heti horoszkop maFogynak a hetek ebből az évből is, már majdnem csak egy hónap van hátra és tervezgethetjük a következő évet. Minden csillagjegy szülöttére ráfér már a pihenés, de ugye sajnos mindenkinek van még az idénre is bőven feladata. Heti horoszkópunkból meg lehet tudni, melyek azok a napok, amikor képesek leszünk a totális aktivitásra és melyek azok, amikor jobban tesszük, ha kicsit visszafogjuk maginkat és óvatosabbak vagyunk, kíméletesebbek saját magunkkal. Azért kiváló dolog, hogy elolvasd a heti horoszkópot, mert ebből nem csak saját magaddal kapcsolatban olvashatsz hasznos intelmeket, de családod tagjaira nézve is, ezzel pedig nagyon sokat tudsz nekik segíteni, például hasznos tanácsokkal az egyes napokra tervezett teendők során.

Kos (március 21 – április 20) - A hét során a Kosnak némileg érdemesebb lesz körültekintőbbnek lenni, mint általában, mert el lehet képzelni, hogy az időjárási frontokat nehezen viseli például. E miatt a hét elején a koncentráló képességed gyengébb lesz, és apróbb, akár háztartási baleset is okozhat kellemetlen perceket. Elsősorban az utakon, amikor közlekedsz, akkor nagyon figyelj oda magadra. Ha párban élő Kos vagy, az egész hét a szeretet és szerelem jegyében zajlik majd, ettől minden szebb és jobb lesz számodra. Amennyiben most keresed a párod, légy türelmes és megfontolt, nem feltétlenül kell ezt az igen nagy lépést ezen a héten meghoznod. A figyelmetlenséged a munkahelyeden hozhat főként kényelmetlen helyzetbe, ezért most inkább kerüld a kétes, vitás helyzeteket.

Bika (április 21 – május 21) - Boldog és békés napokkal számolhatnak a Bikák ezen a héten, ez vonatkozik a munkahelyi, az érzelmi életükre is, sőt szellemileg és fizikailag is nagyon kiváló passzban lesznek. A hét közepén remekül alakulnak a pénzügyeid, ennek érdekében meg is tettél mindent egész évben, csak így tovább! A szerelemben is szép időszak van számodra, de ügyelj, hogy a türelmetlenségeddel nehogy elszúrj egy alakulóban lévő kapcsolatot. Ha társaddal élsz már hosszabb kapcsolatban, most vigyázz arra, hogy ne ítélkezz semmilyen témában úgy, hogy nem ismered a dolgok hátterét, inkább minden vitás kérdést beszélgetéssel igyekezzetek megoldani. A héten te magad is ráébredsz arra, hogy mekkora értékek vannak a birtokodban, ezeket meg kell becsülni és amikor minden alap meg van hozzá, akkor továbblépni az új célok megvalósítása felé.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Aki az Ikrek csillagjegyébe tartozik, az a napokban arra eszmél, hogy szinte reggeltől estig dolgozik, rengeteg olyan feladatod maradt, amit még az év végéig el kell végezned. Próbálkozz egy lista felállításával és annak mentén haladj a dolgok megoldásával, ha látod, hogy már mennyi mindent kipipáltál, sokkal kevesebb lesz a stressz és szép sorban a feladatok végére érsz. A héten szükséged lesz arra, hogy lehetőleg minden nap jusson időd némi levezetésre, ezért például nagyon jó lenne, ha a munkából hazafelé vezető út legalább egy részét sétával tennéd meg, ez felér egy komolyabb testmozgással is. Párkapcsolati ügyekre nem sok időt tudsz a héten fordítani, de a szombati és vasárnapi napokr mindenképp tervezz családi programokat, ha párkereső vagy, akkor olyat, ahol ismerkedési lehetőséged is van.

Rák (06.22 – 07.22) - Úgy tűnik, ez a hét leginkább a Rák számára lesz sikeres és szerencsés. Szívügyek terén nagy hódításokkal számolhatsz, ha pedig társaddal élsz, ez a kapcsolat nagyon jól meg fog most erősödni. Az egészségedre figyelj most leginkább oda, semmi veszély nem fenyeget, de a napokban könnyebben megfázhatsz, főként ebben a változó időben. Nagy örömödre a hét közepén lesz annyi időd, hogy olyan elfoglaltságnak szenteld a napjaidat, amelyekre mostanában már rég óta nem tudtál sort keríteni, de már nagyon vágytál rá. Lehet az egy új dolog elsajátítása, akár nyelvtanulás, de magánéletedben is most kiváló alkalom adódik, hogy olyan programokat szervezhess, melyek már nagyon hiányoztak.


Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak eléggé nyugalmas, családi téren pedig meghitt hetet ígérnek a csillagok. A boldogságodnak most talán a világon semmi nem állhat útjában, megelégedett vagy, amit persze nagy részben saját magadnak is köszönhetsz, sokat és remekül teljesítettél az év eddigi részében. A nagy rózsaszín felhők azonban vigyázz, ne takarják el a legfontosabb szempontokat, ugyanis tudnod kell, hogy ez a nagy öröm és boldogság annak a társadnak is köszönhető, akivel együtt élsz, és aki mindenben támogat. A hét végén ajándékozd meg mindkettőtöket egy szép programmal, akár egy kétnapos kiruccanással is, amennyiben azt meg tudod engedni. Ha egyedül élő Oroszlán vagy, akkor is mozdulj ki a hét végén, mert jó esélyed van arra, hogy ebben a két napban a sors összehoz valakivel, akivel hosszabb távra tervezhetsz.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz csillagzata alatt születtél? Na akkor neked ez a hét anyagi javakban ígér sok szerencsét, érdemes már hétfőn úgy hozzáállni a dolgaidhoz, hogy mindenből a legjobbat próbáld kihozni. Ha például új üzleti tevékenységbe akarsz belevágni, most van itt az ideje, a napokban bátran belevághatsz, szép nyereségre és jó forgalomra számíthatsz, a befektetésed meg fog térülni. Ez a sok feladat némileg kedvezőtlenül hathat a hét során a magánéletedre, mert annyira a munka és pénzkereset körül forognak a gondolataid, hogy a családodra nagyon kevés idő jut és kicsit türelmetlen is leszel velük. Próbáld megtalálni az egyensúlyt az életed egyes területein, hiszen a sikereidet a családnak is köszönheted, nekik is részük lesz benne. Minden esetre a legfontosabb, hogy ezen a héten ha ügyes vagy, akkor régi álmodat tudod megvalósítani és persze ezért valóban leginkább erre kell koncentrálnod.

Mérleg (szeptember 24 - október 23) - Rengeteg feladat vár e hét folyamán a Mérlegre, de ezek java csupa olyan dolog, amit már alig vártál, hogy megtehess. Élvezed a munkát, olyan feladatokkal vagy ellátva, amiben igazán meg tudod mutatni a tehetségedet és a kreativitásodat is. Szinte nem lesz a héten számodra legyőzhetetlen akadály, igazán elemedben leszel. Ez persze kiválóan fog hatni az érzelmi, családi életedre, ha voltak is problémáid, azok most a hét végére mind kedvezően fognak megoldódni. Az egészségedre ügyelj, nem fenyeget betegség, de a sok munka eléggé kifáraszt, ezért próbálj meg naponta legalább egy órányi időt szakítani, amikor csak saját magaddal, a kondíciód javításával tudsz foglalkozni. Így megőrizheted nem csak a jó formádat, az egészségedet, de a hangulatodat és a folyamatos feltöltődést is biztosítod magadnak.

Skorpió ( október 24 - november 22.) - Eddig ismeretlen, új érzések keríthetnek hatalmukba, amennyiben Skorpió vagy, a hét közepéig eléggé feszült várakozásban telhetnek a napjaid. Egy igen kényes kérdésben vársz választ, ami lehet akár a munkáddal, de akár magánéleteddel kapcsolatos téma is. Valószínűbb, hogy a főnököd várat egy válasszal, ami nagyban befolyásolja a jövődet. Mivel tudjuk, hogy a Skorpió egy igen határozott és elszánt személyiség, ezért csak azt lehet számodra tanácsolni, hogy hagyd a dolgokat kiforrni. Nem kenyered ugyan a türelemjáték, de most úgy tűnik, hogy megéri és nem feltétlenül teszed jól, ha a dolgok elébe mész. Érzelmi életed végül is rendben van, az nagyon rátok fér, hogy akár már péntek este is csináljatok egy kellemes közös programot, ahol nem csak elengedhetitek magatokat, de meg is tudjátok beszélni az elmúlt hét eseményeit.

Nyilas ( november 23 - december 21.) - A Nyilas szülöttei kicsit úgy érzik e hét elején, hogy némileg belefásultak az egész éves rohanásba, munkába, mégis ki kell tartani az év hátralévő részében. nem olyan sokára itt lesznek az ünnepek, amikor neked is lesz lehetőséged pihenni, tarts ki. A napokban egyre többször erőt vesz rajtad az olyan hangulat, amikor nem vagy képes másra, mint álmodozni és tervezgetni a jövőt. Ez persze nem olyan nagy tragédia, hiszen ha vannak álmok és célok, az visz előre mindannyiunkat, csak figyelj, hogy ne menjen a munkád rovására és maradj két lábon a földön, akkor nem érhet csalódás. Ha békés, boldog kapcsolatban vagy, akkor most ennek a hétnek a közepe táján kezdj el arra koncentrálni, hogy miként teheted ezt még szebbé, jobbá és teljesebbé, hiszen az a célod, hogy a társad nagyon sokáig, talán örökre kitartson melletted. Érzelmi téren is igen sokat nosztalgiázol, de ha ezt ráadásul együtt teszitek, akkor az egy meghitt, bensőséges hangulatot az egésznek, ami még jobban összekapcsol kettőtöket.

Bak ( december 22. - január 20.) - Óvatosan indítod a hetet elsősorban érzelmi ügyekben, ha Bak vagy, mert az elmúlt időszakban volt némi rossz tapasztalatod. Ez persze tudnod kell, hogy nem egy általános állapot, hisz nem kell másnak történnie, mint megtalálni azt az egy személyt, akivel mindenben jól megértitek egymást, akiben meg tudsz bízni és akivel számíthattok egymásra hosszú távon. Ez nem egyszerű dolog, de a Baknak ugyan úgy meg van az esélye, mint bármely más csillagjegynek. természetednél fogva nem fenyeget a meggondolatlanság veszélye, így nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre. Addig is szokásodhoz híven a hét során is a munkádba merülsz el, ennek pedig most a hét vége felé igen jó eredményeit is élvezheted a magad és főnököd megelégedésére. Ettől az egész hétvégéd megszépül, és rengeteg erőt leszel képes gyűjteni a továbbiakhoz.

Vízöntő ( január 21 - február 19.) - Nyugalomban, már majdnem mondhatni unalmasan telnek a Vízöntő számára e hét első napjai, teszed a dolgod, nem történik semmi különleges. Aztán szerdán azon kapod magad, hogy felgyorsulnak az események, minden napra jut valami esemény, amitől felpezsdülsz és széppé válnak a napjaid. Családi körben kedves események zajlanak most nálatok, vegyél részt mindegyiken, ha csak teheted, mert a sok közös élmény és emlék remek hangulatba kerít. Érzelmi téren sem lesz panaszod, ha párban élsz, a szombati napot szenteld kizárólag kettőtöknek, van mit bepótolnotok, hogy felrázzátok a kapcsolatotokat. Ha egyedül élő Vízöntő vagy, akkor a vasárnapi napra koncentrálj, akkor érhet e téren igen kedves és különleges meglepetés.

Halak ( február 20 - március 20.) - Talán a Halak élete pezsdül fel a héten leginkább, az egész évet keményen átdolgoztad, de most lesz alkalmad a pihenésre és a lazításra, kicsit több szabadidőt tudsz magadnak teremteni, ami már nagyon rád fér. Tele lesznek ezek a napok pörgéssel, de mégsem leszel kitéve olyan nagy igénybevételnek, mint az elmúlt hetekben. Mindenképp használd ki a lehetőséget, tölts sokkal több időt a barátaiddal és szánj megfelelő időt a kapcsolatodra. A hét utolsó napjain már nyugodtan foglalkozhatsz a jövő év tervezgetésével is, már most tudni, hogy rengeteg szép és neked tetsző feladat vár majd rád, tervezd meg az év elejét és akkor nyugalomban, jó hangulatban kezdhetsz neki az új feladatoknak. Az egészségedre is tudsz  héten koncentrálni, fizikai és szellemi erőnlétedet egyaránt jobbá teheted, ha megfelelő tervet készítesz erre is, és annak mentén haladsz.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás