havi horoszkopBár melyik jegy szülötte vagy, nyugodtan hagyatkozz az itt olvasottakra, hiszen a csillagok állása, a bolygók egymáshoz való pillanatnyi viszonya sok mindent meghatároz. Így sok mindenre kihatnak ezek a jelenségek, mint például az egészségi állapotunkra, a munkahelyi eseményekre és nyilván az érzelmi életünkre is. Aki azonban figyelmesen olvassa tanácsainkat, előrejelzéseinket és ezeket szem előtt tartja, az biztos lehet benne, hogy semmi olyan hatalmas nagy meglepetés, vagy rossz esemény nem fogja érni, amire ne tudna kellően felkészülni, vagy legalább is ne tudna előre számolni vele, a jobb félni, mint megijedni alapon.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak ebben a hónapban nagyon körültekintően kell eljárnia pénzügyekben. Semmiképp ne vegyél most felesleges holmikat, tervezd meg anyagilag előre az egész hónapot és vigyázz arra, amid van. Ha rosszabb, borúsabb hangulatú napok köszöntenek rád, ne azzal próbáld a lelki békédet helyreállítani, hogy berohansz az első üzletbe és jól megjutalmazod magad. Elképzelhető, hogy eléggé el vagy fáradva, és bár semmi nagyobb problémától nem kell az egészségedet illetően tartani, de minden körülmények között törekedj a teljes biztonságra, hogy semmiféle váratlan baleset ne érhessen. A párod természetesen most is tolerálja a helyzetet, hisz ez nyilván átmeneti állapot és bár kivel megtörténhet, de azért ne élj vissza a türelmével.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának jó hetei lesznek, az egész Október kellemes hangulatban telhet, a te magad is teszel ezért. Szerencsére nagyon is reálisan látod az élet dolgait, de néha azért adj helyet egy kis romantikának is, mert ettől lesz teljes az életed. Arra azonban figyelj, hogy mindig maradj önmagad, hiszen a társad épp olyannak szeret, amilyen vagy. A munkáddal nagyon meg vannak elégedve, ebben a hónapban sok olyan kreatív ötleted lesz, amit igen kiválóan tudsz kamatoztatni és nagyra is fogják értékelni, talán még anyagi megbecsülésben is részesülsz. Az egészséged makulátlan, de azért ne feledkezz meg arról, hogy javában ősz van, így fontos a csökkenő vitaminszintet megemelni és odafigyelni az étkezésre, az egészséges életmódra, mert abból csak hasznod lehet.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Végre Októberben az Ikrek megpihenhet, mert a szerelmi, érzelmi élete nyugvópontra jut. A pároddal sikerül minden vitás kérdést csendesen és hozzátok méltóan megbeszélni, ha mindketten képesek vagytok belátni, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, akkor nem lesz semmi baj. Fizikailag és szellemileg is igen jó karban vagy, ez nem is változik a hónap során, de az előfordulhat, hogy ha allergiára vagy hajlamos, akkor ezek a tünetek most erősebben jelentkeznek. Igyekezz ez ellen tenni, ha van rá megszokott módszered, akkor azzal, ha pedig nincs, akkor megéri idejében meglátogatni az orvosodat és tanácsot kérni tőle, így nem érhet semmi váratlan meglepetés és ha elkap az allergia, hamarabb túl leszel rajta.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha a Rák jegyében láttál napvilágot, akkor neked most első sorban a munkahelyi feladatidra kell mindenképp koncentrálnod. Kicsit szétestél, nagyon sok a munka, amit kiróttak rád, vagy amit esetleg bevállaltál, de mivel nem szoktál meghátrálni, így meg kell találnod a legjobb módját annak, hogy mindenre jusson idő. Készíts erre a hónapra előre egy hetekre lebontott időrendi táblázatot, ahol megjelölöd a naponta fontos elvégzendő feladataidat, és amikor délutánonként mindig kipipálod ami kész, akkor már nem fogsz annyira borúsan látni. A családi fészekben adódhatnak most egyet nem értések, a fáradtságod miatt lehet, hogy nem is úgy reagálsz bizonyos dolgokra, mint máskor. Ha tudod, hogy a párodban teljesen megbízhatsz, akkor ok nélkül semmiképp ne támadj rá, ne rendezz féltékenységi jelenetet, mert ez a kapcsolat rovására mehet. Amire felhívom a figyelmedet, hogy akár mennyire be van sűrítve a napod, minden áron találj és szakíts magadnak legalább egy órácskát arra, hogy sétálj, vagy mozogj, kikapcsolódj egy kicsit, mert különben könnyen leeshetsz a lábadról.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlán Október első napjaiban úgy látja és érzi, hogy a párkapcsolatára ráférne egy kis frissítés. Jó darabig keresed a megoldást, hogyan és mivel tudnád az érzelmi életeteket újjá varázsolni és feldobni, ha kitartó vagy és eléggé ismered a párodat, akkor a hónap közepére már teljesen átalakulhat ez a kapcsolat, tartós és szép lesz. Az Oroszlán jó egészségnek örvendhet ezekben a hetekben, ha a hónap során akad egy egy nehezebb nap, ami ugye azért mindenkinél becsúszhat, akkor se ess kétségbe. Az erőd és energiád olyan szinten van, ami bőven kitart, de légy előrelátó és támogasd ezt meg jó sok vitaminnal, megfelelő táplálékok bevitelével és főleg rengeteg testmozgással, amikor csak lehet a szabad levegőn. E remek állapotodnak köszönhetően másokat is meglepetésként ér majd a rendíthetetlen türelmed és jó hangulatod.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kissé alább hagyott e hónap elejére a Szűz nagy lendülete, ezért vigyázz az egészségedre, mert ilyen esetekben, ha nagyon fáradt a szervezeted, nehezebb a gyógyulás is még egy kisebb probléma esetén is. Kicsit kiment a talaj alólad, ha épp egy kapcsolat végére értél, akkor ez egyrészt mindent megmagyaráz, másrészt viszont nem a befelé fordulás a megoldás, azt már biztosan te is tudod. Sokkal bátrabban kell a jövőbe nézned, nem szabad félni az új dolgoktól és meg kell tanulnod nyitni a világ felé. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elmerülsz a saját magad sajnálatában, mert bekövetkezhet, hogy a párod, a családod úgy érzi, teljesen megfeledkeztél róluk. Inkább vond be őket is a gondjaid megoldásába, így sokkalta könnyebben és hamarabb túljutsz rajtuk.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Remek hangulatban és jó állapotban köszönt Október hónap a Mérleg szülöttekre. A munkahelyi apróbb problémáid a lehető legjobb módon oldódtak meg, így semmi nem akadályoz abban, hogy egyre előrébb haladj az utadon szakmailag. Még arra is sor kerülhet a hónap vége felé, hogy a cég olyan helyzetbe kerül, amikor pénzjutalommal is meg tudják köszönni a kitartó munkádat. Némi önvizsgálatot kéne most ezekben a hetekben tartanod, és akkor rá fogsz ébredni, hogy a világon semmi okod nincs arra, hogy a környezetedet időnként teljes bizalmatlansággal kezeld. Lehet, hogy valaki a munkádra, vagy a teljesítményedre irigy, de akkor nincs más tennivalód, mint felszólítani, hogy csinálja utánad!

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ritka kedves és szép napok várnak a Skorpióra ebben a hónapban, ami az érzelmi életüket, párkapcsolatukat illeti. Végre olyan passzban vagy ebben a témában, amire már nagyon hosszú ideje vágyódsz és most eljött a te időd. Az eddig egyedülálló Skorpió minden bizonnyal már a hónap első hetében megtalálja azt a kapcsolatot, amelyben akár egy életen át képes majd boldognak és jól éreznie magát. Természetedből fakadóan viszont hajlamos vagy arra, hogy ne csak a fellegekben járj, de kicsit még feljebb is, vigyázz, ne lépd át a még normális határt. A nagy mámor közepette ne feledkezz meg arról, hogy a szerelem szép, de abból nem lehet megélni, ezért különösen óvakodj attól, hogy a munkádat félvállról vedd, vagy elhanyagold. Októberben kirívó egészségi gondjaid nem lesznek, azt tartsd szem előtt, hogy az ízületeidet, a gerincedet folyamatosan edzésben kell tartani, ezért nap mint nap tartsd a testedet karban akkor is, ha épp nem fáj semmi.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Érzelmi hullámvölgy közelít Októberben a Nyilas jegyűek felé, persze nem kell pánikolni, inkább alaposan gondold át, hogy mi lehet a bibi. Az lehet az érzésed, hogy kezd a kapcsolatod ellaposodni, és nem nagyon tudod, hogy mit kellene tenned ennek elhárítására. Az biztos, hogy meg kell fontolni, mi lesz a következő lépés, mert minden áron ragaszkodni valamihez, ami nem jó, azt nem szabad, de persze mérlegelni kell a közös múltat, az együtt töltött időt, a jót és rosszat egyaránt. Ha ezt alaposan átgondolod, rá fogsz jönni, neked mi a legkedvezőbb megoldás és hogyan tovább. A hónap második felére teljesen tisztában leszel az érzéseiddel és a döntésed megalapozott lesz. Ne feledkezz meg arról az érzelmi válság közben, hogy a munkád is legalább annyira fontos, mint a magánéleted, ezért a legjobban teszed, ha minél többet vállalsz most magadra, mert ezzel legalább eltereled a gondolataidat és az itt elért sikereid erőt adnak.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok legtöbbje egy apróbb, de kellemetlen meghűléssel kezdi ezt a hónapot, de mivel erős és igen nagy akarattal rendelkező személyek vagytok, így ezen gyorsan túlteszitek magatokat ezen is. Minden esetre folyamatosan tegyél azért, hogy fizikailag és szellemileg erősítsd magad, ettől a lelkierő is megnő, sokkal többet bírsz majd. Október második hetének már úgy ugrasz neki, hogy megállíthatatlan leszel, nem tudnak számodra olyan feladatot kiosztani, ami akadályt jelenthetne. Amitől óvakodj ebben a hónapban, ne köss bele másokba ok nélkül, ez nem is megszokott tőled, de kicsit hajlamos lehetsz az effajta viselkedésre. Most viszont, hogy már tudod, mi az, amivel számolnod kell, egészen biztos, hogy kellően felkészülten állsz a kisebb nagyobb megpróbáltatások elé. Pároddal légy türelmes, mert ő is igazán az veled, erről szól egy jó kapcsolat. Nincs rá okod, hogy ne bízz meg a társadban.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő e hónap során gyakran fogja azt érezni, hogy bizonyos emberekhez és dolgokhoz nincs elég türelme. Alaposan gondolkodj el azon, hogy mi lehet ennek az oka, mitől jössz ki ilyen gyorsan a sodrodból? Engedd, hogy a családod segítsen megoldani ezt a kellemetlen helyzetet, hiszen azért vagytok egy család, hogy egymást mindenben támogassátok. Szerencsére a munkád eléggé lefoglal és e téren rendben is mennek a dolgok, így legalább meg lesz az egyensúly. A kollégáiddal legyél türelmes, a nap nagy részét köztük töltöd el, így neked is mindent meg kell tenned, hogy jó hangulatban teljen az idő. A miatt, hogy némileg kibillentél a megszokott stabil helyzetedből, most gyakrabban előfordulhat, hogy fejfájással, esetleg kisebb gyomorfájással küzdesz, de amint képes vagy lehiggadni és megnyugodni, megszabadulsz ezektől a kellemetlen tünetektől.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak Október kezdetén azzal van leggyakrabban elfoglalva, hogy kellő szeretetet kapjon és csikarjon ki párjából, persze nem erőszakosan, de ettől igen jó érzés tölti el. Mint a Halak csillagjegybe tartozó emberek, te különosen érzékeny vagy arra, hogy a belső értékes tulajdonságaidat is elismerjék, talán jóval nagyobb igényed van erre, mint hogy a külsődet dicsérjék. Ha nem történik meg naponta és percenként, amire vágysz, ne légy sértődött és ne forralj bosszút, ami késik nem múlik, lehet a párodnak is vannak olyan gondjai, amitől nem veszi észre épp, hogy mit is kívánsz tőle. Békülj meg önmagaddal és legyetek jóban, ez a legfontosabb, hiszen ha ez meg van, akkor a munkádban és a magánéletedben egyformán jönnek majd sorra a sikerek. A hónap közepe felé már egészen jól alakulnak a dolgaid, pénzügyekben nagyobb sikereket könyvelhetsz el, ettől aztán végképp helyreáll az egyensúlyod.

  
Ezt már olvasta?Bezárás