1 logoUgye te is tudni akarod, hogy  mit tartogat számodra ez a hét, esetleg nagy boldogságot, örömet, meglepő fordulatot ? Mi ezért vagyunk itt, hogy a csillagok és bolygók mozgása, állása alapján meg tudjuk mondani, mit is várhatsz az elkövetkező napoktól anyagiakban, párkapcsolatban és egészségben. Érdemes alaposan átolvasni a horoszkópot, hogy semmi lényeges információról ne maradjunk le.

Kos (március 21 – április 20) - A Kos nem csak remek formában van, de olyan jó időszakot él meg, hogy  nyár végéig  tartani fog. Persze arra mindenképpen érdemes majd odafigyelni, hogy ne kelljen átlépni a saját korlátaidat, bár ha még fiatal vagy, sokkal többet tudsz teljesíteni, mint amire mások képesnek tartanak. Amennyiben a munkahelyeden a legkisebb esélyt is meg tudod ragadni az előre menetelre, abban az esetben semmiképp ne térj ki e lehetőség elől, mert nagyon jó esély adódhat erre. Ne kövess el azonban hibákat, mert azt a kollégáid nem szívelik és így veszíthetsz majd népszerűségedből. Vegyél viszont részt minden adódó társasági összejövetelen, ott barátok közt nem kell majd tartanod attól, hogy túl soknak tartanak, hiszen azért barátok, mert kíváncsiak arra, mi a helyzet veled. A párban élők közületek szenvedélyes, forró napok elé néznek, értékeld és becsüld, hogy párod mindenben mögötted áll.

Bika (április 21 – május 21) - A Bika ezt a hetet nagyon sok munkával fogja tölteni, mert itt az esély számára és ezt semmiképp sem akarja elrontani. A dolgok a lehető legjobb irányba haladnak, így egy kicsit azért már engedhetsz a gyeplőn, mert semmi okod arra, hogy feleslegesen aggódj. Arra kell a napokban eléggé odafigyelni, hogy bár mennyire gyorsan szükséged lenne egy nagyobb összegre, akkor se vállalj el semmi olyan pénzügyi manővert, vagy kétes üzletet, amelynek nem látod biztosan a végkifejletét. Foglalkozz inkább a munka mellett a családdal, a párkapcsolatoddal, a hét végére tervezz be egy jó kis kirándulást, vagy olyan elfoglaltságot ami kikapcsol. A párod is elégedett lesz egy kis kiruccanással, mert már te is addigra képes vagy leereszteni és gondtalanul szórakozni, szórakoztatni.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Úgy tűnik, az Ikrek is a munkával lesznek elfoglalva, és beletemetkezik e hét során a munkába,  ezután kiveszi a rég tervezett szabadságot. Ezekre a napokra ne nagyon  tervezz előre, és főként ne ugorj fejest olyan üzleti vállalkozásba, aminek nem tiszta minden információja előtted, mert egy ilyen akcióból szinte biztos, hogy veszteséggel kerülnél most ki. A napokban inkább arra fordítsd az energiádat, hogy az elkövetkezendő hetek, akár hónapok forgatókönyvét próbálod kitalálni, persze pároddal, családoddal összeegyeztetve. Aki közületek jelenleg egyedül van, az se keseredjen el, mert a nyár ideje alatt – ha nem is ezen a héten -, de egészen biztosan találni fog egy társat, akivel a jövőjét  tudja tervezgetni. A héten valamivel az átlagnál többet törődj egészségi állapotoddal, saját magaddal, nagy bajok nem fognak bekövetkezni, de a fáradtságtól és sok munkától kicsit elgyötörtebbnek érezheted magad. Sokat kell inni, főleg vizet ezekben a meleg napokban és rengeteg gyümölcsöt vitamint kell szedni.

Rák (06.22 – 07.22) - A Rák jegyében születetteket ne érje váratlanul, ha a hét némi gyomorfájással kezdődik, ennek oka egészen biztos a kisebb fajta kimerültség, nem kell egyből komoly szervi bajra gondolni. Azon legyél, hogy az életedet e héten jó és pozitív dolgokkal igyekezz megtölteni, ettől a panaszok is nyomtalanul fel fognak szívódni. Amivel segíteni tudod a gyors helyreállítását egészségi állapotodnak, ha sokkal többet foglalkozol a helyes táplálkozás gondolatával és persze meg is valósítod a helyes étkezést. A munkahelyeden érhet a hét közepén kisebb nagyobb dorgálás, de jusson eszedbe, hogy ez lehet előbbre visz és ne sértődj meg azonnal, inkább motiváljon, hátha valóban némileg más irányban kell a munkáddal haladni.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Remek napok fognak jönni az Oroszlán életében a héten, a mostani gondok egy csapásra feledésbe merülnek erre a hétre és jól fogod magad érezni. Ezért te magad is tudsz tenni, ügyesen lépd át azokat a helyzeteket, melyek problémákat gerjeszthetnek és próbáld az életet a napos, humoros vagy vidám oldaláról nézni. Ha nem stresszelsz minden apróságon, az a testednek és lelkednek is jót fog tenni. Akár szingli vagy most épp, akár párkapcsolatban, családban élsz, a hét utolsó napján csinálj valami olyat ami kikapcsol, mert ez tud a legjobban megnyugtatni és ettől leszel képes teljesen feltöltődni. ha az élet lehetővé teszi, az idei nyaralás egy részét is ezekre a napokra ütemezhetnéd.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz számára a mostani ajánlat, hogy próbáljon meg egy kicsit lassítani, a munka nem fog elmenni, de ha az egészség rovására fog menni akkor az már nem jó. Igyekezz úgy kialakítani és beosztani majd az idődet már hétfőtől kezdve, hogy a feltétlenül fontos dolgokat el tudd intézni, de legalább ennyire fontos, hogy legyen időd magadra és családodra is. Most a napokban a legjobban akkor tudsz relaxálni, hogy ha rövid időkre egyedül mész akár csak egy kicsit sétálgatni vagy kikapcsolni a városban, szükséged lesz arra, hogy átgondold az elmúlt heteket és megtaláld minden helyzetre a legjobb és legkedvezőbb megoldást. Szerencsére a Szűz olyan csillagjegy, aki minden hibából képes  a megfelelő dolgot levonni és a tanultakat jól alkalmazni később.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Elég rosszul indul a hét a Mérlegnek, valamitől ideges és feszült vagy, és nem igazán találod elsőre a megoldást, idegesít, hogy nem tudtad befejezni a feladataidat. Minden esetre igyekezz megoldani a problémáidat. Akár hogy is van, meg kell oldani és ha magaddal valamivel többet törődsz, akkor jobb lesz a  közérzeted, kerüld a nehéz ételeket és általában az egészségedre ártalmas dolgokat, mert azok csak tovább rontják a közérzetet. A munkád amennyire fontos, annyira nagy biztonságot ad neked, ettől nem kell megijedned, de hátradőlni sem szabad. Fontos, hogy ha a héten módod adódik például egy továbbképzésen részt venni, azt semmiképp se szaladsz majd el.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ezen a héten a Skorpió nem azt fogja majd érezni, hogy az év legjobb napjait éli át, de hát nem lehet mindig a szerencse melletted. A napokban nagyon nehezen tudod leplezni a benned lévő stresszt, ezért a legjobban tennéd, ha pár napra elmennél, és magadba szállva átgondolnád, hogy miként tudod megoldani a problémákat. Neked is meg kell tanulnod, hogy ha dühös vagy, netán elkeseredett, akkor hogyan tudod kontrollálni a problémáidat. Fontos, hogy megtanuld hogyan legyél saját magaddal nagyon türelmes, másokkal kicsit elnézőbb és hamarosan minden rendbe jön. Ha párban élő Skorpió vagy, akkor a társad egészen biztosan megérti ezt a helyzetet, hogy szükséged van egy kis elvonulásra, annál is inkább, mert neki is könnyebb lesz, ha megnyugszol.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Gyönyörű hét következik, ha a Nyilas csillagjegy alatt születtél, árad rád a héten a családtagok és a munkatársak támogatása és szeretete is. Nagyon jól érzed magad a saját bőrödben, ráadásul üzleti ügyeid is nagyon jól és jövedelmezően folynak a mederben. Most szerdán nyugodtan aláírhatsz egy üzleti szerződést, ami előrébb visz az utadon. A társasági életedet úgy feldobják az ismerőseid, azt se fogod tudni mikor, hová menj, igyekezz mindenhol ott lenni egy picit, nagyon jó hangulatod lesz majd  egész héten és ettől a következő hetek és napok is kiválóak lesznek. Egyedül azon a téren legyél résen, hogy ezt a nagy boldogságodat egy jelenlegi, vagy régi kollégád ne tudja megmérgezni, mert lehet olyan, akinek ez a szándéka. Ez adódhat  irigységből vagy féltékenységből is,de meg kell tanulnod, hogy a természetedből fakadó mindenki iránti nagy bizalmaddal lehetnek, akik vissza akarnak élni, ezért válogass és nem kell mindenkinek feltétel nélkül mindent elhinned.

Bak (12.22. - 01.20.) - Egyre kisebb problémával kell megbirkóznia a Bakoknak, ezeken a napokon már sokkal jobban zajlik az élet a családban és a munkahelyen. Persze, mint előrelátó és higgadt Baknak nagyon jól meg kell fontolni, hogy melyik problémát hogy tudod a leghelyesebben kiküszöbölni, de a hét végére már minden jól fog alakulni vagy történni. Némileg próbálkozz meg a körülményekhez képest a melletted élőkkel jobban kijönni vagy alkalmazkodni, ezt nagyra fogják értékelni. Itt az idő, hogy elfogadd a tényt, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, de nem is kell, ez nem is lehetséges, van saját akaratod és elképzelésed, ezt össze kell egyeztetni másokéval, így remek egyensúlyt teremthetsz magad körül.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Itt az ideje, hogy a Vízöntők kikapcsolódjanak, ezekben a napokban vedd ki a nyári szabadságot ha lehetséges  és jöhet a nyaralás! Mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra és a relaxációra, ráadásul a munkáddal is igen jól haladtál, így nem nagyon maradtak sürgős elintézni valóid. Ami még hátra van azt sokkal nagyobb lendülettel fogod megoldani. Családi ügyeid szintén jó mederben folynak, a pároddal nagyon boldog és békés időszak fog következni, ezért is kell ezt most megkoronázni egy közös nyaralással, utazással. Mivel szeretitek a vízpartot induljatok oda, de akár hegyvidékre is mehettek, így igyekezz ilyen helyet választani a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz.

Halak (02.20 – 03.20) - Mostanában nagyon bizonytalanok a Halak és tele vannak kétségekkel főleg a munkahelyi események miatt. Keményen el kell űznöd problémáidat a legkisebb negatív érzést és gondolatot is, mert így tudsz csak előrébb menni vagy előrébb jutni. Érzelmileg is sok megerősítésre is szükséged lenne . Rengeteget segíthet a helyzeten, hogy a hét első két napján adódó lehetőséget kihasználod és részt veszel valami olyan gyakorlaton, ami kikapcsol. Ki kell próbálni olyan helyzeteket is, melyektől eddig idegenkedtél, mert akár ez lehet a megoldás arra, hogy sokkal felszabadultabb és nyíltabb ember lehessen belőled.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás