Helló, helló, ha már itt jársz nálunk, ne is menj tovább, mivel tőlünk most megtudhatod, mit is ígérnek számodra a csillagok erre a hétre. Tartozhatsz bármelyik csillagjegyhez, biztosan kíváncsi vagy rá, mire számíts és mit várj ezektől a napoktól a munka, a szerelem terén, hisz ezek azok a kérdések, amelyekre mindenki szeretné tudni a válaszokat. Szerencsés vagy, hogy minket olvasgatsz, mert ezzel jó előre felkészülhetsz a váratlan eseményekre, és még e mellett arra is, hogy párodat, gyerekeidet hogyan tudod a héten segíteni, mivel az ő horoszkópjukat is megismerheted.


Kos március 21-április 20.
A Kosnak igen jó és érdekes napjai lesznek a héten, szinte minden gondolata most a szerelem és a kikapcsolódás körül forog. A kollégákkal és a barátokkal is különösen jó lesz a kapcsolatod és remek hangulatban telik az egész hét. Most a Kosra az lesz leginkább jellemző, hogy ebben a kitűnő állapotában igen higgadtan és okosan tud gondolkodni, ezért sort keríthetsz arra, hogy régebbi, meglévő kapcsolataidat átértékeld és a kétséges dolgok a helyükre kerüljenek. Aki párkapcsolatban él, vagy már révbe ért, annak is kellemesen telnek e napok, bár ti egy kissé nagyobb szabadságra vágytok most, ám a párotok, ha ez egy biztos és erős kapcsolat, akkor igen jól kezeli a helyzetet. A legfontosabb, hogy persze a munkára is azért oda kell figyelni, mert megélni a rózsaszín felhőcskékből nem lehet, de a hét utolsó napjait lehetőség szerint töltsétek párotokkal kettesben.

Bika április 21 – május 20.
Érdekes módon ez a hét a legtöbb csillagjegynek szerelem, érzelmek terén ígér a legtöbbet, nem marad ki ebből a Bika szülötte sem. Ráadásul a hét első napjaiban az a furcsa érzés keríthet a hatalmába, hogy mintha lenne egy pártfogód, aki előtted jár pár lépéssel és tapossa számodra az utat. Persze a Bikának is tudnia kell, hogy az élet nem ilyen egyszerű, de ha valóban nem várt segítséggel lepnek meg az égiek, azt bátran fogadd el és okosan élj vele. Ennek leginkább a pénzügyeid változásában veheted hasznát, az egész heted egyébként is igen szerencsésnek várható. A munkahelyeden nagyon jó passzban vagy, de arra vigyázz, hogy a nagy elán ne menjen a kollégák teljesítményének rovására, légy tekintettel rájuk is, engedd őket is érvényesülni, hiszen az összmunkának még nagyobb az értéke.

Ikrek május 21-június 21.
Aki az Ikrek jegyében született, most nagyon érdekes új élményben lehet része a munkája során. Úgy tűnik, valami egészen új feladatot kapsz, sőt arra is meg van az esély, hogy módod lesz belevágni akár egy új szakma elsajátításába is. Ettől az eddig kevésbé ismert helyzettől egészen átformálódik az életed, a héten tele leszel energiával és ezeket az energiákat most kiválóan tudod hasznosítani és beosztani. A szerelmi életed is a toppon lesz, a hét közepétől egészen vasárnapig új élményekkel gazdagodhatsz és nem várt ismeretlen érzés keríthet a hatalmába. Azoknak az Ikrek jegyűeknek, akik a fiatalabb korosztályhoz tartoznak, nem árt a hét végén az átlagosnál sokkal jobban odafigyelni magukra, ebben a korban gyakorta megesik, hogy az életet könnyen vesszük, de számotokra ez most akár nagyobb veszélyt is jelenthet, tehát csak óvatosan és megfontoltan!

Rák Június  22-július 22.
A Rákok héten a nagy változások idejét élhetik át, szinte életük minden oldalát nézve. Előrelépést mutatnak a csillagok a munkában, ez nem csak erkölcsi, de anyagi változásokat is jelez persze pozitív irányba. A Rák jegyű emberek igen kellemes emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, de most ezekben a napokban még inkább szórakoztatók lesznek és igen kellemes lesz a társaságukban eltölteni az időt. Feltűnően kreatív leszel a napokban és nem csak a munkádat illetően, de a magánéletedben is jobbnál jobb ötletekkel állsz elő, hogy mivel töltsétek szabadidőtöket és mivel teheted kellemesebbé saját és családod mindennapjait. A szingli Rákokra szép napok várnak a szerelemben is, itt is új és meglepően jó dolgok történnek velük. Várd hát ezt a hetet, mert olyan új élményekkel, érzésekkel leszel gazdagabb, melyek hosszú ideig elkísérnek és egyszerűen azt lehet mondani, hogy megszépítik az életedet.

Oroszlán július 23-augusztus 23.
Az oroszlánnak ez a hét elsőként az élete következő időszakának megalapozásáról fog szólni. Az érzelmi életedben a napokban nem várható különösebb változás, arra még pár hetet várnod kell, de a bolygók állásából azt már lehet látni, hogy hamarosan nagy változások állnak be a szerelmi életedben, kedvezően alakítva azt. Még az is lehet, hogy az egyedül élő oroszlánok közül sokan a függetlenségüket is fel fogják adni, úgy hogy e napok során készítsd fel a szívedet és légy türelmes. A hét elejétől nagyon sokat dolgozol, próbáld a hét végét már időben szabaddá tenni, és ha párban, családban élsz, akkor szervezz magatoknak egy aktív pihenést, hogy újult erővel futhass neki a következő hétnek, ami már sokkal könnyebbnek és kellemesebbnek ígérkezik.

Szűz augusztus 24. - szeptember 23.
Különlegesen kezdődik a Szűz számára ez a hét, egyszer csak azt veszed észre, hogy egy közeli munkatársad iránt jóval többet érzel. Meg van minden esély arra, hogy szép lassan, de igazi érzelmek bontakoznak ki, légy türelemmel, megéri. Ez a változás érdekes, de nagyon jó hatással lesz rád, tele leszel energiával, és új ötletekkel, minden nehézségen átgázolsz. A változás nálad leginkább abban fog megmutatkozni, hogy a Szűznél gyakorta látható logikára épített élet teljesen más megvilágításba kerül, és a napokban megtanulod, megtapasztalod, hogy nem mindig az elméd sugallatára kell hallgatni, nyugodtan hallgass a szívedre és engedj teret az érzéseidnek. A szigorúan következetes életviteled, mintha nem is létezett volna, egyszerre vidámmá és bohóvá válsz, ez a boldogságod kulcsa.

Mérleg szeptember 24-október 23.
ha Mérleg vagy, ne lepődj meg, amennyiben ez a hét nem a legjobb hangulatban telik, bár most, hogy mi felkészítünk a kissé feszítettebb napokra, már tenni is tudsz ez ellen. Az igazság az, hogy a munkahelyi, baráti kapcsolataid nem egészen abba az irányba tartanak, ahogy te azt szeretnéd, elég gyakran merülhetnek fel a ezeken a napokon munkahelyi problémák akár a főnököddel, akár a közvetlen kollégákkal kapcsolatosan. A Mérlegek általában nem viselik el könnyen a megpróbáltatásokat, így azt tudom neked ajánlani, hogy már most idejében vértezd fel magad, légy saját magaddal és másokkal is most különösen türelmes. így hamar elszállnak a gondok és a hét utolsó napjaira már visszaáll a békesség és nyugalom az életedbe. Tartogat az élet azonban neked is egy igen kellemes meglepetést a hétre, mert szívügyekben szerencsés leszel, elképzelhető, hogy olyas valakivel hoz össze a sors, akivel egy egész életre együtt maradsz.

Skorpió október 24-november 22.
Mint azt tudjuk, a Skorpió szinte minden olyan pillanatot kihasznál egész élete során, amikor irányíthat, és most a héten a legjobb formáját hozza. Olyan feladatokat visz véghez a napokban, amire más ember nem hogy nem vállalkozna, de nem is lenne képes elvégezni. Ha te Skorpió vagy, ezekben a napokban végtelen lehetőségek tárulnak eléd elsősorban pénzügyi téren. A körülmények is neked dolgoznak, a csillagok állása is mindezt abszolút alátámasztja. Amelyik Skorpió átmenetileg anyagi problémákkal küzd, a ezen a héten a hét közepe felé már igen jóra fordulnak az ügyei. és ugrásszerűen megnövekednek a bevételei. A Skorpió heti horoszkópja azt mutatja, hogy a szerelemben is ráköszönt a szerencse, főként a hét végén érhetik kellemes meglepetések, elsőként az eddig pár nélkül élőket, mert úgy tűnik, hogy nem csak nagy eséllyel meglelik társukat, de akit ezekben a napokban megismersz, akár egy egész életen át a párod maradhat.

Nyilas november 23-december 21.
Hallatlan jókedvvel és kiváló hangulatban indul a Nyilasoknak ez a hét, de légy óvatos, mert könnyen kicsúszhatnak a dolgok a kezedből, ha nem vagy elég felelősségteljes a munkádban. Szerdán azon kaphatod magad, hogy jó lesz a sarkadra állni és maximális teljesítményre kapcsolni, ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni. lendületbe jössz és visszarázódsz a normál kerékvágásba. A hét végére mindenképp tervezz már most előre, ha lehet két napos pihenést, hogy kiheverd ezt a kissé szétszórt hetet, ami persze mindenkivel előfordul. Mint a legtöbb Nyilas, párkapcsolatodra a békesség a jellemző, de ne tagadd le magad előtt, hogy időnként szükséged van némi egyedüllétre, mert csakis így tudsz kellően regenerálódni. Ha már hosszabb párkapcsolatban élsz, akkor a párod ezzel nyilván tisztában van és tolerálja is ezt. Próbáld meg úgy alakítani az életedet, hogy magadra és a családra is jusson időd és energiád.

Bak december 22.-január 20.
Kellemes és izgalmakkal teli hete lesz a Baknak, ráadásul szerda, csütörtök környékén valami igazi nagy élmény vár rád. Mozgalmas napokat élsz meg és ezen a héten olyan új barátságokat köthetsz, melyek hosszú távon elkísérnek és nagyon emlékezetes, szép részeivé válnak életednek. a csillagok állásából arra leehet a Baknál következtetni, hogy ezekből az új ismeretségekből akár hasznod is lehet, mégpedig netán egy olyan új munkalehetőséghez juthatsz, amire már rég óta nagyon vágysz. Termelékeny és kreatív leszel egész hét folyamán, az eredményeidet igen magasra tartják, egy egész sikersorozat veheti kezdetét számodra. Ez helyzet nagyon jó hatással lesz az életedre minden téren, annyira, hogy sok mindent engedve a hirtelen ötleteknek meg is változtatsz magad körül. A környezeted csak pislog és lesi, hogy micsoda óriási átváltozáson mész keresztül, előnyödre.

Vízöntő január 21-február 19.
Már hosszú ideje békés, nyugalmas mederben folyik a Vízöntő élete, néha úgy is érzed, hogy már történhetne valami, ami kimozdít ebből a langyos vízből. Hát készülj fel, hogy kedden, szerdán igen nagy fordulatok következhetnek, nem egészen olyanok, mint amire vársz, de a lényeg, hogy ne ess kétségbe. A baráti körödben, de az is megeshet, hogy a párkapcsolatodban merülnek fel viták, amit nagyon nehezen tudsz úgy megoldani, hogy az mindenki számára jó legyen, és ne bánts meg senkit. A bolygók valószínűleg most arra akarnak figyelmeztetni, hogy ami nem jó, azt ne erőltesd, sokkal inkább arra kéne koncentrálnod péntektől vasárnapig, hogy saját magaddal valamivel többet törődj. Vonatkozik ez az egészségedre és a lelki és érzelmi életedre, igyekezz, hogy legyen módod kikapcsolódni, mégpedig ha meg tudod oldani, akkor egyedül, félrevonulva tölts el egy kis időt.

Halak február 20-március 20.
A Halaknak döcögősen indul ez a hét, igen pesszimista hangulat lett úrrá rajtuk az elmúlt hetekben. Azt érzed, hogy a dolgok nem a te irányításod alatt vannak, mintha külső erők mozgatnák az eseményeket, amik zajlanak körülötted. Meg kell tanulnod, hogy véletlenek, idegen mozgató erők nincsenek, sokkal inkább a saját erőidet kell összpontosítani arra, amit el szeretnél érni, mert senki más nem fogja helyetted elvégezni a feladatokat. Talán annak is köszönhető a rosszabb hangulatod, hogy az elmúlt héten, napokban véget ért egy kapcsolatod, és ez annak ellenére is fájdalmasan érint, hogy te magad is ezt akartad a lelked mélyén. Annál inkább vesd bele magad a munkába, szervezz találkozókat a barátaiddal és élvezd az életet, persze módjával, nem kell átesni a ló túlsó oldalára. Légy nyitott egy újabb kapcsolatra, csak igyekezz megfontoltabb lenni, nem kell az első lehetőségbe belevetni magad. A hét vége táján össze is hozhat a sors valakivel, aki sokkal jobb kedvre derít és biztos lehetsz benne, hogy tudni, érezni fogod, meddig menj el az ismerkedésben.

  
Ezt már olvasta?Bezárás