havi horoszkopItt vagy nálunk és ezt a remek kis horoszkópot olvasod, ez már elég bizonyosság arra, hogy nem hiába igyekszünk segítséget adni minden csillagjegynek ahhoz, hogy megfelelő módon várhassa a júniusi eseményeket. A legtöbb jegynek nyugalmas, érzelmekkel teli hónapot ígérnek a csillagok és reméljük, sokat segítünk azzal, ha felhívjuk a figyelmet néhány olyan eseményre, amire nem is gondolna az ember.

Ha figyelmesen áttanulmányozod a magad és családtagjaid júniusi horoszkópját, akkor még szebbé és emlékezetesebbé is teheted ezeket a napokat, hisz nálad jobban senki sem fogja tudni, hogy a másiknak épp milyen támogatásra, segítségre van szüksége ahhoz, hogy igazán jól, gördülékenyen menjenek a dolgok. ha pedig a környezetedet ilyen módon segíteni tudod, abból te is csak profitálhatsz.

Kos március 21 - április 20. - A Kosokra egy nagyon szép érzelmes, szívet melengető hónap vár, tele lesznek kirobbanó érzésekkel, amit párjuk igen csak jó néven vesz és megbecsül. Magad is meg fogsz lepődni, hogy mekkora átalakuláson mész át, végre úgy tűnik, sikerül megszabadulnod az évek óta tartó lázadó korszakodtól, sokkal higgadtabban és megfontoltabban kezdesz viselkedni. Ami azonban talán még ennél is jobban feldobja a június hónapodat, hogy a munkádban nagy lépésekkel haladsz előre, tele vagy kiváló ötletekkel és a kollégáid, főnökeid ebben rengeteget segítenek. Semmiképp ne hagyd, hogy bárki meggátoljon a célod elérésében, persze ez nem azt jelenti, hogy kezdj el taposni, de kitartóan és célratörően haladj előre. Kos lévén adódhatnak számodra a hónap közepe felé olyan váratlan események, melyekre nem számítasz előre, talán kissé nehézkessé teszik, hogy rövid idő alatt meg tudd valósítani minden tervedet, de végül is rá fogsz jön ni, hogy ezeknek a dolgoknak közel sincs akkora jelentősége, hogy bár miben is hátráltatnának. Becsüld meg azokat, akik kitartanak melletted és segítenek a céljaid elérésében, légy kitartó és meg lesz ennek a gyümölcse erkölcsileg és anyagilag egyformán. Ha kisebb kitérőket kell tenned ahhoz, hogy révbe érj, akkor ettől nem szabad megijedni, igyekezz alkalmazkodni és nyugodtan ugord át a kisebb akadályokat.

Bika április 21 – május 20. - A Bika jegyűek most júniusban sokan kerülnek döntéshelyzetbe elsősorban szerelmi, érzelmi ügyekben. Akinek ezen a téren lezáratlan ügye van, az most elkerülhetetlenül meg kell, hogy találja a megoldást, hiszen nem lehet a végletekig halogatni az ilyen dolgokat. A pakliban két verzió is benne van, mert elképzelhető, hogy a társaddal már hosszú ideje kisebb, vagy nagyobb vitáitok vannak és erre most megnyugtató módon pontot tudtok tenni,vagy netán megoldódnak a kiváltó okok. A másik rosszabb verzió, ha úgy döntesz, hogy az egész kapcsolat végére teszel pontot és inkább befejezed, de ha megérett benned ez az elhatározás, akkor annak biztos nyomós ok van. Senkinek nem felemelő érzés egy szakítás, de adott esetben tovább kell lépni. Ha ebben a cipőben jársz, akkor most vesd bele magad a munkába, ez kibillent majd a révedezésből és segít haladni tovább, hogy újra gondold az életedet és a jövődet. A környezetedben lévők, barátok és munkatársak minden segítséget megadnak, hogy átlendülj ezen, de saját eredményeidnek, kiváló munkahelyi teljesítményednek is köszönhetően június végére már ki leszel cserélve és újra nyitott leszel akár egy új kapcsolatra.

Ikrek május 21 - június 21. - Ikrek vagy? Akkor itt vagy a legjobb helyen ahhoz, hogy meg tudd, mi is vár rád a 2014. júniusi horoszkóp szerint. A csillagok állása azt vetíti előre az Ikreknek, hogy egész hónap során szinte minden kívánságod és vágyad valóra válik, a vonzerőd szinte mágneses hatással van a másik nemre, aki pedig közületek párban él, annak gyönyörűen és kellemesen telnek a következő hetei társával és családjával együtt. Annyira jól érzed majd magad a bőrödben e hónapban végig, hogy ez még inkább megszépít, olyan erős és harmonikus leszel, mint már régen. Ami némi porszemként hathat a jól működő gépezetbe, hogy szinte elborít a munka már Június első napjaitól és nehezen tudsz nemet mondani, ami persze a mai világban nem is nagyon célszerű. Igyekezz a most toppon lévő energiádat megfelelően beosztani, jusson munkára és magánéletre egyformán, ha ügyes vagy, megtalálod az egyensúlyt. A párkapcsolatodra semmilyen rossz hatással nem lesz a munkahelyi igénybevétel, mert a társad belátó és mindenben melletted áll, ahogy te is mellette. Amire érdemes most ezekben a hetekben figyelned, hogy az amúgy tökéletes egészségedre most kicsit jobban ügyelj, talán a fáradtság okozhat némi gondot, de hétvégeken minden jel szerint lesz módod és időd arra, hogy feltöltődj.

Rák Június  22 - július 22. - A Ráknak a június a szélsőségek hónapja lesz, a hónap első hetében kiválóan alakulnak a körülmények minden szempontból, a környezet irigyli, milyen jó passzban van. A Rák kettős természetéből fakadóan azonban a második, harmadik héten úgy látszik, hogy megfordulnak a dolgok, ha csak nem tesz ellenül most, hogy már tudod, mire számíthatsz. Semmi kép ne engedd, hogy az indulatok vezéreljék a tetteidet és most figyelj arra különösen, hogy ne hozz elhamarkodott döntéseket. Az elmúlt hónapok elég kemény mivoltával magyarázható, hogy igen megviseltek az idegeid, és sok körülötted a bizonytalanság. Az egyetlen célra vezető megoldás, ha már június elején megpróbálsz kiszorítani saját magadra egy kis időt és ha megteheted, a nagyobb társaságtól elvonulva gondold át az életedet, mi az, amin érdemes lenne változtatni, hogy megtaláld a nyugalmad. Ha nehezen kezeled a váratlan helyzeteket és nincs megfelelő rálátásod az eseményekre, ez akár fizikai jelekben is megnyilvánulhat, mint például a látásod romlása. Ez persze igazából csak egy tüneti, figyelmeztető jelzés, ha sikerül továbblépned és felülkerekedni a gondokon, akkor amilyen hirtelen jött, úgy el is múlik. Kiváló megoldás lehet, hogyha elsajátítod a meditáció leg alapvetőbb formáját, aminek már pár nap elteltével remek hatását fogod érezni, hát ne félj az új dolgoktól!

Oroszlán július 23 - augusztus 23. - Nehezen indul kissé az oroszlánnak a Június, a párkapcsolatukban adódhattak a közelmúltban nehézségek. Úgy tűnik, pároddal mindketten felfokozott idegállapotban voltatok az elmúlt időszakban, a legjobb lenne, ha kettesben el tudnátok menni kikapcsolódni és átbeszélni a dolgokat. Ehhez persze tisztában kell lenned azzal és meg is kell tudni fogalmazni, hogy mi okozza a gondot kettőtök között, valószínűleg téged az bánt a leginkább, hogy meglátásod szerin a párod nem támogat eléggé például a munkáddal kapcsolatban, de nagy az esélye annak, hogy ezt rosszul látod. Adj neki lehetőséget arra, hogy megindokolja viselkedését, lehet, te sem csinálsz mindent tökéletesen. Az Oroszlán jegy szülötte hajlamos arra, hogy saját magának állítson akadályokat az élete során és csak megköszönheted, ha valaki szembesít ezzel, mert akkor könnyebben ki tudsz lépni ebből a csapdából. Szakmaitéren rendületlenül törsz előre és halmozod a sikereket, de valamiért ezen a téren sem maradéktalan a boldogságod, mert vannak a környezetedben olyan személyek, akik inkább akadályokat állítanak eléd, mint segítenek. Ezeket a körülményeket mind vedd figyelembe, amikor átgondolod, hogy mik a valódi erősségeid és erényeid, de azt is vedd számba, mik azok a gyenge pontjaid, ahol megerősítésre szorulsz. Akitől szívből jön a segítség és a jó tanács, azt fogadd el és becsüld is meg.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23. - Felfordul a világ a Szűz körül Júniusban, úgy érzed, különféle kihívásoknak kell megfelelned most elsőként a szerelemben. Lehet, igaz is, hogy a párod most egy egész akadálypályát állít fel neked, és kezded azt érezni, hogy minél inkább szeretnél kitörni. Ilyenkor az egyetlen jó módszer, ha végiggondolod a kapcsolatotokat és meg is beszélitek, mi okozza a zavart, mert sokáig nem kellemes és nem is jó olyan kapcsolatban létezni, ahol bármelyik fél börtönben érzi magát, ami persze nem jelenti egyértelműen, hogy a társadban van csak a hiba. Mind e mellett tele vagy az élet más területein rengeteg olyan ötlettel, melyet például a munkádban kiválóan tudsz kamatoztatni, talán túl sok is a fel nem dolgozott információ és elképzelhető, hogy ettől vagy kissé összezavarodva. Ezt a hónapot érdemes beáldozni arra, hogy megpróbálj minden erőddel rendet tenni a fejedben és ezzel együtt az életedben, de ez csak akkor sikerülhet, ha képes vagy egy valódi fontossági sorrendet állítani. Légy kitartó és másokkal szemben kicsit elnézőbb, így egészen biztosan sikerülni fog már a hónap végére átlépned az akadályokon és te magad is megnyugszol, kiélheted a kreativitásodat, ezzel pedig szép új eredményeket is elérhetsz.

Mérleg szeptember 24 - október 23. - Nagyon jó dolgokat mutatnak a csillagok Júniusra a Mérlegeknek. szakmai előre menetelük nem hogy töretlen lesz, de nagy kiugrásra is kapnak lehetőséget most. Ezt Főként annak köszönheted, mint Mérleg szülött, hogy a lelkesedésed akkor sem hagy alább, amikor teljes biztonságban érzed magad, hiszen neked rengeteget számít az, hogy tökéletes munkát végezz, hogy kellően hasznosítsd a tudásodat és persze az elismerés is jól esik. Tökéletes egészségnek örvendezhetsz most ebben a hónapban is, mindössze annyi a teendőd ezen a téren, hogy igyekezz megőrizni jó állapotodat, minden körülmények között a hétvégeken pihenj, lazíts, mert így tudsz majd újult erővel nekifutnak a következő heteknek. A kicsattanó erő és energia érzelmi életedre is remekül hat, ettől pedig sokkal felszabadultabbnak és bátrabbnak is fogod magad érezni, úgy hogy hajrá!

Skorpió október 24 - november 22. - Nem lesz túl sima hónap a június egyes Skorpióknak, főleg a munkahelyi labilitás, ami megnehezíti most a dolgotokat. Természetesen nem magad miatt kell aggódni, mármint nem te vagy a kellemetlen helyzetek előidézője, azonban az sem egy felemelő érzés, amikor az ember körül forr a hangulat. A munkádat változatlanul megbecsülik, és változatlanul semmi csorba nem esik a becsületeden, értékelik a másokhoz való lojális viselkedésedet és segítőkészségedet. Ami igen erős fejfását okozhat, az valamely szerződés, amit nemrégiben kötöttél, és amiről kiderül, hogy talán nem olvastad át elég tüzetesen, mielőtt aláírtad. Mivel a Skorpió igen könnyen kijön sodrából, sőt ez sok esetben az egészségének sem tesz jót, így azt kéne szem előtt tartanod, hogy mindenkinek becsúsznak az életébe olyan események, amiket másképp is lehetne csinálni, azonban soha ne tekints feleslegesen hátra, hanem a tőled elvárható vonalas, kemény előre mutató viselkedésessel igyekezz korrigálni a hibát. Ami kikapcsol most a hónap közepe felé, az egy új szerelem, persze, ha nem élsz párkapcsolatban. Ha igen akkor a legjobb tanácsom, hogy vigyél egy kis színt a kapcsolatba, utazzatok el egy szép és nyugodt helyre, hogy megerősítést kapj a további nehézségek leküzdéséhez.

Nyilas november 23 - december 21. - A Nyilas az a jegy, amelyiknek talán a június lesz az év legjobb és legszebb hónapja, szinte árad belőled a jókedv, a boldogság és a kiegyensúlyozottság. Ez óriási hatással van a körülötted élőkre, ezért az emberek folyamatosan keresik a társaságodat, igen népszerű leszel. Olyan ügyesen szervezed most az életedet, hogy mindenkire jut időd, mindenkihez van egy kedves szavad, egy szóval irigylésre méltóan jól mennek a dolgaid. A munkádban is kiélheted a kreativitásodat, az ambícióidat, mert látva a bombaformádat, főnököd újabb igen értékes feladattal fog megbízni és te természetesen itt sem okozol csalódást. Fürdőzöl egész hónapban az újonnan kapott nagy lehetőségben, de e közben ne feledkezz meg arról, hogy a testedet is ugyan úgy karban kell tartani, mint a szellemet. Próbálj meg egy jó időbeosztás készíteni, amibe belefér naponta legalább egy órányi testmozgás, ha más nem, egy kis séta a friss levegőn.

Bak december 22. - január 20. - Remek lehetőségei lesznek a Baknak Júniusban, hogy új ismeretségeket köthessen, és olyan kapcsolatokat építhessen, melyben a másik fél is jól érzi magát és ő maga is csak profitálhat belőle érzelmi téren is. Azért lesz ez különösen szép időszak a Bak számára, mert most sokkal könnyedébben képes kialakítani akár egy barátságot is, mint máskor, talán nagyobb a bizalmad az emberekkel szemben, és lehet, az egész életed jó mederben folyik. A szerelmi életedre is jellemző a nyitottság, de vigyázz, mert ezen a téren e miatt kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz, ha például a másik fél úgy gondolja, hogy játszadozol az érzelmeivel. Ez persze a Bakokra általában nem igazán jellemző, de mindenki életében lehetnek olyan időszakok, amikor a megszokottnál nagyobb a szabadság vágya, csak figyelj arra, ne bánts meg ezzel másokat. Ha kalandra vágysz, ne olyan áldozatot szemelj ki, akiről tudod, hogy többet érez irántad. Tanácsként fogadd el, hogy bár milyen nagy a csábítás, ne merülj el teljesen a szabadságvágyad kiélésében, mert ez a munka terén megbosszulhatja magát, ami pedig nem jönne jól.

Vízöntő január 21-február 19. - Aki a Vízöntő csillagjegybe tartozik, arra csupa boldog és szeretet teljes nap vár e hónapban végig. Ráadásul remek dolog, hogy nem csak elfogadni, hanem adni is képes vagy, és ilyenkor dupla, tökéletes lehet a boldogság. Most te leszel az, aki a párkapcsolatotokban is csak úgy sodrod mindkettőtöket előre, minden közös terveket képesek lesztek Júniusban végrehajtani, és ha jól gazdálkodsz az idővel, akkor egy nagyon szép álomutazás is valóra válhat most. Persze kiválóan helyt állsz a munkában is, sőt, a hatalmas érzések és érzelmek csak tovább növelik ezen a téren is a teljesítményedet. Arra kell ebben a hónapban különösen odafigyelned, hogy a munkatársaiddal ne bonyolódj vitába, mert ha e dologban kellemetlenségek érnek, az könnyen kihat a magánéletre is. nyilván nem azt jelenti ezt, hogy mindenkinek mindenre bólogass, csak annyit, hogy állj a sarkadra, ha úgy gondolod, hogy egy témában neked van igazad, és védd meg az álláspontodat, de véres vitákba ne menj bele.

Halak február 20 - március 20. - Nagy álma a Halak jegyű embernek akár férfi, akár nő, hogy találkozzon végre az igazival, akinek ő jelenti a nagy Ő-t. Júniusban meg is lesz erre minden esélyed, de próbálj meg a realitások talaján maradni, csak azért ne ugorj bele fejestől egy párkapcsolatba, mert úgy gondolod, hogy nálad fontosabb senki sem lehet a másik számára. A rózsaszín felhők hamar felszállhatnak, és akkor talán megbánod, hogy nem tartottál ki a mellett, aki az általad nehezen viselt őszintesége mellett mégis csak igazán szeretett. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az egódat kicsit háttérbe kéne szorítani, hiszen egy igazán szép és jó kapcsolat mindig két emberről kell, hogy szóljon. Ezen kívül a hónap elég nyugodt mederben zajlik számodra, a munkád terén biztonságban érezheted magad, kirívó eseményekre nem kell számítanod, ha csak nem kavarod fel saját magad körül az állóvizet. Annyi dolgod lesz éppen ezekben a hetekben, amit kényelmesen és rutinból meg tudsz oldani, talán még az idei nyaralást is betervezheted Június utolsó hetére.

  
Ezt már olvasta?Bezárás