beilleszkedést, ezért mindenképp olyan környezetre van szükségük, ahonnan állandó megerősítést és támogatást, bíztatást kapnak úgy a családot, mint a baráti kört tekintve.

Aki egy Ikrek közelében, vele él, az úgy látja, mintha az adott illető soha nem fáradna el, olyan energiákkal van telítve, melyek folyamatosan képesek mozgásban tartani és hajtani őt minden új felfedezésére, megismerésére. Épp e miatt az Ikrek elsősorban azokkal a csillagjegyekkel tud jól kijönni, akik támogatják ebben az éeltformában és akik fel tudják venni vele a ritmust az élet minden terén.

A legjobban a Mérleg és az Oroszlán képes vele a legnagyobb egyetértésben és szimbiózisban élni, a Nyilas, valamint a saját jegye az Ikrek, akivel vagy egy életre szóló remek, vagy egy kibírhatatlan, tarthatatlan kapcsolat alakulhat ki. Egy Vízöntővel, vagy egy Kossal harmóniára épülő, kellemes párkapcsolatot alakíthat ki az Ikrek.

A Bika, a Rák, a Szűz, a Skorpió, a Bak és a Halak azok a csillagjegyek, akiknek egy Ikrek szülöttel minden valószínűség szerint jobb a szerelmi kapcsolatot kizárni, mert nagyon nem passzolnak össze sem érzelmi felfogás, sem életfelfogás terén, mivel saját személyiségjegyűkből adódóan igen ellentétesek az Ikrekkel és nem igen tudnák követni, támogatni őt az útján.


Ön mit szól ehhez?
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás