ki illik hozzam hozzadVan az asztrológiának egy sajátos ága, a szinasztria, mely kifejezetten azzal foglalkozik, hogy mely csillagjegy melyikkel illik össze, tehát meg lehet tudni ebből, hogy ki illik hozzám, vagy hozzád? Teljesen természetese, hogy mindannyian szeretnénk kicsit a jövőbe látni és megnyugtató előrejelzéseket kapni arról, vajon kivel érdemes hosszabb távú kapcsolatba bonyolódni és kivel nem, mert a jelek szerint nem nagyon egyezik a természetünk, a vérmérsékletünk és az életfelfogásunk.

Persze ha elolvassuk, hogy kihez ki illik, illetve ki nem, ezt nem lehet garanciának venni, hiszen a csillagok, bolygók állása alapján készült horoszkópok nem arra valók, hogy csak e tulajdonságokat vegyük figyelembe, de nagyon sok minden megtudható belőlük egy adott személyről. Ilyenkor, amikor az összeillőségre vagyunk kíváncsiak, akkor nem kizárólag a születési dátum alapján kell erre rákeresni, hanem jóval többet árul el erről  tényről, ha a két személy aszcendensét is ismerjük és ennek figyelembe vételével vizsgáljuk a dolgot. Ez ugyanis, sokkal szélesebb körben mutatja meg, hogy egy pár tagjai mennyire passzolhatnak össze.

Nyilvánvaló, hogy az emberek többsége nem a csillagjegyeket böngészi, amikor ismerkedik és nem ennek alapján választja ki magának a párját, de az minden bizonnyal nagyon hasznos, hogyha már akár egy régebben tartó kapcsolatban is elolvassuk, hogy ki illik hozzám vagy hozzád, mert bár mikor megtudható ebből, hogy miként tudjuk a kapcsolatot tökéletessé tenni. Amikor ezt tanulmányozzuk, nem szabad arról megfeledkezni, hogy amikor két személy között az összeillőség ecsetelése során a különbözőségekhez érünk, ez közel sem azt jelenti, hogy az adott emberrel nem alkothatunk egy nyerő párost, hiszen igaz a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást és két különböző természetű és tulajdonsággal rendelkező személy kiválóan képes egymást kiegészíteni. Ez akkor állhatja meg teljes egészében a helyét, hogyha a pár tagjai ismerik és elfogadják egymás emberi tulajdonságait, ezeket nem úgy kezelik, mint a másikban felfedezett hibák, hanem előnyt kovácsolnak abból, hogy az egyikükben meg vannak azok a tulajdonságok és jellemvonások, melyek belőlük épp hiányoznak. Ezzel a hozzáállással két ember széppé és kerek egésszé teheti egymás életét.


Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás