heti horoszkop maAz év utolsó hónapját kezdjük meg ezzel a héttel, már tele vannak az utcák ünnepi díszekkel és fényekkel, nézzük, kinek mit tartogatnak ezek a napok, kinek milyen feladatokat kell még ezen a héten elvégezni, hogy nyugodtan várhassa az év végét. Persze nem tudjuk hajszál pontosan megmondani, hogy melyik csillagjegy hogyan zárja majd ezt az évet, de arra mindenképp jó ez a heti horoszkóp, hogy fel tudjuk hívni a figyelmet különféle dolgokra. Van, akinek a munkája terén kell most összeszedni magát, hogy békességben és nyugodtan várhassa az ünnepeket, van pedig, aki párkapcsolatában, baráti viszonyaiban kell rendet tegyen a napokban. Ahhoz, hogy mindenre jusson energia és idő, reméáljük kicsit mi i s hozzá tudunk járulni, ha mással nem hát azzal, hogy előrevetítjük, milyen események várhatóak a hét során.

Kos (március 21 – április 20) - Eléggé ingadozó hangulatban leszel Kos létedre ezen a héten, már itt az év vége, tarts ki még egy kiscsit. Az is rányomja a bélyegét a kedélyállapotodra, hogy szinte minden lépésedet az érzelmek irányítják most, sokszor nem úgy cselekszel, ahogy az eszed szerint kéne tenned. A héten különösen ügyelj arra, hogy ne nyilatkozz meggondolatlanul, mert meg fogod bánni, ha másokat ok nélkül megbántasz. Ne engedd, hogy az indulataid vezéreljenek, inkbb, ha érzed, hogy nagy benned a feszültség, akkor sokkal inkább próbáld a megnyilvánulásaidat kontrollálni. Meg kell szoknod, hogy te is kaphatsz kritikát, de ezek egészen biztosan építő jellegűek, aki mondja nem bántani akar.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának most ezekben a napokban a munkája terén akadhatnak nehézségei, nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy azt te elvárod saját magadtól. Ez a fáradtságtól lehet, valószínűleg a szellemi képességeid még most is a maximumon vannak, de fizikailag nehezen tudod saját magad követni. Ne erőltesd túl magad, mert akkor az ünnepekkkor az ágyat fogod nyomni a jó kis pihenés helyett. Az sincs kizáűrva, hogy megérett az idő és a helyzet arra, hogy váltásban gondolkodj a munkahelyet, sőt még akár a szakmát illetően is. Jól tennéd, ha a hét közepétől sokkal több időt és energiát fordítanál a kapcsolatidra, ez vonatkozik a társadra és a barátokra egyformán. Te magad is tapasztalatból jól tudod, hogy akiket szeretünk és akik szeretnek, azoknak a jelenlétét és ragaszkodását nem lehet mással pótolni.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az átlagosnál kevésbé jól tudnak a hét során koncentrálni az Ikrek, talán a folytonos időjárási frontoktól, talán attól, hogy már nagyon várják az év végét, de ezen a héten is még nagyon sok lesz a munka. Vigyázz, nehogy a karriered rovására menjen ez a kusza helyzet, inkább próbálj meg egyszerre egy feladatra összpontosíani és ha azt megoldottad, akkor lépj csak tovább. A napokban az otthoni teendőid is megszaporodnak, ne vállalj mindent egyedül magadra, azért van a család, hogy a jót és rosszat egyaránt meg tudjátok osztani egymást közt, így a háztartási munkákat is osszátok fel, akkor senki nem vállalja majd túl magát. A hét végén kerekedjetek fel együtt a nagyobb bevásárlást elitézni, így összeköthetitek ezt a kis programot egy kis laza kikapcsolódással is.

Rák (06.22 – 07.22) - Ha Rák jegybe születtél, most eljött az ideje, hogy nagyobb volumenű rendet rakj nem csak az otthonodban, de az egész életedben. Vannak elintézetlen ügyeid, ez főként a munkádra vonatkozik, ezeket mindenképp egyenesbe kell hoznod a héten, hogy nyugodtan nézhess az év utolsó hetei elé. Egészségileg nincs különösebb teendőd azon kívül, hogy a rengeteg munka mellé minden áron iktass be nem csak némi testedzést, de aktív kikapcoslódást is, hogy jobban bírd a gyűrődést. A közelgő ünnepekre aló felkészülés is hatalamas energiát emészt fel, így ezt megelőzendő, a hét végén családoddal együtt olyan programot tervezz, amitől új energiákkal tudsz feltöltődni.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánnak a hét során az időbeosztásával támadhat némi problémája, eléág sok mindenre kéne, hogy jusson idő, ezt nehéz lesz végrehajtani, de ha ügyesen koordinálod magad, akkor nem lesz ebből probléma. Hajlamos vagy a napokban arra, hogy itt ott is leállj cseverészni, amire persze szükség van, csak közben telik az idő, és amit egy feladat elvégzésére szántál, annak fuccs lehet, aztán jön a kapkodás. A leghasznosabb az lehet számodra, ha a hét első napján készítesz egy kis naptárat a következő hét napra és az abban összeírt feladatokat szépen sorban megoldod, amikor kész kipipálod és jöhet a következő, így biztosan el tudod kerülni az időzavart. A nagy jövés menésben ne feledkezz meg barátokról, aa hét végére szervezz velül közös programot, mert már hiányolnak a társaságból.

Szűz (08.24 – 09.23) - A Szűznek sem lesz könnyű a helyzete ezekben a napokban az időbesoztás terén, eléggé ügyesen kell majd koordinálnod saját magad és a teendőidet, hogy ne fuss ki a határidőkből. Neked azonban ez nem okoz nagy gondot, mert ügyesen tudod elosztani a feladatokat, jó szervező vagy, így a hét végén megelégedett lehetsz majd a teljesítményeddel. Arr mindenképp vigyázz, hogy az eltervezett napi teendőid sorrendjébe ne engedj beleszólni, ne hagyd, hogy bárki felborítsa a tervedet, mert akkor zavar támadhat és kizökkenhetsz a ritmusból. A körnezetedből többen is a segítségedet kérhetik a héten, de be kell látnia mindenkinek, hogy szétszakadni nem tudsz, így muszáj lesz súlyoznod az ügyeket és a mellé állni, akinek a legnagyobb szüksége van rád.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Mérlegként ezen a héten nagyon sok időt szentelsz majd a baráti csevegéesnek, de a munkahelyeden is sokszor látnak itt ott megállva, valamelyik kollégával traccsolni. Ez persze nem tragédia és nem vethetik a szemedre, hogy társadalmi – társasaági életet is élsz, mert erre is szükség van, csak jobban figyelj arra, hogy mikor és mennyi időre állsz le cseverészni, hiszen nem csak a te munkád rovására mehet, hanem mást is feltarthatsz, aki pedig nem akar megbántani azzal, hogy erre figyelmeztetne. Az is igaz, hogy született diplomata vagy, így, ha épp a főnököddel van elintézendő ügyed, akkor ott mindenképp ved be ezt a célratörő de udvarias beszédstílusodat, ez mindig nyerő. Amire neked a héten szükséged van, hogy az igazi, régi és kedves barátaidat felkeresd és a szakadozó kapcsolatokat újraéleszd, mert erre nagy szükséged van. Hívd meg őket egy kellemes szombat esti vacsorára.


Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpióval gyakorta előfordul, hogy előbb beszél, mint gondolkodik, ez a héten még fokozódhat, így ez az, amire neked különösen érdemes lesz odafigyelni, mert könnyen megbánthatsz olyan embereket, akik pedig nem ártottak neked. Ne ess abba a hibába, hogy megsérted a barátaidat, vagy akár családtagjaidat, még akkor sem, ha tudod, hogy igen csak tolerálják a viselkedésedet, hiszen nem kívánhatod tőlük, hogy mindent eltűrjenek. Párkapcsolatod viszont a napokban igen jól alakul, ha hosszabb kapcsolatban létezel, akkor ez most kiteljesedik és már körül leng benneteket a közelgő ünnepek kellemes hangulata. A barátok azonban legalább ennyire fontosak az életben, ezért pároddal együtt vegyetek részt a baráti meghívásokon, sőt magatok is kínáljátok fel a lehetőséget, hogy nálatok gyűljön össze a társaság.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilas alkatilag igen megbízható és jó munkaerő hírében áll, de most vigyázz arra, hogy a görcsös megfelelni akarás közepette nehogy túlhajtsd magad. A kapkodás, vagy túlvállals hibákhoz vezethet, azt pedig sokkal nehezebb korrigálni, mint a munkavégzés során inkább kicsit visszavenni a tempóból és némileg több időt szánni rá, hogy minden rendebn menjen. A mindenki számára ajánlható megoldást válaszd, csinálj magadnak egy ütemezési tervet, egy táblázatot és reggelente ennek mentén kezdj a napodhoz, este pedig előveheted és vígan kipipálhatod az elvégzett teendőket. Párkapcsolatod terén nem lesz változás, ami ontos, hogy ha valamiben nem értetek egyet, azt azonnal beszéljétek meg, ne maradjon senkiben sem tüske. A munkatársaid és barátaid a hét végén jözös programot szerveznek, erre semmiképp ne mondj nemet.

Bak (12.22.. - 01.20.) - A Bakok a héten igen termelékeny és ráadásul kreatív passzban lesznek, minden feladatnál lesz használható ötleted, amit a munkaád során kamatoztatni is tudsz és az elismerés sem marad el. Ez a jó hangulat jellemzi a napokban a magánéletedet is, ha párban élő Bak vagy, akkor kellemesen és nyugalomban telik az egész hét, szinte lesitek egymás gondolatait, azt, hogy mivel tudnátok a másiknak kedveskedni. Amikor úgy érzed, hogy bár ki olyan problémával közelít hozzád, amiből vita keveredhet, vagy hátrálj ki a beszélgetésből, vagy amennyiben ez lehetséges, mindenképp tereld olyan irányba, hogy semmiképp ne lehessen belőle veszekedés. Egy nézetkülönbség nem ér meg annyit, hogy elveszíts egy egyébként jó barátot, és ez nem meghátrálás, hanem csupán annyi, hogy van elég sok más dolog, ami miatt idegeskedni kell és lehet, a barátságot nem szabad ezzel megmérgezni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Ha Vízöntő vagy, akkor számodra nem fog különösebb nehézséget okozni a heti nagy csapatmunka, mert jól alkalmazkodsz és mindig szem előtt tartod, hogy a közös érdek a legfontosabb. Valami különleges feladatot kaptatok, amit remekül el fogtok látni és igen nagy lesz a közös dicsőség. Magánéletedben némileg vissza kell venned az abszolőt irányító szerepből, mert a család arról szól, hogy a jót és rosszat is közösen vállalják a tagok, a feladatokból mindenkinek ki kell venni a részét és persze annak gyümölcsét is közösen kell élvezni. Hagyd, hogy rajtad kívül másnak is legyen véleménye, elképzelése, beszéljétek meg, hogy bizonyos esetekben mi lesz a mindeki számára legkedvezőbb megoldás. Nem szabad rátelepedni a másikra, mert az vitát és veszekedést eredményez, azt pedig te magad sem szeretnéd.

Halak (02.20 – 03.20) - Ezen a héten a Halak legfőbb teendője, hogy végre saját magára szánjon elegendő időt. Most lehetőséged lesz arra, hogy kicsit visszatekints az elmúlt év eseményeire, történéseire és végül megállapíthatod, hogy igen jó évet fogsz zárni. Volt bőven lehetőséged megmutatni, hogy igen csak kreatív, erős személyiség vagy, sokat tettél le az idén az asztalra és most a napokban megérdemled, hogy valamivel lazábbra vedd a tempót. A hét végén felerősödik benned az érzés, hogy a családod, párod mennyire ragaszkodik hozzád, sokkal nagyobb szükségük van rád, mint te azt gondolod, ezért tölts el végre velük gondtalanul és a munkát hátrahagyva két szép, kellemes, nyugalmas napot. Ne feledd, hogy ha érzed a szeretetet és ragaszkodást, az akkora erőt ad, amit semmi más nem pótolhat.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás