Az emberek nagy része többször is kerül életében olyan helyzetbe, amikor igen csak jó lenne tudni, hogy például a következő héten milyen külső behatások érhetik, mondjuk a bolygók állása miatt. A heti horoszkóp ezért igen jó dolog, mert itt bárki már most elolvashatja, mit ígérnek számára, de akár családja, baráti köre számára a csillagok. A legjobb az benne, hogy természetesen nem kötelező az előrejelzéseknek megfelelően várni a következő napokat, ám aki ügyes, az minden féle képen szem előtt tartja, amit itt megtud és azt a maga javára fordítja. Ha például azt olvasod, hogy a csillagjegyed szülötteinek a héten érdemes kicsit többet törődni az egészségével, akkor az nem azt jelenti, hogy beteg leszel, hanem csupán annyit, fordíts több időt a pihenésre, az étkezésedre figyelj jobban oda, hogy az amúgy is jó egészségedet meg tudd őrizni.

Kos március 21.- április 20.
A Kos szülöttei ezen a héten arra éreznek majd hatalmas indíttatást, hogy lakásukat, otthonukat szinte teljes egészében átrendezzék, akár egy nagyobb felújításba is bátran belevágnak most. Ennek a változtatásnak épp most van itt az ideje és szerencsére anyagi helyzeted is megengedi ezt. Még egy igen jó kimenetelű ingatlanügy lebonyolítására is van kilátás, nyugodtan vágj bele a hasonló üzletekbe, a csillagok állása igen kedvező számodra ezen a héten. Kicsit kevésbé szerencsésnek mutatkoznak e napok a szerelem terén, de hát tudjuk, minden nem lehet együtt és egyszerre, az érzelmi kérdésekben légy türelmes, ne hozz elhamarkodott döntést semmiképp. Elképzelhető, hogy ha párban élsz, társadról kiderülnek furcsa dolgok, gondolok arra, hogy bizonyosságot szerzel arról, időnként nem egészen őszinte hozzád. Ezt mindenképp beszéljétek meg, hiszen nem akkora kardinális dolgokról van szó, ami nagyban befolyásolná életeteket, de épp ezért nem érted, mi szükség van a mellébeszélésre. Ha olyan Kos vagy, aki még független és keresi az igazit, akkor a hét vége táján minden esélyes meg van arra, hogy szembejön veled. Ehhez persze legalább annyit neked is tenned kell, hogy ne otthon ülve várd a csodát, hanem lépj ki a váradból és menj emberek közé.

Bika április 21. – május 20.
A Bikáknak igen szép hetük várható, egy igazi meglepetésben lehet részük, amit a családjuk szervez. Nagy valószínűséggel végre eljön az ideje egy kellemes kis kiruccanásnak, akár egy közeli külföldi országba. Készülj tehát arra, hogy talán ezekre a napokra kéne a szabadságod egy részét is időzíteni. Hogyha egyedülálló Bika jegyű vagy, arra az esetre is úgy tűnik a bolygók mozgása szerint, hogy megtalálod azt a társat, akivel ezt a hetet kellemesen eltöltheted. Igazából ezek a napok egytől egyig a szerencse jegyében telnek,egész hét folyamán olyan találkozásokban lesz részed, melyek már nagyon hiányoztak az életedből. Felbukkan valaki, akit rég óta nem láttál és nagyon örülsz a társaságának, akár egy közeli rokon, vagy egy rég nem látott jó barát. A munkahelyeden is kizárólag kellemes fordulatok lesznek, egy rég óta már megvalósításra tervedet végre ki tudod vitelezni.

Ikrek május 21.- június 21.
Az Ikrekre nagyon kellemes, nyugalmas hét köszönt, szinte nem lesz olyan dolog, amibe belekezd, hogy ne sikerülne remekül. testileg és szellemileg remek formában köszönt rád ez a hét, sorra aratod a babérokat a munkád nyomán és a szerelemben egyformán. Ezek a napok most igen csak alkalmasak lesznek az olyan üzleti ügyek intézésére, melyeket már rég óta tervezel, vagy halogatsz, ne is tologasd tovább, mert most ezeket is sikeresen és nyereségesen tudod lezárni. Ha Ikrek jegyben születtél és a párkapcsolatodban épp van egy kis fennakadás, akkor a hét közepére időzíts egy találkozást, mert akkor egészen tisztán látva a dolgokat a jó irányba tudod azokat fordítani. Vigyázz, hogy a hét végén ne keveredj kétes kimenetelű ügyekbe sem üzletileg, sem pedig érzelmileg, mert annak viszont nem lesz ilyen szerencsés és jó vége. Néha kell ugyan egy kis izgalom, de nem úgy, hogy másnak a rovására élvezzük az ilyen helyzeteket.

Rák június 22. - július 22.
Jó szerencse köszönt a Rákok is e héten, főként anyagilag kerülnek végre igen kedvező helyzetbe. Valószínűleg vannak régóta dédelgetett álmaid, amihez most valóban minden feltétel adott lesz, hogy kivitelezhesd. Bár mibe belekezdesz, már a hét első napjától legyen az munka, vagy akár érzelmi dolgok, minden területen sikereket könyvelsz el. Arra figyelj oda, hogy a nagy lépések megtételekor ne szervezd túl magad, elsősorban a párkapcsolatodra vonatkozik ez. A párod igényli, hogy állandóan legyen valami közös program, de figyelj, hogy maradjon időd aktívan pihenni is, mert csakígy bírod hosszú távon a nagy hajtást. Ha Rák létedre már egy ideje új munka, munkahely után nézelődsz, akkor a csütörtöki napon érhet egy ezzel kapcsolatos nagy szerencse egy kedvező ajánlat képében. Persze, mielőtt rábólintasz, azért alaposan járd körül a dolgot, vázold fel saját magadnak az előnyöket és hátrányokat, majd nyilván úgy dönts, hogy neked az a legjobb legyen.

Oroszlán július 23. - augusztus 23.
Jókedvűen és gondtalanul indul az Oroszlán hete, ha ügyesen szervezed az életed, így is marad. Most feltűnően jó érzéssel közeledsz az emberekhez, ezt a munkatársaid és barátaid is értékelni fogják, szívesen töltik veled az időt. Kreatív és tettre kész leszel, egész héten csak úgy sziporkázol és sorban állsz elő remek ötleteiddel. Ennek igen csak örülnek a főnökeid és minden bizonnyal anyagilag és profitálhatsz ebből. A párkapcsolatod, amire némileg több időt és energiát kellene fordítani, próbálj meg sokkal inkább benne lenni te is a kapcsolatban, ne csak másiktól várd ezt el. A hét végére minden bizonnyal sikerül tisztáznod pároddal, hogy mi az ami nem működik a legjobban és mivel te magad is szeretnéd, ha jól mennének a dolgok, szombatra és vasárnapra legjobb, ha közös programot csináltok, de szigorúan kettesben, így alkalmad nyílik meggyőzni társadat, hogy neked is fontos a kapcsolatotok.

Szűz augusztus 24. – szeptember 23.
A Szüzeknek mostanában nem teljesen felhőtlen az életük, de a mostani héten kiderül az ég, a leginkább abban lesz szerencséd, hogy a napokban a kellemetlen, nem várt helyzetekből nagyon ügyesen tudsz kievickélni. A szerdai nap lesz talán a héten a legkedvezőbb, ekkor találkozhatsz egy olyan személlyel, akitől segítséget kapsz az előre meneteledhez és ennek nem csak erkölcsi, de pénzügyi hasznát is élvezheted majd. igen nagy hasznát veheted a napokban annak is, hogy a munkád során az elmúlt időszakban mindenben becsületesen teljesítettél és helyt álltál, mert ez most sokszorosan kamatozhat. Az egyedülálló szűz nagyon valószínű, hogy a hét elején már rátalál egy olyan valakire, akivel hosszan tartó, szép kapcsolat szövődhet, akár egy életre szóló.

Mérleg szeptember 24-október 23.
Mivel köztudott, hogy a Mérleg rettentően tehetséges az emberi kapcsolatok építésében és szövögetésében, így nem meglepő, hogy a napokban különösen jól tudod majd ezt a tehetségedet kamatoztatni. Olyan embereket hozol most össze egymással, akik a te segítségeddel jó üzletet köthetnek és persze ebből te is profitálhatsz, de e mellett meg lesz a jó érzésed, hogy tehettél valami hasznosat és jót. Annyira jól állnak a dolgaid, hogy a hét végén egy nagy családi összejövetlen, ha most mutat be a párod családjának, ott is győztesként debütálsz, elfogadnak és igen jó társasági emberként könyvelnek el. Ügyelj rá, hogy a nagy élet, ami most körülvesz, ne szakítson el sem barátaidtól, sem pedig ne menjen a munka rovására, tudjuk, nem egyszerű mindenhol egy időben helytállni. Így az a legjobb tanács, amit számodra adhatók, hogy a hét utolsó napjait töltsd aktív pihenéssel, és ekkor vázold fel magadnak a közvetlen jövőt, készíts egy tervet, amihez ha tartod magad, akkor jut időd mindenre és mindenkire.

Skorpió október 24-november 22.
Kinek lenne szerencsés hete ismét, ha nem a Skorpiónak? A munkádban elöl jársz, minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted és ez igen nagy megelégedettséggel tölt el, amitől valóban remek lesz a hangulatod. A szerelemben nem arról van szó, hogy szerencséd van-e vagy sem, inkább egy meglepő fordulattal találod magad szemben, mert kiderülhet, hogy valamelyik munkatársad iránt, akit már rég óta ismersz, sokkal többet érzel, mint általában egy kolléga iránt szokásos. Ami árnyékot vethet erre a kapcsolatra, hogy a másik fél úgy tűnik nem független, így nagyon alaposan át kell gondolni, mibe vágsz bele, hisz ha nem úgy sikerül, ahogy gondolod, akkor furdalhat a lelkiismeret, hogy netán beleavatkoztál más életébe. Tudjuk, hogy egy kapcsolathoz két ember kell, de mint Skorpió, benned talán némileg nagyobb a felelősségérzet, mint általában másokban, így neked kell észnél lenni. A hét végét mindenképp töltsd kikapcsolódással, például a szabad napokat kihasználhatod egy kétnapos wellness kúrára, vagy más olyan programot keress, ami belsőleg és külsőleg is regenerál.

Nyilas november 23-december 21.
A nyilasoknak a múlt hetihez képest felpörög az életük, nem fog minden olyan simán menni, mint amihez szoktál, de türelem, a problémákat sorba kell venni és szépen egymás után megoldani azokat. Nagyon fontos, hogy bizonytalan helyzetekbe ne engedd magad belevinni, a legelső szempontként mindig azt mérlegeld, hogy a biztonságod ne kerüljön veszélybe. A csillagok most úgy állnak majd egymáshoz képest, hogy megtörténhet, néha ellentétes érzelmek törnek fel benned és nehezen látod, hogy melyik a helyes út. De most, hogy ezzel már tisztában vagy, figyelj oda és jusson eszedbe, hogy alaposan vizsgáld meg minden helyzetben, mi az, ami számodra a biztonságos és helyes út. Ez a kis összevisszaság az érzelmi életedet is némileg megbolygathatja, de mivel szellemileg, fizikailag és érzelmileg is a hét második felében már teljesen biztos lábakon állsz, így nincs miért aggódni, maximum a nagy szenvedély és lángolás, amivel meglepetést okozhatsz párodnak.

Bak december 22.- január 20.
Ismerjük jól a Bakot, aki élete során mindig igyekszik higgadt maradni és megfelelni, hát most nagyon jó heted lesz neked is. Már régen álltál ennyire biztos lábakon, a hallatlan önfegyelmednek és reális gondolkodásodnak a héten beérik a gyümölcse. Annak ellenére így érezheted, hogy a körülötted zajló események még most is apróbb megpróbáltatások elé állítanak, azonban annyira jól sikerült feltöltődnöd a közelmúlt heteiben, hogy ezek megoldása meg sem kottyan. Kirobbanó formában leszel egész héten, és a hét végére úgy fogod látni, hogy a megoldott gondok nem hogy nem vetettek hátra, de kifejezetten megerősítettek. A hét második napján kaphatsz egy jó üzleti ajánlatot, vagy akár állásajánlatot és amennyiben terveid között szerepel, hogy ezen az úton haladj tovább, akkor ezt a kínálkozó lehetőséget használd ki, mert ritka szerencsés időszakodat éled a napokban, szinte minden sikerülhet, és terveidet valóra válthatod. neked most a párkapcsolatok terén kell valamivel az átlagnál óvatosabbnak lenned, mint Bak, többnyire mindenkinek bizalmat szavazol. Add meg magadnak a lehetőséget és igyekezz átgondolni, hogy mennyire bízhatsz meg a másikban, így nem érhet kellemetlen meglepetés.
a te hanyagolod.

Vízöntő január 21. – február 19.
Sikeres és igen változatás hét elé néz a Vízöntő. A napokban egy társasággal való kirándulás, vagy összejövetel során olyan valakivel hoz össze a sors, aki megszépíti a napokat, sőt az élet legtöbb terén igen nagy lesz az egyetértés köztetek. Ez az ismeretség nagyon hasznos lehet számodra nem csak azért, mert lehet, hogy bizonyos téren előbbre tudsz lépni, de egy nagyon jó barátra is szert tehetsz. A párkapcsolatban élő Vízöntők ne feledkezzenek meg párjukról a felgyorsult életük miatt, mert rossz esetben a hét végére kiderülhet, hogy társadat más vigasztalja és szórakoztatja, ha te magad elhanyagolod a kapcsolatot. Az is megtörténhet, hogy a részedről bukkan fel egy harmadik, persze ekkor el kell töprengeni azon, hogy mit terveztél, mennyire fontos megmenteni a régi kapcsolatot, hiszen ha nem így érzel, akkor minél előbb tiszta vizet kell önteni abba a bizonyos pohárba.

Halak február 20. – március 20.
A Halak számára ezen a héten legalább is a hét első napjaiban a bolygók mozgása némi zavart okozhat, lehet, hogy több témában sem tudod eldönteni, valójában mit is akarsz elérni. De hát tudjuk, mindenki életében vannak könnyebb és nehezebb időszakok, most ezen át kell esni és már a hét végére érezni fogod, hogy túl vagy a nehezén. Az biztos, hogy a problémákat semmi képen sem szabad a körülötted élőkre áttestálni, mert nagy valószínűséggel ők semmiről sem tehetnek. Ha türelmetlennek érzed magad és bizonyos helyzetekben nem tudod elsőre a helyes megoldást, akkor inkább tád fel a gondjaidat a családod, vagy munkatársaid előtt és ne szégyellj segítséget, támogatást kérni azoktól, akikre egyébként is mindenben számíthatsz. A lényeg tehát, hogy most a napokban igyekezz megfékezni a hirtelen indulataidat, ne ess neki másnak, mert valószínűleg a te problémáidnak nem ők az okozói. Ha meg tudod tenni, akkor a legjobb lenne, ha erre a hétre szabadságot vennél ki és kár egyedül elvonulnál egy pár napra, hogy feltöltődj és kipihend magad.

  
Ezt már olvasta?Bezárás