havi horoszkopAz év utolsó hónapjában minden csillagjegy életében a legfontosabb téma, hogy milyen feladatokat kell még elvégezni ahhoz, hogy nyugalomban várhassa az év végét, az ünnepeket, hogyan ossza be okosan az idejét, hogy mindenre jusson. Sajna sem a munkát, sem a családi ügyeket nem tudjuk helyettetek elvégezni, de mégis igyekszünk legalább abban segítségetekre lenni, hogy mire vigyázzatok, mire figyeljetek a hónap során és hogy melyek azok a váratlannak számító események, melyek egy egy csillagjegy élteében bekövetkezhetnek decemberben, vagy legalábbis jó, ha számítotok rá. Így módotok lesz előre felkészülni bizonyos körülményekre, vagy eseményekre és több idő, enerhia marad arra, hogy a munkahelyen jól teljesítsetek, a családi problémáknak elejét vehessétek, ezzel pedig remélhetőleg az élet minden területén hatékonyabban tudtok működni.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak remekül alakul a decemberi hónap, főként a munkahelyi ügyeid alakulnak kiválóan. Ebben a hónapban különösen jó lehetőséged nyílik arra, hogy megmutasd mennyire kreatív és rétermett vagy, az eredményi s meg lesz, mert nagyon sok elismerést zsebelhetsz be. Amire figyelj nagyon, ne szálljon el veled a ló, szerény és békés embernek ismernek, ne változtasd meg semmiképp a rólad kialakult képet. Lehet, hogy irigyeid is lesznek a sikereid láttán, te azonban ezzel ne törődj, a szerénység a legnagyobb fegyver, amivel egy közösségben meg lehet élni. A párkapcsolati dolgaid is jól alakulnak, a hónap első napjaiban jut időtök végre arra is, hogy esténként leüljetek és a vacsora mellett megbeszéljétek a napi eseményeket, sőt még az ünnepi teendők beosztását is. Figyelj arra, hogy a párod nagyon szeret veled beszélgetni, de ez nem egyelő azzal, hogy minden lépéséről percről perrcre be kelljen számolnia neked. A bizalom a legnagyobb kincs egy kapcsolatban, nincs okod rá, hogy másként gondolkodj.

Bika (április 21 – május 21) - Kicsit makacs mostanában a Bika, nagyon nehezen vagy képes engedni, ez pedig most ebben a hónapban azért is okozhat fejfájást neked, mert a párod is sok esetben eléggé erősen ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Lehetőség szerint légy diplomatikusabb, ezzel el lehet kerülni a kellemetlen vitákat, gondolj arra, hogy jönnek az ünnepek, mégis csak jobb úgy elébe menni, hogy úgy oldjátok meg a dolgokat, ahogy az az egész családnak a legkedvezőbb. Amire a Bika decemberben számíthat, anyagi jellegű pozití változások jöhet, úgy néz ki, hogy nem csak az egész éves munkád gyümölcse érik be, de egy olyan üzleti lehetőséget is hoz az élet, ami igen jól jövedelmezhet már rövid távon is. A hangulatod ingadozó lesz, nyilván a sok feladat és a téli komorabb időjárás is befolyásolja ezt, ezért akkor teszed a legjobbat magadnak, ha igyekszel mindén többet kikapcsolódni a munka után, akár egy edzpteremben, akár a családdal egy napi hosszabb séta megtételével. Ahhoz, hogy kellően jó passzban legyél az ünnepekre, tartsd szem előtt, hogy mindenkinek nagy szüksége van az aktív pihenésre, legalább a decemberi hétvégeken adj erre magadnak esélyt, mert ha fáradt és elcsigázott leszel, akkor teher lesz nem csak a munka, de az ünnepi készülődés is.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Kissé befelé forduló hangulatban talál az Ikrekre a december, sokféle érzés kavarog benned és nem nagyon tudod, nem is akarod ezt még a családtagjaiddal sem megosztani. Nem jó pedig magadba zárkózni, mert akkor a legközelebbi családtagjaid sem tudnak segíteni, pedig arra szükséged lehet neked is. Az rendben van, hogy a dolgokról saját elképzelésed van és igyekszel magad megoldani azokat, de egy jó időben kapott jó tanács mindig hasznos lehet. Az érthető, hogy most egy kis magányra vágysz, de meg lehet ezt úgy is oldani, hogy közben ne bánsdt meg a szeretteidet. A pénzügyek terén ebben a hónapban nem történik változás, de a kasszába nem is folyik be több pénz az átlagosnál, így jól tennéd, ha már most leülnél és készítenél egy december havi listát, mi az, amire mindenképp költeni kell és mennyi az, amiből az ünnepek tekintetében gazdálkodhatsz. Ha fordítva csinálod, a hónap vége felé okozhat ez nagyobb problémát is. Az egészséged minden téren rendben van, viszont jó lesz, ha megpróbálsz sokkal jobban koncentrálni például a közlekedésben, vagy otthon, amikor különféle hátartási eszközöket használsz, mert eléggé könnyedén elkalandozol mostanában és ebből adódhat kellemetlen baleset.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák ennek a hónapnak az első szakaszában azon kaphatja magát, hogy a családja nem a háta mögött, de nélküle döntött olyan kérdésekben, amiről jobb szerette volna, ha őt is megkérdezik. A rengeteg munka mellett az is lehet, hogy észre sem vetted amikor kikérték a véleményedet, csak nem volt időd a kérdésssel foglalkozni. Inkább üljetek le az asztal köré és vegyétek sorra fontos dolgokat, amiben ebben a hónapban meg kell hozni a döntéseket, ki kell választani a megoldásokat és ezzel minden bajnak elébe lehet menni. Ha megsértődsz, valószínűleg hamar rájössz, hogy a családod többi tagjának több oka lett volna rád neheztelni, úgy hogy ezt inkább kerüld el. Mint sok más csillagjegy szülötte a hónap közepére, az ünnepek kapujában már eléggé fáradt leszel, ezért azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg a munkhelyi és családi ügyek köztt némi időt elcsípni, amikor csak magaddal tudsz foglalkozni és ezzel újult erővel állhatsz neki az ünnepi készülődésnek. Sok vitamont, gyümölcsöt és zöldésget iktass az étrendedbe és amennyit csak lehet tartózkodj a szabadban a friss levegőn, így tudod pótolni a fogytán lévő energiádat.


Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánok decembere csendes szemlélődéssel indul a munkahelyen, ami nagyon bölcs viselkedésre utal, hiszen olyan ötleteid támadhatnak, olyasfajta összefüggésekre jöhetsz rá, amire kevesen képesek. Ezzel nagyot lendíthetsz az épp a aktuális projekten amiben részt veszel, így nem csak a magad, de mások munkáját is jócskán meg tudod könnyíteni. A kollégák elismerése sem marad el, sőt a felsőbb vezetés még anyagilag is jutalmazhat ezért. Igyekezz ezt a békés, jó hangulatodat megőrinzi még akkor is, hogyha vannak keérkkötők körülötted, ne pazarold az energiádat bosszakondásra, vagy visszavágásra. Az idő nem túl jó barátod ezekben a hetekben, alig vagy képes utolérni magad, de végül is ügyesen koordinálod a teendőket és az ünnepek előtt minden fontos dolgot be tudsz majd fejezni, ha higgadt maradsz. Nem szabad elhanyagolnod ebben a nagy rohanásban a családot és a baráti kört sem, ha máskor nem, legalább a szombati és vasárnapi napokon őket helyzed előtérbe, hiszen a munkádat sem tudnál maradéktalanul elvégezni, ha nem élveznéd mindenben az ő támogatásukat. Amennyiben megteheted, az ünnepelre tervezz be egy olyan hétvégét, amikor semmi más nincs programként előjegyezve, csak a család.

Szűz ( 08.24. -09.23.) - A Szűz arra eszmél december első napján, hogy rettentően vágyik valami újdonságra, elsősorban a munka terén foglalkoztatja ez a gondolat. Izgatják új feladatok, még az is lehet, hogy rég óta dédelget magában egy tervet, mi szerint ideje lenne valami plusz szakmát kitanulni. Ennek most eljött az ideje, mert sem fejlődni, sem továbbtanulni, sem pedig változtatni soha nincs késő. Az ehhez kellő önbizalom meg van, bátorságot kell merítened ahhoz, hogy ne félj a kissé bizonytalanba átlépni, legalábbis, ami az anyagiakat illeti. Persze nem arra buzdítunk, hogy így ünnepek előtt rúgj fel mindent, de alaposan gondold át, ha van lehetőséged változtatni. Az egészségedre figyelj oda jobban ebben a nagy rohanásban, könnyen megeshet, hogy megfázol, próbáld megelőzni azzal, hogy megfelelően öltözködsz és persze megfelelő mennyiségű vitaminnal tankold fel a szervezetedet. A párkapcsolatod terén kicsit kezdenek a dolgok ellaposodni, szentelj több figyelmet életed ezen terének is, hisz legalább olyan fontos, hogy boldogságban és békességben élj a társaddal, mint hogy megfelelő munkád legyen.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Mérlegként december elején a legfontosabb, hogy az egészésgi állapotodra figyelj, időnként úgy érzed, hogy a fizikai fáradság már elérte nálad a felső határt, ettől mintha ritmuszavarok kínoznának. Semmiképp nem szabad e fölött elsiklani, persze megijedni sdem kell, de az a legjobb, ha tanácsot kérsz az orvostól, hogyan tudod megtalálni az egyensúlít a munka, a kötelezettségek és a pihentető kikapcsolódás között. Rengeteg vitaminra van szüksége a szervezetednek a nagy igénybevétel és a szürke, ködös időjárás miatt is, az első hét végét már próbáld meg szabaddá tenni és akár pároddal, akár egymagad, de mindenképp aktív pihenéssel töltsd azt. Meg kellene szabadulnod attól a már állandósult érzésedtől, hogy neked folyamatosan bizonyítanod kell minden területen, a munkáddal nincs semmi probléma, a kollégák szeretnek és a főnököd elismeri amit leteszel az asztalra, nem kell még két kapáttal rátenned. Ezért is fontos, hogy érzelmi életeddel sokat törődj, hiszen ott rendben mennek a dolgok, a boldogságodat semmi nem árnyékolja be, így ebből hatalmas energiákat és erőket tudsz hasznosítani. Végre egy olyan kapcsolatban élsz, ahol saját magad lehetsz, ahol minden gondot meg tudtok beszélni és a problémákat képesek vagytok megosztani, közösen megoldani.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió szülötteinek enyhén viharosan indul ez a december, ez elsőként az érzelmi életetekre lesz jellemző. Nézz kicsit magadba, mert úgy tűninik, hogy hajalmos vagy a bolhából elefántot csinálni. Figyelj arra, hogy ha belemész egy vitába, ne az vezéreljen, hogy a másikat próbára teszed, kioktatod, hiszen neki is lehet igaza, sőt, ideje lenne elgondolkodnok azon, hogy miként is volt ez eddig. Ha helyén van a szíved, akkor nem az érdekel, hogy mások mit szólnak a viselkedésedhez, hanem az, hogy otthonodban, kapcsolataidban boldog lehess te is és a többiek is. Az üzleti és hivatalos ügyek intézésre a december első negyede lesz a legalkalmasabb, igyekezz erre az időszakra betenni minden olyan ügyet, amiről tudod, hogy fontos, milyen kimentele lesz. A nagy rohanás és kapkodás közepette könnyen kaphatsz el téli betegségeket, sokkal nagyobb gonddal legyél magad iránt, ha megbettegszel, akkor nem csak a munkából esel ki, de a jó üzletnek is fuccs lehet.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Az igen erőteljes kisugárzással bíró Nyilas most az év utolsó hónapjában is szinte minden tervét meg tudja valósítani, suzép szóval és türeelemmel mindent el tud érni. Vonzod magadhoz a jót és a legjobb megoldásokat, persze ehhez te magad is sokat teszel hozzá, mert igen kiváló időszakban vagy. A gondolkodásod most nagyon kreatív, mindenre megtalálod elsőre a legkézenfekvőbb és legkedvezőbb megoldást, így szinte a kisujjadból rázol ki minden feladatot. Nagyon jól és alaposan felkészítetted magad a téli időszakra, a munkabírásod maximális, tele vagy pozitív energiákkal és ez a siker egyik kulcsa. Az általános erőnlét terén azonban még van mit erősítened és tenned, ezért nerm kell szégyellni akár az orovos tanácsát kikérni, hogy mik azok a módszerek, amelyekkel nem csak pillanatnyilag tudod biztopsítani magadnak a kellemes közérzetet, de hosszú távon is el tudod érni, hogy strapabíró és egészséges maradj.

Bak (12.22. - 01.20.) - Nem valami jó hangulatban indul a Baknak a december, igazából nem is tudja megmondani, hogy mi az ami nincs rendben az életében, csak érzi, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt ő szeretné. Bár hogy is alakulnak a dolgok, azt az egyet semmiképp se hagyd, hogy a barátok, vagy a család rád akarjon hatni, ha valami fontos döntést készülsz meghozni, főként ne negedj az érzelmi zsalosának. Persze nyilvánvaló, hoyg mindenki véleményét meg kell és meg is lehet hallgatni, de a végső döntést neked kell meghozni, hiszen a te életedről van szó. A munkahelyen tornyosulnak számodra is az év végi feladatok, de mivel kitartó és állhatatos vagy e téren is, így idejében a végére érsz, csak igen fáradt leszel már a hónap közepére. Amikor úgy érzed, hogy kilátástalan a helyzet, semmi esetre se azt a megoldást válaszd, hogy beteszed magad mögött az ajtót és elzárkózol a világ elől, most van a leginkább szükséged arra, hogy minél több időt tölts olyan társaságban, ahol szeretnek, elfogadnak és ahol mindenkitől segítséget, bíztatást kapsz. A változó, hullámzó hangulatú időszakokban sokakat fenyegetheti az a veszly, hogy evéssel, nassolgatással vígasztalja magát, semmiképp ne hagyj ennek a csábításnak, mert úgyis közelednek az ünnepek, nehéz lesz a könnyen felszedett kilóktól megszabadulni. A párban élő Bakoknak könnyebb a dolguk, mert a társukra mindenben támaszkodhatnak, ezért engedj annak az unszolásnak is, amikor végre társaságba mehettek, fogadjátok el a hét végi családi ebédmeghívást is.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők sem fognak az év legutolsó heteiben unatkozni, az ünnepekre való készülődést még sok munkahelyi teendő is megelőzi. Ha tehetnéd, már rég 48 órából állna egy napod, de mivel sajnos erre nincs ráhatásod, így a rendelkezésedre álló időt kell úgy beosztani, hogy mindenre fussa. A nagy kapkodásban, rohanásban időnként elveszíted a türelémedet és ezt a családodon, a párodon éled ki, ami igazából nem a legokosabb megoldás, hisz annyi a dolga mindenkinek, hogy egy ilyen prpatvar, veszekedés, vita csak megnehezíti az életet. Üljetek össze családilag és úgy talán sikerül egy olyan menetrendet felállítani, amibe mindenkinek meg van a maga vállalása, szépen el lehet osztani a feladatokat és ezzel minden vitának elébe is lehet menni, nyugalomban készülődhettek az ünnepekre és a munkahelyi év zárására is. Azt is kalkulájátok be, hogy az otthoni teendők is benne legyenek a listában, mert ha mindeki vállal egy részt, akkor a hónap második felében már fellélegezhettek és jut idő a pihenésre is. Mindeképp iktasd ki a feszültés stresszes helyzeteket, mert ilyen nagy zűrzavarban te is könnyebben betegszel meg, az meg nem hiányzik, hogy leess a lábadról.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak számára nyugalmat és békés hónapot ígérnek a csillagok, a bolygók állása mellett az ügyes szervezőképességed is garancia arra, hogy az év végét kellemes hangulatban és munkahelyi, magánéleti sikerekkel várhatod. Még arra is lesz energiád, hogy a munka során a kollégáknak besegíts, ezzel pedig növeled a népszerűségedet és nem mellékesen számíthatsz rájuk, ha neked adódik hasonló jellegű problémád. Az érzelmi életed rég nem volt ennyire sínen mint a decemberi hetekben, alig várod, hogy pároddal ha akár ilyen kevés időt is, de együtt lehess és ez alatt lesed minden kívánságát, persze ez forditva is így van. Amit neked nem szabad most elfelejtened, hogy a társad vakon megbízik benned – nincs is rá oka, hogy másként tegyen – azonabn benned még is ott van a vágy, hogy az ő titikai után kutatgass. Rá fogsz jönni, hogy nincsenek is titkai, vagy ha igenm azok mind összeföggnek azzal, hogy neked sorra okozza majd a kedves meglepetéseket. Ne menj hát a dolgok elébe, mert ha rajtakapnak, te fogod magad kellemetlenül érzeni. Az egészséged kitűnő, figyelj majd oda, hogy az ünnepi menükkel el ne rontsd a gyomrodat, ha ezt meg tudod állni, akkor rég nem látott szép napokat tölthetsz el szeretteiddel együtt az idén.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás