Ne is lépj tovább erről a jó kis horoszkópos oldalról, mivel tőlünk most azonnal megtudhatod, mit is lehet várni a csillagok, bolygók mozgása szerint erre a hétre. Lehetsz bármelyik csillagjegy szülötte, biztos kíváncsi vagy rá, hogy mit várhatsz ezektől a napoktól akár a munka, vagy a szerelem terén, mivel ezek azok a kérdések, amelyekre mindenki szeretné tudni a válaszokat. Szerencsés vagy, ha minket olvasgatsz, mert ezzel idejében felkészülhetsz a váratlan eseményekre, és még ezen kívül arra is, hogy párodat, gyerekeidet hogyan tudod a héten segíteni, amennyiben az ő horoszkópjukat is megismered.

Kos március 21-április 20.
A Kosnak igen kellemes és érdekes napjai lesznek a héten, szinte minden gondolatod most a szerelem és a kikapcsolódás körül mozog. A kollégákkal és a barátokkal is remek lesz a kapcsolatod, általában jó hangulatban telik az egész hét. Most a héten a Kosra az lesz leginkább jellemző, hogy ebben a remek hangulatban higgadtan és okosan tud majd gondolkodni, ezért sor keríthet arra, hogy már meglévő kapcsolataidat átértékeld és a kétséges dolgokat a helyükre tedd. Aki már révbe ért, annak is kellemesen telnek e napok, ámbár ők egy kicsit nagyobb szabadságra vágynak most, azonban a párotok, ha ez egy biztos és erős kapcsolat, igen jól kezeli ezt a helyzetet. A leglényegesebb, hogy azért a munkára is oda kell figyelni, mert a rózsaszín felhőkből sajna nem lehet megélni, de a hét utolsó napjait lehetőleg  töltsétek a párotokkal kettesben.

Bika április 21 – május 20.
Érdekes, hogy ez a hét sok csillagjegynek érzelmek terén ígér a legtöbbet, így nem marad ki ebből a Bika sem. Ráadásul a hét első napjaiban az a furcsa érzés keríthet a hatalmába, hogy mintha akadna egy olyan pártfogód, aki mindig előtted jár pár lépéssel és kitapossa az utat előtted. Persze a Bikának is tudnia kell azt, hogy az élet nem ilyen egyszerű, ám ha valóban nem várt segítséggel találod magad szemben, azt nyugodtan fogadd el és igyekezz okosan élni vele. Ennek leginkább a pénzügyeid terén veheted jó hasznát, az egész heted egyébként is igen szerencsésnek mutatkozik. A munkahelyeden is remek passzban vagy, de arra figyelj, hogy a nagy lendület ne menjen a kollégák teljesítményének rovására, legyél tekintettel másokra is, hagyd őket is érvényesülni, hiszen az összmunkának sokkal nagyobb az értéke.

Ikrek május 21-június 21.
Aki az Ikrek jegyében született, annak nagyon érdekes és teljesen új élményben lehet része a munkája során a napokban. Úgy látszik, valami egészen új és érdekes feladatot kapsz, sőt arra is meg van minden esély, hogy végre belevághass akár egy új szakma elsajátításába is. Ettől az eddig kevésbé ismert helyzettől teljesen megváltozik az életed, a héten tele leszel energiával és ezeket az energiákat most nagyon jól tudod hasznosítani és beosztani. A szerelmi életed a toppon lesz, a hét közepétől egész vasárnapig új élményekkel gazdagodhatsz és egy váratlan, eddig ismeretlen érzés keríthet a hatalmába. Azok az Ikrek, akik a fiatalabb korosztály tagjai, nem árt a hét végén az átlagosnál többet törődnek magukkal, ebben a korban gyakran megesik, hogy az életet könnyen vesszük, de rátok nézve ez most akár nagyobb problémát is okozhat, tehát csak óvatosan és megfontoltan!

Rák Június 22-július 22.
A Rákok e héten a nagy változások idejét élhetik meg, szinte életük minden területét nézve. Előrelépést mutatnak a bolygómozgások a munkában és ez nem csupán erkölcsi, de anyagi változásokat is jelez természetesen pozitív irányba. A Rák jegyűek igen kedves és szimpatikus emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, de most ezekben a napokban még az átlagosnál is inkább szórakoztatók lesznek és jó lesz a társaságukban tölteni az időt. Feltűnő kreativitást mutatsz a napokban és nem csak a munkádat illetően, de a magánéletedben is kiváló ötletekkel állsz elő, például hogy mivel töltsétek szabadidőtöket és hogy mivel teheted kellemesebbé a magad és családod mindennapjait. Az egyedülálló Rákokra is szép napok várnak érzelmi téren is, itt is új és meglepően kellemes dolgok történnek velük. Várd hát bizakodóan ezt a hetet, mert olyan új élményekkel leszel gazdagabb, amik hosszú ideig elkísérnek azt lehet mondani, hogy egyszerűen megszépítik az életedet.

Oroszlán július 23-augusztus 23.
Az Oroszlánnak ez a hét főleg az élete következő szakaszának megalapozásáról fog szólni. Az érzelmi életedben most nem várható nagyobb változás, arra még pár hetet várni kell, de a bolygók állásából arra lehet következtetni, hogy hamarosan nagy változások következnek be a szerelmi életedben, pozitívan alakítva azt. Még az is előfordulhat, hogy az egyedül élő Oroszlánok közül többen a függetlenségüket is feladják, tehát e napokban készítsd fel a szívedet és várj türelemmel. A hét elejétől rengeteget dolgozol, próbáld a hét végét már most szabaddá tenni, és ha párban, családban élsz, akkor tervezz magatoknak egy jó kis aktív pihenést, hogy újult erővel futhass neki a következő hétnek, ami már jóval könnyebbnek és kellemesebbnek mutatkozik.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23.
Érdekesen kezdődik a Szűznek ez a hét, egyszer csak azon kapod magad, hogy egy közeli munkatársad iránt sokkal többet érzel. Meg van minden eshetőség arra, hogy szép lassan, de valódi érzelmek bontakoznak ki, légy türelmes, megéri. Ez a változás érdekes módon nagyon jó hatással lesz rád, tele leszel plusz energiával, és új ötletekkel, minden nehézségen átlépsz könnyedén. A változás nálad főként abban fog megmutatkozni, hogy a Szűznél gyakran látható logikára alapozott élet egészen más megvilágításba kerül, és a hét során megtanulod, megtapasztalod, hogy nem mindig az elme sugallatára kell hallgatni, nyugodtan hallgass a szívedre és adj teret az érzelmeidnek. A szigorúan következetes életviteled, mintha soha nem is létezett volna, egyszerre vidámmá és határtalanul jókedvűvé válsz, ez a boldogságod kulcsa.

Mérleg szeptember 24-október 23.
Hogyha Mérleg vagy, ne lepődj meg, ha ez a hét nem a legjobb hangulatban telik majd, bár most, hogy mi felkészítünk erre, már idejében esetleg tenni is tudsz ez ellen. Az igazság az, hogy a munkahelyi és baráti kapcsolataid nem teljesen abba az irányba haladnak, ahogy te azt elképzeled, ráadásul többször merülhetnek fel ezeken a napokon munkahelyi problémák akár a főnököddel, akár egyes kollégákkal kapcsolatban. A Mérlegek általában nehezen viselik a megpróbáltatásokat, így azt ajánlanám neked, hogy már idejében vértezd fel magad, legyél saját magaddal és másokkal szemben is most türelmesebb. így hamar elillannak a gondok és a hét utolsó napjaira már visszaáll a rend az életedben. persze tartogat az élet neked is egy igen kellemes meglepetést erre a hétre, mert szívügyekben igen szerencsés leszel, úgy látszik, olyas valakivel hoz össze a sors, akivel akár egy egész életre együtt maradsz.

Skorpió október 24-november 22.
A Skorpió, akiről tudjuk, hogy szinte minden olyan pillanatot kihasznál élete során, amikor irányíthat, most a héten a legkiválóbb formáját hozza majd. Olyan feladatokat viszel véghez a napokban, amire senki más nem hogy nem vállalkozna, de nem is lenne képes azt elvégezni. Ha te Skorpió vagy, most a héten végtelen lehetőségek adódnak számodra főleg pénzügyi téren. A körülmények is a kezed alá dolgoznak, ráadásul a csillagok állása is mindezt abszolút alátámasztja. Amelyik Skorpió pillanatnyilag anyagi problémákkal küzd, a hét közepe táján már igen jóra fordulnak az ügyei. és ugrásszerű növekedés mutatkozhat a bevételeidben. A Skorpió e heti horoszkópja azt mutatja, hogy a szerelemben is beköszönt a szerencsés időszak, főleg a hét végén érhetnek kellemes meglepetések, elsősorban akkor, ha jelenleg egyedül élsz, mivel úgy látni, hogy nem csak nagy eséllyel társra találsz, de akit ezekben a napokban megismersz, azzal meg van az esély, hogy hosszú távon együtt maradsz.

Nyilas november 23-december 21.
Óriási jókedvvel és remek hangulatban indul a Nyilasoknak ez a mostani hét, de legyél óvatos duhaj, mert könnyen kicsusszanhatnak a dolgok a kezeid közül, ha nem vagy eléggé felelősségteljes a munkád terén. A hét közepén azon kaphatod magad, hogy ideje lesz a sarkadra állni és maximális teljesítményt nyújtani, ha nem akarsz kínos helyzetbe kerülni. A hét végére feltétlenül tervezz már most ha lehetséges aktív pihenést, hogy túl tedd magad ezen a kissé szétszórt héten, ami persze bárki mással is előfordulhat. Mint a legtöbb Nyilas, családi életedre, párkapcsolatodra a békesség és nyugalom jellemző, de ne tagadd magad előtt sem, hogy néha szükséged van egy kis egyedüllétre, mert csakis így tudsz kellően regenerálódni és feltöltődni. Hogyha már hosszabb párkapcsolatban élsz, akkor a társad ezzel nyilván tisztában van és megértő lesz. Próbáld meg úgy irányítani az életedet, hogy magadra és a családra is jusson elég időd és energiád.

Bak december 22.-január 20.
Kellemes és izgalmakkal dúsított hete lesz a Baknak, ráadásul szerda, csütörtök felé valami igazi nagy élmény vár rád. Mozgalmas napokat élsz át és ezen a héten olyan új barátságok kötődhetnek, amelyek hosszabb távon elkísérnek és nagyon emlékezetes, szép részévé válhatnak életednek. A csillagok állásából arra lehet következtetni, hogy ezekből az új kapcsolatokból még akár hasznod is lehet, esetleg egy olyan új munkalehetőséghez juthatsz, amire már rég óta nagyon vágyódsz. Termelékeny és kreatív leszel egész hét során az eredményeidet elismerik, egy egész sikersorozat kezdődhet el számodra. Ez helyzet remek hatással lesz az egész életedre, olyannyira, hogy engedve a hirtelen ötleteknek egy csomó mindent meg is változtatsz magad körül. A környezeted csak les és néz, hogy micsoda hatalmas változáson mész keresztül, ami csakis előnyödre válik.

Vízöntő január 21-február 19.
A Vízöntő élete már elég rég óta békés, nyugalmas mederben folyik, néha talán úgy is érzed, hogy már történhetne valami, ami kimozdít a holtpontról. Készülj arra, hogy a hét közepe felé eléggé nagy fordulatok állhatnak be, de nem teljesen olyanok, mint amire áhítozol, azonban a lényeg, hogy soha ne ess kétségbe. A baráti körödben, de lehet, hogy a párkapcsolatodban merülhetnek fel viták, amit igen csak nehezen tudsz úgy megoldani, hogy az minden félnek jó legyen, figyelj oda, ne bánts meg senkit. A bolygók mozgásukkal valószínűleg most arra akarnak figyelmeztetni, hogy ha valami nem jó, azt ne erőltesd, e helyett arra kellene koncentrálnod péntektől vasárnapig, hogy saját magaddal sokkal többet törődj. Vonatkozik ez az egészségedre és a szellemi, érzelmi életedre, igyekezz, hogy legyen időd és lehetőséged kikapcsolódásra, mégpedig ha lehetséges, akkor egyedül, elvonulva tölts el egy kis időt.

Halak február 20-március 20.
A Halaknak kicsit zökkenőkkel megspékelve indul ez a hét, eléggé pesszimista hangulat uralkodott el rajtad az elmúlt hetekben. Úgy érzed, hogy a dolgok kicsúsztak az irányításod alól, mintha külső erők irányítanák az eseményeket, amik zajlanak körülötted. Meg kell tanulnod, hogy véletlenek, külső mozgató erők nincsenek, sokkal inkább a saját energiáidat kell összpontosítani arra, amit el szeretnél érni, mert senki más nem fogja helyetted megoldani a feladatokat. Talán annak is köszönhető a laposabb hangulatod, hogy az elmúlt héten véget ért egy kapcsolatod - ami akár egy nagyon szoros barátság is lehetett - és ez annak ellenére is fájdalmasan érint, hogy te magad is ezt akartad a lelked mélyén, mert nem volt meg az igazi szövetség, egyetértés. Annál inkább vesd bele magad a munkába, találkozz a legjobb barátaiddal és igyekezz élvezni az életet, persze módjával, ne ess át a ló túlsó oldalára. legyél nyitott a világra és ugyanakkor igyekezz megfontoltabb lenni.

  
Ezt már olvasta?Bezárás