Itt a május, sokak kedvenc hónapja, már csak az hiányzik a teljes örömhöz, hogy tudd, mit is ígérnek számodra ebben a hónapban a csillagok. A legtöbb csillagjegynek különösen szerencsés és kellemes hetei lesznek a 2016. májusi horoszkóp szerint, ezért most az eddiginél is jobban ajánlom, hogy nézd weblapunkat, tudj meg minél többet arról, milyen különleges dolgokra számíthatsz. Nem vitás, hogy a mi oldalunkon olvashatóak a leghasznosabb horoszkópok, így egészen nyugodtan hallgass az itt olvasottakra, hiszen ennek segítségével kellően és jó időben felkészült lehetsz az eljövendőekre.

Kos (március 21 – április 20)
A Kos számára a május nagyon különleges lesz, nagyon sok tapasztalattal lesz gazdagabb ennek a jegynek a szülötte. Sok minden történik veled ebben a hónapban, és ha ügyesen kezeled az új helyzeteket, akkor nagyon sok tanulságot vonhatsz majd le, melyeknek igen jó hasznát veheted a jövőben. Olyan dolgokat tudhatsz meg ugyanis ezekből, amelyek megvédenek a jövőben attól, hogy te magad is elkövess hasonló hibákat. Ezektől a hasznos tapasztalatoktól átrendeződik a jövőképed és teljesen más színben látod majd a világot. A környezetednek ezzel elég nagy meglepetést okozol, értetlenül állnak majd a nagy változás előtt, de téged ez ne befolyásoljon, tarts ki az új életszemléleted mellett, mert igen jól fogod kamatoztatni, amit megtanultál. Lehetséges, hogy mások önzésnek titulálják a változásodat, azonban itt az ideje, hogy a saját érdekeidet legalább annyira fontosnak tartsd, mint másokét. Ebben a hónapban úgy érzed, hogy semmi más nem olyan fontos, mint a család, szeretteid boldogsága, elégedettsége és ennek érdekében ez után is mindent elkövetsz, hogy így maradjon. A  május alkalmas lesz arra, hogy aki közületek családos, annak ez a szép kapcsolat kiteljesedjen, aki pedig még párkereső, az nagy eséllyel olyan párt talál most, akivel hosszú távú kapcsolatot építhet.

Bika (április 21 – május 21)
A Bikák  májusban nagy tetteket hajtanak végre, ezek között szinte biztosan szerepel egy rég vágyott kiruccanás. Arra is van esély ebben a hónapban, hogy ha állást keresel éppen, akkor több interjúra is be fognak hívni ls köztük lesz egy olyan lehetőség, melyre nagyon vágyódsz már rég. Minden bizonnyal eredményes lesz a meghallgatás és elérheted, hogy végre olyan munkahelyed és munkaköröd legyen, ami már igen csak kijár neked. Azok a Bika jegyűek, akik továbbtanulásban gondolkodnak, szintén sjó hónapnak néznek elébe, mert nekik is minden esélyük meg van arra, hogy terveik valósággá váljanak. A párkapcsolatotokra ezekben a hetekben fordítsatok valamivel nagyobb gondot, nem mintha bajok lennének e téren, csak némileg több időt jó lenne egymással töltenetek, mert az utóbbi időben mindketten a munkába temetkeztetek. Május a legszebb hónap az évben, jól tennéd, ha pároddal, családoddal erre az időszakra beiktatnál egy kisebb nagyobb kiruccanást, ha megengedheted, akár egy közeli külföldi útra is gondolhatsz. Kiváló esély lenne ez arra, hogy nosztalgiázzatok egy kicsit, ez egy remek módszer az újbóli összekovácsolódásra. A pénzügyeid májusban igen jól alakulnak, ráadásul most nagyon ügyesen tudod kamatoztatni azt, hogy remek passzban vagy, jobbnál jobb kreatív ötleteid támadnak és ezt nagyon ügyesen fogod használni.

Ikrek (05.22 – 06.21)
Ha Ikrek jegyű vagy, akkor a május hónapod egy kicsit kusza és némileg zűrös lesz, ezzel számolj. Elképzelhető, hogy családi veszekedés üti fel a fejét ezekben a napokban, igyekezz higgadtan kezelni ezeket a helyzeteket, a megoldásra törekedj, ne arra, hogy feltétlenül te kerül ki győztesen a vitából. Az üzleti életben sikeres hetek elé nézel, már régóta őrizgetsz és fejlesztgetsz egy ötletet, amelynek a megvalósítása most abszolút realizálódhat. . Végül a másik fél be fogja látni, hogy igazad van és elfogadja, hogy téged a jó szándék vezetett, és csakis a javát akarod. Végül is a hónap második fele már teljes békességben, kiegyensúlyozottan telik, így visszatér minden a rendes kerékvágásba és koncentrálhatsz az újabb ötleteid megvalósítására.

Rák (06.22 – 07.22)
Május hónap során a Rák jegyében születetteknek igen nagy előnyei lehetnek a jó baráti kapcsolataikból. De a szerencse csillaga a szerelem terén is melléjük áll most, a legtöbbjük nagy boldogságban tölti ezt az időszakot. A párod ájuldozik csak heteken keresztül, mert minden kívánságát lesed, rajongással veszed magad körbe és ez persze viszonzásra is talál. A munkád is egész május során élvezetes lesz, úgy tűnik, jó alkalmad adódik, hogy belefogj egy saját vállalkozásba, és ha ez  így van, akkor semmiképp ne hagyd ki ezt a lehetőséget.  Biztos, hogy ez a lépés hasznos lesz, kiválóan fog működni az üzlet. Anyagilag ezzel az egész családod jövőjét meg tudod alapozni, csak okosan használd ki a helyzetet. A változás sajnos olyan dolog, melynek nem tud mindenki örülni, minden esetre, ha akadnak irigyeid, ne foglalkozz velük, csak azt a következtetést vond le, hogy valamit biztosan nagyon jól csinálsz. nyugodtan erősítsd az önbizalmadat, végre kiteljesedhetnek az álmaid és most csak ez a fontos.

Oroszlán (07.23 – 08.23)
Az Oroszlánnak nem lesz könnyű a májusi hónap, ezért neked mindenképp ajánlatos visszavenni egy kicsit a gyorsaságból. A munkából ki sem látszol, annyi feladatot bíznak rád, hogy csak nagyon nehezen győzöd. tanácsként fogadd el, amit a bolygók állása eléd tár és lassíts a tempón. Persze ez nem olyan könnyű, ám az egészséges sokkal fontosabb, mint hogy a pénz hajszolásába belerokkanj. Igyekezz a május szépségeit meglátni, iktass be minden féle képen a napi programodba legalább egy félórányi futást, és ha megteheted, akkor a májusi hétvégéket használd relaxációra, hogy aztán újult energiával ugorja neki a következő hétnek. Szerencsére legalább az a jó érzésed meg lesz, hogy szemlátomást értékelik a megfeszített, erőn felüli teljesítményedet és anyagi szempontból is honorálni fogják, de hát igaz a mondás, hogy a pénz nem minden, hiszen ha nincs egészség, akkor semmi sincs. A magánéletedre kevés idő jut, de ebben is igen szerencsésnek mondhatod magad, mert a párod és a rokonság tisztában van vele, mit teszel le az asztalra, így türelemmel és szeretettel próbálnak neked segíteni.

Szűz (08.24 – 09.23)
A 2016.-os május szinte minden jegy számára kiváló hónap lesz, nem kivétel ez alól a Szűz sem. Annál is inkább jó időszak elé nézel, mert úgy látni, hogy pénz áll a házhoz, méghozzá lehetséges, hogy nem várt helyről érkezik. Egy rég óta húzódó ingatlanügyből is származhat majd ez a külön pénz, amivel már nem számoltál. Más befektetésekbe is májusban nyugodt lélekkel beleszállhatsz, mert ami üzletet ezekben a hetekben bevállalsz, az nagyon valószínű, hogy jövedelmező és kamatozó lesz. Kétségek nélkül vághatsz bele, persze ez nem azt jelenti, hogy körültekintés, megfontoltság nélkül tedd ezt. Amint ez a kedvező időszak beköszönt, ne feledkezz meg azokról, akik eddigi utadon segítettek és bíztattak. A hónap második szakaszában már jócskán látni fogod az eredményeket és arra is sort kerítesz, hogy barátodnak, párodnak megköszönd a kitartást és a bíztatást, hogy hittek benned. Lepd meg őket egy kis ajándékkal, akár egy utazással, hétvégi kirándulással. Nem az ajándék értéke a mérvadó, senki nem várja  tőled, hogy megfizesd a támogatását, a szándéknak van megfizethetetlen  értéke. Ami beárnyékolhatja az egyébként szép májusodat, hogy megtörténhet, kicsit felelőtlen eszel a közlekedésben és ez bizony pénzedbe kerülhet. Figyelj oda, hogy ne kövess el szabálytalanságokat, arról nem is beszélve, hogy olyasmit se tégy, ami az egészségedet veszélyezteti. Légy óvatos, járj körültekintően és akkor az év egyik legszebb hónapja lesz számodra a május.

Mérleg (09.24 – 10.23)
A Mérlegeknek sem lesz különösebb okuk gondra május során, elsősorban a munkahelyükön várnak rájuk igen kellemes fordulatok és talán meglepő változások. Egy olyan pártfogó személlyel hozhat össze a sors, aki a munkádat egyengetve hozzásegíthet ahhoz, hogy karriered igen szépen felfelé ívelő pályába kezdjen. Alkalmas lesz e hónap arra, hogy már rég óta dédelgetett új utakat fedezz fel, mint egy eddig nem ismert tanulmány például, akár visszaülhetsz az iskolapadba is, mert most kifejezetten fogékony leszel minden újdonságra. A tudás hatalom, ez tény, és amint gazdagabb leszel egy csomó új információval, ez abban is előre vihet, hogy akár felsőbb beosztásba ülhetsz bele. Egész májusban akkora elánnal végzed a munkádat, hogy már szinte nem tudnak nélküled meglenni, biztos lehetsz benne, hogy építenek rád és ez remek érzéssel tölt el, meghatározza az egész havi hangulatodat. Ezekben a hetekben bátran intézheted az eddig halogatott pénzügyeidet is, mert ezen a téren szintén szerencsés kimenetelű ügyekkel számolhatsz. Vigyázz és koncentrálj azonban a magánéletedre, a pároddal nem igazán felhőtlen a kapcsolat, gyakran keveredtek mostanában vitába egymással, és ilyenkor többnyire te vagy beállítva bűnbaknak. Gondold át a kapcsolatotokat, természetesen nem szabad forró fejjel dönteni, de amennyiben úgy érzed, hogy az egészséged rovására megy a dolog, akkor inkább próbálj meg továbblépni.

Skorpió (10.24. - 11.22.)
Mint az igazi, vérbeli Skorpió, nálad a májusi hetekben is elsőként arról szól az élet, hogy általában nem kéred ki mások segítségét, mert meg vagy győződve a saját igazadról. Most pedig jobban jársz, hogyha kicsit változtatsz ezen és legalább meghallgatod azokat, akik biztosan segíteni akarnak . Attól, hogy beszélgetsz emberekkel és hagyod, hogy elmondják a véleményüket, még nem kell  gyenge és befolyásolható személyiségnek érezned magad, hisz te is ellátsz másokat segítséggel, sőt el is várod, hogy azokat megfogadják. Szerelmi életedben is heves vagy, sokszor nem számolsz a hirtelen ötleteid következményével, májusban előfordulhat, hogy némileg úgy érzed, mellényúltál. Szerencsére a Skorpió igen ritkán esik szerelmi letargiába, megrázod magad és továbblépsz, ahogy szoktál. Számíthatsz rá azonban, hogy a hónap vége felé szembetalálod magad valakivel, aki nem csak elvarázsol, de le is nyűgöz, nagy az esély arra, hogy valóban szerelmes leszel. Aki párkapcsolatban, családjával él, az pedig most vértezze  fel magát arra, hogy megeshet, a családnak nagy szüksége lesz a te keresetedre, mert a csillagok mozgásából arra lehet következtetni, valaki melletted rossz helyzetbe kerül anyagilag, lehet, hogy a párod munkája van veszélyben. Minden körülmények között éreztesd vele, hogy számíthat rád, ahogy te is rá.

Nyilas (11.23. - 12.21.)
A Nyilas csillagjegy alatt születettekre szép hetek várnak . A munkahelyi problémák teljesen megszűntek, az év eleji kisebb fennakadások már szerencsére a múlt emlékei lehetnek. Tele vagy igazi jó barátokkal, akik különösen hálásak lesznek neked, mert május első hetében olyan lehetőséget tudsz felkínálni számukra, amivel elég szép összegeket tudnak keresni. Megelégedett és kiegyensúlyozott leszel egész hónapban, ráadásul ezek a barátaid nem tudják majd , hogy köszönjék meg a segítséget. A legjobb módja ennek, ha hagyod, hogy elvigyenek egy jó kis kiruccanásra, nem kell ahhoz drága külföldi út, hogy felszabadultan jól érezzétek magatokat és teljes legyen a kikapcsolódás. Ilyen jó dolgokat várhatsz  érzelmi életedet érintően is, mivel egy rég óta érlelődő kapcsolat most realizálódhat, aki pedig már párban él, annál igen nyugalmas és békés hetek következnek. Az egészséged kitűnő állapotban van, de ne feledkezz meg a rendszeres karbantartásról, mert csak így tudod venni majd májust követően is az akadályokat.

Bak (12.22. - 01.20.
Mint Bak ebben a hónapban  jókedvvel és nyugodtan kezded meg a májusi heteket, igen szépen haladsz előre. Most beérik, hogy már az év elejétől hatalmas energiákat fektettél bele abba, hogy helyt tudj állni, a főnökeid is végre el fogják ismerni, milyen sokat tettél a cégért. Az a bak, aki állásváltoztatáson töri a fejét már egy ideje, most nyugodtan tegye meg ezt a lépést, mert nagyon jó időpontnak mutatkozik május bármelyik hete erre. Ami nagyon jó hír számotokra, akik ritkán és csak igen megfontoltan esnek szerelembe, május közepére azon kaphatják magukat, hogy nem csak megtalálták az igazit, de maradéktalanul boldogok is lesznek. Ráadásul a bolygókból azt lehet kikövetkeztetni, hogy nagy eséllyel a munkahelyeden találkozhatsz össze a nagy Ő-vel. Légy azért megfontolt és alaposan próbáld megismerni az illetőt, nehogy pár hét múlva kiderüljön, hogy nem független, csak épp szórakozni volt kedve. Nem kell szégyellni azt sem, ha először bizalmatlannak, kétkedőnek tartanak, hiszen a magad életéről és boldogságodról van szó.

Vízöntő (01.21 – 02.19)
Vízöntő vagy? Na, akkor pedig rád májusban olyan érdekes dolgok várnak az életben, amik jócskán megváltoztatják a körülményeidet. Úgy tűnik, hosszas keresgélés után egy külföldi cégnél találsz rá az igazi,  munkára és már pakolhatsz is, ne vívódj azon, hogy bele szabad-e vajon vágni. Perszem hogyha itthon olyan kötelezettségeid vannak, melyek megnehezítik a döntésedet, akkor mindenképp le kell ülni a pároddal, a családoddal és átgondolni ennek a lehetőségnek minden hátrányát és előnyét, majd így meg  kell hoznod a mindenki számára legkedvezőbb döntést. Érdekes hetek elébe nézel, mert nem elég, hogy az állásodban, munkádban várható alapos változás, de azt látni, hogy a magánéletedben is történnek majd események. Aki párjával együtt él, az épp a másik félen fog tapasztalni különös dolgokat, olyan viselkedést, ami eddig nem volt megszokott. Lehetséges, hogy ettől nem leszel boldog, nem nagyon tetszik a változás, ekkor pedig tedd azt, ami a legjobb számodra, keress társaságot magadnak, a barátok, munkatársak segíthetnek abban, hogy letisztuljanak benned a kérdések a nélkül, hogy bár kivel összevesznél.

Halak (02.20 – 03.20)
A Halaknak kicsit bonyolultabb és zavarosabb lesz a májusi időszak, az a nagy helyzet, hogy a társad talán jobban érzi a tavaszt, mint te magad és ezzel időről időre képes téged felbosszantani, kihozni a sodrodból. Úgy érezheted május második hetében, hogy kiakadt a mérleg, nem nagyon bírod tolerálni, hogy úgy beszél veled a kedvesed, mintha legalábbis a főnököd lenne. Hát ezt nem is igen kell elviselni, persze a megoldás nem könnyű. A leginkább célravezető megoldás az, hogyha megpróbálsz vele leülni és kibeszélni a dolgokat, talán még annyit is megér, hogy elmenjetek kettesben egy pár napra messze a megszokott környezettől, és ha sikerül pihenni, elvonulni, talán hamar  túljuttok ezen a holtponton. Munkahelyeden hál istennek nem lesznek gondjaid, minden megy a rendes kerékvágásban, most alkalmad lesz arra, hogy a kicsit felgyülemlett feladataidban május végére kényelmesen utolérd magad. Amiben különösen szerencsés lehetsz most, az a pénzügyeknek hitellel kapcsolatos válfaja, lehetséges, hogy megoldódik egy olyan problémád, ami már régóta igen sok fejtörést okozott.

  
Ezt már olvasta?Bezárás