1 logoAmennyiben kíváncsi vagy arra, mit hoz számodra augusztus 10. és 16. között a hét, akkor nem is lehetnél itt jobb időben. Köztudott, hogy az emberek nagyobb részét is érdekli, milyen lesz az egészsége a következő héten, hogyan alakulnak a pénzügyek és hogy hogyan alakul a magánélete, vajon kinek mit hoznak e napok a szerelemben, munkában, előre menetelben. Nos mi természetesen nem akarunk jóslatokba bocsátkozni, de azt szinte biztosan előre tudjuk vetíteni, hogy a bolygók állása alapján melyik csillagjegy milyen hatásokkal számolhat az élete különféle területein.

Kos (március 21-április 20.) - A Kosnak e héten lesz egy rossz érzése, nem tudja megfejtetni, hogy mi lehet az, de valami nem kerek az életében. Türelemmel legyél a saját személyed iránt és a dolgok  nemsokára helyrerázódnak, valószínűleg a munkád terén várhatóak változások. A hét közepére egy igen jó ajánlatot kapsz, amikor is azonnal megérted, hogy ez volt az a helyzet, amiben nem érezted magad teljesnek. Rágj mindent jól át és beszéld meg a családoddal, ha kicsi esély is van arra, hogy a változással egy jobb élet felé menetelj, akkor ne tétovázz, fogadd el. Közeledik a nyár vége, ha még nem pihentél az idén, akkor a változások előtt igen csak ajánlom, hogy menj el legalább pár nap szabadságra, ahol mindent át is tudsz nyugodt körülmények között gondolni a jövődet illetően.

Bika (április 21-május 20.) - Sok intézni való és a munka  vár e héten a Bikákra, mivel már valószínűleg átestél  az idei nyári relaxáción, jól teszed, ha felvértezed magad a nehezebb menetre. Számodra viszont semmiféle különösebb megerőltetést nem fog jelenteni ezekben a napokban a sok tennivaló, mert imádod a munkádat, néha kicsit többet is vállalsz, mint kellene. A hét végére tervezz egy jó kikapcsolódást, aktív pihenést, ha szingli vagy, akkor jó esélyeid vannak arra, hogy a szombati napot olyan társaságban töltheted, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg és akár egy új kapcsolat is szövődhet. Népszerű és kedvelt vagy a környezetedben, de arra mindig figyelj oda, hogy ez ne csapjon át nagyképűségbe, mert azt már nem annyira szeretik az emberek. A napokban azzal legyél óvatos leginkább, hogy maradj két lábon a földön, ne kergess olyan álmokat, amik igen csak messze vannak tőled. Ha kevesebbel is beéred az álmok terén, sokkal jobban fog esni az a mindenféle jó, ami történik veled.

Ikrek (május 21-június 21.) - Nagyon jól alakul az Ikreknek ez a hét, a bolygók állása nagyon előnyös számukra. Szinte teljes egyensúly alakul ki már a hét első napjaira az érzelmi életedet és a munkádat illetően. A környezeted is észleli, hogy mennyire jó passzban vagy, mindenki a te társaságodat fogja kutatni, mert sugárzik belőled a jókedv és a kiegyensúlyozottság, ez másokra is remekül hat. Kiváló esélyek és napok lesznek ezek arra, hogy az emberi kapcsolataidat végre úgy rendezd, ahogy azt már régen szeretnéd, mindenkivel mindent meg tudsz most vitatni, élj ezzel a ritka lehetőséggel. A párkapcsolatod terén eddig sem voltak nagyobb gubancok, így a határtalan jókedved ezen csak tovább lendíthet pozitív irányban. A nyaralás ideje már valószínűleg lejárt az idei nyáron, de ettől függetlenül a hét végére most is tervezzetek be egy jó kis családi kirándulást legalább, hogy a feltöltődés folyamatos legyen.

Rák (június 22-július 22.) - A Rákok számára most egy karrier központú hét következik, a nyári lazább napok és hetek után némileg feltorlódtak a tennivalóid. egy jó terv készítésével és az időd ügyes beosztásával meg tudod oldani a heti intézni valókat, nem lesz  probléma. A munkádban igen fontos események elé nézel, mert olyan feladattal is meg tudsz birkózni most, amely nagyot lendít a további pályafutásodon. A hét közepén dicséretre, komoly elismerésre számíthatsz főnökeidtől, így meg lesz az a jó érzésed is, hogy nem volt hiábavaló az erőlködésed. A szingli Ráknak kellemes magánéleti meglepetést tartogathat a hét vége, mert úgy tűnik, valakivel összehoz a sors, akivel nagyon jól megértitek egymást és ebből még egy hosszútávra szóló kapcsolat is lehet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Az Oroszlánoknak kicsit nehézkesen kezdődhet a hét, igyekezz a kisebb vitákat elkerülni főként a kollégákkal. Fáradtan és kicsit ziláltan zártad az előző hetet, nem igazán volt alkalmad kipihenni magad. Most igyekezz nyugodt lenni és próbáld meg szelektálni a dolgaidat, azt vedd legelőre, mai igazán fontos, a többit pedig talán el tudod kicsit tolni. Így, ha ügyes vagy, marad némi időd arra, hogy délutánonként akár munka után egy kis sportot, sétát, bármi kikapcsolódást beiktass a napi menetedbe és ezzel jobban át tudod vészelni a hetet. A családod megértő és alkalmazkodó, ez nagy szerencséd, mert legalább e téren nincs rajtad még nagyobb nyomás. Figyelj viszont arra, hogy épp segítőkész családtagjaidat, barátaidat ne bántsd meg, inkább ha arra van szükséged, hogy kis időt egyedül tölts, akkor ezt magyarázd el nekik és beszéld meg velük.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Komoly, mondhatni nehéz mindent eldöntő feladatok várnak a Szűz jegyben születettekre e hét során, egész jövődet megalapozhatod, ha megragadod az esélyeket és szemfüles leszel. Ez a munkahelyi dobásaidra vonatkozik elsősorban, olyan munkát bízhatnak rád, amellyel szinte beton biztos lépéseket tehetsz előre és hosszú időre megalapozhatod az egész családod jövőjét. A hét felénél elkaphat egy olyan érzés, hogy a párkapcsolatod egy picit unalmassá, lapossá vált, de persze nem a szakítás az első megoldás ilyenkor, hanem inkább az, hogy megoldjátok közösen, mi okozza a problémát és lehetőség szerint megkeressétek a mindkét fél számára legjobb megoldást erre. Az is lehet, hogy egy már rég óta elhúzódó döntést végre a héten képes leszel meghozni, hisz ami nem megy, azt nem lehet a végtelenségig erőltetni, sőt nem is szabad. Csütörtök lesz az a nap, amikor annyi erőt érezhetsz magadban, hogy nagy elánnal belevethesd magad a változtatásba és amilyen döntést ekkor hozol, azt nem fogod megbánni.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - Most a Mérlegek egy kicsit e hét idején megnyugodhatnak, a kitűzött feladatok nagy részét sikerült elvégezni, némileg könnyebb napok jönnek. Ha még előtted a nyári pihenés, akkor ez a hét lenne a legalkalmasabb erre. Ami a kapcsolataidat illeti, ezen a téren is jók a dolgaid, szinte teljes a családi és baráti környezeteddel a harmónia, ezért is lenne most jó ezt megtoldani egy közös pár napos pihenéssel. Ez a hét alkalmas lesz arra, hogy kicsit pihenj, hiszen egész év eleje óta szinte megállás nélkül dolgoztál és készen álltál az újabb és újabb feladatokra, amiket maradéktalanul teljesítettél is. Ennek persze meg van az anyagi és erkölcsi pozitív vonzata, de bár milyen nehéz világot élünk, azért minden körülmények között meg kell találnod a módját, hogy jusson energia és idő a szeretteid és persze magad számára is.

Skorpió (október 24-november 22.) - Érdekes eset áll fent mert a csillagjegyek közül majdnem mindegyiknek ez a hét a munkában, a munkahelyi eseményekben tartogatja a legtöbb eseményt és fordulatot, nem kivétel ez alól a Skorpió sem. Te, aki tele vagy egészséges önbizalommal, most ennek igen csak hasznát veheted már a hét első napjától, mert olyan különleges feladattal bíznak meg, melyet sokak szerint csak te vagy képes megoldani. Nem fogsz csalódást okozni, de figyelj arra, hogy a biztosan álló önbizalmad véletlenül se csapjon át akár fellengzősségbe, akár nagyképűségbe, mert ezzel meghiúsíthatod a legnagyobb dobásodat, amire egyébként ezer százalékosan alkalmas és képes vagy. Légy tehát szerény, de ugyanakkor önbizalommal teli, ez a biztosan célravezető eszköz a sikerhez. Lehet azért, mert ilyen nagy megoldandó feladat előtt állsz, a napokban az érzelmi életed kicsit akadozhat, de ha szerencsés vagy e téren is, akkor a párod kellően tolerálja a helyzetet, azonban rettentően figyelj arra, hogy ezzel kicsit se élj vissza.

Nyilas (november 23-december 21.) - Aki a Nyilas csillagjegy alatt született, az ezen a héten egész végig azt fogja gondolni, hogy rég nem volt ennyire energiával teli és határozott. Pontosan tudod, hogy mi az, amit e hét nap alatt el kell végezned és mi kell hozzá, hogy a tervedet meg is tudd valósítani. Fizikailag, szellemileg kiváló formában vagy, minden adott ahhoz, hogy kiválóan produkálj. Minden tükör simán megy, ráadásul már a hét elején érezni fogod, hogy akár új feladatokkal is képes vagy most megbirkózni, ez pedig óriási lökést ad az egész életednek. Alkalmasak lesznek e napok a családi és baráti kapcsolatok ápolására, ha van olyan ismerősöd, rokonod, akivel rég nem találkoztál, most a napokban jól kiszámolható egy kapcsolatfelvétel. Szellemi teljesítőképességednek szinte nincs felső határa, bátran nézz az új kihívások elé, mert ritkán adódik az ember életében olyan jó időszak, mint most neked.

Bak (december 22-január 20.) - A Bakok sokat munkálkodtak egész nyáron, most augusztus közepe táján már talán kisebb az elvégzendő halaszthatatlan feladat, így alkalmad lesz kicsit lazítani. A munkahelyeden az idén eddig már annyit tettél le az asztalra, hogy másnak egy egész évre elég, persze tudjuk, semmi nem jelenthet teljes biztonságot, de némi pihenést és relaxációt mindenki meg kell engedjen magának, mert az energiánk és az erőnk nekünk embereknek is véges. A családod örülni fog annak, ha ezen a héten valamivel több időt töltesz velük, főként, ha párod és gyermekeid is vannak. A szünidőnek nemsokára vége, így most még összehívhattok egy olyan családi nyaralást, vagy legalább pár napos kiruccanást, ahol mindenki élvezheti a másik társaságát. Ha egyedül élsz pillanatnyilag, vagy esetleg olyan kapcsolatban, mely a lezárás felé közeledik, akkor a szerdai nap teljesen alkalmas lesz arra, hogy a függőben lévő ügyeidet megold.

Vízöntő (január 21-február 19.) - Jól és sikeresen indul e hét a Vízöntőknek, szinte minden témában nagyon jó eredményeket érhetnek el, amibe belefognak. Az elmúlt hetekben sikerült kipihenni magad, új erőre kaptál és ez meglátszik a munkádon, a magánéletedben is, mert türelmes, készséges és segítőkész vagy másokkal szemben, amit az emberek elismernek és hálásak érte. A családod, párod nagyon élvezi azt az új embert, aki lettél a nyár során, mert végre nem vészesen fáradtan látnak csak esténként. Most a napokban nagyon jól sikerül beosztanod az idődet, marad mindenre, munkára, családra, kikapcsolódásra, és ha ügyes vagy a következőkben is, akkor erre talán rá is tudsz szokni. Az egyedülálló Vízöntőre nagyon ígéretes hét vár, mert szinte biztosra veheted, hogy a sors összehoz egy illetővel, akivel már az első percekben egy hullámhosszra kerülsz, nagyon megértitek egymást. Vigyázz arra, hogy ne ess ki ebből a jó időbeosztásból és remek passzból, mert ezzel most erőteljesen elkönyvelhetsz magadnak egy minden szempontból kamatozó és szép időszakot.

Halak (február 20-március 20.) - Talán már Te mint Halak szülött is túl vagy az éves nyaraláson, de vigasztaljon, hogy már úgy sincs sok hátra az ide nyári időből, a többieknek is hamarosan lejár a szabadsága. Tarts ki a munkahelyeden, lehet, hogy ezekben a napokban mások helyett is meg kell tenni egyes feladatokat, de gondolj arra, hogy neked is lehetőséged volt egy hosszabb pihenésre. A szerelem terén adódhatnak a hét során zökkenők számodra, de lehet, hogy te magad nem vagy elég toleráns a pároddal. Le kéne ülni és megbeszélni a gondokat, nem pedig mérgelődni a nélkül, hogy ismernéd az ő álláspontját, vagy viselkedésének hátterét. Ha jobban belegondolsz, rá fogsz ébredni, hogy kik azok, akik minden helyzetben melléd állnak, és akikre minden körülmények között számíthatsz, most pedig a héten lehet, hogy másnak van szüksége a te támogatásodra, megértésedre. Legyél sokkalta türelmesebb azokkal, akikkel együtt élsz és akikkel dolgozol, hiszen bármely közösségben csak akkor lehetsz teljes jogú tag, ha te is teszel értük. A hét végére időzíts olyan programot, ahol ezeket a helyzeteket nem csak tisztázni lehet, hanem jobbá is tehetitek a közös életet.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás