merleg horoszkop csillagjegy jellemzeseMérleg horoszkóp 2015 - 2016 - Ha a Mérleg jegyűeket pár szóban kellene jellemezni, ami először eszünkbe jut róluk, hogy kedves, szeretetreméltó, nagyon jó természetű személyek. Állandóan nevetnek, mosolyognak és ezzel igen jó légkört teremtenek maguk körül. Uralkodó bolygójuk a Vénusz, és a Levegő az elemük. Egy Mérleg mindig mindenki baját meghallgatja, de úgy, hogy arra oda is figyel, kiváló öltözködési stílussal rendelkezik, minden körülmények között igyekszik stílusos és elegáns lenni. Ki nem állhatja, ha valaki erőszakos, rámenős, ügyel ara, hogy elkerülje a konfliktushelyzeteket. Kommunikációs képessége is remek, könnyen teremt kapcsolatokat, sok barátja van.

Nem csoda, mivel társaságban, de akár párkapcsolatában is az az első, hogy kitalálja a másik gondolatát, hogy mit szeretne, amitől ő maga a legboldogabb, ha sikerül. Érthető módon egy Mérleget mindenki szeret, meg is becsülik és tisztelik kellemes tulajdonságai miatt. Érdekes módon vannak a Mérlegek között, akik nem annyira kiegyensúlyozottak, rájuk néha jellemző némi önzés, annak ellenére, hogy alapjaiban ők is tisztelik mások problémáit, mégis a sajátjukat tartják leginkább fontosnak. Azt persze ők is megtanulják az idő múlásával, hogy tiszteletet és megbecsülést csak akkor várhatnak el környezetüktől, amikor megtanulják, hogy lehet jól kommunikálni, ekkor majd tapasztalják, hogy mennyivel elfogadóbbak lesznek velük szemben az emberek. A Mérleg legjobban a pasztellszíneket szereti, abból is a kék és a zöld árnyalatait. A kéknek gyógyító, ellazító hatása van, a zöldnek pedig meg van az a kiváló tulajdonsága, hogy egyensúlyba hozza a dolgokat, az érzelmeket kiegyenlíti. A Vénusz hatására ezek a színek rengeteg nőiességet sugároznak, de egyúttal a kék a termékenységet is jelképezi.


Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

Mérleg (09.24 – 10.23) 2015 – 2016 évben
- Hatalmas lendülettel indult a Mérleg 2015-ös éve, ez jó darabig ki is tart, de ne hagyja, hogy ez a kapcsolatai rovására megy. Mert hiába szereti a Mérleg az egyedüllétet, azért ebből is lehet sok. Elég annyi magány, amire ahhoz van szüksége, hogy rendezze életében a kétséges ügyeket, aztán lehet nyitni. 2015 tavaszán és nyarán a barátai segítik is mindenben és ez nagyon jól fog esni. Egyes Mérlegeknek igen nehézkesen megy a pénz megfelelő beosztása, de 2016 nyarán majd ők is elmondhatják, hogy végérvényesen megtanulták a leckét és anyagi helyzetük kiváló átalakuláson megy keresztül. A Mérlegnek 2016 második felében kell alaposabban foglalkoznia egészségével, kicsit itt lesz az ideje lassítani és áttérni végre az egészségesebb életformára.

A Mérleg pénzügyei 2016 évben eléggé biztatóan és szerencsésen alakulnak, ami főként annak lesz köszönhető, hogy végre veszik a bátorságot és egészen új területeket is kipróbálnak. Ebben az évben több olyan lehetőség is adódik számukra, amellyel megnövelhetik esélyeiket a pénzkereset terén. Ha ügyesen ki tudja a Mérleg használni az adódó esélyeket és jól kamatoztatja tehetségét, akkor nagyon kellemes és megnyugtató év vár rá e szempontból.

A Mérlegek egészségét semmilyen komolyabb veszély nem fenyegeti ez év során, ami persze nem jelenti azt, hogy fél vállról kellene venni a testi – lelki és szellemi karbantartást, vagy szinten tartást. Erre mindenkinek szüksége van, akár milyen jó passzban érzi magát, hiszen a sok munka okozta stresszt és fizikai fáradalmakat valamivel mindenképp ellensúlyozni kell. Sok esetben a megelőzéssel és egy napi rövid edzéssel számtalan betegség eleve megelőzhető.

Munka szempontból sem lesz oka a Mérlegnek különösebb panaszra, az egyetlen dolog, ami e téren megnehezíti a dolgát, hogy eléggé nehezen tud beilleszkedni, alkalmazkodni egy új munkahelyi csapatba, környezetbe. Ha szerencsés lesz ebben is, akkor erre 2016-ban nem kerül sor, bár arra semmi garancia nincs, hogy a jelenlegi munkahelyén nem cserélődik ki a társaság egy része. A lényeg, hogy saját állása biztonságban legyen, ezért pedig érdemes egy kicsit jobban igazodni a netán változó körülményekhez is. A már rég óta kedvelt, ismert kollégákkal remek viszonyt ápol továbbra is a Mérleg, akiről egyébként köztudott, hogy empatikus és igen diplomatikus természet, így ha valami probléma is adódna, a munkatársai ezen át fogják segíteni.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás