heti horoszkop maVészesen közeledik az év vége, minden csillagjegynek szüksége van arra, hogy az egész éves sok munka mellett feltöltse magát friss energiákkal. Épp ezért igen hasznos mindenki számára, ha tudja azt, hogy mely napok kínálnak megfelelő körülményeket és lehetőségeket arra, hogy ki tudjanak kapcsolódni, fel tudjanak töltődni. Ez a heti horoszkóp segít ebben, hiszen a csillagok, a bolygók mozgása, egymáshoz való viszonya megmutatja azt, kinek, melyik lehet a hét legkedvezőbb és netán leggyengébb napja, így sikeresen lehet beosztani a feladatokat és a programokat. Arra is jó persze a mi kis előrejelzésünk, hogy tudd, melyik nap az, amikor a megszokottnál jobban oda kell figyelni magadra, mikor van olyan periódusod, amikor erőteljesebben kell vigyáznod saját magadra.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosok ezt a hetet már az első napon azzal az érzéssel indítják, hogy valami egészen különleges időszak köszönt rájuk. Nem véletlen, hiszen a bolygók állása erre a hétre csupa jót ígér neked, nagy nyugalom és békesség jellemzi ezt a hetedet. Apró meglepetések érnek szinte a hét minden napján  és ettől nem csak boldog, de igen elégedett is leszel az életeddel. Aki közületek egyedül él, minden bizonnyal találkozik valakivel szombaton, aki nagyon is felkelti az érdeklődését. Ha Kos létedre szép, tartós kapcsolatban élsz, akkor ez a hét számotokra a számotokra a szerelemről, szeretetről szól.

Bika (április 21 – május 21) - Igen zűrös és nehéz héten estek át a Bikák, annak ellenére, hogy megoldhatatlan problémákkal nem küzdesz, mégis eléggé elfáradtál a rengeteg munkában. Nagy felelősség van rajtad a munkahelyeden, így nehezen és nagyon ritkán tudsz lazítani. Ezen a héten azonban kicsit könnyebb lesz a helyzeted, sokkal nyugalmasabb és némileg lazább napokkal számolhatsz. Használd ki ezt a kedvező időszakot és minden pillanatot fordíts arra, hogy feltöltsd magad friss energiákkal. A hét utolsó napjait minden képen töltsd a családoddal, méghozzá ha lehet, egy jó kis kirándulással, kiruccanással próbáld levezetni a feszültségeket.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek egy picit fáradtan indulnak neki ennek a hétnek, lehet kevesebbet kellett volna szórakozni a hét végén, valószínűleg nem tudtad igazán kipihenni magad. De hát ezen már nem lehet segíteni, így a legjobban teszed, ha összeszeded magad, nehogy a munkád rovására menjen. Arra figyelj nagyon a hét során, hogy magad körül rend legyen, eléggé hajlamos leszel a szórakozottságra, nehogy ebből baj legyen. Különösebb veszély nem fenyeget, egészséges vagy és erős, de a testi épségedre most jobban vigyázz, például a közlekedésben légy nagyon figyelmes. Te mint Ikrek azonban ezt a helyzetet is kiválóan kezeled, inkább viccesre veszed a figurát és e miatt a környezeted remekül szórakozik rajtad, ebben a jó hangulatban pedig meg is feledkezel a fáradtságról.

Rák (06.22 – 07.22) - Most az év vége felé a Rák azt sem tudja melyik feladathoz nyúljon, melyiket vegye előre, teljesen be leszel havazva. ez nem azért van, mert a körmödre égtek a feladatok, hanem szerencsére ennyi az elvégzendő munka. Nézd a dolgokat a pozitív oldalukról, hiszen ez egyfajta biztonságot is jelent. A legjobb tanács, amit adhatok, hogy végy egy naptárat, sorold be határidő és fontosság szerint a feladatokat és ennek mentén próbáld azokat teljesíteni. A dicséret és a jutalom ez alkalommal nem fog elmaradni, a munkahelyeden igen szép elismeréssel számolhatsz. ne feledkezz meg azért ezen a héten a családodról, párodról sem, kis időt szoríts a családi életre, mert erre is nagy szükséged van, hiszen ebből meríted az erőt.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Nem sokat tudott az előző hét végén pihenni az Oroszlán, ezért eléggé döcögősen és fáradtan kezdi a hetet. Ahogy azonban az tőled elvárható, veszel egy mély lélegzetet hétfőn reggel, és a míg a kávédat kortyolgatod, már fel is állítasz egy tartható menetrendet ezekre a napokra. A munkát kell persze elsősorban elvégezni, de jóval könnyebbe lesz, ha úgy alakítod a napjaidat, hogy 1-1 órát elcsípsz kis kikapcsolódásra, főként olyanra, ami némi testmozgással is jár. Napi egy óra sétával már nagyot léphetsz előre, mert ez elég ahhoz, hogy feltöltődj és kikapcsolódj kicsit. A párban élő Oroszlán most ezen a héten is mindenben párja támogatását élvezi, és ennek köszönhetően a hét közepe felé már egészen jól alakulnak a dolgaid. Köszönd meg ezt a hozzáállást a párodnak, családodnak, és ha meg tudod tenni, a hét végén vidd el őket egy kis kirándulásra, esetleg egy kétnapos kiruccanásra a közeli hegyekbe.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűz csillagjegybe tartozóknak figyelniük kell e héten arra, hogy a megszokottnál nehezebben megy majd a koncentrálás. Ez főként a szerdai és csütörtöki napra lesz érvényes, amikor jó lesz, ha az átlagosnál jobban odafigyelsz magadra és a körülötted történő eseményekre. Megeshet, hogy e miatt a szétszórtságod miatt olyan vitába keveredsz valakivel, amibe utólag belátod, nem kellett volna belemenni, de most, hogy erre már tudsz számítani, jusson eszedbe, hogy meggondold, érdemes-e. Nem éri meg, hogy netán egy barátság rámenjen az önfejűségedre. Ezt leszámítva a heted nyugalmas lesz, családi ügyekben minden rendben megy nálatok, az egészségeddel nem lesz semmiféle probléma, de arról ne feledkezz meg, hogy a szervezetednek folyamatosan szüksége van a vitamin utánpótlásra és lehetőség szerint a test edzésére, karbantartására is.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Kissé zűrzavaros és bonyodalmakkal tűzdelt hét vár a Mérlegre, de ha a problémákat megfelelően kezeled, és nem cselekszel meggondolatlanul, akkor vasárnap úgy gondolsz majd vissza, hogy végül is jó hetet zártál. A legfontosabb, hogy ne tegyél a napokban semmilyen meggondolatlan lépést, főként arra figyelj, hogy gyakrabban lehetsz suta, kétbalkezes, a tárgyak könnyen kiesnek a kezedből, ezért a kapkodást, a hirtelen mozdulatokat most felejtsd el, csak szépen nyugodtan élj és dolgozz. Ezt a kis problémát maximálisan ellensúlyozza az a tény, hogy a barátokkal, a családoddal remek a viszonyod, nagy terveket szövögettek már rég óta, mint egy külföldi utazás például és erre hamarosan sort is tudsz keríteni, a többi tervek megvalósítása mellett. Szépen sorban haladj, így lesz időd és lehetőséged minden tervet tető alá hozni még ebben az évben.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - Az elmúlt héten a Skorpió eléggé jól ki tudta magát pihenni, a munkád mellett jutott idő kikapcsolódásra is, most azonban felgyorsul az élet körülötted, már hétfőn tele leszel feladatokkal. Ez persze neked nem jelent semmiféle különleges megterhelést, hiszen az életed nagy részét a munka teszi ki, ettől vagy igazán elemedben. nem szabad viszont, hogy ez a családi, párkapcsolati életedre rossz hatással legyen, hiszen annak te látod a kárát. A szeretteid sosem akarnak neked rosszat, ezt tartsd szem előtt, legyél velük jóval türelmesebb, hiszen mindig a javadat akarják és segítenek neked a mindennapokban. Azt azonban nem várhatod el tőlük, hogy állandóan bólogassanak neked, ha valamiről elmondják a véleményüket, azt legalább most a hét során hallgasd meg és raktározd el. Szombatra és vasárnapra tervezz be a családdal, barátokkal közös programot, így tudsz te magad is igazán feltöltődni és kikapcsolódni.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasokra egy kiváló hét vár, olyan jó hangulatban és passzban leszel, hogy minden dolognak csak a szép és kellemes oldalát fogod ezekben a napokban meglátni. Ettől te magad remek hangulatba kerülsz, rájössz, hogy az élet szép és igyekszel ezt átragasztani másokra is. Meglátod, hogy ez a viselkedésed milyen jó hatással lesz a körülötted élőkre, akiket szinte magaddal rántasz és veled együtt szárnyalnak a jókedvben. A munkahelyeden torlódnak a feladatok, közeledik az év vége, de neked most e téren sem adhatnak megoldhatatlan feladatot, a kreativitásod és a munkabírásod az egekbe szökik. Ha van rá mód, a hét végét töltsd családi körben és ettől még jobban fel tudsz majd töltődni friss energiákkal.

Bak (12.22. - 01.20.) - A Bak szülötteinek erre a hétre abban kell résen lenniük, hogy anyagi helyzetüket megerősítsék. Nagy problémáid nem lesznek most a napokban, inkább azzal kéne törődnöd, hogy az előtted álló feladatokat mindenképpen határidőn belül tudd teljesíteni, mert ennek kedvező anyagi elismerés lehet a vége. Az is fontos, hogy ne költs a héten felesleges dolgokra, gondolj arra, hogy közeledik az év vége, az ünnepek, lesz bőven hová tenni a pénzt. Amire fontos a Baknak figyelnie, hogy ezen a héten ne menjen bele semmiféle olyan üzletkötésbe, ahol akár egy hajszálnyi esély is felmerül, hogy nem úgy sül el, ahogy az a legjobb, legkifizetődőbb lenne. Az érzelmi életed kiválóan alakul, a hét közepén a párod egy kellemes meglepetéssel áll elő, lehet az egy vacsorameghívás és ezzel megszépíti az egész hetedet.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntő vagy, most ebben a hét napban jól teszed, ha a sok munka mellé betervezel egy –egy nap aktív pihenést is, mert különben nehezen tudod a tempót tartani év végéig. Ha délutánonként el tudsz csípni némi időt magad számára és valami könnyebb sporttal tudod ezt tölteni, akkor könnyedén bírod majd a sok munkát is, sőt sokkal jobban tudsz teljesíteni. Ennek az évszaknak is vedd észre, hogy meg vannak a szép oldalai, egy kiadós sétától a hangulatod jóval kellemesebbé válhat, nem beszélve arról, ha ezt a családdal, a pároddal együtt teszed. A napokban igen jó eredményeket tudsz elérni a munkád során és ennek meg lesz a kellő jutalma is, most igazán elismerik a teljesítményedet. Ha egyedül élő Vízöntő vagy, akkor használd ki a szombaton adódó lehetőséget, fogadd el a baráti meghívást, mert jó eséllyel számolhatsz azzal, hogy ismerkedés terén nagy előrelépést teszel.

Halak (02.20 – 03.20) - A bolygók állása, mozgása azt jelzi, hogy a Halak is végre egy kellemes, nyugalmas hétre számíthat. lesz lehetőséged arra is, hogy pár napot lazíts, be kell látnod, hogy te sem vagy kivétel és neked is szükséged van erre. ideje megtanulni, hogy a munka is fontos ugyan, de ha nem kapcsolódsz ki közben, akkor a teljesítményed sem lehet állandóan ezer százalékos. Itt az ideje, hogy kicsit több időt szakíts saját magadra és a párodra, családodra is, nekik is nagy szükségük van rád és a társaságodra. A csütörtöki nap lesz az, amikor már te is látod, hogy megy ez neked, kiválóan össze tudod egyeztetni a dolgokat és ettől igen jó hangulatba kerülsz, a közérzeted is sokkal jobb lesz. A hét utolsó napjait töltsd mindenképp valami olyan elfoglaltsággal, amitől új energiákkal leszel képes feltöltődni.

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás