Aktualitasok hirportalMi emberek mindannyian szeretnénk előre tudni, ha van rá mód, hogy milyen meglepetéseket tartogat számunkra az élet. Fontos szempont az életünk alakításában, hogy mik azok az események, amire az elkövetkező napokban figyelnünk, ügyelnünk kell, éppen ezért igen jó hasznát veheti mindenki ennek a heti horoszkópnak. Megtudhatod, hogy milyen eseményekkel számolhatsz érzelmi életedet illetően, mire vigyázz, hogy egészségedet megőrizd és általában, hogy a legjobb formádat hozhasd.


Kos március 21.- április 20. - A Kos szülöttei ezen a héten a bolygók állása alapján azzal számolhatnak, hogy végre megszűnik körülöttük a már igen rég óta tartó pech sorozat és sokkal kedvezőbbre fordulnak a dolgai. Remek egészségben talál ez a hét, már a hétfői napon úgy érzed, hogy tele vagy energiával, akár hegyeket lennél képes megmozgatni. A munkádban ezt a változást nagyon jól tudod kamatoztatni, akár egy nagy lépést is tehetsz most előre a ranglétrán. A környezetedben élő barátok, családtagok is érzik, hogy mennyire jó passzban vagy, ezért igen gyakran szólal meg a telefonod és keresik a társaságodat. Menj és kapcsolódj ki, a hét végén mindenképp, így lesz teljes az életed. Anyagi téren kell odafigyelned arra, hogy semmilyen bizonytalan üzletbe ne vágj bele a napokban még akkor sem, hogyha egy közeli, megbízható jó barátod, vagy rokonod ajánl fel egy lehetőséget.

Bika április 21. – május 20. - A Bika jegyű emberek most ennek a hétnek az elején számítsanak egy kis nehézségre a munka terén, de ügyesen és okosan meg fogja mindegyikük oldani a felmerülő problémákat, ezért már szerdatáján teljesen gördülékenyen folytatódnak a hét többi napjai. Ezek a kisebb akadályok egyáltalán nem egy nehezebb időszakot jeleznek, sőt, sokkal inkább arra utalnak, hogy a problémamegoldó képességedet nem csak szinten tartani de még fejleszteni is képes vagy, ezzel pedig igen nagy biztonságot tudsz teremteni magad körül. Az lehet, hogy a szokottnál némileg keményebben kell most dolgoznod a kitűzött cél és eredmény eléréséért. A magánéletedben jó lenne kicsit nyitottabbnak lenni mások felé, ez nem azt jelenti, hogy add ki magad teljes egészében, de kellenek az olyan barátok, akikkel azt is meg tudod beszélni, amit mondjuk a pároddal, vagy a szülőkkel nem.

Ikrek május 21.- június 21. - Jóval kellemesebb hét elé néznek az Ikrek, mint amilyen az elmúlt időszak volt, sőt az egész június úgy telik számukra, mintha egy új élet kezdődne számukra. Nálad minden rendben lesz a munka, az egészség és az érzelmi élet terén is, nyugalmas és kiegyensúlyozott napok következnek számodra. Hogyha tervezed, hogy elindítasz egy saját vállalkozást, a legjobb, ha erre a hétre időzíted, most felszálló ágban van a csillagzatod és a szerencséd is. Persze ezzel nem azt sugallom, hogy ugorj fejest bármilyen pénzügyi akcióba, de ha körültekintő és eléggé óvatos vagy, akkor most valóban egy kiváló és jövedelmező üzletet köthetsz meg. Ráadásul a családod, a párod ebben abszolút mögötted áll és támogat, ebből is láthatod, hogy jól döntesz.

Rák június 22. - július 22. - Úgy látszik, a június első hete a legtöbb csillagjegy számára igen jó bolygó állásokat mutat, hiszen a Rákra is kellemes, boldog napok várnak. Talán az év egyik legjobb hete lesz számodra úgy a fizikai, mint a szellemi állapotodat nézve, sorban törnek fel belőled a remek ötletek, amiknek a munkában, de még a magánéletben is nagyon jó hasznát veszed. Ha ki tudsz venni a héten pár nap szabadságot, akkor például ess neki a lakásnak és valósítsd meg a tervedet, amit a felújításra vonatkozóan szövögetsz már elég rég óta. Amire oda kell azért figyelned, hogy a nagy lendület ne vigyen át a ló túloldalára, a pihenésre neked is szükséged van, mert csak így tudsz jó erőnlétet biztosítani magadnak. Akár egyedül élsz, akár párban, a szombatot és vasárnapot most ne munkával töltsd, hanem aktív pihenéssel, aminek mindenképp legyen része sok nagy séta a szabadban, de ha az időjárás megengedi, már a strandra is kimerészkedhetsz.

Oroszlán július 23. - augusztus 23. - A hős Oroszlánok nevükhöz méltóan győztes és igen sikeres hét elé néznek. Szellemi és fizikai képességeid tetőponton vannak és ez a hét folyamán még tovább fokozódik, ha lehet. Pénzügyekben, munka terén és a szerelmi kérdésekben is igen ügyesen fogsz megoldani minden problémát, ami szerda környékén felmerül és a hét vége már minden szempontból teljes mértékben kiegyensúlyozott lesz. Arra kellene most ezekben a napokban odafigyelni, hogy a sok munka és a maximális teljesítmények mellett az egészséged ne lássa kissé sem kárát a nagy tempónak. Különösebb kirívó problémáid nem lesznek, de ha nem vigyázol magadra eléggé, akkor egy megfázás például visszavethet a nagy léptek megtételében. Lassíts kicsit, add meg a testednek amire szüksége van, a friss zöldségekből és gyümölcsökből most fogyassz az általánosnál többet és mindenképp igyekezz valami sporttevékenységet beiktatni a sűrű programodba.

Szűz augusztus 24. – szeptember 23. - Egy kicsit több türelmet kell magukra erőltetni a Szűz szülötteinek ezen a héten, mert a csillagok állásból azt lehet kiolvasni, hogy a keddi naptól kezdve sorban jöhetnek olyan események, melyekkel nem számoltál. Ezek nem kellemetlen, rossz dolgok, sőt inkább olyanok, amelyek nagyot lendíthetnek az életeden, csak fel kell venni a ritmust. A szerelem terén az a Szűz, aki most még egyedül él, minden bizonnyal olyas valakivel találkozik a héten, akivel akár egy életre szóló kapcsolat alakulhat ki. Jól nézz körül, mert az is megeshet, hogy már rég óta a közeledben él az illető, csak eddig mindketten titkoltátok az egymás iránti érzéseteket. Pénzügyeid nem állnak rosszul, de ezekben a napokban ne nagyon akarj nagyot szakítani, ennek nem most van itt az ideje. A hét végét inkább használd arra, hogy ha vannak üzleti terveid, azokat most alaposan gondold át, dolgozd ki és tervezgess. A megvalósítással várj még egy pár hetet. A családtól nyugodtan elfogadhatsz ebben a kérdésben javaslatokat és segítséget, hiszen a pénzügyi világban minden ötlet jól jöhet.

Mérleg szeptember 24-október 23. - Örülhetnek és igen nagy optimizmussal nézhetnek e hét elébe a Mérlegek, mert láthatóan egy jóval nyugodtabb időszak következik az életükben, mint az év eddigi része volt. A kapcsolataidban igyekezz rendet tenni, mert ott igen összekuszálódtak a szálak az utóbbi időben, és ha ez sikerül, akkor újra remekül érezheted magad a baráti körödben, szívesen csinálsz velük közös programot, akár most a hét végén is. Amit most a hét elején elhatározol, azt sorra igen jó eséllyel képes leszel megvalósítani, amiben nagyon nagy támogatásra számíthatsz a társadtól, sőt az egész családtól. Arról azért nem szabad megfeledkezned, hogy a munka bármennyire létkérdés, nem mehet a magánélet vagy az egészség rovására, így figyelj arra, hogy szakmádban helyt tudj állni, de maradjon időd a családra is, valamint a kikapcsolódásra, feltöltődésre.

Skorpió október 24-november 22. - A Skorpiónak ritkán adódnak különösen nagy nehézségei az életben, de ha igen, akkor minden erejével arra képes összpontosítani, hogy azokat megoldja. Miután nálad szinte mindennél fontosabb az anyagi jólét, így most a héten adódó alkalmat sem fogod elszalasztani, de ne tégy elhamarkodott lépést! Nem foroghat az egész életed a pénz körül, mert elveszítheted közben azokat, akik szeretnek, ha nem marad rájuk időd. Egyébként is itt az ideje, hogy bevalld saját magadnak, nem kaphatsz meg mindent pénzért, mert például a szeretet nem vehető meg. Ami nagyon fontos a hét elején adódhat egy olyan lehetőség, mellyel könnyen megvalósíthatod egy régi vágyadat, lehetőséget kapsz arra, hogy akár egy új szakmát megtanulj, vagy egy bizonyos témakörben tovább képezd magad.

Nyilas november 23-december 21. - Óriási lendülettel esnek neki ennek a hétnek is a Nyilasok, amit nagyban segít, hogy egészségileg remek állapotban és kirobbanó formában vannak. Aki a Nyilasok között épp párkereső állapotban van, most a csütörtöki napra koncentráljon, mert a csillagok állása szerint ezen a napon egy sorsdöntő találkozás vár rá. Aki pedig már hosszabb kapcsolatban él, az a hét végére képes lesz meghozni a rég várt döntést és akár arra is sor kerülhet, hogy véglegesen összekötitek az életeteket. A munkában a Nyilas a tőle megszokott módon megbízható és mindenben lehet rá számítani, ez most sem lesz másképp, ráadásul ezen a héten kicsit kevesebb lesz a munkád, így marad időd némi lazításra is. Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy több időt tölts a családoddal és a hét utolsó két napjára szervezzetek valami régen dédelgetett közös álom megvalósítást, egy olyan közös programot, ahol a család minden tagja jól érzi majd magát.

Bak december 22.- január 20. - Természetesen a Bakok is azonnal megtudhatják innen tőlünk, hogy mire lehet számítani életükben a bolygól mozgásából a héten. A szerelemben rád férne meghozni már egy komoly döntést, mert az egyszer így, egyszer úgy helyzet senkinek nem jó és nem is tartható fenn sokáig. A hét közepén sikerül is eljutnod odáig, hogy teljes őszinteséggel intézd az ügyeidet, valahogy valamitől jóval nyitottabb és felszabadultabb leszel, mint eddig. Ennek köszönhető talán az is, hogy a néha fellépő egészségi gondjaid akár teljesen megszűnnek a hét közepére és kiváló formába kerülsz szellemi, fizikai téren is. Próbálj meg a megszokottnál jóval többet járni társaságba és vegyél részt minden olyan programban, kiránduláson, kikapcsolódáson, amin csak teheted. A Bakok pénzügyei sokszor bonyolultak és két esélyesek, de a mostani hét napjai igen kedvező lehetőségeket jeleznek előre, úgy hogy légy résen, használd ki az adódó kedvező feltételeket.

Vízöntő január 21. – február 19. - A Vízöntők e heti horoszkópjában a leghangsúlyosabb az, hogy olyan jól érzik majd magukat testileg, lelkileg, amire már nagyon rég óta áhítoztak. Az életed minden téren végre kiegyensúlyozott, talán az év egyik legjobb és a legboldogabb hetére számíthatsz. Rajtad múlik, hogy ezt a tendenciát folytatni tudod-e, akár az év végéig. Segít ennek megvalósításában az is, hogy a munkahelyeden végre olyan feladatokkal bíznak mely, amikben abszolút otthonosan és teljes biztonsággal mozogsz, ez pedig megalapozza nyilván az általános jó hangulatodat és közérzetedet. Ahhoz, hogy az e héten elinduló jó passz sokáig tartson, arra van szükséged, hogy fizikailag hosszú távon jó állapotban tartsd magad, ezért fordíts nagy gondot a táplálkozásodra és a tested folyamatos karbantartására is, hiszen mindezek együtt vezetnek a kellemes, jó érzéshez, és a lelki békéhez, nyugalomhoz is.

Halak február 20. – március 20. - A Halak figyelmét mindenképp arra szükséges leginkább felhívunk, hogy végre ezt a hetet áldozzák elsőként saját magukra és a családi kapcsolatok ápolására. Annyit dolgoztál már év eleje óta, hogy ha nem lassítasz, az egészséged látja kárát, ezt pedig megelőzheted most már, ha megfogadod a jót tanácsot. Rá kell neked is ébredned arra, hogy a munka megvár, és mindenképp meg kell találnod az egyensúlyt. Az egyedülálló Halakra a hét közepén rámosolyog a szerencse és minden jel szerint olyan helyzetbe kerülsz, hogy még válogathatsz is a jelentkezők között. A legjobb, ha hagysz magadnak egy kis időt és természetesen végül a szívedre hallgatva választasz. Arra viszont ügyelj, hogy ne játssz más érzelmeivel, mert te magad is nagyon jól tudod, milyen rossz érzés az. Akik nyugalmasabb körülmények között, párkapcsolatban élnek, azok minden áron érjék el a hét végére, hogy el tudjanak menni egy kicsit kirándulgatni, kikapcsolódni, elbújni a világ elől csak kettesben.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás