1 logoKos (március 21 – április 20) - Ezen a héten a Kosnak kicsit körültekintőbbnek kell lennie az eddiginél, lehet, hogy az időjárási frontokat most jobban megérzed, elég szétszórt lehetsz. Egy kisebb váratlan baleset is sok kellemetlenséget okozhat, nagyon figyelj oda magadra elsősorban a közlekedésben, akár kocsival jársz, akár gyalog. A párban élő Kos élete majdnem egész héten a szerelem és az érzelmek körül forog, de ha egyedülálló vagy, a párkeresést és főleg a választást hagyd a következő hétre. A munka terén ha te magad vagy a főnök, akkor most a héten fogd visszább az előtörni akaró indulataidat és igyekezz a kollégákkal a dolgokat inkább megbeszélni. Hogyha viszont beosztottként dolgozol, akkor most ezen a héten számolnod kell azzal, hogy a főnököd újítást fog bevezetni, amihez bizony alkalmazkodni kell.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikákra kiváló hét vár anyagi és érzelmi téren egyformán, a szerencse most kimondottan mellétek szegődik. Elsősorban a pozitív pénzügyi változások azok, amelyek jócskán könnyebbé teszik a jelenlegi helyzetedet és persze ettől az egész életet jóval derűsebbnek érezheted. Ha egyedülálló Bika vagy, a következő napokon szinte biztosra veheted, hogy találkozol valakivel, aki szívesen tölti veled az időt és hogy miként folytatódik a dolog, az most főleg rajtad múlik. A párban élő Bikáknál előfordulhat a héten kisebb konfliktushelyzet, be kéne látnod, hogy nem érdemes véres vitákba keveredni pároddal, ha szerető családban éltek, nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni. Lesznek most a Bika szülöttei között olyanok, akiknek az élete sorsfordulóhoz érkezik, ne tologasd magad előtt a döntést, annak sosincs jó vége.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Amennyiben Ikrek jegyű vagy, ez a hét most elsősorban a munka jegyében telik, sok olyan intéznivalód jött össze, amelyeknek mind a végére kellene érni, ezért dolgos napjaid lesznek. Lehet, hogy kicsit jobban igénybe le leszel fizikailag terhelve, próbálj naponta időt szakítani arra, hogy formában tarthasd magad, minimum egy félórányi sétával, de a jóga, vagy a relaxálás is megfelelő kikapcsolódást és ellazulást jelenthet. Aki az Ikrek közül kapcsolatban él, a hét során némi kilengést tapasztalhat a párja részéről, erre jó lenne odafigyelni, főként azért, mert olyas valaki avatkozhat a kettőtök életébe esetleg, aki mindkettőtökhöz közel áll. Igyekezz, hogy sikerüljön idejében egy nyugodt beszélgetéssel tiszta vizet önteni pohárba, ne támadj semmi esetre, mert lehet, hogy te értettél félre valamit. Ezen a héten különben is javaslom, hogy legyél az átlagosnál jóval éberebb, a környezetedben sok változás történhet akár a munkát, akár a magánéletet tekintve, így fontos, hogy minden ezekkel kapcsolatos információ időben eljusson hozzád.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák lesz az, aki elmondhatja majd a hét végén, hogy ő volt ezekben a napokban a legszerencsésebb csillagjegy. Szerelmi ügyekben, munka terén és az egészségeddel kapcsolatban is sorozatban történnek jó dolgok veled most, ráadásul a héten képes leszel olyan dolgokra is időt szakítani, amelyekre mostanában nem nagyon sikerült. Remek alkalom lesz a Rákoknak ez a hét arra, hogy ha továbbtanulási szándékaik vannak, akkor ebben most végre elhatározásra jussanak. Amire figyelned kell Rákként, az a pénzügyi vonal, most e pár nap alatt ne bonyolódj semmilyen kétesélyes kimenetellel végződhető üzletbe, de még csak baráti kölcsönön se törd a fejed. Az, hogy szerencsés időszakot élsz, még nem jelenti, hogy saját akaratodból nem tudsz elszúrni adott dolgokat, ezért a napokban állj ellen és ne menj bele semmilyen pénzügyi manőverbe, mert ezzel elejét veheted bármilyen ráfizetéses eseménynek.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Kedves Oroszlán, ezen a héten jó hír, hogy az időbeosztásod igen megengedő lesz, többször is lehetőséged nyílhat a héten hosszabb rövidebb kikapcsolódásra, ami egyenesen a pároddal való boldogságotokat szolgálja. Nem szabad azonban ebben a helyzetben sem megfeledkezni arról, ha pároddal élsz együtt, hogy erre a szabadságra, kikapcsolódásra neki ugyan úgy szüksége van, ezért mindenképp olyan programokat találj, ki amiben mindketten örömötöket lelitek. Ha jelenleg egyedül vagy, ezen a héten nagy eséllyel találkozhatsz valakivel, akivel lehet, hogy a következő programon már közösen veszel részt. A pihenés azért is lenne most időszerű, mert a közeljövőben munka terén komoly kihívások várnak rád, amihez kell majd az energia.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz szülöttek e héten anyagi téren várhatnak jelentős javulást életükben, de vigyázz nagyon, mert igaz a mondás: ami könnyen jön, az könnyen megy. A talán most könnyebben megszerzett pénzedre inkább ülj rá, mert nem láthatod előre, mikor ér megint effajta szerencse legközelebb. A magánéletben a Szűznek vitája adódhat egyik családtagjával, ezt igyekezz normális módon megoldani, vita nem vezet sehová és még tüske is maradhat bennetek, amit később lehet, hogy megbánsz. Az egyedülálló Szüzeket igen kellemes meglepetés érheti a hét utolsó napjain, olyas valaki fog hozzá közeledni, akit már régóta szeretne, de eddig nem volt kínálkozó lehetőség. Minden esetre a napokban igazán légy erős és határozott jellem, ne tűrd el, hogy bárki is akadályozzon abban, amit el szeretnél érni. 

Mérleg (09.24 – 10.23) - Ha Mérleg vagy, a hét első napjaiban légy a szokottnál óvatosabb, megtörténhet, hogy egy olyan ember, akit jó barátnak hiszel, hátsó szándékkal akar megkörnyékezni. Bármit is akar tőled ez az ember, hallgasd meg, ne légy durván elutasító, mert lehet, nem olyan kaliberű a kérése, sőt, az is előfordulhat, hogy a beszélgetés végére kiderül, talán nem is volt bántó, vagy erőszakos a közeledés, csak a felvezetés módja lehet kifogásolható. Arra is vigyázz ezeken a napokon, hogy pénzügyekben legyél körültekintőbb, és ha nem létkérdés, akkor told el ezeket a dolgokat a következő hétre. Az a Mérleg, aki most egyedül él, ezen a héten kedvező fordulatra számíthat és erre még nagyobb az esély, hogyha végre kimozdulsz, társaságba jársz, aminek egyébként is itt már nagyon az ideje.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Az óriási energiatartalékokkal rendelkező Skorpió ezen a héten úgy érezheti, hogy kicsit le van lassulva, nem tudja hozni a tőle megszokott kirobbanó formáját. Persze a Skorpió is ember, nem lehet az év minden napján ezer százalékon pörögni és a maximumot nyújtani. Remek megoldás lehet arra, hogy felerősítsd magad, ha például délutánonként munka után megajándékozod magad egy kisebb meglepetéssel, egy mozival, másnap egy nagy úszással, vagy csak menj be egy áruházba és válassz magadnak valami olyan meglepetést, amire már régóta vágysz. A közérzeted a hét közepére már ismét a régi lesz. az érzelmes pillanatokat most ne erőltesd, és ha ismerkedés a célod, hagyd, hogy a tested és a lelked a hét végéig kellően feltöltődjön.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Amennyiben a Nyilas jegybe tartozol, a héten számíthatsz arra, hogy valami régóta áhított remek hírt kapsz. Lehet az a munkáddal, vagy a családoddal kapcsolatos jó dolog, az biztos, hogy ettől a napokban olyan remek hangulatba kerülsz, hogy a környezetedet is magaddal ragadod, szinte érezni lehet körülötted a boldogságot és békés hangulatot, de a nagy rózsaszín köd mögül azért nézz is ki, mert lehet valaki melletted, a közvetlen közeledben, akinek problémái vannak, és nem tud veled örülni. Hallgasd meg, segíts neki, ezzel teljessé válhat a te örömöd is. Pénzügyek terén óvatos legyél, előfordulhat, hogy a héten ér némi anyagi kár, de nem akkora mértékű, hogy ettől meg kelljen ijedni, azért figyelj oda és felesleges kiadásokba ne menj bele, így valószínű, hogy ez az átmeneti veszteség rövid idő alatt nyereségbe fordul át és jól kamatozik a befektetésed.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok most ezen a héten a munka terén várhatnak kedvező változásokat, ha álláskereső vagy, a napokban remek lehetőséggel találhatod magad szemben. E mellett lehet, hogy más téren némileg most összébb kell húznod a nadrágszíjat, hogy változtatni tudj az élteden, de egészen biztos, hogy megéri. Ez a hét a Bakok számára más szempontból is jól alakul, aki épp párt keres, az bizakodóan nézhet a következő napok elé, bár a végkifejlet, nem biztos, hogy az lesz, amit pontosan elképzeltél. Legyél minden téren megfontolt, e mellett próbáld tisztázni magadban, mit is szeretnél igazán. A kapcsolatban élő Bakok ne felejtsék el azt, hogy egy jó párkapcsolat hosszas fenntartásához időnként meg kell újulni és nem szabad hagyni, hogy a dolgok csak úgy maguktól történjenek, mert egy kiválóan működő házasságra is felhő borulhat, ha nem törődünk vele megfelelően.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Úgy néz ki, hogy a Vízöntők lesznek ezen a héten azok, akik minden gond nélkül, felhőtlenül lubickolhatnak az életben, mert minden téren egyenesben lesznek. A munkában folyamatosan haladsz előre, ennek meg is lesz végre most a jutalma, minimum egy dicséret képében. Minden akadályt könnyedén veszel és még fáradt sem leszel ezeken a napokon, mert élvezed, amit csinálsz. Párkapcsolat terén is jól állnak a dolgaid, ha már átestél az ismerkedési fázison, alkalmas lesz ez a hét akár egy összeköltözésre is. Semmiképp se hagyd, hogy bárki jókedved és boldogságod útjába álljon, most igyekezz az eszed után menni és ne a szíved után, dönts racionálisan a fontos dolgokban. Most kivételesen a saját érdeked legyen az első és mérlegeld, hogy megéri-e akár érzelmileg, akár pénzügyileg engedni bár milyen baráti unszolásnak.

Halak (02.20 – 03.20) - A Halakra eléggé zsúfolt hét vár, csak kapkodod a fejed. A munkában alig éred utol magad, de ezt a helyzetet élvezed és minden téren remekül helyt fogsz állni. A magánéleted is kiteljesedik a hét során, annyi meghívást kapsz, hogy szinte alig tudsz eleget tenni majd, de remekül érzed magad ebben a rohanásban. Minden pillanatot használj ki, mert arra is jók lesznek ezek a programok, hogy új ismeretséget köthess és még több információval gazdagodhass, amelyeket a további életedben nagyon jól tudsz majd kamatoztatni. Aki épp egyedül él, most a héten minden eséllyel számíthat arra, hogy találkozik a nagy Ő-vel, aki pedig biztos párkapcsolatban él, szép és érzelmes napok elé néz.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás