1 logoBármelyik jegy szülötte vagy, egészen hagyatkozz az itt olvasottakra, hiszen a csillagok állása, a bolygók egymáshoz való pillanatnyi viszonya nagyon sok mindent elmond. Így sok mindenre kihatnak ezek a jelenségek, mint például az egészségi állapotunkra, a munkahelyi eseményekre és nyilván az érzelmi életünkre is hatással vannak. Viszont ha figyelmesen olvasod tanácsainkat, előrejelzéseinket és ezeket megjegyzed, akkor biztos lehetsz benne, hogy semmi olyan hatalmasan eget rengető meglepetés, vagy rossz esemény nem fog érni, amire ne tudnál kellően felkészülni, vagy legalább is ne tudnál előre számolni vele, a jobb félni, mint megijedni alapon.


Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak március hónapban nagyon óvatosan kell eljárnia pénzügyekben. Semmiképp ne vegyél most hanyagolható holmikat, tervezd meg pénzügyileg előre az egész időszakot és vigyázz arra, ami megvan. Ha rosszabb, borúsabb hangulatú napok köszöntenek rád, ne azzal próbáld a lelki békédet helyreállítani, hogy berohansz az első üzletbe és jól megjutalmazod magad. Elképzelhető, hogy eléggé ki vagy merülve, és bár semmi nagyobb problémától nem kell az egészségedet illetően tartani, de minden körülmények között törekedj a teljes biztonságra, hogy semmiféle váratlan baleset ne érhessen. A párod természetesen most is melletted áll, hisz ez nyilván átmeneti állapot és bár kivel megtörténhet, de azért ne élj vissza a türelmével.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának jó hónapja lesz, az egész október nagyon jól telhet, ha te magad is teszel ezért. Szerencsére nagyon is reálisan látod az életet, de néha azért adj helyet egy kis romantikának is, mert ettől lesz kerek a világ. Arra azonban figyelj, hogy mindig maradj önmagad, hiszen a társad épp olyannak szeret, amilyen vagy. A munkáddal nagyon elégedettek, ebben a hónapban sok olyan kreatív ötleted lesz, amit igen kiválóan tudsz alkalmazni és nagyra is fogják értékelni, talán még anyagi megbecsülésben is részesülsz. A közérzeted is makulátlan, de azért ne feledkezz meg arról, hogy javában ősz van, így fontos a csökkenő vitaminszintet megemelni és odafigyelni az étkezésre, az egészséges életmódra, mert abból csak hasznod lehet.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Végre októberben az Ikrek megpihenhet, mert a szerelmi, érzelmi élete nyugvópontra jut. A pároddal sikerül minden dolgot csendesen és hozzátok méltóan átbeszélni, ha mindketten el tudjátok fogadni, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, akkor nem lesz semmi baj. Fizikailag és szellemileg is igen jó karban vagy, ez nem is fog változni a hónap  során, de az előfordulhat, hogy ha allergiára vagy hajlamos, akkor ezek a tünetek most kicsit erőteljesebben jelentkeznek. Igyekezz ez ellen védekezni, ha van rá bejáratott módszered, akkor azzal, ha pedig nincs, akkor megéri idejében elmenni az orvoshoz és tanácsot kérni tőle, így nem érhet semmi váratlan meglepetés és ha elkap az allergia vagy a betegség, akkor hamarabb túl leszel rajta.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha a Rák jegyében születtél, akkor neked most első sorban a munkahelyi dolgaidra kell mindenképp fókuszálnod. Kicsit szétestél, nagyon sok a munka, amit rád bíztak, vagy amit esetleg elvállaltál, de mivel nem szoktad feladni, így meg kell találnod a legjobb módját annak, hogy mindenre jusson idő. Készíts erre a hónapra előre egy hetekre lebontott időrendi táblázatot, ahol megjelölöd a naponta fontos elvégzendő feladataidat, és amikor délutánonként mindig kipipálod ami kész, akkor már nem fogsz annyira komoran látni. A családi fészekben adódhatnak most kisebb összezördülések, a fáradtságod miatt lehet, hogy nem is úgy reagálsz a dolgokra mint amikor nyugodt vagy. Ha tudod, hogy a párodban teljesen meg tudsz bízni, akkor ok nélkül semmiképp ne támadj rá, ne rendezz féltékenységi jelenetet, mert ez a kapcsolat rovására mehet.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlán október első napjaiban úgy fogja érezni, hogy a párkapcsolatára ráférne egy kis vérfrissítés. Jó darabig kutatod a megoldást, hogyan és miképpen tudnád az érzelmi életeteket újjá varázsolni és megújítani, ha kitartó vagy és eléggé ismered a párodat, akkor a hónap közepére már teljesen átalakulhat ez a kapcsolat, tartós és szép lesz. Az Oroszlán jó egészségnek örvendhet ezekben a hetekben, ha a hónap idején akad egy egy rosszabb nap, ami ugye azért mindenkinél becsúszhat, akkor se ess kétségbe. Az erőd és energiád olyan szinten van, ami bőven kitart, de légy megfontolt és támogasd ezt meg jó sok vitaminnal, megfelelő táplálékok bevitelével és főleg rengeteg testmozgással, amikor csak lehet a szabad levegőn. E remek állapotodnak köszönhetően másokat is meglepetésként ér majd a rendíthetetlen türelmed és jó hangulatod.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kissé lelohadt e hónap elejére a Szűz nagy lendülete, ezért ügyelj az egészségedre, mert ilyen esetekben, ha nagyon fáradt a szervezeted, nehezebb a gyógyulás is még egy kisebb probléma esetén is. Kicsit kiment a föld a talpad alól, ha épp egy kapcsolat végére értél, akkor ez egyrészt mindent megmagyaráz, másrészt viszont nem szabad elzárkózni a külvilágtól, azt már biztosan te is tudod. Sokkal bátrabban kell a jövőbe nézned, nem kell tartani az új dolgoktól és meg kell tanulnod nyitni a világ felé. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elmerülsz a saját magad sajnálatában, mert megtörténhet, hogy környezeted úgy érzi, teljesen megfeledkeztél róluk. Inkább vond be őket is a gondjaid megoldásába, így sokkalta könnyebben és hamarabb túljutsz rajtuk.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nagyon jó hangulatban és jó állapotban köszönt október hónap a Mérleg szülöttekre. A munkahelyi kisebb problémáid a lehető legkiválóbb módon oldódtak meg, így semmi nem tart vissza abban, hogy egyre előrébb haladj az utadon szakmailag. Még arra is sor kerülhet a hónap vége felé, hogy a cég olyan helyzetbe kerül, amikor pénzjutalommal is meg tudják támogatni kitartó munkádat. Némi önvizsgálatot kéne most ezekben a hetekben tartanod, és akkor rá fogsz jönni, hogy a világon semmi okod nincs arra, hogy a környezetedet időnként teljes bizalmatlansággal kezeld. Lehet, hogy valaki a munkádra, vagy a teljesítményedre irigy, de akkor nincs más tennivalód, mint felszólítani, hogy csinálja utánad!

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Nagyon kedves és jó napok várnak a Skorpióra ebben a hónapban, ami az érzelmi életükre, párkapcsolatukra vonatkozik. Végre olyan passzban vagy ebben a témában, amire már nagyon hosszú ideje vágyódsz és most eljött a te időd. Az eddig egyedülálló Skorpió minden bizonnyal már a hónap első hetében megtalálja azt a kapcsolatot, amelyben akár egy életen át képes majd boldognak lenni és jól érezni magát. Természetedből kifolyólag viszont általában hajlamos vagy arra, hogy ne csak a fellegekben járj, de kicsit még feljebb is, vigyázz, ne lépd át a még normális határt. A nagy öröm közepette ne feledkezz meg arról, hogy a szerelem szép és jó, de abból nem lehet megélni, ezért különösen óvakodj attól, hogy a munkádat lazán vedd, vagy elhanyagold. Októberben kirívó egészségi gondjaid nem lesznek, azt tartsd szem előtt, hogy az ízületeidet, a gerincedet folyamatosan edzésben kell tartani, ezért nap mint nap tartsd a testedet karban akkor is, ha épp nem fáj semmi.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Érzelmi hullámvölgy közelít októberben a Nyilas jegyűek irányába, persze nem kell kétségbeesni, inkább alaposan gondold át, hogy mi lehet a bibi. Az lehet az érzésed, hogy kezd a kapcsolatod ellaposodni, és nem nagyon tudod, hogy mit kellene tenned ennek elhárítására. Az biztos, hogy át kell gondolni, mi lesz a következő lépés, mert minden áron ragaszkodni valamihez, ami nem előnyös, azt nem szabad, de persze mérlegelni kell a közös előzményeket, az együtt töltött időt, a jót és rosszat egyaránt. Ha ezt alaposan átrágod, rá fogsz jönni, neked mi a legkedvezőbb megoldás és hogyan tovább. A hónap második felére teljesen tisztában leszel az érzéseiddel és a döntésed sziklaszilárd lesz. Ne feledkezz meg arról az érzelmi válság közben, hogy a munkád is legalább olyan fontos, mint a magánéleted, ezért a legjobban teszed, ha minél többet vállalsz most magadra, mert ezzel legalább eltereled a gondolataidat és az itt elért sikereid erőt adnak.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok legtöbbje egy apróbb, de kellemetlen megfázással kezdi ezt a hónapot, de mivel erős és igen nagy akarattal rendelkező emberek vagytok, így ezen is gyorsan túlteszitek magatokat. Minden esetre folyamatosan tegyél azért, hogy testileg és szellemileg erősítsd magad, ettől a lelkierő is megnő, sokkal többet tudsz  majd. Október második hetének már úgy ugrasz neki, hogy megállíthatatlan leszel, nem tudnak számodra olyan feladatot kiróni, ami akadály lehetne. Amitől óvakodj ebben a hónapban, ne köss bele másokba ok nélkül, ez nem is megszokott tőled, de picit hajlamos lehetsz az effajta viselkedésre. Most viszont, hogy már tudod, mi az, amivel számolnod kell, teljesen biztos, hogy kellően felkészülten állsz majd  a kisebb nagyobb akadályok elé. Pároddal légy türelmes, mert ő is igazán az veled, erről szól egy jó kapcsolat. Nincs rá okod, hogy ne bízz meg a társadban.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntő ebben a hónapban fogja azt érzékelni, hogy bizonyos emberekhez és dolgokhoz nincs elég türelme. Alaposan gondolkodj el azon, hogy mi lehet ennek az oka, mitől jössz ki ilyen gyorsan a sodrodból? Engedd, hogy a családod segítsen megoldani ezt a rossz helyzetet, hiszen azért vagytok egy család, hogy egymást mindenben segítsétek. Szerencsére a munkád eléggé sok és e téren rendben is mennek a dolgok, így legalább meg lesz az egyensúly. A kollégáiddal legyél türelmes, a nap nagy részét köztük töltöd el, így neked is mindent meg kell tenned, hogy jó hangulatban teljen az idő. A miatt, hogy némileg kiestél a megszokott stabil helyzetedből, most gyakrabban előfordulhat, hogy fejfájással, esetleg kisebb gyomorpanasszal küzdesz, de amint képes vagy lehiggadni és megnyugodni, megszabadulsz ezektől a kellemetlen tünetektől.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak október elején azzal van főként elfoglalva, hogy kellő szeretetet kapjon és csikarjon ki párjából, persze nem erőszakosan, de ettől igen jó érzés tölti el. Mint a Halak csillagjegybe tartozó emberek, te nagyon érzékeny vagy arra, hogy a belső értékes tulajdonságaidat is elfogadják, talán jóval nagyobb szükséged van erre, mint hogy a külsődet elismerjék. Ha nem történik meg naponta és percenként, amire vágysz, ne légy rosszkedvű és ne forralj bosszút, ami késik nem múlik, lehet a párodnak is vannak olyan problémái, amitől nem veszi észre épp, hogy mit is akarsz tőle. Békülj ki önmagaddal és legyetek jóban, ez a legfontosabb, hiszen ha ez meg van, akkor a munkádban és a magánéletedben egyformán jönnek majd sorra a sikerek. A hónap közepe felé már nagyon jól alakulnak a dolgaid, pénzügyekben nagyobb sikereket könyvelhetsz el, ettől aztán végképp helyreáll az egyensúlyod.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás