havi horoszkop rendszeresItt a május, legtöbbünk kedvenc hónapja, már csak az hiányzik a teljes boldogsághoz, hogy tudd, mit is ígérnek neked erre a hónapra a csillagok. A legtöbb csillagjegy különösen szerencsés és kellemes hetek elé néz a 2015. májusi horoszkóp szerint, ezért most az eddiginél is jobban és merészebben ajánlom, hogy olvasgasd oldalunkat, tudjál meg minél többet arról, milyen különleges dolgokra számíthatsz a következő hetekben. Nem vitás, hogy a mi oldalunkon olvashatóak a legjobb és legalaposabb horoszkópok, ezért egészen nyugodtan hagyatkozz az itt olvasottakra, mivel ennek segítségével kellően és jó előre felkészülhetsz a várható eseményekre.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosoknak ez a május egy igazi élet iskolája lesz, számtalan tapasztalattal leszel gazdagabb, sok minden történik veled ebben a hónapban, és ha ügyesen kezeled az új lehetőségeket, akkor nagyon sok új és hasznos tapasztalatra tehetsz szert, amelyeknek hasznát veheted a jövőben. Olyan dolgokat tanulhatsz meg ezekből az eseményekből, amelyek megvédenek a jövőben attól, hogy te magad elkövesd az ehhez hasonló hibákat. Ezektől a hasznos tapasztalatoktól átrendeződik az életed és teljesen más színben látod majd a jövődet. A környezetedet ezzel eléggé meg fogod lepni, értetlenül állnak a nagy változás előtt, de téged ez nem fog befolyásolni, tarts ki az új szemléleted és terveid mellett, mert igen jól fogod kamatoztatni a tanultakat. Ebben a hónapban úgy fogod érezni, hogy semmi más nem lényeges, mint a család, a szeretteid boldogsága és ezért ez után is mindent elkövetsz majd, hogy ez így is maradjon.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák 2015. májusában nagy tetteket hajtanak végre, ezek között szinte biztosan szerepel egy régen tervezett nagy utazás. Arra is van esély ebben a hónapban, hogy ha állást keresel, akkor több interjúra is be fognak hívni és köztük lesz egy olyan lehetőség, amelyre nagyon vágytál már régen. Minden bizonnyal eredményes lesz a meghallgatás és elérheted, hogy végre olyan munkahelyed és munkaköröd legyen, ami már igen csak kijár neked. Azok a Bikák, akik továbbtanulásban gondolkodnak, szintén szerencsés hónapnak néznek elébe, mert nekik is minden esélyük meg van arra, hogy terveik valósággá váljanak. A párkapcsolatotokra ezekben a hetekben fordítsatok valamivel nagyobb gondot, nem mintha bajok lennének e téren, csak némileg több időt jó lenne egymással töltenetek, mert az utóbbi időszakban mindketten a munkába temetkeztetek. Május a legszebb hónap az évben, jól tennéd, ha pároddal, családoddal erre az időszakra beiktatnál egy kisebb de akár nagyobb kiruccanást, ha megengedheted, akár egy közeli külföldi útban is gondolkodhatsz.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Ha Ikrek jegyében születtél, akkor a május hónapod egy kicsit kusza és némileg zűrös lesz, ezzel számolj. Elképzelhető, hogy családi perpatvar üti fel a fejét ezekben a napokban, igyekezz higgadtan kezelni ezeket a helyzeteket, a megoldásra törekedj, ne arra, hogy feltétlenül te kerül ki győztesen a vitából. Az üzleti életben sikeres hetek elé nézel, már régóta őrizgetsz és fejlesztgetsz egy ötletet, amelynek a megvalósítása most abszolút realizálódhat. Amennyiben pároddal, vagy netán más családtagoddal van egy régóta húzódó vitás ügyetek, akkor ez a hónap kiváló lesz arra, hogy újból megpróbáld megmagyarázni és egyúttal a véleményedet alátámasztani, hogy igazolni tudd, miért is állítod az ő véleményének ellenkezőjét. Végül a másik fél be fogja látni, hogy igazad van és elfogadja, hogy téged a jó szándék vezérel, és csakis a javát akarod. Végül is a hónap második fele már egészen békésen és kiegyensúlyozottan telik, így visszatér minden a rendes kerékvágásba és koncentrálhatsz az újabb ötleteid megvalósítására.

Rák (06.22 – 07.22) - Májusban a Rák jegyében születetteknek igen nagy előnyei származhatnak a jó baráti kapcsolataikból. De a szerencse csillaga a szerelem terén is melléjük áll most, a legtöbbjük nagy boldogságban tölti ezt az időszakot. A párod ájuldozik csak heteken keresztül, mert minden kívánságát lesed, rajongással veszed körül és ez persze viszonzásra is talál. A munkád is egész május során élvezetes lesz, úgy tűnik, jó alkalmad adódik, hogy belefogj egy saját vállalkozásba, és ha ez valóban így van, akkor semmiképp ne szalaszd el ezt a lehetőséget. Egészen biztos, hogy ez a lépés hasznos lesz, kiválóan fog működni az üzlet. Anyagilag ezzel az egész családod jövőjét meg tudod alapozni, csak okosan használd ki a helyzetet. A változás sajnos olyan dolog, aminek nem mindenki tud örülni, de ha akadnak is irigyeid, ne foglalkozz velük, csak arra gondolj, hogy valamit biztosan nagyon jól csinálsz. nyugodtan erősítsd az önbizalmadat, végre kiteljesedhetnek az álmaid és most csak ez a fontos.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak nem lesz nagyon könnyű a májusi időszak, ezért neked mindenképp ajánlatos visszavenni egy kicsit a tempóból. A munkából ki sem látszol, annyi feladatot bíznak rád, hogy csak nagyon nehezen győzöd. tanácsként fogadd el, amit a bolygók állása eléd tár és lassíts a tempón. Persze ez nem olyan könnyű, ám az egészséges sokkal fontosabb, mint hogy a pénz hajszolásába belerokkanj. Igyekezz a május szépségeit észrevenni, iktass be minden féle képen a napi programodba legalább egy félórányi sétát, és ha megteheted, akkor a májusi hétvégéket használd némi feltöltődésre, hogy aztán újult energiával ugorja neki a következő hétnek. Szerencsére legalább az a jó érzésed meg lesz, hogy szemlátomást értékelik a megfeszített, erőn felüli teljesítményedet és anyagi szempontból is honorálni fogják, de hát igaz a mondás, hogy a pénz nem minden, hiszen ha nincs egészség, akkor a pénz sem boldogít. A magánéletedre kevés idő jut, de nagy szerencséd, hogy a párod és a családod tisztában van vele, mit teszel le az asztalra, így türelemmel és szeretettel próbálnak neked segíteni.

Szűz (08.24 – 09.23) - Ez a május szinte minden jegy számára kedvező hónap lesz, így a Szűz is csupa jóra számíthat. Annál is inkább jó időszak elé nézel, mert úgy látni, hogy pénz áll a házhoz, méghozzá lehetséges, hogy nem várt helyről érkezik. Egy rég óta húzódó ingatlanügyből is származhat majd ez a külön bevétel, amivel már nem számoltál. Más befektetésekbe is nyugodt lélekkel beszállhatsz ebben a hónapban, mert ami üzletet ezekben a hetekben bevállalsz, az nagyon valószínű, hogy jövedelmező és kamatozó lesz. Kétségek nélkül vághatsz bele, persze ez nem azt jelenti, hogy körültekintés, megfontoltság nélkül tedd ezt. Amint ez a kedvező időszak beköszönt, ne feledkezz meg azokról, akik eddigi utadon segítettek és bíztattak. A hónap második felében már jócskán látni fogod az eredményeket és arra is sort kerítesz, hogy barátodnak, párodnak megköszönd a kitartást és a bíztatást, hogy hittek benned. Lepd meg őket egy kis ajándékkal, akár egy utazással, hétvégi kirándulással. Nem az ajándék értéke számít, senki nem várja el tőled, hogy megfizesd a támogatását, a szándék ami fontos.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegeknek sem lesz okuk panaszra májusban, elsősorban a munkahelyükön várnak rájuk igen kellemes fordulatok és talán meglepő változások. Egy olyan pártfogó személlyel hozhat össze a sors, aki a munkádat egyengetve hozzásegíthet ahhoz, hogy karriered igen szépen felfelé ívelő pályába kezdjen. Alkalmas lesz e hónap arra, hogy már rég óta tervezgetett új utakra is kikacsintgass, mint egy eddig nem ismert tanulmány például, akár visszaülhetsz az iskolapadba is, mert most kifejezetten fogékony leszel minden újdonságra. Egész hónapban akkora lendülettel végzed a munkádat, hogy már szinte nem tudnak nélküled meglenni, biztos lehetsz benne, hogy építenek rád és ez remek érzéssel tölt el, meghatározza az egész havi hangulatodat. Ezekben a hetekben bátran intézheted az eddig halogatott pénzügyeidet is, mert ezen a téren szintén szerencsés kimenetelű ügyekkel számolhatsz. Vigyázz és figyelj azonban a magánéletedre, a pároddal nem igazán felhőtlen a kapcsolat, gyakran keveredtek mostanában vitába egymással, és ilyenkor többnyire te vagy beállítva bűnbaknak. Gondolkodj el a kapcsolataidon, természetesen nem szabad fejjel a falnak menni, de amennyiben úgy érzed, hogy az egészséged rovására megy a dolog, akkor inkább próbálj meg továbblépni.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpióknak a májusi hetekben is elsősorban arról szól az élet, hogy általában nem kéred ki mások tanácsát, mert meg vagy győződve a saját igazadról. Most pedig jobban járnál, hogyha kicsit változtatnál ezen és legalább meghallgatnád azokat, akik biztosan jót akarnak neked. Attól, hogy beszélgetsz emberekkel és hagyod, hogy elmondják a véleményüket, még nem kell magad gyenge és befolyásolható személyiségnek érezned, hisz te is ellátsz másokat tanácsokkal, sőt el is várod, hogy azokat megfogadják. Érzelmi életedben is heves vagy, sokszor nem számolsz a hirtelen ötleteid következményével, májusban előfordulhat, hogy némileg úgy érzed, mellényúltál. Szerencsére a Skorpió igen ritkán esik szerelmi letargiába, megrázod magad és továbblépsz, ahogy szoktál. Számíthatsz rá azonban, hogy a hónap vége felé szembetalálod magad valakivel, aki nem csak elvarázsol, de le is nyűgöz, nagy az esély arra, hogy valóban szerelmes leszel.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas csillagjegyben születetteknek szép heteket ígérnek a csillagok. A munkahelyi problémák teljesen megszűntek, az év eleji kisebb fennakadások már szerencsére a múlt emlékei lehetnek. Tele vagy igazi jó barátokkal, akik különösen hálásak lesznek neked, mert május első hetében olyan lehetőséget tudsz felkínálni számukra, amivel elég szép összegeket tudnak keresni. Megelégedett és kiegyensúlyozott leszel egész hónapban, ráadásul ezek a barátaid azt sem tudják majd, hogy hálálják meg a segítségedet. A legjobb módja ennek, ha hagyod, hogy elvigyenek egy jó kis kiruccanásra, nem kell ahhoz drága külföldi út, hogy felszabadultan jól érezzétek magatokat és teljes legyen a kikapcsolódás. Ilyen jó hírekkel számolhatsz érzelmi életed terén is, mivel egy rég óta érlelődő kapcsolat most realizálódhat, aki pedig már párban él, annál igen nyugalmas és békés hetek következnek. Az egészséged kitűnő állapotban van, de ne feledkezz meg a rendszeres karbantartásról, mert csak így tudod venni majd májust követően is az akadályokat.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak munkájában, ebben a hónapban kifejezetten nagy örömét leli, jókedvvel és nyugodt lélekkel kezded meg a májusi heteket, igen szépen haladsz előre. Most beérik, hogy már az év elejétől hatalmas energiákat fektettél bele abba, hogy helyt tudj állni, a főnökeid is végre el fogják ismerni, milyen sokat tettél a cégért. Az a Bak szülött, aki állásváltoztatáson töri a fejét már egy ideje, most nyugodtan tegye meg ezt a lépést, mert nagyon jó időpontnak mutatkozik május bármelyik hete erre. Ami igen jó hír számotokra, akik ritkán és csak igen megfontoltan esnek szerelembe, május közepére azon kaphatják magukat, hogy nem csak megtalálták az igazit, de maradéktalanul boldogok is lesznek. Ráadásul a bolygók állásából azt lehet kikövetkeztetni, hogy nagy eséllyel a munkahelyeden találkozhatsz össze a nagy Ő-vel. Legyél azért némileg óvatos és alaposan próbáld megismerni az illetőt, nehogy pár hét múlva kiderüljön, hogy nem független, csak épp szórakozni volt kedve. Nem kell szégyellni azt sem, ha először bizalmatlannak, kétkedőnek tartanak, hiszen a magad életéről és boldogságodról van szó.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntő vagy, akkor rád májusban olyan érdekes fordulatok várnak az életben, amik jócskán megváltoztatják a körülményeidet. Úgy tűnik, hosszas keresgélés után egy külföldi cégnél találsz rá az igazi, neked tetsző munkára és már pakolhatsz is, ne töprengj azon, hogy bele szabad-e vajon vágni. Persze, hogyha itthon olyan kötelezettségeid vannak, melyek megnehezítik a döntésedet, akkor mindenképp le kell ülni a pároddal, a családoddal és átgondolni ennek a lehetőségnek minden hátrányát és előnyét, majd ennek fényében kell meghoznod a mindenki számára legkedvezőbb döntést. Érdekes hetek elébe nézel, mert nem elég, hogy az állásodban, munkádban várható alapos változás, de azt látni, hogy a magánéletedben is történnek majd események. Aki párjával együtt él, az épp a másik félen fog tapasztalni különös dolgokat, olyan viselkedést, ami eddig nem volt megszokott. Lehet, ettől nem leszel boldogabb, nem nagyon tetszik a változás, mindenképp  tedd azt, ami a legjobb számodra, keress társaságot magadnak, a barátok, munkatársak segíthetnek abban, hogy leülepedjenek benned a kérdések a nélkül, hogy bár kivel összevesznél.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halaknak kicsit zűrösebb és hangosabb lesz a májusi hónap, az a helyzet, hogy a párod talán jobban érzi a tavaszt, mint te magad és ezzel időről időre képes téged felbosszantani, kihozni a sodrodból. Úgy érezheted május második hetében, hogy kiakadt nálad a mérleg, nem nagyon bírod kezelni azt a helyzetet, hogy úgy beszél veled a párod, mintha legalább a főnököd lenne. Hát ezt nem is igen kell tűrni, persze a megoldás nem könnyű. A leginkább célravezető megoldás az, hogyha megpróbálsz vele leülni és kibeszélni a dolgokat, talán még annyit is megér, hogy elmenjetek kettesben egy pár napra messze a megszokott környezettől, és ha sikerül pihenni, elvonulni, talán hamar túlestek ezen a holtponton. A munkahelyeden hála istennek nem lesznek gondjaid, minden megy a rendes kerékvágásban, most alkalmad lesz arra, hogy a kicsit felgyülemlett feladataidban május végére kényelmesen utolérd magad. Amiben különösen szerencsés lehetsz most, az a pénzügyek területe, elképzelhető, hogy megoldódik egy olyan problémád, ami már régóta igen sok fejtörést okozott.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás