1 logoLassan az idei nyár valóban az utolsókat rúgja, tekintsük meg erre az igen változó nyári hétre hogyan is készülhetünk fel alaposan. Ha már eltöltötted a szabadságodat, akkor is várhatnak rád érdekes és kellemes dolgok a napokban, ha pedig még vár rád a nyári megérdemelt kikapcsolódás, akkor annál inkább érdemes átböngészned, hogy mit is ígérnek neked és családtagjaidnak a csillagok, a bolygók állása hogyan befolyásolhatja mindennapjaidat.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos mint általában most is jól végzi a munkáját, minden feladattal megbirkózik, ám van benne egy olyan vágy, hogy végre minden -féle szempontból elismerést is kapjon. Vigyázz a héten, ne mutasd ki elégedetlenségedet, mert azzal hamar a dolgok elébe mehetsz és akár visszájára is fordulhatnak a dolgok. Persze nyugodtan érdeklődhetsz a főnöködnél, hogy vajon meg van-e elégedve a teljesítményeddel, ezzel bizonyára ki tudsz csikarni egy véleményt és lehet, hogy még dicséretet is kapsz, sőt akár némi pénzbeli elismeréssel is járhat a dolog. Az egyedülálló Kosnak igen jó esélye van e hét során arra, hogy végre találkozzon egy olyan emberrel, akivel el tudja képzelni  hosszabb távú életét is. Aki családos és párban él, az most arra figyeljen, hogy igyekezzen kicsivel több időt kiszorítani életéből szerettei számára.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának jó hete lesz magánélet és munka szempontjából egyformán, a munkahelyeden remek csapat állt össze, melynek te is egész értékű személye  vagy, kiválóan megy az együtt dolgozás és igen szép eredményeket értek el. Ami némileg rontja a kiváló hangulatodat, hogy pénzügyileg most ezekben a napokban nem igazán várható előrelépés, ezért kicsit összébb kell húznod a nadrágszíjat, de remélhetőleg a következő időszakban ez majd változik. Boldogan és nyugodtan telnek a magánélettel töltött heteid, aki családos, az még használja ki a nyár utolsó heteit, így ezt a mostanit is, legalább a hét végére tervezzetek olyan programokat, melyeket a szabadhoz lehet kötni. Ez azért is jó, mert le tudod vezetni a hétköznapok feszültségeit és újra erőre kapva veheted fel a mindennapok harcát. A párod ezen a héten is, mint a leggyakrabban mindenben támogatni fog, számíthatsz rá, így sokkal könnyebb az élet, becsüld ezt meg.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek kiváló hetük lesz elsősorban olyan pénzügyi haszonra tehetsz most szert, amit nem is nagyon vártál. Rég óta úgy érzed, hogy jobban is megbecsülhetnék a munkádat, már lassan kezdtél lemondani arról, hogy egy jobb kategóriába kerülhess és most annál nagyobb lehet majd az örömöd, hogy végre a megbecsülést így is kifejezik irányodba. Ezek a nyár végi napok nagyon jók lesznek majd arra, hogy a pároddal, gyermekeiddel minél több közös utazást, érdekes programokat csináljatok, nagy az egyetértés és igen nagy szeretetben, békességben telik el ez a hét. Amennyiben még egy utazást is tervezel e hétre, akkor ne feledkezz meg arról, hogy úgy válaszd ki a célállomást, ami az egész családnak kedvére való.

Rák (06.22 – 07.22) - Kicsit alábbhagyott a Rák munkához való kedve erre a hétre, elfáradtál valószínűleg, mivel talán  nyár elejére esett az idei szabadságod és már úgy érzed, újból rád férne egy kis aktívabb pihenés. De hát nyár ide vagy oda, sajnos nem lehet kéthetente pihenni menni, így fel kell magad kellően fegyverezni. A hét utolsó napjait siess valami érdekes és egyben pihentető programmal kitölteni, akár családi körben is, e mellett pedig próbálj a hétköznapokon is néhány órát szabaddá tenni a magad számára, amikor legalább egy nagy sétával új energiákat szedhetsz össze. A magánéletben nem lesznek a napokban gondjaid, csendesen, nagy szeretetben élitek az életet és ez megnyugtat, erőt ad a hétköznapi gondok megoldásához.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Oroszlán lévén kicsit túlvállaltad magad erre a hétre a munkát illetően. Nagyon szeretnéd a főnököd megbecsülését elérni, de ne felejtsd el, hogy ha agyon hajtod magad, azzal nem biztos, hogy jobb teljesítményre vagy képes. Igyekezz inkább az időbeosztásodat úgy megcsinálni, hogy a megfelelő  munkamennyiséget el tudd végezni, de ne legyél agyonhajszolt, mert így az csak a fáradsághoz vezethet. Hogyha maradt még pár nap szabadságod erre a nyárra, azt próbáld meg az ünnepnaphoz csapva most kivenni, és azt a heti ünnepnaphoz adva egészen jól ki tudod majd magad pihenni. Leginkább a családoddal szeretnél pár napot eltölteni úgy, hogy nem csörög a telefon, nem csöngetnek be, épp ezért ha meg tudod tenni, menjetek el pár napra messze a lakhelyetektől, legalább egy kis vidéki friss levegőt szívni.

Szűz (08.24 – 09.23) - Ha a Szűz jegy alatt születtél, akkor ezeken a napokon is az lesz rád jellemző, hogy a mindig vidám és energikus természeteddel széppé teszed a körülötted élők életét. Vidámságod és jókedved szerencsére nagyon ragadós, így az egész hét ilyen jó hangulatban telhet a munkahelyen és a családi, baráti körben is. Ez a kiváló részed hozzásegíthet most a hét közepe felé egy olyan esélyhez, amiről már régóta álmodozol, nagy valószínűséggel egy lépcsőfok előrelépést jelenthet a munkádban, ami persze anyagi előnyökkel is járhat. Figyelj arra, hogy szerda környékén visszafogottabb legyél, kellően tudj uralkodni érzéseiden, mert ekkor némi feszültség támadhat a párod és közted. Ne légy meggondolatlan és ne akarj nyomban eldönteni egy olyan vitás kérdést, amit sokkal jobban jártok, ha szépen leültök és higgadtan megbeszélitek.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg számára nagyon kedvező időszak lesz ez a hét, annak szinte minden pontjára esik majd valami szép és jó esemény. Végre a kollégáiddal is olyan a viszonyod, ami mindenki számára örömöt okoz, szeretsz bejárni dolgozni és a rád bízott feladatokat is szívesen végzed el, végre hozzád illő munkát kapsz. Minden ugye nem lehet mindig együtt, így azzal számolja a hét során, hogy a magánéletedben adódhatnak kisebb problémák. A párod is már lehet eléggé elfáradt a meleg nyártól és a sok munkától, így mindenképp azt ajánlom, legyél megértő és türelmes, hiszen amikor neked van szükséged erre, akkor te is megkapod ezt ő tőle. A helyett, hogy haraggal reagálsz a fáradtságára, esetleg az általa kezdett kisebb vitákra, inkább a hét végére próbáld meg az életeteket úgy szervezni, hogy együtt csinálhassatok valami kikapcsoló közös programot.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Aki a Skorpió jegyébe tartozik, annak igen csak felgyorsul a héten az élete. Elsősorban a munka területén kell ezzel számolnod, sorban kaphatsz jobbnál jobb ajánlatokat, amikből persze nyilván egyet sem akarsz majd elszalasztani. Vedd elő a naptáradat és mindenképp állíts fel egy olyan menetrendet, amely mentén haladhatsz majd a napokban, így juthat időd minden fontos elvégzendő feladatra. A párban élő Skorpió most a napokban nagy igényt érez arra, hogy kapcsolatát átalakítsa, felfrissítse és hatalmas szenvedéllyel vesse bele magát újra. Aki közületek épp párt keres, annak a szombati nap a leginkább kecsegtető, hogy jól jár e téren is, csak ne légy türelmetlen és ne akarj a dolgok elébe menni, ahogy az nálad elég gyakran előfordul. Hagyd, hogy a héten végre a dolgok csak úgy megtörténjenek veled, nem fogod megbánni!

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Ha a Nyilas jegyben születtél, akkor ez a hét remek lehetőségeket fog hozni a számodra, főként a munka szempontjából, mert úgy tűnik, végre olyan elismerésben lehet részed, amire rég óta áhítozol. Ez talán annak is betudható, hogy mostanában kiváló formában vagy, nem csak a munkádat végzed hibátlanul, de az emberi kapcsolataidat is kiválóan tudod alakítani, ez most elhozhatja a régóta várt eredményét. Az érzelmi életedet ne szorítsd ezek miatt vissza , ha a párod a hét utolsó időszakára programot csinál, akkor semmiképp se húzódzkodj, mert nagy szükséged van neked is a relaxációra, hogy feltöltődj új energiákkal. A legjobb lenne, ha például olyan programot tudnátok szervezni, ami a szabadban vihető véghez, akár nagy családi bográcsozást is el tudok számodra képzelni, itt teljes egészében levezetheted a heti feszültségeket.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak szülötteinek a hét idején egyre jobb és egyre újabb ötletei lesznek a munkát illetően, de a magánéletedet is nagyon jó programokkal fogod most feldobni. A munkádban nagyon jól tudod majd e kiváló ötleteidet kamatoztatni, minden munkatársad elismerését is kivívod ezzel. A párod nagyra értékeli, hogy minden -féle érdekfeszítő időtöltéssel igyekszel felfrissíteni é feldobni a kapcsolatotokat, így már csütörtökre úgy érezheted magad, mint aki újjávarázsolta a saját és a környezete életét is. Ez igen jó hatással lesz az egész hetedre, a hét végére elmondhatod majd, hogy régen nem érezted ennyire hasznosnak és szeretni valónak magad. Mint tudjuk, a Bak szülötteinek nagy szüksége van az elismerésre és a dicséretre, ezt most egészen biztosan be fogod zsebelni ezen a héten.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Egy kicsit az átlagnál rosszabb hét vár a Vízöntőkre, nem kell nagy problémáktól tartani, csak inkább arra kéne koncentrálni, hogy összeszedettebb légy, igyekezz a hetedet előre megszervezni és akkor simábban mennek az események. Sok a munkád, már hetekkel ezelőtt voltál szabadságon, így meg kell találni a módját annak, hogy mi az, amivel ki tudod magad kapcsolni  hétköznapokon is. Talán jól tennéd, ha be tudnál helyezni esténként egy nagyobb sétát, ez már önmagában megnyugtathat és felér néha egy sporttevékenységgel is. Semmiképp ne felejtsd el , hogy a párod is dolgozik, ő is elfárad, így legjobb, ha ezeket a kis felpörgetős, de pihentetős programokat együtt csináljátok, így az esték is sokkal nyugodtabban és békésebben zajlanak a héten.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halak részére mint általában, e héten is nagy igényük van arra, hogy társasági életet éljenek, ez igen nagy energiával látja el őket, sőt abban is előre viszi, hogy a munka terén még többet tegyen le az asztalra. Az érzelmi életed régen nem volt ennyire kiegyensúlyozott, úgy tudsz most a napokban örülni az apró dolgoknak és a kellemes pillanatoknak, mint már régen. Ha adódik a hét során lehetőséged arra, hogy szeretteiddel együtt csinálj egy szabadtéri programot, akkor ez igen jól  sülhet el és igen csak feldobhatja az utána következő napjaidat, heteidet, mert annyi pozitív energiát vehetsz magadhoz, ami jó sokáig kitart majd. A z életed rendben van, fizikailag és szellemileg is a toppon leszel egész héten, azt tartsd szem előtt, hogy az életben az apró kis örömök sokasága gyakran százszor többet ér és jelent, mint egy nagy dolog, hiszen igazán boldog ember lehet, akinek minden napra jut egy kis öröm, meglepetés és boldogság!

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás