havi horoszkopItt a Március, mindenki kedvenc hónapja, hiszen már érezni a tavasz szelét. Szerintem már ehhez csak annyi kell – hogy teljes legyen a jókedv – hogy mindannyian kellően fel tudjunk lelkileg készülni a következő hetekre. Erre a legkiválóbb módszer, ha ismerjük a csillagok és bolygók előrejelzéseit, hisz ennek segítségével igen jól fel lehet készülni a várható, illetve váratlan eseményekre. Bármely csillagjegybe is tartozol, egészen bizonyos lehetsz afelől, hogy itt a legjobb tanácsokat kapod arról, miként teheted könnyebbé és szebbé az életedet.

Kos (március 21 – április 20) - Vénusz márciusban is támogatja ambícióidat, de emellett arra is felhívja a figyelmedet, hogy több időt kell szánnod azokra, akik fontosak neked. Család, barátok, és ha van, háziállatod akkor ő is idetartozik. Fontos, egyben izgalmas történések várhatók szerelem terén. Semmilyen lehetőséget nem szabad visszautasítani, hisz munka vagy akár tanulás terén is új kapuk nyílnak meg előtted, márpedig Kosként kapnod kell az alkalmon, hogy mi mindent tudsz kihozni magadból.

Bika (április 21 – május 21) - Át kell értékelned néhány dolgot az életben, hogy még jobbá tudd formálni a mindennapjaidat. A tavasz eljövetele jó hatással lesz, mert könnyebben tudod kimondani, mit érzel, így pedig a cselekvés sem fog nehezedre esni. Fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen, ha még csak a keresés részben vagy. Akár pároddal, családoddal, akár egymagad de mindenképp ebben a hónapban menj többször kirándulni, a kimozdulás és a jó levegő remekül hat rád.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Márciusban jobb, ha figyelsz magadra, mert mindaz, amit most csinálsz, erőteljes hatással lesz a következő hónapok lehetőségeire, sikereire. Nagyon fontos, hogy ápold a kapcsolataidat, vagy az fog történni, hogy később téged mellőz majd valaki. Március 7-ig légy különösen körültekintő közlekedés és sportolás terén, ebben az időszakban nő a baleseti rizikófaktor! Használd ki, hogy ebben a hónapban nem lesz rettentően megterhelő a munka mennyisége, ezért nyugodtan tervezz már most előre a hétvégekre olyan programokat, melyek részben már a szabadban is kivitelezhetők.

Rák (06.22 – 07.22) - A tavasz mindenképpen ideér, ez új töltetet adhat a Ráknak és új ötletekre sarkall, szeretni fogod, hogy egyre bátrabban süt a nap, nyílnak a virágok, lehet a kertekkel foglalkozni. Tölts több időt a szabadban és örülj a mindennapok szépségeinek. Eszedbe se jusson panaszkodni, még akkor se, ha éppen néha lenne rá okod. Magánéleted jól működik, váratlan anyagi forrásokat tudsz kiaknázni. Épp e miatt ezekben a hetekben nyugodt szívvel vághatsz bele üzleti ügyekbe is.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Márciusban nagyobb sebesség kell, mert ha nem figyelsz és legyintesz a környezetedben bekövetkező átalakulásokra, akkor nagyon kedvező lehetőségeket szalaszthatsz el, vagy épp nem tudsz lezárni függőben lévő ügyeket. Próbáld megtalálni az aranyközép utat, mert senkinek se jó, ha esetleg sértődésbe torkollik az állandó munkamánia. Összességében szerencsésen alakulnak a dolgaid, nincs mitől tartanod! Arról viszont nem szabad megfeledkezned, hogy a családodnak, társadnak is vannak igényei, már ami a közös programokat illeti.

Szűz (08.24 – 09.23) - A márciusi konstellációk leginkább óvatosságot és körültekintést várnak el! Nem az a baj, ha új dolgokba vágod a fejszéd, hanem az, hogy ezt gyakran azonnal és felkészülés nélkül akarod megtenni. Hajlamos leszel arra, hogy felkészületlenül döntesz egy-egy fontos ügyben. Pedig így nagyot hibázhatsz, hiszen egy rossz befektetéssel vagy egy elkapkodott állásváltoztatással komoly gondot okozhatsz magadnak. Közérzeted javulni fog sokat, kezdeményezz beszélgetéseket szeretteiddel, szakmai ügyekben hozzáértőkkel. 23-a után légy nyitott új érzelmek befogadására: szerelem, barátság, új üzleti lehetőség érkezik feléd.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg párkapcsolata márciusban teljesen felhőtlen és akadálymentes lesz, aki pedig közületek épp párkereső korszakát éli, az jó sansszal nézhet a jövőbe. A hangulat remek lesz, tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és ezek megvalósítása most könnyedén megy számodra. Amennyiben még pár nélküli Mérleg vagy, akkor ezekben a hetekben kiváló alkalmak adódnak, amikor kedvedre ismerkedhetsz, flörtölhetsz, persze nem csak a saját kedvtelésedre, hanem úgy, hogy azzal ne okozz másnak csalódást, problémát. Nagy meglepetés lehet most számodra, hogy a véletlen összehoz egy olyan személlyel, akivel már volt kapcsolatod, jól gondold át, mit lépsz. Az biztos, hogy az életedet meg tudod szépíteni, ha jókedvűen és mosolygósan élsz az emberek között.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Március kíméletlen lesz, igen mixelt hatások vesznek körül, folyamatosan valamilyen bizonytalanságot fogsz érezni, és ez elég megterhelő lesz. A saját döntéseidet is megkérdőjelezed és sokszor bizalmatlan vagy, de ez nem mindig probléma. Egy „szakértőnek”, közeli jó barátnak, vagy akár családtagnak a véleményét mindenképpen érdemes kikérni, nehogy két szék közül a pad alá ess. A hónap második fele sokkal könnyebb lesz, nem fogod annyira kiszolgáltatottnak érezni magad. Igyekezz, hogy minél több és minél gyakoribb önálló döntést tudj meghozni az élet minden terén, mert ettől erősödhet az önbizalmad és fogod magad kiszolgáltatottnak sem érezni. Bízz magadban!

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A tavasz első hetei nagyon sok örömteli momentummal fognak megajándékozni, ugyanakkor ezért nem ülhetsz még a babérjaidon, hisz számos váratlan, egyben sürgősen megoldandó feladattal kerülsz szembe, melyek azonnali megoldást követelnek tőled. Sok nyomás nehezedik rád, karrier, tanulás és pénzügyek terén egyaránt. Ismerkedés, új barátok és egy szerelem is rád találhat, ezektől pedig sokkal örömtelibbé és szebbé válik az életed. Járj sokkal többet társaságba és vegyél részt olyan társasági eseményeken, mint például egy közös vacsora, tánc, mulatság.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak egyik legjobb hónapja lesz a Március, amikor is párkapcsolatod igen erősen megszilárdul, teljes mértékben megbízhatsz a társadban és tervezhetsz egészen hosszú távra. Ha van ráhatásod, akkor próbáld a párodat kirobbantani a négy fal közül, mert ott is szépen és jól éltek, de kell a kikapcsolódás is néha. Aki nem él jelenleg kapcsolatban közületek, annak sincs semmi oka a kesergésre, mert ebben a hónapban különösen alkalmas vagy arra, hogy egy szép új kapcsolatot alakíts ki. Fontos, hogy tanulj meg az apró dolgoknak is örülni és sajátítsd el magas fokon a pozitív gondolkodás tudományát. Ha bizakodó és optimista vagy, akkor a jó dolgok történnek meg veled sorban.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Azt fogod érezni hogy mindenki a hibáiddal akar szembesíteni most és ha ennyire sokan akarják ugyanazt tőled, akkor bizony itt az ideje egy önvizsgálatnak. Hallgasd meg az embereket, tudakold meg tőlük, szerintük mi az, amit nem csinálsz jól, amiben rendre hibázol. Ha lesz bátorságod mindenkit meghallgatni, érdekes dolgokat fogsz megtudni, s bizony egy-kettő igencsak elgondolkodtat. Persze, ez nem jelenti azt, hogy „rossz” vagy, de a változás elfogadása segíthet a fejlődésben. Egy önismereti tréning nagyon sokat dobhatna a jövődön! A párkapcsolatod rendben van, de ezen a téren is van még mit tanulni, nagy kincs, ha megtanulsz alkalmazkodni, hiszen együtt élni valakivel csak így lehet hosszú távon.

Halak (02.20 – 03.20) - Ez minden szempontból a te hónapod lesz! Tűzz ki magad elé három célt, és járj is ezek végére mihamarabb! Ha kitartó és következetes leszel, most óriási sikereket könyvelhetsz el a hónap végéig, remek időszakod következik. Anyagi ügyekkel összefüggésben megnyílik egy új kapu, s bár sokat kell tenned a gyarapodásért, de a pénztárcád vastagodása megkérdőjelezhetetlen. Számos szerencsés lehetőség adódik, jó lenne, ha nem kímélnéd magad, hosszú hónapokig nem lesznek ennyire jótékonyak veled az égiek. Ez a szerencsés időszak sokat segít abban is, hogy a párkapcsolatodban sokkal aktívabb leszel, több programra is igent mondasz, ami a kapcsolatotoknak nagyon jót tesz.

Kérjük, mondja el a véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás