1 logoJavában tombol a nyár, sokkal több energiát kell minden csillagjegynek fordítania most arra, hogy az élet minden területén helyt tudjon állni. Aki a mi heti horoszkópunk tanácsait követi, az egészen biztos, hogy kellemes és vidám, nyugodt, békés hét előtt áll, hiszen mi itt minden apró dologra felhívjuk a figyelmet, amit érdemes szem előtt tartani ahhoz, hogy dolgaid a lehető legjobban alakuljanak. Lássuk tehát, kinek mire kell valamivel jobban odafigyelnie, hogy elébe mehessen az apró bosszúságoknak, meglepetéseknek és egy szép, vidám hét következzen megint életében.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos már a hét legelső napján azzal az érzéssel fog felkelni, hogy különleges, az átlagtól eltérő hét vár rá. Vidáman, nyugalomban és békességben telik a következő hét napod, főként akkor lehet nagy szerencséd, ha a nyári szabadságod éppen erre az időszakra esik. Aki egyedül élő Kos, az a héten nagy eséllyel találkozik valakivel, aki mellett akár végleg is kiköthet, ha pedig már párban élsz, akkor ez a hét a szeretet és szerelem jegyében zajlik számotokra.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikák egy elég nehéz héten vannak túl, bár nagyobb problémák nincsenek az életedben, sokat dolgoztál és felelősségteljes munkát végeztél. Ez a hét most a nyugalom jegyében telik, feltöltődve, energiával újra telítve indulhatsz neki a hétfőnek. Az érzelmi életed is úgy tűnik gazdagabb és szebb lesz mint bár mikor az elmúlt hónapokban, használd ki, hogy ilyen jó passzban vagy, és ha kell, most tedd a kérdéses dolgokat a helyükre. Semmi esetre se mondj nemet, persze akkor, ha egyedülálló Bika vagy, ha pedig pároddal élsz, akkor már most tervezz valami jó közös programot a hét végére, nagyon jól fogjátok magatokat érezni.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Aki Ikrek jegyűek ezekben a napokban egy kicsit fáradtabbnak, szórakozottabbnak érzik majd magukat, ám most, hogy erre felhívtuk a figyelmedet, kellően fel tudod magad készíteni. Amikor reggel indulni készülsz, alaposan nézz körül a lakásban, hogy ne az ajtóból kelljen visszamenni, mert lehet, bizonytalan leszel, hogy például lekapcsoltad-e a villanyokat. Ennek ellenére szerencsés természeted miatt a kirívó eseteket is kiválóan tudod kezelni és inkább jó mulatság lesz az egész család számára, hogy az Ikreknek ezt az arcát is megismerhetik. Ez a legnagyobb ajándék, ha valaki saját magán tud a legjobban szórakozni.

Rák (06.22 – 07.22) - Most a tomboló nyár közepén a Rák a héten azt sem tudja, hol áll a feje, annyira el leszel látva munkával. Ennek persze meg vannak a rossz és jó oldalai is. Ha már túl vagy az idei szabadságon, akkor kicsit kellemetlenebb a helyzet, de ha még előtted áll, akkor gondolj arra, milyen jó lesz a megérdemelt pihenés. Az biztos, hogy a kitartásodnak a munkahelyeden meg lesz a jutalma, mert a hét közepén olyan dicséretben és elismerésben lesz részed, amiért úgy látod majd, hogy érdemes volt keményen helytállni. Ha teheted, az otthoni dolgokra is szoríts ki kicsivel több időt, ami nem könnyű, de mivel párod megértő és türelmes, így ezzel sem lesz különösebb probléma.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Kedves Oroszlán, amennyiben a hét első napján úgy érzed, alig állsz a lábadon a fáradtságtól, ne csüggedj, szedd össze magad és vegyél egy tőled megszokott nagy lendületet. ha van rá lehetőséged, ne várj a hét végéig egy kis lazítással, feltöltődéssel, menj el legalább egy nagyot úszni, az kiválóan kikapcsol és megnyugtat. Szerencséd van életed párjával, mert látva enerváltságodat mindenben támogat, türelmes veled és ennek a hét közepére már meg is lesz a jótékony hatása. A hét második fele már sokkal jobb lesz neked is. Aki pár nélküli Oroszlán a keddi napra összepontosítsa minden energiáját, mert a szerelem terén ez lesz a legjobb nap a hét során.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz jegyben született embereknek ezen a héten leginkább a keddi és szerdai napra kell koncentrálni, mert elképzelhető, hogy ekkor kellemetlen vitába keveredsz talán egy barátoddal, vagy családtagoddal. Ennek oka lehet, hogy valószínűleg megígértél valakinek valamit, amiről a nagy munka hevében egészen megfeledkeztél. Bár semmi rossz szándék nem volt e mögött részedről, mégis neked kell megtenni a kezdő lépést a béküléshez. Ettől eltekintve egy nyugodt és eredményes munkával töltött hét elé nézel, koncentrálj a hét végi pihenésre, feltöltődésre.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Érdekes módon a Mérlegnek elég kusza és zűrös hete lehet, bár minden akadályt jól veszel, arra nagyon figyelj most oda mégis, hogy ne tegyél meggondolatlan lépéseket. Ezt szó szerint értsd, a testi épségedre figyelj jobban oda ezekben a napokban, erre fordíts sokkal több gondot. Nagy veszélyek nem leselkednek rád, egyszerűen némileg kétbalkezes és szétszórt leszel, de ha megfogadod a tanácsainkat, akkor ezek szépen elkerülhetők. A családdal, barátokkal kiváló a kapcsolatod, tele vagy nyári tervekkel, melyeket most szépen sorjában meg is tudsz valósítani. Ha még előtted a nyári pihenés, akkor készülj, nagyon jól fog sikerülni.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpió elmúlt heti nyugalmas időszaka folytatódik, legalább is az üzleti életedre, a munkádra ez lesz jellemző. Amire kicsit jobban oda kell figyelned, az a magánéleted, mert nyughatatlan természetedből adódóan a pároddal lehet, párszor teljesen felesleges vitába keveredsz. Legyél jóval türelmesebb, és ha valamiben eltér a véleményetek, ne csak a magad igazát keresd, hanem az ő szemével is próbáld átlátni a dolgokat.  Ha Skorpióként most épp egyedül élsz, a hét közepén eszedbe jut egy régi kapcsolat, jól gondold meg, hogy érdemes-e feltépni a sebeket, ha valami elmúlt, az már nem biztos, hogy lehet ugyan olyan, mint régen, így jobb, ha kitérsz egy esetleges csalódás elől.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Nagyon kecsegtetően alakul a Nyilas jegyűek következő hét napja, szinte mindenben megtalálod a szépet és a jót, ettől pedig a hangulatod ritka kellemes és vidám lesz egész héten. Szinte magaddal ragadod a körülötted élőket is, akik veled együtt szárnyalnak. Mindezt még az sem fogja beárnyékolni, hogy ezen a héten kaphatsz egy soron kívüli feladatot is a munkahelyeden, de mivel ilyen kiváló passzban vagy, a kisujjadból kirázod ezt is, minden erőlködés nélkül. Ennek meg is lesz a jutalma, nagyon szép elismerésben lesz részed, ami még anyagi megbecsülést is jelenthet számodra.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok ezen a héten főként anyagi helyzetükre kell, hogy legjobban odafigyeljenek, ha nem vagy eléggé körültekintő, érhet némi anyagi veszteség ezen a téren. Minden esetre úgy tudsz védekezni a kellemetlen fordulatok ellen, hogy a napokban ne köss semmiféle üzletet sem munkával, sem magánélettel kapcsolatosan. Ha például a hét végén kirándulni, vagy strandolni indulsz épp csak annyi pénzt vigyél magaddal, amennyire tudod, hogy biztosan szükséged lehet, így nem érhet komolyabb veszteség. Az érzelmi életed azonban most tökéletesen a helyére kerül, a Bak a hét során kimondottan boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi majd magát. Itt az ideje, hogy a napokban pároddal, vagy választottaddal együtt szövögessétek a jövőre vonatkozó terveiteket.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Vízöntő vagy ? Nos akkor lássuk, mit ígérnek a csillagok erre a hétre neked. A legjobban teszed, ha ezen a héten akár minden estére tervezel valami jó kis programot, mert így sokkal könnyebben megy a munka is és kellően kiegyensúlyozott leszel, aminek a családod is nagyon örülhet. Add át magad a nyár apróbb nagyobb örömeinek, ha van rá mód, akkor erre a hétre akár a szabadságodat is betervezheted legalább úgy, hogy szombat környékén megkezd azt. Az egyedülálló Vízöntő érzelmi életében kellemes dolgokra számíthat most, ráadásul olyas valaki közeledik majd hozzád, akitől ez különösen jól esik.

Halak (02.20 – 03.20) - Ezen a héten végre a Halaknak is mutat a heti horoszkóp egy kis kikapcsolódási lehetőséget. Valamivel kevesebb lesz a munkád, de ez nem baj, időnként kell egy kis lazítás ezen a téren, használd ezt ki és tölts végre több időt pároddal, családoddal. A hét közepétől egyébként is úgy fogod érezni magad, mint aki fokozatosan töltődik fel új energiákkal, bőven lesz erőd a kevesebb munka mellett egy kis kiruccanásra, szabadtéri programokra. Azok a Halak, akik egyedül vannak pillanatnyilag, lehet, olyan valakitől kapnak érzelmi jeleket, akitől nem is várnák. Egy munkatárs, vagy valaki a baráti körödből érezhet úgy irántad, ahogy nem is gondoltad volna. Nagyon fontold meg a lépéseidet, mert nem biztos, hogy az a helyes, ha ezt a közeledést elfogadod.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás