havi horoszkop rendszeresAnnak fényében hogy, itt tartózkodsz oldalunkon és ezt a kellemes április havi horoszkópot böngészed, biztos azon gondolkozol, hogy vajon mit hozhat a következő hónap és hogy mit lehet kiolvasni a bolygók állásából, az itt látható előrejelzésekből. Azt sem árt tudni, hogy mik azok a váratlan dolgok, amikre nem árt előre felkészülni, már ezzel eleve mindenki nagy segítséghez juthat, mivel ha törtpnik egy váratlannak számító esemény, az már nem okoz majd nagyobb felfordulást az életedben. Hogy kinek mit tartogat a 2015. áprilisi horoszkóp az most kiderül ebből a cikkből.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos nagyon jól tud reagálni a korai tavasz hangulatára és átérzi a napsugarak nagyon jótékony hatását. Az energiaszintje a Kosnak ezáltal rendkívül megnő, így a télen összegyülemlett, fel nem használt erő kiszabadul. Nagyon jó ötleteid lesznek és ebben a hónapban ezt fel tudod használni, sőt előnyt tudsz belőle kovácsolni. Mivel nagyon jók a mentális képességeid belefoghatsz valami újba, hiszen tanulni mindig lehet, sőt kell is, ezzel meg is oldod a szellemed folyamatos karbantartását. A hét végeken ereszd ki a gőzt, amennyiben családos ember vagy, feltétlenül töltsd ezeket a napokat a szeretteid körében.

Bika (április 21 - május 21) - A Bikák nagyon sokat dolgoztak az eltelt hónapban, ezért áprilisban rájuk fér egy kis pihenés. Természetesen nem a munka rovására kell ezt megtenni. A hónapodat mindenképpen igyekezz előre megtervezni, hogy mindent előre tudj, így nem ér majd meglepetés azon a téren, hogy miként alakulnak a dolgaid és hogy milyen eseményekre kell felkészülnöd. A tavaszi fáradtság sajnos egyre csak fokozódhat, hogy ha nem próbálunk ellene tenni. Aktív pihenést mindenképpen érdemes beiktatni, hogy legyen elég energiád, e mellett pedig próbálj nagyobb gondot és több időt fordítani arra, hogy megtervezd a tavaszi étrendedet, érdemes elgondolkodni egy bizonyos mértékű életmódváltáson is.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek a hangulatára is nagyon jól hat az áprilisi szép és kellemes idő, megjött a tavasz és ebben a hónapban ők is nagyon jó eredményekre lesznek képesek. Az áprilisi hetek izgalmakban és érdekességekben gazdagok lesznek. Lehet hogy ebben a hónapban tető alá tudod hozni a régóta elképzelt és dédelgetett vágyaidat. Egy nagy utazást, vagy más olyan elképzelést amit kitaláltál magadnak. Lehet hogy egy új munkalehetőség fog szembe jönni, de arra is igen jól megfelel az Április számodra, hogy például valami új dolog, akár egy új szakma elsajátításába is belevágj, mivel szellemileg és fizikailag is az lesz az év egyik legkiválóbb hónapja számodra.

Rák (06.22 – 07.22) - Amennyiben Rákként jöttél napvilágra akkor a legjobb tanács amit adhatunk neked az az, hogy érzelmi téren sokkal jobban szabadulj fel mint eddig. A szerelemben nincsen olyan, hogy elvárás és tabuk sem. Így ha arra vársz, hogy a másik fél kezdeményezze,n akkor pórul is járhatsz. Aki szerelmes, annak sok szép érzése van és ez nem jelent gyengeséget sőt ellenkezőleg! A munkahelyeden jól állnak a dolgok, vígy nem is kell nagyon megerőltetned most magad, hogy a maximumot tudd nyújtani. Az év eleje óta igen nagy lépésekkel haladsz előre és úgy tűnik, a sikersorozat ebben a hónapban is folytatódik.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak április elején lehet olyan kevésbé kellemes üzleti vagy jogi dolgai, amiket talán az első napokban kellene letudni. Ez a dolog akkor nem nyomasztaná heteken átívelően és így hamar letudhatná a dolgot. A kompromisszumokra mindig hajlandónak kell lenni. Így a lelki nyugalom kímélhető, lesz ráadásul a pénztárca se bánja annyira. A munkádban sorra érsz el ezekben a napokban sikereket, méghozzá olyan jókat, melyek előtt még a főnököd is megemeli a kalapját. Lehet persze, hogy a kollégák között akad egy irigyed, de ezt az oroszlános híres erős akaratoddal és elszántságoddal könnyedén megoldod, és továbblépsz.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek áprilisban meg kell engednie önmagának több olyan dolgot is, amire nem mert eddig vállalkozni, mert ettől lesz igazán tavaszi és jó a hangulata. Általában megelégedettséget érzel majd egész hónapban, egész jól meg leszel a bőrödben és a kapcsolataiddal sem lesz semmi probléma. Törődj kicsivel többet önmagaddal, az erőnléteddel és az egészségeddel, ha eddig nem sportoltál semmit, akkor legalább mozgasd meg rendszeresen magad és tervezz be naponta egy kis kocogást, vagy sétát. Így nem csak hangulatilag, de fizikailag is kiváló formában leszel, és ezt megalapozhatod az év hátra lévő részére is. Most, hogy itt az április, sokkal könnyebb kimozdulni, e mellett, ha családod van, akkor itt az ideje most már a közös hétvégi kirándulásoknak is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek március során annyit tevékenykedtek, mint más fél év alatt, azonban nagyon jól zárták le ezt a hónapot, sikerekkel és megelégedettséggel. De pont e miatt, most az áprilist nem kell olyan komolyan venni, persze amennyire ezt a munkád megengedi, és nem megy annak a rovására. Próbáld előre megtervezni az előtted álló heteket és akkor ne feledkezz meg a munka és a pihenés egyensúlyáról. Ha ügyes vagy és családod is támogat  ebben, akkor lesz idő a kikapcsolódásra, egy kirándulásra, uszodára, vagy akár egy hosszú hétvégi pihenésre is. Így még nagyobb lendületet és inspirációt kapsz ahhoz, hogy a munkahelyeden nem csak helytállj, hanem egyre előrébb lépegess, mert jó passzban vagy, igen szép sikerek állhatnak előtted. A főnököd is értékelni fogja igyekezetedet és szóbeli, anyagi dicséretre is számíthatsz.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Mint a Skorpió, szúrsz, vágsz, pedig nincs rá különösebb okod, hogy ingerült, vagy féltékeny légy. A párod igen türelmes, így te magad is vidámabb, higgadtabb lehetnél, hiszencsak így maradhatnak meg a jó összeköttetéseid és kapcsolataid. Gondolj arra, hogy amikor szükséged van társad elismerésére vagy esetleg biztatására, akkor arra mindig számíthatsz, hát tégy te is némi keveset legalább azért, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. A márciusi hónap elég nehéz volt számodra, ez lehet talán a mentséged, rengeteget dolgoztál, de az is lehet az oka a feszültségnek, hogy talán olyan üzletbe is belemásztál, aminek a kimenetele teljesen bizonytalan.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas jegyűek nagyon bízhatnak abban, hogy április lehet ugyan kicsit kiszámíthatatlan  lesz, de nagy változások nem annyira várhatóak, a megszokott mederben folynak majd a történések. Kisebb viták, vagy megoldandó hétköznapi gondok lehetnek, de ezektől nem kell megijedni. A kapcsolatban élő Nyilasok szép és kellemes, nyugodt napokat élhetnek meg ebben a hónapban, a családdal már tervezgetik a nyári pihenést. Ebben például lehet, nem lesz rögtön egyetértés pároddal, de hát ez legyen a legnagyobb probléma, keressétek meg azt a megoldást, ami mindenkinek a legjobb.

Bak (12.22. - 01.20.) - Aki Bak csillagjegyben született, annak a tavasz beköszöntével legnagyobb feladata, hogy felébredjen a téli álomból. Itt az április, ébresztő, gyere ki a barlangodból, hiszen tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és kizárólag rajtad múlik, hogy ezekből mit tudsz, vagy mit vagy képes megvalósítani ebben az évben. Most egészen a nyár elejéig nagyon jó formában leszel, nem lesz olyan akadály, amit ne tudnál  legyőzni. Munkában, szerelemben, pénzügyekben is sorban jönnek a jobbnál jobb dobások. A legnagyobb hangsúly most a munkádon, a hivatásodon van, használj ki minden percet, hogy el tudd végezni az eltervezett feladatokat, ezzel most az egész jövődet meg tudod alapozni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők április hónapban szinte egész végig lubickolni fognak az érzelmek tengerében, aki most keresi élete értelmét, annak még több lehetősége is adódik. Ha ügyesen választasz, egész életre szóló  szerelem  lehet belőle, de a hónap közepére már jobb lesz a helyzet, persze ehhez az kell, hogy el tudd dönteni, jó-e neked ebben a kapcsolatban, vagy nem. Mindenképpen megéri megvárni és rendszerezni a teendőket ugyanis így képes leszel kontrollálni a  történéseket.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halakszámára ez a hónap nagyon nagy változást hoz majd és párkapcsolatukban is sikeresek lesznek. A kölcsönös szerelem, a szép és kellemes érzések lesznek úrrá rajtad és kapcsolatotokon. Most te magad is úgy fogod érezni, hogy április beköszöntével a legfontosabb dolgod, hogy az érzelmi életedet a legmagasabb szintre vidd. Mindent el fogsz követni most azért, hogy a párodnak kedvébe járjál és ennek persze a legkedvesebb viszonzás lesz a jutalma.

Kérjük, mondja el véleményét, mert hozzászólása másnak nagy segítségére lehet!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás