1 logoItt állunk a nyár közepén és ki ne szeretné tudni, hogy milyen hét vár rá, mikorra időzítse a tervezett nyaralást, pihenést, mikor van a legnagyobb szüksége arra, hogy a munkájában helytálljon. Olvasd el, mit ajánlunk neked személyre szabottan a csillagok és bolygók állása, mozgása szerint, meg fogod látni, hogy mennyire hasznos, ha felkészülten tudod várni az eseményeket. Ne felejtsd el elolvasni szeretteid, családtagjaid heti horoszkópját sem, mert így figyelmeztetheted őket is arra, hogyan készüljenek a következő hét napra, mire vigyázzanak, melyik napokon milyen tevékenységre érdemes jobban koncentrálniuk. Lássuk, kinek mit tartogat a heti horoszkóp.

Kos (március 21 – április 20) - Amennyiben Kos szülött vagy, akkor ezen a héten magad is meg leszel lepve azon, milyen könnyen teremtesz kapcsolatot, milyen remekül tudsz mindenkivel kommunikálni. Ha ezt az üzleti életben is tudod most kamatoztatni, akkor hatalmas nyereségre tehetsz szert. Még az is lehet, hogy irigyeid támadnak, de te csak legyél büszke a teljesítményedre. Az ember gyakorta hajlamos egy kétes helyzetben a belső megérzéseire hagyatkozni, te ezt most ne tedd, főleg ne a szerelmi életed terén, maradj inkább a realitások talaján, ezzel sok kellemetlenséget elkerülhetsz.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika ezt a hetet párjával nagy egyetértésben és békességben fogja eltölteni, ha ügyes vagy és nyugodt tudsz maradni az élet egyéb területein is, akkor valóban kiváló heted lesz. Úgy tűnik, hogy a környezetedből valaki nagyon mélyen a bizalmába avat, nem tudni, hogy neked mennyire lesz jó az, hogy egy nagy titkot bíznak rád, ami miatt még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. Ezt leszámítva minden úgy alakul az életedben, ahogy azt szeretnéd és elképzelted, aggodalomra semmi okod. A munkád során akadhatnak apróbb próbatételek a napokban, készülj fel rá, hogy akár több alkalommal is kaphatsz ellenőrzést, de neked ez nem fog problémát jelenteni, mivel a munkádban is maximalista vagy.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek ezen a héten nem nagyon ajánlott nagyobb üzleti dologba belevágni, most a csillagok állása nem a sikeres napokat ígéri ezen a téren. Lehet, hogy az év eleje óta már nagyon elfáradtál, elcsigázott lettél és itt lenne az ideje, hogy pár nap szabadságot vegyél ki, e miatt lehet, hogy nehezedre esik a napi megszokott munka is, hát még az, hogy plusz energiákat fektess be egy esetleges üzletkötés érdekében. Ami várhat, azt mindenképpen halaszd el a következő hétre, ezzel elkerülhetsz akár egy nagyobb anyagi veszteséget is. Valaki a családi, vagy baráti körödből segítségedre lesz e hét során, ha mással nem, legalább azzal, hogy remek tanácsokkal fog ellátni, amennyiben pedig ezeket megszívleled, akkor simán megoldod az épp aktuális problémáidat.

Rák (06.22 – 07.22) - Aki a Rák jegyében született, azt ezen a héten óvatos, körültekintő viselkedésre intem, a munkában és a magánéletben egyaránt. Ennek érdekében a legjobban akkor jársz, hogyha ezeken a következő napokon csak olyan emberek társaságát keresed, akikben maximálisan megbízol, akikről tudod, hogy mindig csak a javadat akarják és nem tesznek keresztbe neked semmilyen körülmények között. Azért fontos, hogy e téren legyél körültekintő, mert ha szembe találod magad egy rosszakaróval, akkor kínos helyzetbe kerülhetsz nem csak anyagi szempontból, de a magánéletedbe is belekavarhat. A párkapcsolatodba légy megértő és türelmes, hiszen aki erőszakosan akar elérni valamit, az biztos kudarcra számíthat. Jó alkalom és megfelelő időszak ez a hét arra, hogy pihenj pár napot a családoddal együtt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak a hét kezdetén különféle otthoni dolgok miatt gyűlhet meg a baja, nem a kapcsolatokról van szó, hanem összegyűlhetnek a háztartásban gyakran előforduló megoldandó teendők, gondok, lehet több minden egyszerre romlik el a lakásban és nem érdemes tovább halogatni a kisebb felújításokat, mert még most olcsóbban megúszhatod. Feltűnik szerda környékén egy régi jó barátod, akivel már régen megszakadt a kapcsolatod, és most lehet, neki van szüksége rád. Igyekezz ezt a kapcsolatot újra éleszteni és életben is tartani, mert ahogy régen, ennek most is nagy értéke van, főleg azért, mivel mindig számíthattatok egymásra. Ha párkapcsolatban élsz, hessegess el minden olyan gondolatot, mely a féltékenység körül forog, nehogy késő legyen ráébredned, hogy teljesen fölösleges ez az aggodalmad.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szüzeknek olyan lehetőségei adódnak a hét során, ami az ember életében általában csak egyszer fordulnak elő. Elsősorban a munkahelyi előre meneteledre vonatkozik ez, remek alkalom adódik – talán nem is egy – arra, hogy letedd a jövőd biztos alapjait. Ezzel együtt az anyagi helyzeted is sokkal jobb irányba fordulhat, így a hét folyamán már tervezgetheted, hogy kicsit engedhetsz majd a szoros gyeplőn. Aki közületek jelenleg párkereső állapotban van, arra szép napok köszöntenek elsősorban a hét második felében, egy új kapcsolatban találhatod magad, ami ráadásul esélyes, hogy jó hosszú időre szól.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek számára ezen a héten a pénz körül forog majd a világ. Vigyázz, mert ha arra alapozod a jövődet és hozol meg bizonyos döntéseket, amit anyagilag vársz a közeljövőtől, akkor könnyen csalódás lehet a vége. Csak biztosra menj, ne költsd a pénzt előre, mert arra már nagyon sokan ráfizettek. Amennyiben valaki segítséget ajánl fel, vagy épp egy jó üzleti ajánlatot kapsz tőle, ne utasítsd el, mert attól, hogy te nem látsz az illető dolgaiba mélyen bele, még lehet megbízható és megfelelő üzleti partner. A napokban könnyen hajlamos lehetsz arra, hogy elrugaszkodsz a realitásoktól, ezért anyagi témákban többször is járd körül a döntéseidet. Persze nagyobb veszély nem leselkedik rád, hiszen, Mérlegként alapvetően két lábon állsz a földön és a dolgokat helyesen, reálisan látod, így más területeken fel sem merülnek a napokban problémáid.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Skorpiók ezen a héten jól teszitek, ha igen visszafogottak lesztek, ha jól akarjátok magatokat érezni a bőrötökben. Most különösen hajlamos vagy a meggondolatlan szókimondásra, amit lehet, később már visszafordítanál, de azt ugye nem lehet. Ne bánts meg másokat, főleg ha nem szolgáltak rá. Ennek az is a nagy veszélye, hogy olyan közeli ismerőseidet, barátaidat fordíthatod esetleg magad ellen, akik mindenben támogatnak és feltételek nélkül a barátaid. Már hétfőn kezdd úgy a hetet, hogy elhatározod, higgadt és türelmes, körültekintő és alapos leszel, bár mibe is fogsz bele, de talán a hivatalos ügyintézéseket, vagy üzleti tárgyalásokat inkább a hét második felére időzítsd. A héten kaphatsz egy kiváló munkával kapcsolatos ajánlatot és fontos tudnod, hogy ez az időszak remek a változtatás elhatározására és annak és megvalósítására is.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasnak a hét első napján az lesz a legnagyobb gondja, hogy úgy érzi, fogytán van a türelme, úgy általában. nagyon jól tennéd, ha ezekben a napokban kérnéd ki a szabadságodnak legalább egy részét, mert elfáradtál, nagyon elkelne egy kis pihenés. Az érzelmi életedre, párkapcsolatodra is a héten ez a nyűgös, fáradt hangulat nyomhatja rá a bélyegét, tegyél róla mindenképp, hogy elkerüld az olyan alap nélküli vitákat, veszekedéseket, melyre párod egyébként sem adott okot, mert ezt valószínűleg nagyon megbánnád. Talán neked van az összes jegy közül a legnagyobb szükséged most a pihenésre, vedd rá a családot, hogy a tervezett pihenőt erre a hétre időzítsétek. Annál is inkább jó ötlet ez, mert most anyagilag is úgy álltok, hogy ezt különösebb gond nélkül meg tudjátok engedni magatoknak.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok számára ez a hét a munka jegyében telik, ha már voltál szabadságon, akkor jó helyzetben vagy, de ha még nem, akkor ne ezekre a napokra időzíts, mert ritka jó héttel számolhatsz minden szempontból. A munkáddal kapcsolatosan ugyanis bár mibe kezdesz, nagyon jó eredményeket fogsz most elérni, ez pedig hosszú távra garantálja a biztos jövődet. Anyagilag is sokat lendíthet rajtad, ráadásul az erkölcsi elismerés sem marad el. A szerelem terén a  magnapokban te vagy az, akinek ki kell mondania a döntést, nem hatalmas kérdésekben kell döntened, de ha azt szeretnéd, hogy a kapcsolatod úgy alakuljon, ahogy azt magad is szeretnéd, akkor ehhez úgy is kell hozzáállnod. Nem várhatod el a párodtól, hogy kitalálja a gondolataidat, ezért legyél őszinte és tegyél a saját boldogságodért is. A csütörtöki nap lesz a legalkalmasabb a héten arra, hogy átgondold a kapcsolatodat és döntésedet megbeszéld pároddal.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Igazán jó hétre számíthat az, aki a Vízöntő csillagjegybe tartozik, főként a pénzügyeid alakulnak úgy, hogy ettől sokkal könnyebb lesz életed. Most akár egy nyaralás, akár egy rövidebb kiruccanás volt a terv, a napokban ezt bátran megteheted, családoddal együtt nyugodtan kerekedjetek fel, olyan helyzet áll elő az életedben, amikor végre nem kell garasoskodnod. Még arra is lesz módod, hogy gyerekeidet, párodat valami kis aprósággal meglephesd és ez számodra lesz a legnagyobb öröm. Ha valakit a környezetedből támogatni szeretnél, például gyermeked továbbtanulása a legközelebbi cél, akkor most ehhez is elő tudjátok teremteni a szükséges anyagi hátteret eléggé könnyedén.

Halak (02.20 – 03.20) - Nem túlságosan bíztatóak az anyagi körülmények alakulásai a Halak számára, persze nem áll küszöbön tragédia, de minden esetre neked most jócskán oda kell figyelned erre a kérdésre. A napokban inkább ne tervezz be semmilyen átlagon felüli kiadást, mert elképzelhető, hogy rossz üzletet kötsz annak dacára, hogy téged a legjobb szándék vezet. A nagyobb vásárlásokat is halaszd el, legalább a hét végéig. Annyira az anyagiak körül forognak a gondolataid ezen héten, hogy még a párkapcsolatodat, vagy baráti kapcsolatodat is felfordulhat ettől, nem érdemes elvakultan csak ezzel a kérdéssel foglalkozni, hiszen vannak dolgok, amik sokkal könnyebben megoldódnak, ha nem görcsölsz rájuk. Ami azonban bíztató az életedben, hogy olyan remekül rá tudsz másokra hangolódni, amivel azt éred el, hogy szinte szeretteidnek minden kívánságát teljesíteni tudod, ettől pedig az egész hét ritka szépen alakulhat.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás