bikaA Bika nagyon válogatós és általában tökéletes szerelmi életre vágyik. Sokszor gyerekesen és félénken viselkedik és gyakran mély érzéseit nem tudja kifejezni. A lelki dolgokat általában az anyagiak fölé helyezi, jellemző, hogy nagyon szereti a hasonló gondolkozású személyeket. Igen sok esetben családcentrikusak és melegszívűek. A család megléte vagy jelenléte az egyik legnagyobb boldogság a számukra. Mindent megtesznek azért, hogy egy bizonyos családi idillt megteremtsenek maguknak és ezzel kapcsolatban semmi nem állhat az útjukba. A Bika feltétel nélküli a szerelemben, ráadásul odaadó. Képes kompromisszumokra és el tudja fogadni a másik személy hibáit.

Nézzük, ki illik a Bikához? A legjobb társa a Halak, a Rák és a Skorpió. Ezen csillagjegyek alatt szülöttek igen jól illenek a Bikához, ugyanis személyiségükből fakad, hogy képesek ezen csillagjegy alatt született emberrel harmóniában élni, ez persze nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy más csillagjegyek is képesek azonosulni a Bikával, de  felsoroltak talán a legnagyobb eséllyel pályáznak rá.

Tehát mindenképpen érdemes átnézni a Bika tulajdonságait mielőtt döntenénk, hiszen az érzelmi alap az egy dolog és nem szabad mindig minden esetben érzelmi alapon dönteni. Nagyon sokszor, ha csak ezen az alapon döntünk, nem vagyunk eléggé megfontoltak és ilyenkor el tudunk követni olyan hibákat, amiket amúgy nem tennénk meg, normális esetben.

Persze könnyen azt lehetne mondani, hogy a szerelem nem válogat, és nem lehet úgy dönteni, hogy nem viszünk bele érzelmeket, mert akkor azt állíthatnánk, hogy nem vagyunk szerelmesek vagy nem akarunk érzelmekkel kapcsolódni a másikhoz, viszont be kell vallanunk saját magunknak, hogy az ész érvek néha helyén valóak egy ilyen esetben is.

Mondja el a véleményét nekünk itt!

{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás