oroszlanA szabad természet mindig is a kedvenceid közé tartozott, ezért nem vagy tipikusan hűséges, pontosabban nem mindig vagy hűséges típus. A kalandvágyad túl erős ahhoz, hogy elviseld a kötöttségekkel járó életet. Nagyon vágysz a szabadságra és arra, hogy saját magad kontrolláld az életedet. Ugyan azon szerető mellett eléggé unatkozol, és nem mindig találod a helyed. Sokszor csak saját magaddal vagy elfoglalva és nem veszed észre, ami az orrod előtt van.

Az Oroszlán tulajdonságai közé tartozik a bátorság, az erő, a határozottság és az ambiciózus életmód. Az életcélja világos és mindig eléri azt, amit szeretne. Könnyen el tudnak csábulni és szerelembe esni, viszont racionálisan is képesek gondolkozni. A partnerüktől mindent elvárnak és ugyan így viszonozzák a kapott érzelmeket vagy szeretetet. Karizmatikus egyének és nagylelkűek, gyakorta a társaság középpontjába tartoznak. Az Oroszlán legjobb partnere lehet a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő.

Azért illik össze ezekkel a jegyekkel, mert minden tulajdonság megtalálható bennük, ami össze tudja kapcsolni ezeket a személyiségeket és így ki tudnak jönni egymással, talán jobban tudják kezelni egymást. Viszont nem kizárt, hogy az Oroszlán más jegyűekkel is szép kapcsolatot alakíthat ki, de ezen személyekkel tud kijönni a legjobban és passzol hozzájuk nagyon sok tekintetben.

Azt tudni kell, hogy egy Oroszlán nem mindig képes elnyomni ösztöneit, tehát nagyon domináns alkat, szeret irányítani és megszabni azt, hogy mi legyen a következő lépés. Ugyanakkor, hogy ha a családjáról van szó, akkor képes mindent megtenni azért, hogy megvédje őket. Bátorsága tiszteletreméltó és követendő példa, ezért is szeretik annyira sokan. Igazi vezető alkat, a párjának ezt el kell fogadnia.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás