nyilas horoszkop csillagjegyNyilas horoszkóp 2015 - 2016 - Akik a Nyilas jegyében születnek, igen nagy tudású, intelligens személyiségek, óriási érdeklődést tanúsítanak az egyetemes tudás, tudományok iránt. Széles látókörük mellett hatalmas szívük is van, nagy empátiával viseltetnek mások iránt. Minden új izgatja és érdekli, és örök optimista. Ha jót cselekszik valakivel, akkor sem lesz búskomor, ha ezért nem kap köszönetet, mert ő az, aki ettől a leginkább jól érzi magát. Szeretik az extrém dolgokat, sokuk életében ez központi helyet is foglal el, de érthető, mert a Nyilasok főként a különleges dolgokban tehetségesek nagyon. A Nyilas csillagjegybe tartozó személyek tisztességesen és becsületesen igyekezne élni, ez eléggé meghatározó számukra.

Nyilas horoszkóp 2015 - 2016 évre - Olvassa el a többi csillagjegy jellemzését is!

nyilas horoszkop evesPersze ők emberek, ám ha néha apró homokszem kerül a gépezetbe, akkor gyorsan meggyőzik magukat, hogy a végeredmény mégis csak egy jó cselekedet volt. Természetből fakadóan egy Nyilas szülött szinte már beteges módon képes társához, családjához, barátaihoz ragaszkodni, ezen a téren van mit változtatnia, hogy megkönnyítse saját életét. Az életére nagy befolyással van, hogy eleme a Tűz, a Jupiter pedig az uralkodó bolygója. Ennek köszönhetően igen magas fokú birtoklási vágy lappang benne, ezért ragaszkodik olyan görcsösen nem csak embertársaihoz, de az őt körülvevő és megszerzett tárgyaihoz is. Sokszor szorong annak ellenére, hogy külső szemlélő számára bizalmat sugároz. Ennek enyhítésére kiváló megoldás a színek alapos ismerete, mert ekkor rájön a Nyilas, hogyha bíborvörössel és sötétkékkel veszi körül magát, az remekül alkalmas szorongásai oldására. Ezek a színek azért is tartoznak a kedvencei közé, mert értelmi képességeikre, spirituális tudásokra és kreativitásukra is nagyon jó hatást gyakorolnak. E színek kedvelőiről köztudott, hogy legfőbb vágyuk átlépni saját határaikon, azokat kiszélesíteni és végre nyugalmat, rendszert, rendet találni az életben.

Nézze meg a heti horoszkópját is, amely szerelem, munka és a pénz vonatkozásában vizsgálja a jövőt!

Ide kattintva pedig a havi horoszkópját olvashatja el azonnal!

Szerelmi horoszkóp mindenkinek - Ide kattintson!

Nyilas horoszkóp (11.23. - 12.21.) 2015 - 2016 évben - A Nyilas szülöttek ezt az évet kicsit lagymatagon kezdik, igyekeznek sokat egyedül lenni, de ezt még élvezik is. 2016 ősze elég viharossá alakul, az amúgy is tüzes Nyilas azt se tudjon hova kapjon, mindenbe belevág, a barátai, munkatársai egyszerűen nem tudják követni sem tetteit, sem gondolatmenetét. Amit ajánlani lehet a Nyilasnak, hogy némileg lehiggadjon, az a sport bármelyik válfaja, amihez kedvet érez. Anyagilag 2015 évben végre kellemes fordulattal lehet számolni, sokféle anyagi tehertől sikerül ekkor megszabadulnia a Nyilasnak, sőt annyi munkával lesz ellátva, hogy ha ügyes, most hosszú időre megtalálja a nyugalmát. ugyan ilyen jókat jósolnak a csillagok a nyilas egészségét illetően, mindkét évben kiváló formában lesznek, orvoshoz biztosan nem kell menni.

Amit a Nyilasnak érdemes szem előtt tartania, hogy alkatilag hajlamosak a különféle mozgásszervi betegségekre, vagy ezzel összefüggően felmerülő problémákra, így ezt megelőzendően nagyon fontos számukra, hogy rendszeresen végezzenek testmozgást. Ez akár abban is kimerülhet, hogy naponta legalább egy órányi sétát beiktatnak a napirendjükbe, de akinek lehetősége van rá, az hetente egyszer kétszer elmehet uszodába, vagy akár egy konditerembe, hogy folyamatosan karbantartsa magát fizikailag.

A munka terén nem várhatóak 2016-ban a Nyilas számára hatalmas változások, amire az év során érdemes lesz odafigyelnie, hogy nem kéne annyira véresen komolyan venni a dolgokat, ahogy azt most teszi. Ha valami nem sikerül azonnal, vagy nem úgy, ahogy azt elképzelte, akkor a mérgelődés helyett inkább meg kell keresni a mindenki számára legjobb megoldást. Mivel a Nyilas egy igen empatikus személyiség, így nem lesz nehéz változtatnia, hiszen mindenkivel könnyen és nagyon jól megtalálja a közös nevezőt és a megfelelő hangot. Amikor mégis úgy érzi, hogy igazságtalanul bántak el vele, akkor ne hagyja folydogálni a dolgokat, hanem azonnal próbálja meg tisztázni a helyzetet.

Az idei év pénzügyi szempontból nem volt valami rózsás a Nyilasoknak, de nagyon úgy néz ki, hogy 2016-ban kedvező fordulat áll be végre e téren is. Minden esetre ne kezdjen el ész nélkül költekezni mondván, hogy úgy is jól alakulnak majd a dolgok, hiszen csak az a biztos, amit már bevételként elkönyvelhetett. A legjobb megoldás az, hogyha most már az év végén készít egy előzetes számítást, egy listát arról, hogy várhatóan mekkora lesz a jövő évi bevétel és egyet arról is, hogy milyen kisebb – nagyobb beruházásokat szeretne megvalósítani,. Ha ez meg van, akkor minden hónapban elő lehet venni ezt a listát és megtervezni, hogy adott időszakban mire futja, ezzel a következő hónapokban egy egész kis pénzügyi tervezetet meg lehet valósítani a nélkül, hogy nagy megerőltetést jelentene.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás