Látom, éppen a mi oldalunkat böngészed :) és ezt a jó kis horoszkópot olvasod, ez már elég nekünk ahhoz, hogy tudjuk, nem hiába igyekszünk segítséget nyújtani a csillagjegynek ahhoz, hogy megfelelő felkészültséggel várhassák mindannyian a júniusi eseményeket. A legtöbb csillagjegynek nyugalmas, szép érzelmekkel teli hónapot ígérnek a bolygók állásai, mozgásai és remélhetőleg sokat segítünk azzal, hogyha felhívjuk a figyelmet néhány olyan várható eseményre, amire nem is gondolna az ember önmagától. Ha figyelmesen átolvasod a magad és családod júniusi horoszkópját, akkor még szebbé és kellemesebbé teheted ezeket a napokat, mivel nálad jobban senki nem fogja tudni, hogy a másiknak épp milyen támogatásra, vagy segítségre van szüksége ahhoz, hogy igazán jól és fennakadás nélkül menjenek a dolgok. Ha pedig a környezetedet ezzel segíteni tudod, abból te is csak profitálni fogsz.


Kos március 21-április 20.
A Kosokra egy nagyon szép kellemes, szívet melengető hónap vár, tele lesznek hatalmas érzésekkel, amit párjuk igen jó néven fog venni és meg is fog becsülni. Te magad fogsz a leginkább meglepődni, hogy mekkora átformálódáson mész keresztül, végre úgy tűnik, hogy sikerül megszabadulnod az évek óta kínzó lázadó korszakodtól, most jóval megfontoltabban kezdesz el viselkedni. Ami viszont talán még ennél is jobban fel fogja dobni a júniust, hogy a munkádban igen nagy léptekkel haladsz előre, tele vagy remek ötletekkel és a kollégáid ebben sokat segítenek. Semmiképp ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon a célod elérésében, ami persze nem azt jelenti, hogy kezdj el taposni, de kitartóan és célratörően menj szépen előre. Kos lévén adódhatnak a hónap közepén olyan váratlan események, amikre nem számítasz, talán ezek a történések némileg nehézkessé teszik, hogy rövid idő alatt meg tudd valósítani az összes tervedet, de végül rá fogsz jönni, hogy ezeknek a dolgoknak egyáltalán nincs akkora jelentősége, hogy bár miben is gátoljanak.

Bika április 21 – május 20.
A Bika jegyűek most júniusban sokan kerülhetnek váratlan döntéshelyzetbe elsősorban szerelmi, érzelmi ügyekben. Akinek ezen a téren lezáratlan ügye akad, az most nem halogathatja tovább, hogy megtalálja a megoldást, mert nem lehet a végletekig tolni magunk előtt az ilyen dolgokat. A pakliban két megoldás is van, mert lehetséges, hogy a pároddal már hosszú ideje vannak időnként vitáitok és erre most pontot tudtok tenni úgy látszik, megoldódnak ezek a gondok. A rosszabbik verzió, ha azt határozod el, hogy az egész kapcsolat végére pontot teszel és inkább befejezed, mert ha ez a döntés egyáltalán felmerül benned, annak nyilván meg van az oka. Senkinek nem kellemes érzés egy szakítás, de adott esetben muszáj továbblépni. Ha ebben a helyzetben vagy, akkor most ugorj fejest inkább a munkába, ez majd visszabillenti az egyensúlyodat és segít továbbmenni, újra gondolni az életedet és a jövődet.  

Ikrek május 21-június 21.
Hogyha Ikrek vagy, itt jársz a legjobb helyen ahhoz, hogy meg tudd, mi is vár rád a 2016. júniusi horoszkóp szerint. A csillagok állása azt mutatják az Ikreknek, hogy egész hónapban szinte minden kívánságod és vágyad valóra válik, a vonzerőd egyenesen mágneses hatással van a másik nemre, aki pedig közületek kapcsolatban él, annak gyönyörűen és kellemesen telik a következő pár hét társával és családjával együtt. Olyan jól érzed majd magad a bőrödben ebben a hónapban végig, hogy ez még jobban megszépít, olyan erős és kiegyensúlyozott leszel, mint már nagyon régen. Ami némi porszemként hathat a jól működő gépezetben, hogy elborít a munka már június első napjaiban és nem nagyon tudsz nemet mondani, ami persze a mai világban nem is igazán célravezető. Igyekezz a most az energiáidat megfelelően beosztani, jusson a munkára és a magánéletre egyaránt, ha ügyes vagy, megtalálod az egyensúlyt.  

Rák Június 22-július 22.
A Rákok számára a június a szélsőségek hónapja lesz, az első héten remekül alakulnak a körülmények minden szempontból, a környezeted irigyli, mennyire jó passzban van. A Rák kettős természetéből adódóan azonban a második, harmadik héten úgy látszik, hogy fordulnak a dolgok, ha csak nem tesz ellenük most, hogy már tisztában vagy azzal, mire számíthatsz. Semmi kép se engedd, hogy az indulatok vezéreljék a cselekedeteidet és most figyelj arra különösen, hogy ne hozz elhamarkodottan döntéseket. Az elmúlt hónapok eléggé kemény mivoltának köszönhetően eléggé megviseltek az idegeid és sok körülötted a bizonytalanság. A legcélravezetőbb megoldás, ha már június elején megpróbálsz kicsikarni saját magadra egy kis időt és ha teheted, a nagyobb társaságtól elvonulva gondold át az eddigi és a jövőbeni életedet, mi az, amin érdemes lenne változtatni, hogy megtaláld a nyugalmad. Ha nehezen kezeled a váratlanul beálló helyzeteket és nincs megfelelő rálátásod a történésekre,, ez akár fizikai jelekben is megmutatkozhat, mint például a szem romlása. Ez persze igazából csak egy tüneti, előre figyelmeztető jelzés, ha tovább tudsz lépni és felül tudsz kerekedni a gondokon, akkor amilyen hirtelen jött, úgy el is múlik.  

Oroszlán július 23-augusztus 23.
Nehézkesen indul kissé az Oroszlánnak a június, a párkapcsolatodban adódhattak a közelmúltban nehézségek. Úgy látszik, pároddal mindketten felfokozott idegállapotban voltatok a közelmúltban, a legjobb lenne, ha kettesben el tudnátok menni valahová kikapcsolódni és megbeszélni a dolgokat. Ehhez persze tisztában kell lenni neked azzal, hogy mi is okozza a problémát kettőtök között, lehet téged az bánt a leginkább, hogy szerinted a párod nem támogat eléggé például a munkádban, de nagy az esély arra, hogy ezt rosszul látod. Adj neki mindenképp ehetőséget arra, hogy megindokolja a viselkedését, lehet, hogy te sem csinálsz mindent mindig a legjobban. Az Oroszlán jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy saját maguknak állítsanak akadályokat és csak megköszönheted, ha valaki szembesít ezzel a ténnyel, mert akkor könnyebben tudsz kilépni ebből a csapdából. Szakmai téren folyamatosan törsz előre és halmozod a sikereket, de valamiért mégsem maradéktalan a boldogságod, mert vannak a környezetedben olyanok, akik inkább akadályokat állítanak eléd, mint segítenek. Ezeket a körülményeket mind vedd figyelembe, amikor átgondolod, hogy mik a valódi erősségeid, de arra is gondolj, mik azok a gyenge pontjaid, ahol megerősítésre szorulsz.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23.
Felkavarodik a világ a Szűz körül júniusban, úgy érzed, különböző kihívásoknak kell eleget tenned most, elsőként a szerelemben. Lehet, igaz is, hogy a társad egy egész akadálypályát gördít eléd, így kezded úgy érezni, hogy egyre inkább szeretnél kitörni. Ilyenkor az egyetlen jó megoldás, ha átgondolod a kapcsolatotokat és meg is beszélitek, mi okozza a zűrzavart, mert sokáig nem jó olyan kapcsolatban élni, ahol valamelyik fél bezárva érzi magát, ami persze nem jelenti azt, hogy a társadban van csak a hiba. Mind e mellett tele vagy az élet más részein rengeteg ötlettel, melyet például a munkádban kiválóan tudsz alkalmazni, talán túl sok is a fel nem dolgozott információ és lehetséges, hogy ettől vagy ennyire összezavarodva. Ezt a hónapot érdemes arra áldozni, hogy próbálj minden erőddel rendet tenni a fejedben és ezzel együtt az életedben is, de ez csak akkor sikerülhet jól, ha képes vagy egy valós fontossági sorrendet felállítani.


Mérleg szeptember 24-október 23.
Remek dolgokat jeleznek a csillagok júniusra a Mérlegeknek. szakmai előre menetelük nem hogy töretlen lesz, de óriási kiugrásra is látható a lehetőség. Ezt elsősorban annak köszönheted, mint Mérleg szülött, hogy a lelkesedésed soha sem hagy alább, még akkor sem, amikor teljes biztonságban érzed magad, mivel neked nagyon sokat számít az, hogy tökéletes munkát tegyél le az asztalra, hogy megfelelően hasznosítsd a tudásodat és persze az elismerésre is vágysz. Tökéletes egészségnek örvendesz most ebben a hónapban is, mindössze annyit kell tenned ezen a téren, hogy igyekezz megőrizni jó fizikai állapotodat, minden körülmények között a hétvégeken pihenj amennyit csak lehet, lazíts, mert így tudsz majd újult erővel nekifutni a következő heteknek. A kicsattanó erő és energia érzelmi, szerelmi életedre is kiválóan hat, ettől pedig sokkal felszabadultabbnak és bátrabbnak érzed majd magad, úgy hogy hajrá!

Skorpió október 24-november 22.
Nem lesz egészen zökkenőmentes hónap a június a Skorpióknak, főleg a munkahelyi labilitás, ami megnehezítheti most a dolgodat. Persze szerencsére nem magad miatt kell aggódni, te nem veszélyben, de az sem egy felemelő érzés, amikor az ember körül forr a hangulat. A munkádat változatlanul megbecsülés övezi, és semmi csorba nem esik a becsületeden, értékelik a másokhoz való lojális hozzáállásodat és segítőkészségedet. Ami igen erős fejfását okozhat azonban, az lehet egy szerződés, amit nemrégiben nyélbe ütöttél és amiről kiderül, hogy talán nem olvastad el eléggé tüzetesen, mielőtt aláírtad volna. Mivel a Skorpió elég könnyen kijön sodrából, sőt ez sok esetben az egészségére sem hat valami jól, így azt kéne szem előtt tartanod, hogy mindenkinek becsúsznak az életébe olyan történések, amiket másképp is lehetne csinálni, azonban soha ne nézegess feleslegesen hátra, hanem a tőled telhető vonalas, kemény előremutató viselkedésessel igyekezz javítani a hibát. Ami kikapcsol most a hónap közepe táján, az egy új kapcsolat, persze, ha nem élsz már  párkapcsolatban. Ha igen akkor a legjobb tanács, hogy vigyél némi új színt a kapcsolatba, utazzatok el pár napra egy nyugodt helyre, hogy megerősítést kapj a további nehézségek legyűréséhez.

Nyilas november 23-december 21.
A Nyilas az a jegy, amelyiknek talán ez a júniusi hónap lesz az év legjobb és legkiegyensúlyozottabb hónapja, szinte árad belőled a vidámság, a boldogság és a kiegyensúlyozottság. Ez nagyon jó hatással van a körülötted élőkre is, ezért az emberek folyamatosan keresik a társaságodat, nagyon népszerű leszel. Olyan ügyesen szervezed most az életed, hogy mindenre és mindenkire jut időd, mindenkihez van egy kedves szavad, egy szóval irigylésre méltóan remekül haladnak a dolgaid. A munkádban is kiélheted a kreativitásodat, mert látva a remek formádat, a főnököd újabb igen érdekes és fontos feladattal fog megbízni és te természetesen most sem okozol csalódást. Lubickolsz egész hónapban az újonnan kapott nagy lehetőségben, de e közben ne feledkezz meg arról, hogy a lelkedet és a testedet is ugyan úgy karban kell tartani, mint a szellemet. Próbálj meg egy jó időbeosztást készíteni magadnak, amibe belefér naponta minimum egy órányi testmozgás, ha más nem, egy kis séta a friss levegőn.

Bak december 22.-január 20.
Óriási és ritkán adódó lehetőségei lesznek a Baknak júniusban, hogy új ismeretségeket köthessen, és olyan kapcsolatokat teremthessen, melyben a másik fél is remekül érzi magát és ő maga is csak profitálhat belőle majd érzelmi téren is. Azért lesz ez ritka szép időszak a Bak számára, mert most az átlagosnál jóval könnyedébben képes kialakítani akár egy barátságot is, mint máskor, talán megnőtt a bizalmad az emberekkel szemben, és lehet, hogy az egész életed most különösen jó mederben folyik, jó felé tart. Az érzelmi életedre is jellemző a nyitottság, de légy óvatos, mert ezen a téren e miatt kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz, ha például a másik fél úgy gondolja, hogy játszadozol az érzéseivel. Ez persze a Bakokra általában nem jellemző egyáltalán, de mindenki életében lehetnek olyan helyzetek, amikor a megszokottnál több a szabadság vágya, így figyelj oda arra, ne bánts meg ezzel másokat. Ha kalandra vágysz, ne olyan áldozatot nézz ki, akiről tudod, hogy többet érez irántad és ezért könnyen megsebezhető. Tanácsként fogadd el, hogy akár milyen nagy a csábítás, ne merülj el teljesen a szabadságvágyad kiélésében, mert ez a munka rovására mehet és megbosszulhatja magát, ami pedig nem lenne jó.

Vízöntő január 21-február 19.
Aki a Vízöntő jegybe tartozik, arra most sok boldog és szeretetteljes nap vár ebben a hónapban végig. Ráadásul nagyon jó dolog, hogy nem csak elfogadni, hanem adni is képes leszel, és ilyenkor dupla lehet a boldogságérzet. Most te leszel az, aki a párkapcsolatban is csak úgy sodrod mindkettőtöket lendületesen előre, minden közös tervet képesek lesztek júniusban megvalósítani és ha jól gazdálkodsz az idővel, akkor akár egy gyönyörű álomutazás is valóra válhat most. Persze stabilan helyt állsz a munkában is, sőt, a nagy érzések és érzelmek csak tovább növelik ezen a téren is a kreativitásodat és a teljesítményedet. Arra kell ebben a hónapban jobban odafigyelned, hogy a munkatársaiddal ne keveredj vitába, mert ha ebben a dologban kellemetlenségek érnek, az rosszul hat a magánéletre is. nyilván nem azt jelenti ezt, hogy mindenkinek mindenre rábólints, csak annyit, hogy állj a sarkadra, ha úgy gondolod, hogy egy témában neked van igazad.

Halak február 20-március 20.
A Halak jegyűek nagy álma. hogy találkozzon végre az igazival, akinek ő jelenti a nagy Ő-t. Júniusban meg is lesz erre minden esélyed, de igyekezz a realitások talaján maradni, csak azért ne ugorj fejestől egy kapcsolatba, mert úgy gondolod, hogy nálad fontosabb senki sem lehet a másiknak. A rózsaszín felhők hamar eltűnhetnek és akkor talán megbánod, hogy nem tartottál ki a mellett, aki a részedről nehezen viselt őszintesége mellett mégis igazán szeretett. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az egódat némileg háttérbe kéne most szorítani, mert egy igazán szép és jó kapcsolat mindig két emberről kell szóljon. Ettől eltekintve a hónap elég nyugodt mederben zajlik végig, a munka terén biztonságban érezheted magad, különösebb váratlan eseményekre nem kell számítanod, ha csak nem kavarod fel saját magad körül az életet. Annyi munkád lesz ezekben a hetekben, amit kényelmesen és rutinosan el tudsz végezni, így esetleg még az idei nyaralást is tervezheted június utolsó hetére.

  
Ezt már olvasta?Bezárás