1 logoKit ne érdekelne hétről hétre hogy milyen különleges eseményekkel számolhat, mit tartogat a következő hét számára a munkáját, érzelmi életét, mindennapjait illetően. Ez az oldal épp erre való, hogy aki idelátogat hétről hétre, az alaposan fel tudjon készülni arra, hogyan álljon a nem várt események elé és miként kezelje ezeket a dolgokat. A heti horoszkóp nem csak e miatt nagyon fontos hasznos, de azért is, hogy egyszerűen megtudhatod családod tagjai, párod számára mit jövendölnek a csillagok, ezzel pedig igen nagy mértékben megkönnyítheted az ő életüket is.

Kos (március 21 – április 20) - Igen sűrű héttel számolhatnak most a Kosok, ezek a napok minden szempontból nem csak sűrűek lesznek, de olyan feladatok elé állít az élet, melyek mindegyike igen nagy energiát emészt fel. A hét közepére már eléggé fáradtnak fogod érezni magad, de tarts ki és már most tervezz a két hétvégi napra egy jó kis programot, amikor újra fel tudod magad tölteni energiával. A nagy hajtás nem tesz jót az egészségi állapotodnak, de ez persze nem azt jelenti, hogy bármilyen komolyabb betegségtől kell tartanod, csak annyit, hogy ne feledkezz meg a nagy hajtás közben a tested és a lelked karbantartásáról. A párban élő Kosnál érzelmi téren minden rendben lesz, de akik még párkereső állapotban vannak, azokat óva intem a hirtelen elhatározásoktól és főleg a gyors meggondolatlan döntésektől, mert abból most lehet, baj lenne.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikáknak azzal kell számolniuk a napokban, hogy nem nagyon számíthatnak saját magukon kívül másra, bármely téren is adódnak problémái. Akár a munkáddal kapcsolatosan, akár az érzelmi, családi életedben merülnek fel  megoldandó kérdések, a bolygók állása most azt mutatja, hogy magad kell megkeresd a megoldásokat. Ez persze közel sem jelenti azt, hogy az emberek elfordulnak tőled, vagy nem számíthatsz hosszú távon a környezetedre, egyszerűen most mindenki a maga gondjaival van elfoglalva. A szerelmi életed viszont kiválóan alakul, rég nem voltál olyan kiegyensúlyozott és boldog, mint a milyen e héten leszel. Egyetlen dolog, amire jó ha odafigyelsz a kapcsolataidat illetően, a tágabb  családod valamely tagjával előfordulhat, hogy egy témában nagyon nem értetek egyet, legyél nagyvonalú és ne bocsátkozz hatalmas vitába.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Jó időszak lesz azon Ikrek számára a hét, akik már rég óta valamiféle változtatáson törik a fejüket. Igen alkalmas napok következnek erre, mert amit most már el tudtál határozni és nagy elánnak belevágsz, az biztos, hogy sikerülni fog. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy hétfőn támad egy hatalmas ötleted és azt már keddre mindenképp tető alá akarod hozni, hiszen egy nagyobb változást alapos tervezgetés kell, megelőzzön, számba kell venni minden körülményt és lehetőséget, hogy a végén a legjobb és legkifizetődőbb módon tudd tervedet megvalósítani. Most már a hét elején látni fogod, hogy a szükséges pénzügyi háttered rendelkezésre áll, de akkor se engedd, hogy elszaladjon a ló! A szerelemben, családi életedben a dolgok rendben zajlanak a megszokott kerékvágásban, párod mindenben támogat, hogy az elképzeléseidet meg tudd valósítani.

Rák (06.22 – 07.22) - A Ráknak az elmúlt hónapokhoz képest végre sokkal jobb és reménytelibb időszakot jeleznek a csillagok e hétre, szinte az élet minden vonatkozásában. Pénzügyi helyzetedben váratlan, nagyon kedvező fordulat állhat be, ami persze nem a vakszerencsének tudható be, hanem egy hosszabb időszakon át végzett kemény munka gyümölcse lesz. Erre az anyagi elismerésre a munkahelyeden kerülhet sor, ami azért némi feszültséggel is jár majd, mert a kollégák, felettesed nem tartják egyértelműnek, hogy te viszed el a pálmát. Ezzel azonban egyáltalán nem kell törődnöd, elég, hogyha te tudod azt, milyen keményen megdolgoztál az eredményért. Ezt az aprócska kellemetlenséget azonban jó természetednél fogva könnyedén megoldod és gyorsan túl teszed magad rajta. Nyugodtan élvezd a számodra és családodra is új és jó helyzetet, ha meg lehet oldani, erre a hétvégére iktassátok be a nyári szabadság egy részét legalább.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Szinte minden Oroszlán szülött úgy fogja érezni ezen a héten, hogy a körmére égtek a ház körüli, otthoni teendők, így legjobb, ha már hétfőn összeállítasz magadnak egy listát azokról a feladatokról, melyek már nem tűrnek halasztást. Szerencsés helyzet lehet, ha legalább pár napot otthon tudsz most tölteni, mert így sokkal könnyebb megbirkózni a feladatokkal, mint a napi munka mellett. Szerencsére a magánéleted teljes mértékben a legjobb irányban halad, ezért mindenben abszolút mértékben számíthatsz párod és gyermekeid segítségére is ebben a nagy feladatban. ha összefogtok, péntekre már olyan jól állhattok, hogy a hét végét pihenéssel lehet eltölteni és így új erővel feltöltődve indulhatsz a következő hétnek, ráadásul azzal a jó érzéssel, hogy amit elterveztél erre a hétre, azt remekül végre tudtad hajtani.

Szűz (08.24 – 09.23) - Nyugalmasan kezdődik ez a hét a Szüzeknek. A hét közepe táján adódhatnak apróbb pénzügyekkel kapcsolatos problémáid, melyek elég sok fejtörést okozhatnak. Ismerve azonban a Szűz csillagjegy reális gondolkodásmódját, semmi okod nincs a kétségbeesésre, meg fogod találni azt a legjobb megoldást, mellyel visszatereled a helyzetet a normális kerékvágásba. A családodnak meg kell értenie, hogy egy kicsit meg kell húzni a nadrágszíjat, így a váratlan kiadásoktól sem kerültök padlóra. Határozottságodnak és kellő vagányságodnak köszönhetően már a hét második felére jobbra fordulnak a dolgok, akkor nyugodtan kifújhatod magad, lesz időd és energiád a családdal, pároddal foglalkozni, közös programot csinálni, ami rátok is fér.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Nagy fordulatra számíthatsz, hogyha Mérleg jegyű vagy, főként a munkáddal kapcsolatosan történhetnek igen pozitív és kellemes változások. A karriered egyértelműen felfelé ível, aminek erkölcsileg és anyagilag most egyaránt meg lesz a haszna is. Minden alkalmat ragadj meg, hogy kamatoztatni tudd a tudásodat, mivel a szorgalmaddal és kitartásoddal nincs baj, kevés olyan remek alkalom adódik az ember életében, mint most neked. Arra vigyázz, hogy ha esetleg a béredről kerül sor most tárgyalásra, csak akkor indulhatsz jó eséllyel, amennyiben visszafogottan és lehetőség szerint szerényen tárgyalsz. A sok változás közepette ne feledkezz meg a szeretteidről, párod lehet, nem veszi túl könnyedén, hogy kevés időd marad rá. Szombatra és vasárnapra mindenképp intézd úgy, hogy kettesben tölthessétek az időt.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Megszokott dolog, hogy a Skorpió egymás után köti a jobbnál jobb üzleteket, pénzügyei a tőle elvárható nyereséges irányba mutatnak. Nem várható ezen a téren nagyobb változás a napokban sem, de sajnos természetednél fogva ez már nem villanyoz fel annyira, lassan teljesen megszokottá válik. Örülj viszont annak, hogy a szerelemben változatos, pezsgő napok elébe nézel, és remekül alakul a családi életed is, mindenki boldog és nyugodt, békés hangulatban telik az egész heted. A hét közepe felé érhet némi apróbb bosszúság a munkád során, mert elégedetlen vagy a kollégák eredményével, azt tapasztalod, hogy mintha csak téged érdekelne a lehető legjobb eredmény elérése, ezért némi vitába keveredhetsz munkatársaiddal. Igyekezz úgy felhívni erre a többiek figyelmét, hogy ne bánts meg senkit, de érezzék a határozottságodat és véleményed megalapozottságát.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Összeszedettek és nagyon határozottak lesznek ezen a héten a Nyilas szülöttei, minden a terv szerint halad, amit előre már hetekkel ezelőtt elterveztél, azt szépen sorban haladva mind végre is tudod hajtani a napokban. Csütörtökig teljes gőzzel mész előre, de addigra már kicsit minden bizonnyal elfáradhatsz, nyugodtan visszavehetsz a tempóból, mert látni fogod, milyen jól haladnak és valósulnak meg a dolgaid. A felől is nyugodtan alhatsz, hogy most a napokban a családod teljes mellszélességgel támogat bár milyen dologba is fogtál bele, mert látják az elszántságodat és persze a kitartásodat is, amit sokra tartanak és nagyra becsülnek.

Bak (12.22. - 01.20.) - Enyhén szétszórt és igen változó hangulatú leszel a hét első napjaiban, Bak létedre ezt nem igen szokták meg tőled. Csodálkozik is a környezeted a munkahelyeden és otthon is. Most valamiért nagyon könnyen elveszíted a türelmedet, pedig ez abszolút nem jellemző rád. Mivel akik jól ismernek, tudják, hogy valami nyomós oka nyilván van a furcsa viselkedésednek, ezért nagyon szerencsésnek mondhatod magad, mert senki nem fordul ellened, a szeretteid igyekeznek inkább átsegíteni a rosszabb időszakon. Talán az lenne a legjobb, hogyha minden erőddel igyekeznél megfejteni a saját idegességed, frusztráltságod okát és ebben nagy lendületet adhat, ha például pároddal kettesben el tudtok tölteni a héten pár napot, amikor kibeszélheted magadból a gondjaidat. Ketten mindent könnyebb átvészelni és megoldani is, főleg persze egy békés, jó kapcsolatban.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Nem lesz egyszerű hetük a Vízöntőknek elsősorban szerelmi, érzelmi életük terén. Úgy tűnik, hogy most akár mit csinálsz, a párod nem igazán értékeli, sőt, épp minden esetben az ellenkező lépést várná el tőled. Alaposan érdemes átgondolni, hogy mi lehet ennek az oka, persze az egyetlen és legkézenfekvőbb megoldás, ha megbeszélitek a probléma okát. Neked is be kell látni, hogy nem lehet minden esetben mindenben maradéktalanul csak neked igazad és a kompromisszumokra képesnek kell lenni, hisz ez a békés egymás mellett élés alapja. Ha társad érzi, hogy a kellő időben és alkalommal képes vagy toleránsnak lenni – persze ez nem megalkuvást jelent -, akkor ezért hálás lesz és ő is minden szükséges esetben támogatni fog téged. A munkádban nem lesz ezeken a napokon semmiféle fennakadás, a kollégáiddal, mint mindig, kiváló a kapcsolatod és az éppen eltervezett munkáddal a hét végére időben végezni is fogsz, akkor jöhet a pihenés és a feltöltődés.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak szülöttei most is, mint általában igen alaposan előre tervezik életüket, ezért már egészen biztos, hogy neked is meg van a hétre a forgatókönyved. Aprólékosan és megfontoltan állítod össze a teendőid listáját, és egészen héten ennek nyomán haladsz. Ezt a jó módszert és szokást tartsd meg, mert ez a legegyszerűbb út ahhoz, hogy a hét végén majd elégedetten hátradőlhess és élvezhesd a jól megérdemelt pihenést. Amit most beáldozol a munka terén, annak egy pár hét múlva érhet be majd a gyümölcse nem csak erkölcsi, de pénzügyi értelemben is. Szerelmi életed nem áll viszont a legjobban, ennek oka az is lehet, hogy fizikailag nem vagy messze egy alapos kimerültségtől, így a munkádon kívül már alig marad másra energiád. Nyilván érthető, ha párod minden félét gondol, siess a segítségére, ne hagyd kétségek között és beszélj arról, hogy nincs más baj, mint kimerült lettél a sok munka miatt. Már péntek délutántól tervezhetsz egy közös hosszú hétvégét, ahol erőre kapsz és pihenten, újultan járhatod tovább az utadat.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás