1 logoMindenki tudja, hogy lehet megtalálni minden idők legjobb heti horoszkópját, hisz ezt olyan szakemberek készítik, akik teljes mértékben képzettek e téren. A bolygók egymáshoz való viszonya, a csillagok állása, ami főként befolyásolja az egyes jegyek szülötteinek napjait, a rájuk váró eseményeket, mi az ami várhatóan bekövetkezik, amire figyelni érdemes. Reméljük, ezzel sokat segítünk minden csillagjegynek, akit érdekel e téma, és így sokkal könnyebben, bátrabban állhatnak a következő napok elébe, hisz nem fogja őket hatalmas, váratlan meglepetés érni.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosnak ezen a héten úgy kell az élet dolgaihoz hozzáállnia, hogy mindig történik és jön valami jó, teljesen felesleges a múltba feledkezni, mert attól semmi sem oldódik meg. Meg kell végre tanulnod, hogy a gyűlölködés semmire nem megoldás, csak tönkreteszed vele a saját életedet, a kapcsolataidat. Ami végérvényesen elmúlt, azt le kell zárni, elengedni és nyitni az új felé. Ezek a napok a héten arra lesznek alkalmasak, hogy a testedet és a lelkedet egyaránt nagyon alaposan megtisztítsd, ezzel a módszerrel egy egészen új életre tudod magad felkészíteni és alkalmassá tenni. A munkahelyi apróbb problémák is jók valamire, hiszen ahogy a mondás szól, minden rosszban van valami jó, hogyha kisebb kudarc ér, azt fordítsd a magad javára úgy, hogy okulsz a tanulságokból.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának ezen a héten meggyűlhet a baja a sűrű és rövid határidőkkel. Bármennyire igyekszel egy kitűzött feladatnak most a végére érni, rendre akadályokba ütközöl, ettől pedig ingerültebb lehetsz a megszokottnál. Hogyha már hétfőn látod, hogy mi is a helyzet, inkább vegyél egy mély levegőt, állíts fel egy menetrendet, mert ha nem is tudod a feladatot teljesen befejezni határidőben, de legalább ne egy őrült kapkodásból álljon az egész heted. Még mindig jobb, ha csúszol kicsit a tervezettől, mint hogyha egy összecsapott félkész munkát adsz ki a kezedből. Az sem mindegy, hogy a fontosság és célszerűség szempontjából milyen sorrendet állítasz fel, mert lehet, hogy ettől még hamarabb és könnyebben is megy a dolog. E miatt a helyzet miatt ezen a héten igen kevés időd jut lelki életedre, ha párkapcsolatban élsz, a társad biztosan türelmes és megértő lesz, de a hét végére igyekezz közös programot tervezni, hogy meg legyen itt is az egyensúly.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Érdekes dolgokat vesz majd észre magán az Ikrek a napokban, ezen a héten ugyanis úgy fogod érezni, mintha egyes dolgokban inadba szállna a bátorság. Ez persze nem egy tragédia, semmiképp sem kell olyasmibe belevágni, amiben egy egészen picit is bizonytalan vagy. Már a hét közepe felé sokkal jobba lesz a helyzeted, tisztábban fogod látni, hogy a rád váró feladatok hogyan is működnek, mit és mikor kell csinálnod, vagy épp nem. Így péntekre már teljes biztonságban érzed magad ismét, szerencsére ehhez a párod is hozzásegít. Hallgasd meg a véleményét és a tanácsait, mert ő az, aki kívülről nézve jól átlátja a helyzetedet és hasznos tanácsokkal tud ezért ellátni. Ami a munkádat illeti, remek helyzetben leszel egész héten, van valami olyan tudás a birtokodban, amit ha a megfelelő időben csillogtatsz meg, hosszú időre bebetonozhatod magad a pozíciódban.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák ezekben a napokban szinte vakon vállal be egy olyan feladatot, aminek még nem is tudja pontosan a végkimenetelét, nem is nagyon fűlik hozzá a fogad először, azonban ahogy egyre jobban elmerülsz a munkában, annál jobban élvezed majd. Annyira jól sülhet el a dolog, hogy akár arra is gondolhatsz, kicsit más irányba kellene haladnod és lehet, új dolgokat fogsz megtanulni. Ebbe bátran vágj bele, mert kiváló az időzítés. Érzelmi életed rég nem volt ennyire harmonikus, mint a napokban, nagyon jó hatással leszel a párodra azzal, hogy új oldaladat mutatod meg a magánéletben is és ez igen kellemesen hat másokra. Főként azzal teszel jó benyomást, hogy az eddiginél jóval nagyobb önbizalmat árasztasz magadból és ezzel biztonságot teremtesz a körülötted élők számára is.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak első sorban egy jó tanács, nagyon észnél kell lenned ezen a héten, sőt a hét minden napján, mert rég nem érzett kísértések kerülgethetnek újra, amelyeknek most nagyon nehezen tudsz majd ellenállni. Ha párkapcsolatban élsz, nagyon fontold meg minden lépésed, mert egy hirtelen fellángolás miatt nem biztosat, hogy megéri a biztosat eldobni, feladni. Az érzelmek tombolnak benned most, ezért a veled történő eseményeket rettentő nagy intenzitással fogod megélni. Figyelj arra, hogy kicsit nagyobb gondot fordíts a munkádra, mert az érzelmi, lelki labilitásod könnyen eltereli erről a gondolataidat, de abból akár nagyobb baj is lehet. A munka manapság legalább akkora kincs, mint az egészség, ezért keresd meg a megfelelő mértéket minden téren, ha ügyes vagy, a hét végére már visszabillen az egyensúlyod.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kicsit zűrös hete lesz a Szűznek a megszokottnál gyorsabban zajlanak az események körülötted, lehet, valami családi probléma adódik, valószínűleg aggódni fogsz az egyik családtagodért, de a hét közepén már meg lehet nyugodni, már látható lesz, hogy nincs semmi olyan nagyobb baj, amiért aggódni kellene. Általánosságban nagyon jó heted lesz, a körülötted zajló események mind a kedved szerint alakulnak. Munkahelyi és családi életed is rendben van és ettől teljes biztonságban érzed magad. A pároddal teljes az összhang minden kérdésben. A hét utolsó napjain pedig alkalmad lesz egy jó kis kikapcsolódásra, ami újabb feltöltődést hoz majd. Amiben alaposnak és előrelátónak kell lenned, az a munkád, mert nem lesz a hét napjain időd pihenni, sőt sorra kapod az új feladatokat, de mivel a körülményeid remekül alakulnak, így megbirkózol ezzel is játszva.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegeknek mozgalmas és izgalmas, sűrű napjaik lesznek a hét folyamán. Olyan új emberekkel és dolgokkal lesz lehetőséged megismerkedni ezen  héten, amikről, és akikről eddig csak álmodoztál, mert óriási előrelépést jelenthet ezek megismerése az életed egyes területein. Szeretet és gondoskodás vesz körül, a környezetedtől visszakapod azt a segítőkészséget és jóindulatú hozzáállást, ahogy te is viselkedsz minden esetben velük. A nagy találkozások és felismerések kalandos hete vár most rád, élj az adódó lehetőségekkel és becsüld meg azokat. Az érzelmi életed is újabb fordulatot vehet, azok a Mérlegek, akik már hosszan tartó párkapcsolatban élnek, most nagy elhatározásra juthatnak, akár arra is, hogy választottjukkal végleg összekötik sorsukat.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Végre a Skorpió is egy remek hétre számíthat, most már elmúlt szerencsére a múlt heti rossz passz, a forrongás és nem is tudom, mi van velem hangulat. Most meg is becsülöd azt a nyugalmat és szeretetet ami körülvesz, és ha biztosra akarsz menni, hagyatkozz a megérzéseidre, mert azok most igen jó irányba mutatnak. Hogyha adódik olyan téma a párod és közted, melyet jó lenne tisztázni, megbeszélni, erre remek alkalom adódik a napokban, hiszen jó passzban vagy, mindent meg tudtok beszélni nagy békességben, meghallgatva egymás véleményét és ezzel meg is találjátok mindenre a legjobb megoldást. A munka terén az egyetlen, ahol nem tesz igazán jót ez a nagy nyugalom, ami most eláraszt téged, mert itt épp a tőled megszokott állandó pörgésre és nagy szenvedélyre lenne szükség, így akkor járna mindenki jól, ha erre a hétre időzítenéd a nyári szabadságodat és alaposan kipihennéd magad, feltöltődnél.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Neked, mint a Nyilas szülöttének a napokban arra lesz a legnagyobb szükséged, hogy rengeteg szeretet kapj, olyan emberek vegyenek körül, akiknek élvezheted a bizalmát és akik mellett biztonságban érzed magad. Ez a környezet a te lételemed, és mivel ez most meg is adatik számodra, kiváló napok várnak rád. Ugyan ilyen nyugalmas és békés lesz az érzelmi életed, a párkapcsolatod, nagy egyetértésben élitek meg ezeket a napokat. Egészen gördülékenyen megy minden a munkahelyeden is, mivel olyan harmóniában vagy saját magaddal, mint már rég nem, ezért minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ebben a remek időszakban akár mennyi munkát bíznak rád, kirázod a kisujjadból a megoldásokat, a kollégák csak csodálkoznak és csodálnak.

Bak (12.22. - 01.20.) - Nyugalmasan és jókedvűen kezdődik ennek a hétnek az eleje a Bak számára és mivel szintén neki is igen kedvezően állnak a bolygói, így is marad ez egész héten. Hogyha adódnak is apróbb akadályok, most a derűs alaphangulatoddal könnyedén legyűröd azokat. Meg van minden esélyed arra, hogy a hét közepe felé valakit különösen megragad a maximálisan pozitív hozzáállásod a dolgokhoz és az egész élethez, ebből akár egy szép új kapcsolat is szövődhet. A belőled áradó jó energiákkal szinte leveszed a lábukról az embereket, folyamatosan keresik a társaságodat, jól érzik magukat melletted. Ami a munkahelyi előre meneteledet illeti, szinte nem ismersz akadályt, ez annyira jól sülhet el, hogy netán egy magasabb pozícióba is átkerülhetsz.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A Vízöntőnek általában véve jó hete lesz, de tudni kell, hogy a munkádban igen nagy és sok felelősség hárul rád a hét első felében. Nem voltál eléggé erre felkészülve, így okozhat némi fejtörést, hogy minden felmerülő dolgot helyesen oldjál meg, ahogy azt elvárják tőled. Legyél kitartó és ennek meg lesz az eredménye, sőt még a jutalma is erkölcsi és anyagi téren egyformán. Sokat fog segíteni a párod ezekben a napokban, hogy könnyebben vehesd az akadályokat, becsüld ezt meg és már most igyekezz a hét végére egy közös, legalább rövidebb utazást tervezni, ezzel tudnád legjobban meghálálni neki, hogy számíthatsz rá minden körülmények között.

Halak (02.20 – 03.20) - Némi csalódottsággal kezdik a hetet a Halak jegyében születettek, a párkapcsolatukban úgy érzik, mintha zátonyra futottak volna, pedig lehet, hogy csak egy alapos pihenés az, ami már nagyon rátok férne. Egy ellaposodott, túl nyugodtan folyó kapcsolatot ezzel lehetne a leginkább felrázni és ha meg tudjátok a dolgaitokat beszélni, ki tudtok együtt kapcsolódni, akkor újult erővel lehet folytatni. A napokban sokkal reálisabban kell nézned a dolgaidat és a helyzetedet a munkád terén is, meg kell értened, hogy nincsenek csodák, ahhoz, hogy előbbre juss, neked is tenned kell és lehet, valamivel több energiát kellene befektetned ahhoz, hogy odafigyeljenek rád, a munkádra. Érdemes lenne átgondolnod, hogy kielégít-e a jelenlegi munkád, mert ha nem, akkor igyekezni kellene keresni továbblépési lehetőséget. Manapság ez persze nem könnyű, de járj nyitott szemmel, és ragadd meg az adódó lehetőséget.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás