1 logoElérkezett a nyár utolsó hónapja, mégis mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit tartogatnak még ezek a szép napok nekünk és családunknak. Bár melyik jegy szülötte vagy, tőlünk megtudhatod, mire számíthatsz szerelem, pénz, munka, boldogság, egészség terén és mivel így alaposan fel tudsz készülni a váratlan dolgokra is, teljesen biztos, hogy minden téren meg fogod találni a legjobb megoldást. Nézzük mit tartogat az augusztus 3.-ai hét a csillagjegyek számára?

Kos (március 21 – április 20) - Ezen a héten a mindig józan gondolkodású és vidám Kos különösen arra figyeljen, hogy nem kell mindenáron mindenkivel szemben elnézőnek és túl engedékenynek lenni, hiszen ennek ő maga láthatja kárát. Hogyha egy kapcsolat ezen múlik, akkor már régen rossz, nem biztos, hogy feltétlenül ragaszkodni kell ehhez, mivel te ugyan olyan ember vagy, mint a másik, kitűzött célokkal, tervekkel és önálló akarattal. A hét közepén szerda tájékán egy munkával összefüggő kiváló ajánlatot kaphatsz, alaposan gondold át és megfontoltan dönts, hogy megéri-e most egy ismeretlen újba belefogni, ám ha az érvek mind e mellett szólnak, akkor viszont legyél határozott és tedd meg a kellő lépéseket, egy egészen új élet kezdetét jelentheti ez a változás számodra.

Bika (április 21 – május 21) - Mindenki tudja, hogy a Bikáknak az életben mennyire fontos az anyagi biztonság, a kényelmes lét és annak megteremtése, de azért most már a nyár utolsó hónapjában ezen a héten mindenképp igyekezz pihenni, mert ha a napokban nem iktatsz be egy kis kikapcsolódást, az könnyen megbosszulhatja magát. Mindenkinek jár a pihenés, ha belefér, legalább egy pár napos nyaralás, senki nem fogja elhappolni a munkádat, biztos lehetsz benne. A családodnak is már igen csak szüksége van rád és nem lehet egy egész évet átdolgozni megállás nélkül. Próbálj ezen a héten olyan programokat keresni magadnak, amelyek teljes mértékben kikapcsolnak, a legjobb, ha valami olyasféle dolgot is meg tudsz most élni, amit már régóta ki szerettél volna próbálni, mint például egy vadvízi evezés, vagy ejtőernyőzés. Elfáradtál, ezt nem kell szégyellni, most ezekben a napokban pihenj és gyújtsd az új energiákat.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikreknek minden bizonnyal már hátuk mögött van az idei nyaralás, de olyan jól ki tudtad pihenni magad, hogy már ezen a héten akár a megnövekedett munka sem keserít el, remek formában vagy, tele energiával. Amire neked az eddiginél jobban oda kell figyelned, az a kapcsolataid, gondolva akár a párkapcsolatodra, akár pedig a baráti körödre, tágabb családodra. Nagyon kevés időt töltesz velük, annak ellenére, hogy a közös nyaralás jól sikerült, mégis csak rövid ideig élvezhettétek egymás társaságát. Igaz, hogy ebben a pár napban most eléggé el vagy havazva munkával, de legalább a pénteki naptól a hét végéig főleg családi programokat szervezz, ahol megint együtt lehettek és így könnyebb lesz a hétköznapok fáradalmait is lepergetni. Hogyha olyan Ikrek vagy, aki épp egyedül él, akkor nagy esélyeket tartogat ez a hét neked, valószínű, hogy a hét végi lazulás során megismersz valakit, akivel szorosabbá is válhat a kapcsolatod. Járj nyitott szemmel és légy nyitott az újra.

Rák (06.22 – 07.22) - Szerencsére a Ráknak sokkal kellemesebb és könnyebb hete lesz az előzőeknél, most már látod a hatalmas munkamennyiség végét, sőt talán a hét közepére túl is jutsz a feladatokon. Akár nyaraltál már az idén, akár nem, ezen a hét végén mindenképp tervezz be legalább egy két napos pihenőt, ha van rá mód, akkor menj kicsit távolabb a várostól, ahol laksz, hogy kicsi változatossággal és kikapcsolódással fel tud magad tölteni szellemileg és fizikailag is. Ha pároddal élsz, természetesen vele szervezd meg ezt a kis pihenést, ő rá is ráfér, már csak azért is, mert az elmúlt hetekben mindenben téged támogatott, hogy a munkádat maradéktalanul el tudd látni és minden más teendő alól felmentett téged. Ezért is van az, hogy a munkahelyeden nagyon megbecsülnek, talán még jutalmazzák is most az elmúlt időszakban nyújtott igen szép teljesítményedet.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Úgy tűnik, az Oroszlán jegyében születetteknek sikerült a múlt heti fáradalmakat valamennyire kipihenni, de ha nem teljesen, akkor a legjobb lenne, ha pár nap szabadságot tudnál még erre a hétre időzíteni. Lassan véget ér a nyár és nem sokat pihentél, legalább most próbáld ezt bepótolni, mert kell az energia őszre is. Szerencsére te nagyon jó fizikai állapotban vagy, rengeteg terhet bírsz el, de nem szabad megengedni, hogy az egyensúlyod felboruljon. Ha még mindig előtted áll egy pár elvégzendő feladat, akkor egyrészt próbáld meg úgy beosztani, hogy a magánéletedre is jusson idő, másrészt állíts fel egy tervet, mik azok a teendők, amiket feltétlenül ezekben a napokban el kell végezni és melyek azok, amiket át lehetne ütemezni későbbre. Ha nem lesz alkalmad egy egész hetes pihenést beiktatni, akkor minimum a hét végi napokra találj ki valami jó kis kikapcsolódást, hogy legyen miből a továbbiakban erőt és energiát meríteni.

Szűz (08.24 – 09.23) - Amennyiben Szűz jegyű vagy, akkor neked most szuper jó hetet ígérnek a csillagok és a bolygóállások, úgy látszik, hogy a múlt hét sűrű teendőit végre sikerül lezárnod és most már törődhetsz saját magaddal is. Igyekezz ezekben a napokban bepótolni azokat a családi, baráti köri „tartozásaidat”, amikről az elmúlt napokban kénytelen voltál lemondani. Hogyha az idén még nem voltál szabadságon, mindenképp ezen a héten igyekezz ezt megvalósítani, mert ha túlhajszolod magad, az sem neked, sem a környezetednek nem jó. Hogyha csak a hét vége felé tudsz pár napot kiszakítani magadnak, addig is esténként legalább egy nagy sétát, strandolást csúsztass be, mert ezzel is kellően jó formában tudod magad tartani. Tanácsként fogadd el, hogy a jó fizikai állóképességhez szükség van az egészséges táplálkozásra is a mozgáson kívül, ezért a napokban a megszokottnál több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyassz, ettől újra energikussá válsz.

Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérlegek egy igen csak túlpörgetett héten vannak túl, szerencsére a kitűzött terveidet mind sikerült megvalósítani maradéktalanul. Már nagyon fáradt vagy, ezért jó lenne, ha már ezekben a napokban tudnál legalább kicsit lazítani, de a legjobb megoldás az lenne, hogyha elutaznál egy hétre akár egyedülállóként, akár pároddal és végre jó alaposan ki tudnád pihenni magad. A hirtelen jött ötletek sülhetnek el legjobban, ezért ne nagyon teketóriázz, hogy mikor, hová, kivel, hanem egy gyors elhatározással hozd meg a döntést és csomagolj! A pihenésed abszolút aktív legyen, mozogj a lehető legtöbbet és ha lehetséges a szabadban sétálj nagyokat, ezzel kellően fel tudod tölteni magad az év hátralévő részére. Egyél vitamindús nyári gyümölcsöket és zöldségeket, ezekkel sokkal többet érhetsz el, mint a különböző bogyókkal ősszel és télen, amikor már a szervezeted segítségért kiált.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Ki ne tudná, hogy a Skorpió az egyik legszenvedélyesebb, legenergikusabb személyiség, ezt te most sem fogod megcáfolni. Már egy hosszabb ideje nyugalomban és békességben telnek a napjaid, heteid, ebben nem lesz nagy változás a héten sem, de arra figyelj, hogy a heves vérmérsékletedet ne engedd szabadjára, amikor épp nem értesz valakivel egyet egy témában. Minden esetre most valóban kiváló passzban leszel, ha eddig halogattál bizonyos ügyeket akár pénzügyi vagy akár magánéleti téren, akkor a szerdai nap kiválóan alkalmas lesz arra, hogy ezeket megold és lezárd. Ne feledkezz meg azonban saját magadról, a szellemi és testi karbantartásodról, mert bár milyen jól mennek a dolgaid, erre bizony neked is oda kell figyelni. Már nagy valószínűséggel túl vagy az idei nyaralásodon, de ettől még a hét végeken szervezhetsz magadnak családi vagy baráti körben jó kis programokat, amikkel oldani lehet a heti kemény fizikai és szellemi igénybevételt, ettől pedig a következő hét akadályait újra teljes mellbedobással át tudod könnyedén ugrani.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Nyilas létedre teljesen kiegyensúlyozott, békés hét vár rád, viszont amire most jobban oda kell figyelned, azok az üzleti - pénzügyi dolgaid. A múlt heti kiváló hangulatod és kellemes napjaid tovább folytatódnak ezen a héten, ám azért igyekezz úgy irányítani a dolgaidat, hogy az említett ügyekben a magad számára legkamatozóbban tudj majd hetet zárni. Némileg érdemes e téren jobban odakoncentrálnod, nem fenyeget különösebben nagyobb veszteség, de ha nem vagy elég körültekintő ezeken a területeken, akkor eleshetsz az elérhető haszon egy részétől. Miután a Nyilas jegyűeket egész életükön át végig kíséri a pénz kezelésének kisebb nagyobb problémája, ezért neked ez nem jelent különösebb kihívást, csak odafigyelést jelent. A hét utolsó napjaira minden letisztul és a függő ügyeidet le tudod zárni, ezért már péntek estétől átadhatod magad a jól kiérdemelt pihenésnek. Ez alatt persze ne feledkezz meg semmiképp arról, hogy ami könnyen jön, az könnyen mehet, becsüld meg azt a pénzt, amire most lehetőséged volt szert tenni.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bakok az elmúlt héten ügyesen intézték dolgaikat, ezért az anyagi helyzeted stabil és most már nem lesz erre gondod, minden úgy alakul az életedben pénzügyi és üzleti téren, ahogy azt eltervezted. A Bakok érzelmi élete az év eleje óta most van és lesz a leginkább rendben, a kapcsolataid minden téren kiválóan alakulnak, végre úgy élheted az életed, ahogy ezt rég óta szeretnéd. Erre a hétre különösen szép és kellemes eseményekre készülhetsz  fel, rég nem érezted magad annyira kiegyensúlyozottnak, mint a napokban fogod. Pénzügyekben azonban továbbra is legyél óvatos, mindig saját magad próbáld meg eldönteni, hogy mire van szükséged mindenáron, persze időnként egy kis különlegességgel megajándékozhatod magad. Mivel úgy látszik sikerült az elmúlt napokban pihenned is eleget, nyilván ezzel magyarázható, hogy fizikailag és szellemileg is kirobbanó formában leszel a hét során.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - A múlt heti jó kis kikapcsolódós programok nagyon jó hatással vannak még ezen a héten is a Vízöntőkre. Ha megfogadtad a tanácsainkat és sok időt töltesz pihenéssel, kikapacsolódással, akkor e remek széria tovább folytatódik. Ez a hét remekül indul számodra, semmi különös energiát nem kell megmozgatnod ahhoz, hogy a munkahelyi feladataidat rendesen elvégezd. A magánéletedben is folytatódik a szerelmes, érzelmekkel teli hangulat, ha épp párkereső időszakban vagy, akkor a hét vége felé úgy tűnik összehoz valakivel a sors, aki minden szempontból illik hozzád. Miután a Vízöntők köztudottan nagyon családszeretők, de e mellett igen nagy szabadságvágy is él bennük, ezért az sem baj, hogyha néha egy délutánt, vagy estét szabaddá teszel a magad számára, hisz ha szerető párral élsz együtt, akkor ő ezt kiválóan fogja tolerálni.

Halak (02.20 – 03.20) - Úgy látszik, hogy az elmúlt napokban Halakként szuper jól meg tudtad valósítani, hogy pár napot intenzív pihenéssel tölthess, ezért most a hét során óriási energiákat leszel képes megmozgatni. Alaposan sikerült felöltődnöd szellemileg és testileg is így nem nagyon adódhat számodra olyan feladat, melytől meghátrálnál. Mivel a Halak jegyébe tartozók képesek egy egész éven át folyamatosan hatalmas intenzitással élni, neked főleg nagy szükséged van arra, hogy nem csak ezen az egy héten, de az év további részében is állandóan karbantartsd magad, hétről hétre találj olyan kikapcsolódási lehetőségeket, amikből újra erőt tudsz meríteni, ezzel akkor egész év végéig kitart a hallatlan energiád. Kedden előfordulhat, hogy a családi vagy baráti körödből valakivel kisebb vitába bonyolódsz, de miután már ezt is felkészülten tudod várni ezért egészen biztos, hogy a legmegfelelőbb módon oldod meg ezeket a kisebb adódó problémákat.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

  
Ezt már olvasta?Bezárás