bak horoszkop csillagjegyBak horoszkóp 2015 - 2016 - A Bak a csillagjegyek között talán a legszívósabb, nagy életerő, hatalmas energia lakozik benne, életkedve, optimizmusa töretlen egész életében annak ellenére, hogy elég gyakran mutatja az önfejűség, konokság jeleit. Mindent meg tesz céljai eléréséért, ezen és minden más téren is óriási türelemmel halad útján. Amikor egy Baknál azt látjuk, hogy rosszabb a hangulata, nem a kedélyállapotával van baj, inkább olyankor visszafogottabb, visszahúzódóbb időszakát éli, egyébként sem szeret a középpontban, rivaldafényben állni.

A Bakok között sokan vannak, kiknek jó képességűk van a vezetésre, ez elsősorban kifinomult empatikus képességeiknek tulajdonítható és e mellett rendszerető, tervező személyiségüknek, méghozzá annyira, hogy megeshet, az idejében más által el nem végzett munkát saját maguk végzik el inkább, minthogy szóvá tegyék, hisz jellemzően még akkor is segítik a rászorulót, ha ebből nekik káruk, hátrányuk származik. Minden kapcsolatában a Baknál felfedezhető, hogy a legvégsőkig ragaszkodni képes, még akkor is, amikor tulajdonképpen tisztában van azzal, hogy olyan szekér után fut, ami soha nem fogja felvenni.

Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

A regenerálódó képességük viszont hallatlanul jó, minden helyzetből kilábalnak, nem filozofálnak azon, hogy miért buktak el, azon, ők a nagy újrakezdők. A Bak eleme a Föld, az uralkodó bolygója a Szaturnusz, ebből adódóan nem csak a makacsság jellemző rájuk, de az állhatatosság és az erős kitartás is, ők valóban mindkét lábukat megvetik és igyekeznek megfontolt döntéseket hozni. A Bakok életében nagy jelentősége van a munkának, a szakma szeretetének, teljes szívvel gyakorolja azt. Előfordulhat, hogy egy Bak szülött nehezen enged fel, nehezen engedi el magát társaságban, de ha valaki mellett leteszi a voksát, a mellett képes egész életében kitartani és megbízható hűségéről tesz tanúbizonyságot. Kedvelt színük a sötétszürke, a fekete és a barna árnyalatai, ezeket nagy előnyben részesítik az öltözködésük során is, mert úgy érzik, ez komoly, megfontolt külsőt ad, ami persze közel is áll hozzájuk.

Bak (12.22. - 01.20.) 2015 - 2016 évben - A Bakok életében 2015 - 2016 során nem várhatóak hatalmas történések, de amire számítani lehet, hogy személyiségük igen jó irányba változik ezekben az időkben. Életük 2014 vége felé fog láthatóan, érezhetően felpezsdülni, a szerencse is látható és érzékelhető módon melléjük áll. Sok Bak élete forog mostanság szinte csak a munka körül, kicsit kellene időt szorítani a pihenésre és ideje lenne lazítani, mert már évek óta tart ez az erőltetett menet. 2015 év elején a Bak életében megjelenik egy régi nagy szerelem, akivel minden esély meg van az újrakezdésre, vagy ha csak plátói volt az érzés, akkor most lehet belőle valami. Az újdonsült kapcsolatba érdemes belevágni, annál is inkább, mert a partnered nem tágít, minden esély meg lesz arra, hogy ez most sikerüljön, akár egy életre szólóan.

Szerencsés alkat a Bak szülötte abból a szempontból, hogy igen jól tud élete során bánni a pénzzel, ami elsősorban annak köszönhető, hogy rettentően fél a nélkülözéstől, ezért igyekszik maximálisan a pénzügyekben biztonságra törekedni. Ez így lesz a 2016-os évben is, ekkor is számára a legfontosabb szempont az lesz, hogy az egész családjának biztosítani tudja a lehető legjobb életszínvonalat. Nagyon sokat vállal a munka terén ezután is, de ahogy eddig sem lépett le a helyes útról, a következő évben sem fog kétes kimenetelű üzletbe belemenni a több pénz érdekében sem. Ez szerencsés természetre vall, hisz a Bak tudja, hogy egy ilyen helyzetből sokkal több hátránya származhatna, mint előnye. Ez az esztendő kifejezetten szerencsét hoz pénzügyi téren a Bakoknak.

Csupa jó dologra számíthat ha Bak jegyű az egészségügyi dolgok terén is, apróbb megfázást, vagy kisebb ízületi kellemetlenségeket leszámítva egészséges és fizikailag, szellemileg kiegyensúlyozott lesz az élete. Ez persze nem csoda, hisz a Bak nem csak anyagi téren, de általában kirívóan szívós alkat, persze ezt nem szabad úgy kezelni, hogy e miatt nem is kell odafigyelnie saját magára, vagy nem kell a folyamatos szellemi és testi karbantartással foglalkoznia. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az egész élete általánosságban nyugodt és kiegyensúlyozott lehessen hosszú távon, amihez fontos a minél gyakrabban beiktatott aktív kikapcsolódás és pihenés is.

Az említett kitartó és állhatatos viselkedés jellemzi a Bakokat a munka kapcsán is, szívósságuk talán e téren jelenik meg a legkirajzolódottabban. Ha meg van számára kitűzött cél, akkor nincs olyan erő, amely letéríthetné az útjáról, addig nem nyugszik, míg az eltervezett feladatot végre nem hajtja. 2016-ban többször is adódik különösen jó lehetősége arra, hogy bizonyíthassa rátermettségét és szívósságát, ettől megnő az önbizalma, de csak épp annyira, amennyire kell ahhoz, hogy szépen tovább haladjon az úton.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás