1 logoSzerencsére újra itt vagy oldalunkon, ezért nagyon örülünk, hogy valószínűleg hasznosnak találod változatlanul a havi horoszkópjainkat. Reméljük, hogy így az év vége felé is azon a véleményen vannak látogatóink, hogy megéri számukra hónapról hónapra, sőt hétről hétre újra idelátogatni hozzánk, mert tanácsainkat és előrejelzéseinket eléggé jól tudja mindenki hasznosítani. Most itt olvasható, hogy a 2015-ös év november hónapja milyen váratlan újdonságokat, érdekes fordulatokat várhatnak az egyes csillagjegyek szülöttei, amik persze nem feltétlenül jelentenek kellemetlen vagy rossz helyzeteket. A legtöbb jegy novemberi hetei igen mozgalmasak és fordulatosak lesznek, ami a bolygók ebben a hónapban látható és megtapasztalható egymásra hatásából következik majd.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos számára nagyon kedvezően alakulnak a bolygóállások november hónapban, azt tanácsolom, hogy ezt ügyesen igyekezz a saját javadra fordítani. Kortól függetlenül a Kosok remek passzban lesznek egész hónapban és különösen alkalmasak lesznek arra, hogy tanulásra szánják el magukat, akár egy egészen új szakma elsajátításába is nyugodtan belevághatsz. Ez a ritka jó szellemi aktivitás már a hónap első napjától tapasztalható lesz nálad, így ne is halogasd tovább. A hónap közepe felé a magánéletedre helyezd a fő hangsúlyt, mert nagyon sokat dolgozol, de a siker hajhászása ne engedd, hogy túlsúlyba kerüljön, mert ha magadra maradsz, nem lesz kivel élvezni a sikered gyümölcsét. Ideje megtanulnod szelektálni a feladatokat és sorba rakni fontossági sorrendben, ne akarj mindent egyszerre megoldani. Az egészséged kiváló állapotban van, ebben a hónapban sem lesz semmilyen panaszod, de igen nagy szükséged van a pihenésre is, mert a kimerültség betegséghez vezethet. Szedjél minél több vitamint minden nap.

Bika (április 21 – május 21) - Igen szép napok és hetek várnak a Bikákra ebben a hónapban, egész évben rengeteget dolgoztál és sok problémát oldottál meg, ebben a hónapban lesz lehetőséged egy kis levegővételre. Ráadásul most kaphatsz egy igen kedvező ajánlatot is munka ügyben, amin érdemes lesz elgondolkodnod. A bolygók helyzete és mozgása jócskán hozzásegíthet ebben az időszakban ahhoz, hogy egy meghallgatás során remekül szerepelj és végül rád essen a választás. A hónap második hetében ha lehetséges, fordítsd sokkal több időt a családodra, nagyon igénylik, hogy többet legyél velük és ha gyermekeid vannak, igyekezz képbe kerülni, miként is állnak az ő dolgaik. Lassan már az ünnepi programokon is lehet gondolkodni, ha van még szabadságod és a család többi tagjának is, akkor ebben az évben nagyon jót tenne nektek egy közös kikapcsolódás a két ünnep között, ezt már most el is kezdheted szervezni. A Bikák pénzügyei is jól alakulnak, sőt november utolsó hetében köthetsz egy kiválóan jövedelmező és kamatozó üzletet is. Fizikailag és szellemileg is kitűnő állapotban vagy de ezekben a hetekben hajlamosabb lehetsz elkapni egy kis náthát, ezért tudatosan vigyázz magadra, igyekezz megelőzni a betegséget.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Hihetetlenül hasznos és jó energiák veszik körül az Ikreket november egészében, tele leszel energiával, fizikálisan és szellemileg is kirobbanó formában leszel. A változás szelei fújnak most az Ikrek életében, ami vonatkozik egyaránt a magánéletedre és a munkádra is. Jó lehetőségekkel találod magad szemben és már november első hetében láthatod, hogy a kapcsolatod rég nem volt annyira megbízható és jó, mint most. Aki az Ikrek közül jelenleg egyedülálló, az most nagy eséllyel számolhat azzal, hogy ebben a hónapban megtalálja azt a személyt, akivel akár az egészjövőjét el tudja képzelni. Az egészségedre figyelj oda, hajlamos lehetsz az őszi – téli meghűlésekre, könnyebben elér egy megfázás, ezért öltözz és egyél minden nap az évszaknak és időjárásnak megfelelően, így biztosan minden rendben lesz.

Rák (06.22 – 07.22) - Amennyiben a Rák jegyébe tartozol, szép és nyugalmas őszi hónap vár rád. A családban eluralkodik a nyugalom és békesség, már lassan megcsap benneteket is a közelgő ünnepek előszele. Ezek a novemberi hetek az év eddigi részéhez képest kicsivel nagyobb nyugalomban telnek neked, ezért olyan dolgokra is lesz most lehetőséged és időd, amire már jó ideje nem volt módod. A Rákok most több időt tudnak fordítani otthonuk csinosítására, a fiatalabbak pedig több energiát éreznek a tanuláshoz, sőt olyasmire is lesz lehetőségük, hogy a kötelező tanulmányok után még más, őket érdeklő dolgokra is fordíthassanak időt. Aki Rák létére november második hetében új vállalkozásba fog, szinte bizonyosra veheti, hogy jól alakulnak az ezzel kapcsolatos dolgai és ez kiváló hatással lesz a pénzügyekre is. Igyekezz élni a ritkán adódó lehetőségekkel, ragadd meg az alkalmat, mert most  jobbá teheted a magad és szeretteid életét.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánokra ráfér most igen csak a pihenés, sőt ügyelned kéne arra is, hogy a testedet, az idegrendszeredet most jobban kíméld, mint általában. Nem fenyeget komolyabb betegség, de már rég volt január, kimerültél az év során, ezért lehetőség szerint kíméletesebb életmódot kellene folytatnod. Ha alaposan átgondolod az elmúlt hónapokat, akkor ráébredsz, hogy a dolgaid egyáltalán nem mennek rosszul, tulajdonképpen elégedett lehetsz, így megengedhetsz magadnak némi lazítást. Ne essél bele abba a gyakori hibába, hogy örök elégedetlenként folyamatosan hajtod a munkát és a pénzkeresetet, mert mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, a barátokkal, családdal együtt átélt közös eseményekre, hogy hosszú távon bírd húzni az igát. Nem csak a testnek van szüksége kényeztetésre és karbantartásra, de ez vonatkozik a szellemre és a lélekre is, mivel ezek együttese határozza meg a közérzetedet.

Szűz (08.24 – 09.23) - Mozgalmas és tartalmas hónapra számíthatnak a Szüzek novemberben, ami főleg azt fogja jelenteni, hogy olyan dolgok történnek ebben a hónapban veled, amelyek végre kimozdítanak kicsit a holtpontról és a komfortzónádból, amikor egészen új dolgok megismerésére lesz lehetőséged. Hagyd, hogy egy kicsit magával sodorjon az élet, nyugodtan add át magad az ahogy esik, úgy puffan érzésnek, nem lesz semmi baj, meglátod. Persze ez nem jelenti azt, hogy felelőtlenül vágj bele minden ismeretlen dologba és menj fejjel a falnak, de ez rád egyébként sem jellemző. Ezekben a hetekben többször is alkalmad adódik majd, hogy új és érdekes emberekkel ismeretségeket köss, amelyeket, ha ügyesen kezelsz, remek hatással lehetnek rád és a jövőd alakulására. Itt elsősorban baráti kapcsolatokra gondolok, de aki párkereső szakaszban van épp, az is jó eséllyel számíthat kellemes és érdekes új találkozásokra.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nagy meglepetéseket okozhatsz Mérlegként a környezeted számára novemberben, olyan leszel, mint egy energiabomba. Nyílj meg az emberek számára, nyugodtan mutasd meg a rejtett energiáidat és egyáltalán ne tarts attól, hogy miként reagálnak mások, mivel a valódi énedet mutatod meg végre. Az igazán őszinte és szívből jövő reakcióiddal sok segítséget nyújthatsz másoknak és ezzel persze saját magadnak is, mert ez nagyon jót tesz a lelki békédnek, az egyensúlyodnak. A munkáddal kapcsolatosan semmi problémád nem lesz ebben a hónapban, sikeres és elégedett lehetsz ezen a téren is. E miatt még nagyobb dicséretre is számíthatsz, ami ráadásul pénzjutalommal is párosulhat. Ahhoz, hogy az életed teljes egész legyen, szükséged lehet saját magaddal kapcsolatban is kisebb nagyobb változtatásokra, például menj el fodrászhoz és bátran csináltass egy merőben új frizurát. Sportolj az eddiginél többet, ha van rá lehetőséged, de a legkevesebb, hogy legalább tegyél nagy sétákat, hiszen ennek az évszaknak és hónapnak is meg vannak a maga szépségei.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpióról mindenki tudja, hogy élete egy folytonos trappolás, egyik ámulatból a másikba ejti környezetét gyakorta szélsőséges, sőt kiszámíthatatlan viselkedésével. Neked most novemberben az lesz a legnagyobb feladatod, hogy rájöjj, hogy miként tudd megtartani magad körül a magánéleti harmóniát és persze ez téma a munkahelyeden is. Remek ötleteid lesznek a hetekben, ezekre összpontosíts, de közben vigyázz arra, hogy ezek ne juthassanak illetéktelen kezekbe, mert könnyen megjárhatod. Valaki a környezetedben folyamatosan irigykedve nézi sikereidet, ezért jó, ha nyitott szemmel jársz. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy mindenkire gyanakvóan nézz, hogy ha bár ki megáll melletted, vagy kérdez tőled valamit, akkor gyanús legyen számodra, de mindenképp légy óvatos. Amikor a terveid megvalósítása a tét, fontold meg jól, hogy ki az, akit beavatsz és magad mellett tudhatsz, bár milyen fába is vágod a fejszét. Természetesen ez a hónap sem lesz más a tekintetben, hogy a családodra, társadra minden körülmények között számíthatsz és támaszkodhatsz, hiszen ők azok, akikben feltétel nélkül megbízhatsz.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak annyi tennivalója lesz novemberben, hogy azt sem tudja majd, merre van előre, miként ossza be a feladatokat. Már nálad is kezdődik az év végi őrület, de pánikra nincs okod, sokkal jobban teszed, ha felállítasz magadnak egy jól kidolgozott tervet és annak mentén próbálsz haladni. A hónap harmadik hetében kicsit le kell lassítanod, mert a kimerültség veszélye fenyegethet. Nem leselkedik rád betegség, de figyelj oda magadra, mert ha napi két órával kevesebbet dolgozol, még nem fog összedőlni a világ, azonban azt az időt magadra tudod fordítani és utána új erőre kapva térhetsz vissza a mindennapi feladatokhoz. Vigasztaljon az, hogy a sok és kitartó munkádat most minden bizonnyal jutalmazni fogják, így a hónap utolsó hetében elkönyvelheted majd, hogy kiváló heteket zársz. Nagy előnyödre válhat, ha elsajátítod és gyakorlod a pozitív gondolkodásmódot, ettől jóval könnyebben leszel képest venni az akadályokat és a fáradtságod is gyorsan elillan.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak novemberi hetei tele lesznek kellemes fordulatokkal, nem várt meglepetésekkel, ami valljuk be, már igen csak rád fér. Tanuld meg végre élni és élvezni az életet, ne félj örülni minden apróságnak, legyen az akár tárgyi dolog, vagy akár a körülötted zajló események. Már reggel felkeléskor igyekezz arra gondolni elsőként, hogy az élet szép, a problémák azért vannak, ha adódnak, hogy azokat megoldjuk és minden napra juthat valami olyan esemény, aminek valóban tiszta szívből lehet örülni. Ne félj a körülötted lévő változásoktól, ha például a kollégákkal, barátokkal való kapcsolataid jobb, vagy kevésbé jó irányba mozdulnak el, ez így van rendjén. A bolygók novemberi mozgása és egymásra való hatása talán a te életedre és körülményeidre lesz legerőteljesebben hatással, ettől kicsit lehet izgágább leszel a tőled megszokottnál. Jó is ez, mert olyan tevékeny leszel egész hónap során, hogy alig lehet leállítani. Egyetlen hátránya talán az lehet, hogy nem fogod magad eléggé kipihenni. De most, hogy mi itt felhívjuk erre a figyelmedet, tudni fogod az okot és megfelelően fel tudsz ezekre a hetekre is készülni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőknek sem lesz okuk panaszra novemberben, nekik is igen sűrű és mozgalmas heteik lesznek ebben a hónapban. Rengeteg ügyet kell elintézned, de ha megfelelően felkészülsz erre, akkor jut majd mindenre időd is és energiád is. Amire figyelned kell, hogy készítsd fel a lelkedet és a testedet egyaránt a nagyobb igénybevételre, igyekezz feltölteni magad kellő energiákkal. Ez azért is lényeges, mert ezzel a betegségeket is el tudod kerülni, meg tudod előzni, ezért szedjél rendszeresen és megfelelő mennyiségű C vitamint és próbálj meg egészségesen táplálkozni, ezek együttesen igen jó hatással lesznek a fizikai és szellemi állapotodra. Az első két hét kemény igénybevétele után azért lesz némi nyugalmas időszakod is, vagy az is lehet, hogy addigra már kiválóan meg tudod szervezni az életedet és ettől jóval könnyebben veszed az akadályokat. Semmi esetre se engedd, hogy bár ki a környezetedből eltántorítson a felállított tervtől, menetrendtől, állj ki magadért keményen és a hónap végét ritkán és régen érzett elégedettséggel zárhatod majd.

Halak (02.20 – 03.20) - Az égiek nem nagyon állnak a Halak pártján a hónap első napjaiban, de ne lógasd az orrod, mert az első hét végén már fordul a kocka és jóval gördülékenyebben mennek majd a dolgaid egészen a hónap végéig. A környezeteddel néha nehezen találod meg a hangot, ennek több oka is lehet, egyrészt a fáradtságod, másrészt adódhatnak olyan helyzetek, amikor valóban egészen másképp látsz bizonyos dolgokat, mint a társad, vagy a kollégáid, barátaid. Könyveld el ezt úgy, hogy ez egyáltalán nem egy tragikus helyzet, mert a hasznos viták, beszélgetések sokszor előbbre vihetnek az életben és persze más is láthat rajtad kívül bizonyos dolgokat helyesen. Azért egész november során legyél körültekintő, semmi esetre se menj csak azért is fejjel a falnak, hogy neked legyen igazad, a mások véleményét, álláspontját nem kötelező elfogadni, de azért tedd azokat is mérlegre. Az egészségedet nem árnyékolja be semmilyen ártó körülmény, remek fizikai erőben leszel egész hónapban, de ne felejtsd el, hogy a jó állóképességedet fent is tudd tartani, ahhoz tenni is kell valamit, élj a lehetőségekhez képest egészségesen és mozogj a friss levegőn amennyit csak teheted.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás