1 logoNagyon sikeres a heti horoszkópunk, így biztosan tudjuk, hogy, a havonta megjelenő előrejelzéseket is mindenki feszülten várja, mindenki aki tudni szeretné mi lesz a horoszkópjában. Nem mindegy, hogy a bolygók mozgása mit jósol, és persze nem mindegy, hogy kellő időben fel tudunk-e készülni a a bekövetkezni látszó eseményekre. A szeptemberi horoszkópban minden érdeklődő megtudhatja mit tartogatnak a csillagok számára és szerettei számára a hónap során egészség, pénz, boldogság, vagy munka kapcsán. Ez nagyon fontos, hiszen lehet, hogy lesznek olyan események melyeket ezzel a tudással képesek leszünk némileg kontrollálni.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosok jól fognak átállni a nyár végén, az ősz eljövetele nem nagyon fog egészségügyi problémákat hozni, hiszen jól kipihenték magukat. Ennek köszönhetően sokkal jobb lesz közérzeted és teljesítő képességed olyan magaslatokba hág, amit nem is álmodtál volna. Szerencsére érzelmileg és szellemileg teljesen a csúcson vagy. Mivel ilyen jó formában vagy lehet, hogy többen segítséget vagy tanácsot fognak kérni tőled, ezt nyugodtan tedd meg, hiszen később lehet neked lesz szükséged segítségre. Mivel Kos lévén köztudottan empatikus személy vagy, így most is készségesen a segítségedet kérők mellé állsz és  ettől a te közérzeted is kellemesebbé válik.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikára ebben a hónapban nagyon rá fog férni egy kis relaxáció, pihenés, mivel a nyár utolsó időszakában el voltak havazva. Ha a szeptemberi programokat képes vagy rendszerezni, akkor némileg utolérheted magad és a hónap közepére már minden a régi kerékvágásba kerülhet vissza. Szánj több időt a családra és próbálj meg többet a levegőn lenni, férjen bele egy kis testmozgás is. A legfontosabb dolog ebben a hónapban, hogy odafigyelj a megfelelő önkontrollra és hogy képes legyél ellazulni még a legrosszabb napokon is egy picit. Ez talán leginkább a pároddal, netán a gyermekeiddel kapcsolatban merülhet fel, de jusson eszedbe minden ilyen alkalommal, hogy ők mindannyian csak a javadat akarják, féltenek.


Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyében szülötteknek nagyon jó hónapjuk lesz, ugyan is sok jó fogja érni őket mind a szerelmi életükben mind pedig a karrierjükben. Mindenféleképpen érdemes előre gondolkodni és érdemes úgy tervezni, hogy ebből előnyt kovácsolj. Az Ikrek ezekben a hetekben nyugodtan és vidáman fogják élni mindennapjaikat, így nem kell semmiért aggódni, ha a közérzet a téma, akkor sem. Az igaz, hogy nagyon jó az egészséged viszont mindenképpen sok vizet és vitamint kell fogyasztanod, rengeteg zöldséget és gyümölcsöt kell enned, hogy megőrizd ezt a jó formádat. Remek időszaknak mutatkozik ez hónap arra, hogy az eddig halogatott üzleti ügyeidben most már lépjél és nyugodtan hozzál pénzügyi döntéseket, mert most erre igen alkalmas az idő.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rákoknak most arra kellene koncentrálniuk, hogy szerelmi életüket minél hamarabb rendezzék, akik pedig egyedül vannak, azoknak mindenképpen nyitniuk kellene mások felé és minél több embert meg kellene ismerniük. Menj minél gyakrabban mostanában társaságba, így remek alkalmak adódhatnak az ismerkedésre. Ne várd azt, hogy téged keressen meg a szerelem, hanem lépj és tegyél érte. A hangulatod, egyáltalán az egész életszemléleted a hónap közepére teljesen megváltozik, végre meg fogod tanulni helyükön kezelni a dolgokat és rákapsz a pozitív gondolkodásra, ami nagyon hasznos lesz számodra. A hónap eleje döcögősen fog indulni, de utána jön egy merőben más szakasza életednek. A változás a munkádban is meg fog mutatkozni, sokkal könnyebben és gyorsabban tudod megoldani a rád bízott feladatokat. Szeptember vége felé még egy jó ajánlatot is kaphatsz, szerencsére ekkorra már igen jó formában leszel, így képes leszel eldönteni, hogy mi a jó neked.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak akadhatnak nehéz ügyei így szeptember alkalmával, de minden meg fog oldódni, hiszen az Oroszlán jelleméhez tartozik a küzdeni akarás. A lényeg az, hogy mutass hajlandóságot a kompromisszumokra. Hogy ha ez sikerülni fog, akkor minden bizonnyal jobban fogod magad érezni és felszabadultabb leszel. A párodra is több időd lesz és többet tudtok egymással foglalkozni, ami mindkettőtöknek jót tesz. Ha a nyarat rövidnek érezted és nem tudtad kellőképpen kipihenni magad, akkor itt az idő, hogy valami kellemes relaxálással egybekötött programot szervezz. Szellemi és fizikai erőnléteddel nincs és nem is lesz semmi probléma, de azért nem szabad megfeledkezned arról neked sem, hogy minden nap tegyél valamit ennek megőrzése érdekében. Sokat tartózkodj friss levegőn, és ha van rá módod, akkor valami sporttal fűszerezd meg a napokat legalább hetente kétszer.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek olyan programokat kell kitalálnia amellyel jobb kedvre tudja deríteni magát és szeretteit. Az egész hónapod derült lesz és minden össze fog jönni. Többet kellene foglalkozni a baráti kapcsolatokkal, ne hogy kihűljön a dolog. Ritkán tudtál barátaiddal foglalkozni az elmúlt időszakban, ideje ezeket bepótolni. El kell fogadni a sorra érkező meghívásokat, így lehet új kapcsolatot, ismeretséget szerezni. Ezekben a hetekben a megszokottnál jobban figyelj anyagi helyzeted alakulására, vigyázz, hogy a nagy jövés -menésben ne lépd túl a megszabott keretedet, mert nehéz lesz pótolnod és főleg ne a fontos kiadások rovására költekezz, mert az még kellemetlen helyzetbe is sodorhat.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegeknek eleinte egy kicsit rosszul jött ki nyáron a pihenés, de itt az idő, hogy bepótolják a kellemetlen perceket és olyan programot szervezzenek ahol teljes relaxációt tudnak elérni. Igyekezz lazítani a hónap első hetében, amennyiben persze meg tudod magadnak engedni, talán az lenne a legjobb, ha a főnököddel és a családoddal egyeztetve felállítanál erre a hónapra egy tervet. Talán így fogsz tudni időt szakítani mindenre és nem szabad hagyni, hogy a napi rutin felboruljon. Ha a hónapba nem fér bele az utazás akkor találj ki valami más lazító programot a családdal vagy szeretteiddel. A hónap közepére már egész jól alakulhat e terved megvalósítása, így a környezeted is tapasztalni fogja, hogy visszanyerted a magabiztosságodat, a lelki és testi egyensúlyodat, ezért szívesen töltik veled a szabadidőt, még ha kevés is kicsit.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A szeptember elég harapósan fog kezdődni a Skorpió számára. Magad se tudod, hogy miért vagy ingerlékenyebb az átlagnál. A féltékenység kicsit úrrá lesz majd rajtad de ha jobban belegondolsz, akkor semmi okod sincs rá, hogy féltékeny legyél. Óvatosan bánj ezzel, mert rosszul is elsülhet. Igyekezz kibeszélni a kétségeidet, és ne felejtsd el azt, hogy a párod egész életed során mindig melletted állt, mindenben számíthattál és számíthatsz rá, így meg kell adnod az esélyt, hogy tisztázódhassanak kettőtök között a vitás kérdések. Mindenki látja, hogy nagyon sokat dolgozol és, hogy alig ereszted ki a gőzt, ezért mindenképpen találj ki valamit amivel letudod vezetni a felesleges feszültséget.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok számára nagyon békés és nyugodt hónap következik a jelek szerint, ezért mindenképpen érdemes azon gondolkozni, hogy ezt a nyugalmas állapotot arra fordítsd, hogy minél jobban el tudd végezni a munkádat, a rád váró teendőket és feladatokat, és hogy minél jobban ki tudj ezekben a hetekben teljesedni mind a szerelmi életedet, mind pedig a karrieredet illetően, hiszen csak így lehet egyre előrébb jutni. Ha vannak gyermekeid, akkor az apróbb problémák velük kapcsolatban merülhetnek fel, mivel az iskolakezdés mindig egy kibillentős helyzet a nyári kellemes pihentető időszakból nem csak a gyerekek, de a szülők számára is. Azonban nyilván egy összeszokott csapatot alkottok a családdal, ezért semmi okod az aggodalomra, a kisebb nagyobb akadályokat remekül fogjátok venni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok megtalálják a harmonikus utat a párkapcsolati életükben és végre jó hír, hogy karrierjük is jó irányba fog menni, ugyanis nagy szerencse vár rájuk amit mindenképpen ki kell majd használniuk. Ez a hónap elegendő lesz arra, hogy a nyár utáni sebeket begyógyítsák és ezzel elkezdődjön egy teljesen új korszaka az életednek. Ezt figyelembe véve nagyon jó dolgokra számíthatnak a Bakok szeptemberben, hiszen semmi más dolguk nincs, mint learatni azt a sok babért, amit kemény munkával el tudtak érni. Munkájuk gyümölcsének rettentően fognak örülni és fel fogja dobni a hangulatukat, sokkal kiegyensúlyozottabbak és derültebbek lesznek, mint eddig.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A szeptember jó nagy változásokat ígér a Vízöntőknek,  a párkapcsolat terén következhetnek be kisebb nagyobb átformálódások. Ha szingliként éltél eddig, akkor ez a hónap hozhat örömteli meglepetéseket, mert most jó formában vagy és nyitott, képes egy új kapcsolatra. A párban élő Vízöntők számoljanak egy kis érzelmi kalamajkával, amit persze ügyesen meg fognak oldani úgy, hogy az nekik jó legyen. Időnként megtörténik, hogy egy kapcsolatot át kell gondolni, szükség esetén, ha már nem működik, le kell zárni. Mindannyian követünk el hibákat, és amikor valami nem tetszik, mindig az legyen az első gondolat, hogy fordított helyzetben a párod hogy kezeli a kérdést. Ami a munkádat illeti, nem lesz okod panaszra, szépen el leszel látva vele, ezért gondolj előre arra, hogy az ősz beköszöntével saját magaddal némileg többet törődj, táplálkozz megfelelően, hogy az energia tartalékaid ne csökkenjenek.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halakra szeptemberben nagyon szép napok köszöntenek, az érzelmi életük szinte irigylésre méltóan fog alakulni. Szerencsés embernek mondhatod magad, mert a párod a tenyerén hordoz, minden kívánságodat lesi, persze nyilván ki is érdemelted ezt a kedves törődést. Minden esetre legyen számodra fontos, hogy viszonozd is, hiszen egy jó kapcsolat nem lehet egyoldalú. Ennek köszönhetően a hangulatod nagyon jó, szinte röpködsz egész hónapban, könnyedén veszel és lépsz át minden akadályt. Aki a Halak közül párválasztás előtt áll, az most minden bizonnyal olyan kapcsolatba kezdhet, amely tartós és nagyon boldog lesz. Az ismerkedés számodra nem jelent kihívást, mert a kommunikációs képességed most is a megszokott remek módon üzemel, csak jól válassz, ez a feladatod. A hónap harmadik hetében lehet kisebb kellemetlenséged, mégpedig egy régi családi ügynek kell a végére pontot tenni. Ne halogasd tovább a találkozót és a beszélgetést, mert minél tovább húzódik az ügy, annál kellemetlenebb és nehezebben megoldható lesz.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás