1 logoAz emberek nagy része többször is kerülhet életében olyan helyzetbe, amikor igen csak jó lenne előre tudni, hogy például a következő héten milyen külső behatások érhetik a bolygók állása miatt. A heti horoszkóp azért nagyon jó dolog, mert itt bárki már most elolvashatja, mit ígérnek számára, vagy akár családja, barátai számára a csillagok. A legjobb az benne, hogy természetesen nem kötelező az előrejelzések alapján várni a következő napokat, ám aki ügyes, az minden féle képen szem előtt tartja, amit innen megtud és azt a maga javára fordítja. Ha például azt olvasod, hogy a csillagjegyed szülötteinek a héten érdemes kicsit többet törődni az egészségével, akkor az nem azt jelenti, hogy súlyos beteg leszel, hanem csupán annyit, fordíts több időt magadra, a pihenésre, az étkezésedre figyelj kicsit jobban oda, hogy az amúgy is jó egészségedet megőrizhesd.

Kos március 21.- április 20. - A Kos szülöttei e héten arra éreznek majd nagy erőt és késztetést, hogy lakásukat, otthonukat szinte egészen átrendezzék, akár egy nagyobb felújításba is bátran belevágnak. Ennek a változtatásnak éppen most van itt az ideje és szerencsére anyagi helyzeted is megengedi ezt. Még egy igen jó kimenetelű ingatlanügy lebonyolítására is van kilátás, nyugodtan vágj bele a hasonló üzletekbe, a csillagok állása nagyon kedvező számodra ezen a héten. Kicsit kevésbé szerencsésnek mutatkoznak e napok a szerelem terén, de hát tudjuk, minden nem lehet együtt, az érzelmi kérdésekben legyél türelmes, ne hozz elhamarkodott döntést semmiképp sem. Elképzelhető, hogy ha párban élsz, társadról kiderülnek furcsa dolgok, gondolok arra, hogy bizonyosságot szerzel arról, időnként nem egészen őszinte hozzád. Ezt mindenképp beszéljétek meg, mert nem olyan kardinális dolgokról van szó, ami nagyban befolyásolná az életeteket, de épp ezért nem érted, mi szükség van a mellébeszélésre.

Bika április 21. – május 20. - A Bikáknak igen szép hetük lesz, egy igazi meglepetésben lehet részük, amit a családjuk szervez. Nagy valószínűséggel végre eljön az ideje egy kellemes kiruccanásnak is, akár egy közeli külföldi országba. Készülj tehát arra, hogy talán ezekre a napokra kéne a szabadságod egy részét időzíteni. Hogyha egyedülálló Bika vagy, úgy tűnik a bolygók mozgása szerint, hogy megtalálod azt a társat, akivel ezt a hetet kellemesen eltöltheted. Igazából ezek a napok egytől egyig a szerencse jegyében telnek, egész hét folyamán olyan találkozásokban lesz részed, melyek már nagyon hiányoztak az életedből. Felbukkanhat valaki, akit rég óta nem találkoztál és nagyon megörülsz a társaságának, akár egy közeli rokon, vagy egy rég nem látott jó barát is lehet. A munkahelyeden is kizárólag kellemes fordulatok várhatóak, egy rég óta már megvalósításra váró terved most véghez tudod vinni.

Ikrek május 21.- június 21. - Az Ikrekre kellemes, nyugalmas hét köszönt, szinte nem lesz olyan dolog, amibe belekezdesz, hogy ne sikerülne remekül. Testileg és szellemileg kiváló formában köszönt rád ez a hét, sorra aratod a babérokat a munkád terén és a szerelemben is. Ezek a napok most igen csak alkalmasak lesznek az olyan üzleti ügyek intézésére, melyeket már rég óta tervezel, ne is tologasd tovább, mert most ezeket is sikeresen és nyereségesen tudod lezárni. Ha Ikrek vagy és a párkapcsolatodban épp van egy kis elakadás, akkor a hét közepére időzíts egy találkozót, mert akkor egészen tisztán látva a dolgokat jó irányba tudod azokat fordítani. Vigyázz, hogy a hét végén ne keveredj kétes kimenetelű ügyekbe üzletileg és érzelmileg sem, mert annak viszont nem lesz ilyen szerencsés vége.

Rák június 22. - július 22. - Igen nagy szerencse köszönt a Rákokra is ezen a héten, főleg anyagilag kerülnek végre igen jó helyzetbe. Valószínűleg vannak régóta dédelgetett álmaid, amihez most minden feltétel adott lesz, hogy kivitelezhesd. Bár mibe is kezdesz bele, már a hét első napjától legyen az munka, vagy akár érzelmi dolgok, minden területen sikereket könyvelsz el. Arra figyelj oda, hogy a nagy lépések megtételekor ne szervezd túl magad, ez főként a párkapcsolatodra vonatkozik. A párod igényli, hogy állandóan legyen valami közös program, de figyelj, hogy maradjon időd aktívan pihenni is, mert csak így bírod hosszú távon a nagy hajtást. Ha Rák létedre már egy ideje új munkahely után nézelődsz, akkor a csütörtöki napon érhet egy ezzel kapcsolatos nagy szerencse egy kedvező ajánlat formájában. Persze, mielőtt rábólintasz, azért alaposan járd körül a dolgot, térképezd fel saját magadnak az előnyöket és hátrányokat, majd nyilván úgy dönts, hogy neked az a legjobb legyen.

Oroszlán július 23. - augusztus 23. - Jókedvűen és gondtalanul indul az Oroszlánok hete, ha ügyesen szervezed az életedet, így is marad. Most felhőtlenül jó érzéssel közeledsz az emberekhez, ezt a munkatársaid és barátaid is értékelni fogják, szívesen töltik veled az időt. Kreatív és tettre kész leszel, egész héten csak úgy sziporkázol és sorban állsz elő kiváló ötleteiddel. Ennek igen csak örülnek a főnökeid és minden bizonnyal anyagilag is jócskán profitálhatsz ebből. A párkapcsolatodra több időt és energiát kellene fordítani, próbálj meg jóval inkább benne lenni te is a kapcsolatban, ne csak a másiktól várd ezt el. A hét végére biztosan sikerül tisztáznod pároddal, hogy mi az ami nem működik a legjobban és mivel te magad is szeretnéd, ha jól mennének a dolgok, a hét végére a legjobb lenne, ha közös programot csinálnátok szigorúan kettesben, így alkalmad nyílik meggyőzni társadat, hogy neked is fontos a kapcsolatotok.

Szűz augusztus 24. – szeptember 23. - A Szüzeknek egy ideje nem egészen felhőtlen az életük, de ezen a héten kiderül az ég, leginkább abban lesz szerencséd, hogy a napokban a kellemetlen, nem várt helyzetekből nagyon ügyesen tudsz kievickélni. A szerdai nap lesz talán a héten a legkedvezőbb, ekkor találkozhatsz egy olyan személlyel, akitől hathatós segítséget kapsz az előre meneteledhez és ennek nem csak erkölcsi, hanem pénzügyi vonzatait is élvezheted majd. Igen nagy hasznát veheted a napokban annak is, hogy a munkád során az elmúlt időszakban mindenben becsületesen teljesítettél és helyt álltál, mert ez most jócskán kamatozhat. Az egyedülálló Szűz nagyon valószínű, hogy a hét elején már találkozik valakivel, akivel hosszan tartó, szép kapcsolat alakulhat ki, akár egy életre szólóan.

Mérleg szeptember 24-október 23. - Mivel köztudott, hogy a Mérleg igen tehetséges az emberi kapcsolatok építésében, így nem meglepő, hogy a napokban különösen jól tudod majd ezt a tehetségedet kamatoztatni. Olyan embereket hozol most össze, akik a te segítségeddel jó üzletet köthetnek és persze ebből te is kellően profitálhatsz, de ezen kívül meg lesz az a jó érzésed is, hogy tehettél valami hasznosat. Annyira jól mennek a dolgaid, hogy a hét végén egy nagy családi összejövetelen, ha most mutatkozol be a párod családjának, ott is győztesként szerepelhetsz, elfogadnak és igen jó társasági emberként könyvelnek el. Ügyelj rá, hogy a nagy élet, ami most körülvesz, ne szakítson ki a baráti körödből, és ne menjen a munka rovására, nem egyszerű mindenhol egy időben helytállni. Így az a legjobb amit tehetsz, hogy a hét utolsó napjait töltsd aktív pihenéssel, és ekkor vázold fel magadnak a közvetlen jövődet is, készíts tervet, amihez ha tartod magad, akkor jut időd mindenre és mindenkire.

Skorpió október 24-november 22. - Kinek lenne szerencsés hete most is, ha nem a Skorpiónak? A munkádban elöl jársz, minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted és ez igen nagy megelégedettséggel tölt el, amitől valóban kitűnő lesz a hangulatod. A szerelemben nem arról van szó, hogy szerencséd van-e vagy sem, inkább egy meglepő fordulattal találod magad szemben, mert kiderülhet, hogy valamelyik munkatársad iránt, akit már régen ismersz, jóval többet érzel, mint általában egy kolléga iránt szokásos. Ami árnyékot vethet erre a kapcsolatra, hogy a másik fél nem független, így nagyon alaposan át kell gondolni, mibe vágsz bele, mert ha nem úgy sikerül, ahogy gondolod, akkor furdalhat a lelkiismeret, hogy esetleg beleavatkoztál más életébe. Tudjuk, hogy egy kapcsolathoz két ember kell, de mint Skorpió, benned talán kicsivel nagyobb a felelősségérzet, mint általában másokban, így neked kell mindenképp észnél lenned. A hét végét feltétlenül töltsd kikapcsolódással, például a szabad napjaidat kihasználhatod egy kétnapos wellness kúrára, vagy más olyan programra, ami belsőleg és külsőleg is teljesen regenerál.

Nyilas november 23-december 21. - A Nyilasoknak élete a múlt hetihez képest jócskán felpörög, nem fog minden olyan simán menni, mint amihez szokva vagy, de türelem, a problémákat sorba kell venni és szépen egymás után megoldani mindet. Nagyon lényeges, hogy bizonytalan helyzetekbe ne engedd magad belesodorni, a legelső szempontként mindig azt mérlegeld, hogy a biztonságod ne kerüljön veszélybe. A csillagok most úgy állnak, hogy megtörténhet, néha ellentétes érzelmek törnek fel belőled és nehezen látod, hogy melyik a helyes út. De most, hogy ezzel már tisztában vagy, figyelj oda rá és jusson eszedbe, hogy alaposan vizsgáld meg minden helyzetben, mi az, ami számodra a legbiztonságosabb és helyes út. Ez a kis összevisszaság az érzelmi életedet is felbolygathatja, de miután szellemileg, fizikailag és érzelmileg is a hét második felében már teljesen biztos lábakon fogsz állni, így nincs miért aggódni, legfeljebb a nagy szenvedély és lángolás, amivel meglepetést okozhatsz párodnak.

Bak december 22.- január 20. - Ismervén jól a Bakot, aki élete során mindig igyekszik higgadt maradni és megfelelni minden helyzetben, hát most nagyon jó heted lesz neked is. Már régen álltál ilyen biztos lábakon, az óriási önfegyelmednek és reális gondolkodásodnak a héten beérik a gyümölcse. Annak dacára így érezheted, hogy a körülötted zajló események még most is kisebb megpróbáltatások elé állítanak, de annyira jól sikerült feltöltődnöd az elmúlt hetekben, hogy ezek megoldása meg sem kottyan. Kirobbanó formában leszel egész héten, sőt a hét végére úgy fogod érezni, hogy a megoldott problémák nem hogy nem vetettek hátra, de kimondottan megerősítettek. A hét második napján kaphatsz egy jó üzleti ajánlatot, vagy akár állásajánlatot és amennyiben terveid között szerepel, hogy ezen az úton menj tovább, akkor ezt a kínálkozó lehetőséget mindenképp használd ki, mert ritka szerencsés időszakodat éled a napokban, egyszerűen minden sikerülhet, és terveidet valóra válthatod. A párkapcsolatok terén kell valamivel az átlagnál óvatosabbnak lenned mint Bak, általában mindenkinek bizalmat szavazol. Add meg magadnak a lehetőséget és igyekezz átgondolni, hogy mennyire bízhatsz meg a másikban, így nem érhet kellemetlen meglepetés.

Vízöntő január 21. – február 19. - Sikeres és igen változatás hét elé néz a Vízöntő. A napokban egy társasággal való kirándulás, vagy összejövetel során olyas valakivel hozhat össze a sors, aki megszépíti a napjaidat, sőt az élet legtöbb terén igen nagy lesz az egyetértés köztetek. Ez az ismeretség igen csak hasznos lehet számodra nem csak azért, mert lehet, hogy bizonyos téren előbbre tudsz lépni, de egy nagyon jó barátra is szert tehetsz. A párkapcsolatban élő Vízöntők ne feledkezzenek meg párjukról a felgyorsult életük mellett sem, mert rossz esetben a hét végére kiderülhet, hogy társadat más vigasztalja és szórakoztatja, ha te magad elhanyagolod ezt a kapcsolatot. Az is megeshet, hogy a részedről bukkan fel egy harmadik, persze ekkor el kell gondolkodni azon, hogy mit terveztél, mennyire fontos megmenteni a régi kapcsolatot, mert ha nem így érzel, akkor minél előbb tiszta vizet kell önteni abba a pohárba.

Halak február 20. – március 20. - A Halak életében ezen a héten legalább is a hét első felében a bolygók mozgása némi zavart okozhat, lehet, hogy több részen sem tudod eldönteni, valójában mit is akarsz elérni. De hát tudjuk, mindenki életében vannak könnyebb és nehezebb időszakok ezen át kell esni és már a hét végére érezni fogod, hogy túl is vagy a nehezén. Az biztos, hogy a problémákat semmi képen sem szabad a körülötted élőkre rárakni, mert nagyon valószínű, hogy ők semmiről sem tehetnek. Ha türelmetlennek érzed magad és bizonyos helyzetekben nem tudod elsőre rögtön a helyes megoldást, akkor inkább oszd meg a gondjaidat a családoddal, vagy munkatársaiddal és ne szégyellj segítséget, ötletet kérni azoktól, akikre egyébként is mindenben számíthatsz. A lényeg, hogy most a napokban igyekezz megfékezni a hirtelen indulataidat, ne ess neki másoknak, mert valószínűleg a te problémáidnak nem ők az okai. Ha meg tudod tenni, akkor a legjobb lenne, ha erre a hétre szabadságot kérnél és akár egyedül is elvonulnál pár napra, hogy feltöltődj és kipihend magad.

Kérjük, mondja el véleményét!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás