havi horoszkopMivel ismételten itt üdvözölhetünk oldalunkon, ezért nagyon örülünk, hogy valószínűleg hasznosnak ítéled meg a havi horoszkópjainkat. Reméljük, hogy így az év vége felé is azon a véleményen vannak látogatóink, hogy érdemes és hasznos számukra hónapról hónapra, sőt hétről hétre visszatérni hozzánk, mert tanácsainkat és előrejelzéseinket igen jól tudja mindenki kamatoztatni. Most itt olvasható, hogy a 2014-es év november hónapja milyen érdekes újdonságokat, meglepő fordulatokat várhatnak az egyes csillagjegyek szülöttei, amik persze nem feltétlenül kellemetlen, vagy rossz dolgot jelentenek. A legtöbb jegy novemberi hetei mozgalmasak és fordulatokban gazdagok lesznek, ami a bolygók e hónapban látható és tapasztalható egymásra hatásából, mozgásából következtethető ki.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos számára igen kedvezően alakulnak a bolygó állások novemberben, azt tanácsolom, hogy ezt ügyesen fordítsd a magad javára. Kortól függetlenül a Kosok igen jó passzban lesznek egész hónap során és különösen alkalmasak lesznek arra, hogy tanulásra adják a fejüket, akár egy egészen új szakma, hivatás elsajátításába is bátran belevághatsz. Ez a különösen jó szellemi aktivitás már a hónap első napjától jelen lesz, így ne is halogasd tovább. A hónap közepe felé a magánéletedre helyezd a hangsúlyt, ezzel foglalkozz most többet, mert nagyon sokat dolgozol, de a siker hajhászása nem szabad, hogy túlsúlyba kerüljön, mert ha egyedül maradsz, nem lesz kivel élvezni a sikered gyümölcsét. Meg kell tanulnod szortírozni a feladatokat és súlyozni azokat, fontossági sorrendben, ne akarj mindent egyszerre megoldani. Az egészséged remek állapotban van, ebben a hónapban sem lesz semmilyen fizikai panaszod, de nagy szükséged van a pihenésre is, mert a kimerültség vége betegség lehet. Szedjél minél több vitamint minden nap. A hónap második felében egy remek lehetőséggel találod magad szemben, ez nagy valószínűséggel egy kellemes és váratlan utazás lesz, semmiképp ne hagyd ki, ha lehet.

Bika (április 21 – május 21) - Igen szép időszak vár a Bikákra ebben a hónapban, egész évben rengeteget dolgoztál és sok problémát oldottál meg, most novemberben lesz lehetőséged egy kis lélegzetvételre. Ráadásul most kaphatsz egy igen kedvező munka ajánlatot is, amit érdemes lesz fontolóra venned. A bolygók állása nagyon nagyban hozzásegíthet ezekben a napokban, hogy egy meghallgatáskor igen jól szerepelj és rád essen a választás. A hónap második hetét ha meg tudod tenni, fordítsd a családodra, igénylik, hogy többet legyél velük és ha gyermekeid vannak, igyekezz képbe kerülni, hogy hogyan is állnak az ő dolgaik. Lassan már az ünnepi programokon lehet törni a fejedet, amennyiben van még szabadságod és a család többi tagjának is, akkor ebben az évben javatokra válna egy közös program akár a két ünnep között, ezt már most elkezdheted szervezni. A Bika jegyűek pénzügyei eléggé jól alakulnak, sőt november utolsó hetében köthetsz egy igen jól jövedelmező üzletet is. Fizikailag és szellemileg is megfelelő állapotban vagy de ezekben a hetekben hajlamosabb lehetsz elkapni egy náthát, könnyebben megfázhatsz, ezért előzd meg és vigyázz magadra.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Hihetetlenül hasznos és jó energiák veszik körül az Ikreket november hónapban, tele leszel nem csak fizikai energiával, de szellemileg is kiváló formában leszel. A változás szelei fújnak most az életedben, ez vonatkozik a magánéletedre és a munkádra egyformán. Jó lehetőségek adódnak számodra és már november első hetében látni fogod, hogy a párkapcsolatod rég nem volt olyan jó, mint most. Aki az Ikrek közül egyedülállóként él, az most nagy eséllyel számíthat arra, hogy ebben a hónapban megtalálja akár élete párját. Ha már régi párkapcsolatod van, akkor pedig a csillagok, bolygók állása, mozgása arra ösztönöz egész hónapban, hogy ezért a kapcsolatért minél többet tegyél, és minél boldogabbá tedd a közös életeteket. Az egészségedre vigyázz, hajlamos vagy az őszi – téli megfázásokra, könnyen elér egy nátha, ezért öltözz és étkezz minden nap az évszaknak és időjárásnak megfelelően, akkor minden rendben lesz.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha a Rák jegyébe tartozol, szép és nyugalmas őszi hónapra számíthatsz. A családban nyugalom és békesség uralkodik, már lassan érzitek a közelgő ünnepek előszelét. Ezek a novemberi hetek az év eddigi hónapjaihoz képest valamivel nagyobb nyugalomban telnek neked, ezért olyan dolgokra is lesz most időd, amire már régóta nem tudtál szakítani. A felnőtt Rákok több időt tudnak fordítani például lakásuk csinosítására, a fiatalabbak pedig jobban meg tudják nyomni a gombot a tanulás terén, sőt olyasmire is lesz lehetőségük, hogy a kötelező tanulmányaik mellett egyéb őket érdeklő dolgokkal foglalkozhassanak. Aki Rák létére november második hetében belefog egy új vállalkozásba, szinte egészen biztosra vehetik, hogy pozitívan alakulnak az ezzel kapcsolatos dolgai és ez remek hatással lesz a pénzügyekre is. Igyekezz nem csak alkalmazkodni a ritka lehetőségekhez, de ragadd is meg az alkalmat, hogy jobbá teheted a magad és szeretteid életét.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánokra most nem csak a pihenés fér rá novemberben, de ügyelned kéne arra, hogy a testedet, az idegrendszeredet jóval inkább kíméld, mint általában. Nem fenyeget súlyosabb betegség, de már régen volt január, eléggé kimerültél az év során, ezért kíméletesebb életmódot kellene folytatnod. Ha alaposan átgondolod az elmúlt időszakot, akkor rájössz, hogy a dolgaid egyáltalán nem mennek rosszul, végül is elégedett lehetsz, így megengedhetsz magadnak egy kis lazítást. Ne ess abba a hibába, hogy örök elégedetlenként állandóan hajtod a munkát és a pénzkeresetet, ennek véget vetsz, ha okos vagy, mert mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra, a baráti, családi közös eseményekre, hogy hosszú távon bírja húzni az igát. Nem csak a testnek van szüksége ápolgatásra és karbantartásra, de ez vonatkozik a szellemre és a lélekre egyformán, hiszen ezek összessége határozza meg a közérzetedet.

Szűz (08.24 – 09.23) - Mozgalmas és tartalmas hónap következik a Szűz életében, ami főként azt jelenti, hogy olyan dolgok történnek ebben a hónapban veled, amelyek végre kimozdítanak kicsit a komfortzónádból és egészen új dolgokat ismerhetsz meg ez által. Hagyd magad sodorni, ahogy az élet hozza, persze ez nem jelenti azt, hogy felelőtlenül minden ismeretlen dologba belevágj, ám ez rád nem is jellemző. Ezekben a hetekben számtalan alkalmad adódik majd, hogy új és érdekes ismeretségeket köss, melyeket, ha ügyesen kezelsz, nagyon jó hatással lehetnek rád és a további életed alakulására. Itt főként baráti kapcsolatokra gondolok, de aki párkereső szakaszát éli életének, az is jó eséllyel számíthat szép és érdekes új ismeretségekre.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nagy meglepetéseket okozhatsz Mérleg létedre a környezetednek novemberben, olyan leszel, mint egy energiabomba. Nyílj ki az emberek számára, mutasd meg a rejtett energiáidat és ne félj attól, hogy hogyan reagálnak mások, hiszen a valódi énedet mutatod meg végre. Az őszinte és szívből jövő reakcióiddal sokat segíthetsz másoknak és ezzel persze saját magadnak is, hiszen ez nagyon jót tesz a lelki békédnek, egyensúlyodnak. A munkáddal kapcsolatban semmi gond nem lesz ebben a hónapban, sikeres és elégedett lehetsz ezen a területen is. e miatt még nagyobb dicséretre is számíthatsz, ami még némi anyagi jutalommal is járhat. Ahhoz, hogy az életed teljes legyen, szükséged lehet saját magaddal kapcsolatban is kisebb nagyobb változásokra, például menj el fodrászhoz és bátran csináltass egy egészen új frizurát. Sportolj az eddiginél többet, ha meg tudod tenni, de legalább sétálj nagyokat, ennek az évszaknak és hónapnak is meg vannak a maga szépségei.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpióról mindenki tudja, hogy élete egy örökös trappolás, egyik ámulatból a másikba ejti környezetét szélsőséges, gyakran kiszámíthatatlan viselkedésével. Neked most november során az lesz a legnagyobb próbatétel, hogy miként tudd megtartani magad körül a harmóniát a magánéletedben és a munkahelyeden is. Kiváló ötleteid lesznek a hetekben, ezekre koncentrálj, de közben óvakodj attól, hogy ezek illetéktelen kezekbe – fejekbe – jussanak, mert könnyen megjárhatod. Valaki a környezetedben igen irigy lesz rád és a már elért sikereidre, így jó, ha nyitott szemmel jársz. Persze ez nem azt jelenti, hogy bár ki megáll melletted, vagy kérdez tőled, arra gyanakvóan tekints, de légy óvatos. Amikor a terveid megvalósítására kerül sor, alaposan fontold meg, hogy ki az, akit beavatsz és magad mellett tudhatsz, bár milyen fába is vágod a fejszét. Természetesen ez a hónap sem lesz más abból a szempontból, hogy a családodra, párodra minden körülmények között számíthatsz és támaszkodhatsz rájuk, megbízhatsz bennük. Fizikai és szellemi szempontból erős vagy, de fordíts nagy gondot a lelked és a tested karbantartására.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak annyi dolga lesz novemberben, hogy azt sem tudja majd, merre induljon, hogyan ossza be a feladatokat. Már nálad is kezdődik az év végi hajrá, de azért ne pánikolj, sokkal okosabban teszed, ha felállítasz magadnak egy alaposan kidolgozott tervet és azt próbálod követni. A hónap harmadik hetében kénytelen leszel kicsit lassítani, mert határán lehetsz a kimerültségnek. Nem fenyeget betegség, de figyelj oda magadra, mert ha napi két órával kevesebbet foglalkozol munkával, attól még nem dől össze a világ, viszont azt magadra tudod fordítani és utána újult erővel térhetsz vissza a mindennapi teendőkhöz. Vigasztaljon az, hogy a sok és kemény munkádat igen csak jutalmazni fogják most minden oldalról, e miatt pedig a hónap utolsó hetében elkönyvelheted, nagyon jó heteket zársz. Nagy segítségedre lehet a pozitív gondolkodásmód megerősítésére, ettől sokkal könnyebben veszed az akadályokat és fáradtságod is hamar elszáll.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak novemberi hónapja telis tele lesz kellemes fordulatokkal, meglepetésekkel, ami valljuk be, már nagyon rád fér. Tanuld meg végre élni és élvezni az életet, örülj minden apróságnak, legyen az tárgyi dolog, vagy körülötted zajló esemény. Ébredéskor igyekezz arra gondolni elsőként, hogy az élet szép, a problémák azért vannak, ha vannak, hogy azokat megoldjuk  és mindenre napra juthat valami olyan történés, aminek valóban tiszta szívből lehet örülni. Ne félj attól, hogy körülötted változnak a dolgok, persze nem az alapvetőek, hanem például a kollégákkal, barátokkal való kapcsolataid, viszonyaid jobb, vagy kevésbé jó irányba mozdulnak el és ez így van rendjén. A bolygók novemberi mozgása és egymásra hatása talán a te életedre és körülményeidre lesz novemberben a leginkább hatással, ettől kicsit lehet izgágább leszel a tőled megszokottnál. Jó is ez, mert olyan tevékeny leszel, hogy alig lehet leállítani, hátránya talán az lehet, hogy nem fogod magad kellően kipihenni. De most, hogy mi itt felhívjuk erre a figyelmedet, ismerni fogod az okot és megfelelően fel tudsz ezekre a hetekre készülni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntők sem panaszkodhatnak a novemberre, nekik is igen sűrű és mozgalmas napjaik lesznek ezekben a novemberi hetekben. Sokféle ügyet kell intézned, ha kellően felkészülsz erre, akkor jut majd mindenre időd is és energiád is. Amire vigyáznod kell, hogy készítsd fel a lelkedet és a testedet is a nagyobb igénybevételre, igyekezz feltölteni magad megfelelő energiákkal. Ez azért is fontos, mert ezzel a betegségeket is el tudod kerülni, megelőzni, tehát szedjél rendszeresen és megfelelő mennyiségű C vitamint és próbálj meg egészségesen táplálkozni, ezek együtt nagyon jó hatással lesznek a fizikai és szellemi állapotodra. Az első két hét nagy igénybevétele után azért lesz némi nyugalmad, vagy lehet, hogy addigra már remekül megtanulod megszervezni az életedet és ettől sokkal könnyebben veszed az akadályokat. Semmiképp ne engedd, hogy bár ki a környezetedből kizökkentsen az eltervezett menetrendből, állj ki magadért és a hónap végét így nagy elégedettséggel zárhatod majd.

Halak (02.20 – 03.20) - Az égiek nem nagyon pártolnak a hónap első napjaiban téged, ha a Halak jegyébe tartozol, de ne csüggedj, mert az első hét végén már fordul a kocka és sokkal gördülékenyebben mennek majd a dolgaid egész a hónap végéig. A környezeteddel nehezen találod a hangot időnként, ennek több oka is lehet, egyrészt a fáradtságod, másrészt lesznek olyan helyzetek, amikor valóban egészen másképp látsz bizonyos dolgokat, mint a párod, vagy a kollégáid, barátaid. Könyveld el úgy, hogy ez egyáltalán nem tragédia, hiszen a hasznos viták, érvelések, beszélgetések, amik előbbre vihetnek az életben és persze más is láthat egyes dolgokat helyesen. Azért egész novemberben légy körültekintő, semmiképp ne menj csak azért is fejjel a falnak, hogy neked legyen igazad, a mások véleményét, álláspontját nem kötelező elfogadni, de mérlegeld azokat. Az egészségedet nem árnyékolja be semmilyen rossz körülmény, jó fizikai erőben leszel egész hónapban, de fordíts gondot arra, hogy a jó állóképességedet fent is tudd tartani, élj a lehetőségekhez képest egészségesen.

Mondja el véleményét nekünk:
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás