heti horoszkop maEz a hét is bővelkedik majd minden csillagjegy számára meglepetésekkel, nem várt fordulatokkal, persze ezektől senkinek nem kell megijedni, hiszen az új az nem jelent feltétlenül rosszat. A változásra időnként mindenkinek szüksége van, ezért inkább izgatottan kell azt várni, mint félve. Ha itt vagy oldalunkon ismét és kíváncsian olvasod, mit is ígérnek a csillagok neked és a családtagjaidnak, akkor már nyert ügyed van, hiszen a meglepő események sem érnek majd egészen váratlanul. Aki kicsit is ad valamit a heti horoszkópra és már rég óta olvassa hétről hétre, az pontosan tudja, hogy itt nem jövendölés zajlik, hanem a már jól bevált tudományos alapon nyugvó horoszkóp készítés eredménye az, amit élvezni lehet. Ezeket van, aki szóról szóra betartja, de az is elég, ha szem előtt tartjuk az intő jeleket és ezek figyelembe vételével tervezzük és irányítjuk napjainkat.

Kos (március 21 – április 20) - A Kosoknak ezen a héten szükségük lesz sok türelemre és energiára ahhoz, hogy a váratlan eseményeket könnyen megemésszék és minden tekintetben a legjobb megoldásokat válasszák. A hetet hatalmas lendülettel fogod kezdeni, a teljesítőképességed elég jól ki is tart, de csütörtökön már érezni fogod, hogy szükséged van némi alapozásra ahhoz, hogy bírd az iramot a hét végéig. A legkézenfekvőbb megoldás, hogyha rá tudsz állni a napi edzésre, vagy esetleg ha ez nem fér bele a programodba, akkor minden képen tegyél szabadban nagy sétákat, akár a munkából hazafelé rendszeresen tedd meg az út egy részét gyalog. Az egészségeddel most sem lesz semmi probléma, a fáradtságot igyekezz megelőzni és kiküszöbölni, erre még remek módszer az eddiginél sokkal több vitamin bevitele szervezetedbe.

Bika (április 21 – május 21) - Vidáman és nagy lelkesedéssel kezdődik e hét a Bika számára, ha ügyesen gazdálkodsz az időddel és az energiáiddal, akkor ez egész héten így is marad. Párkapcsolatodban kellemes változás állhat be, egy nem túl régi kapcsolat akár egész életre szólóvá válhat, ha sikerül végre elhatároznod magad. A munkádban brillírozol, bár milyen feladatot kapsz, az fél kézzel ellátod. A hét végén nagy megelégedéssel gondolhatsz majd vissza az eseményekre, végre olyan időszakot élhetsz át, amikor elmondhatod, hogy ezek a te napjaid, ez a te heted volt. Igyekezz ezt a kiváló állapotot fenntartani, ezzel környezetedet is megelégedetté és boldoggá teheted. Arról nem beszélve, hogy ahol harmónia van, ott egészség is van, ami legalább annyira fontos.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek jegyében születettek az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztak, most ezen a héten szükséged lehet a feltöltődésre, hogy simán menjenek a dolgok az év végéig. Mozgósítsd most minden energia tartalékodat, sőt a héten az a legfőbb feladatod, hogy ezt a lehetőségekhez képest a maximumra tornázd fel. Fogyassz a megszokottnál több vitamint, zöldséget és gyümölcsöt, ennek az évszaknak is meg vannak azok a termései, amelyekből kellő energiát lehet nyerni. A hét közepe felé felmerül egy üzleti ügyben a kérdés, hogy érdemes-e meglépned és elfogadnod egy ajánlatot, minden esetre, ha nehezen megy a döntést, kérd ki a család és netán egy szakember véleményét is.

Rák (06.22 – 07.22) - Ezen az október végi héten a Rák igen határozatlan lesz még eleinte, már jó ideje foglalkoztat az a gondolat, hogy változtatnod kellene. Ez az érzés úgy tűnik főként a munkáddal, a foglalkozásoddal van összefüggésben. ha mélyen és őszintén magadba nézel, lehetséges, hogy végre el tudod dönteni, átnyergelj akár egy másik szakmára is. Ha erre most képes vagy,i akkor ezt teljes erőbedobással tedd, most ahhoz is lesz energiád, hogy esetleg visszaülj az iskolapadba és tényleg valami egészen újat tanulj. A családod ehhez minden támogatást most megad, így nem nagyon kellene tovább hezitálnod, ez a hét a megfelelő idő a döntés meghozatalára.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az Oroszlánoknak ez a hét leginkább a pénz körül forog. Már rég óta foglalkoztat és izgat az a gondolat, hogy az állandó munkád mellé találj valamit, amivel több pénzt kereshetsz, megalapozva ezzel a magad és családod jövőjét. Most a héten jó passzban vagy lelkileg és szellemileg is ahhoz, hogy törd a fejed, ki fog pattanni a megfelelő jó ötlet. Sem szellemi, sem fizikai, vagy egészségügyi téren nem lesz a napokban semmilyen problémád, így remek időszak ez arra, hogy változtass az életeden, legalább is, ami az üzleti, pénzügyi dolgokat illeti. Arra viszont nagyon figyelj oda, hogy fejjel a falnak ne menj és hirtelen elhatározásból ne ugorj bele semmilyen kétes kimenetelű üzletbe.

Szűz (08.24 – 09.23) - Kemény napokkal kezdődik e hét a Szűznek, sorban kerülsz szembe megoldandó feladatokkal a munkád során és a magánéletedben egyaránt. Ez persze nem kellemetlen és rossz dolgokat jelent, egyszerűen feltorlódtak az olyan tennivalóid, melyeket most már nem lehet tovább halogatni. A párkapcsolatban élő Szüzek döntést kell hozzanak egy családi ügyben, akik pedig párkereső állapotban vannak, azoknak a hét végén a sors a kezükre játszik, nagy esélyed van arra, hogy most találkozz valakivel, akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Szellemileg nagyon jó formában vagy, a hét közepén egy olyan új ötlettel állsz elő, amit a munkahelyeden nagyon fognak díjazni.

Mérleg (09.24 – 10.23) - Némileg enerváltabb leszel most a hét során Mérleg létedre, igen csak megérzed az ősz jelenlétét és a változó időjárás eléggé megvisel fizikailag és idegileg egyformán. Most azonban, hogy ezzel tisztában vagy, fel lehet erre kellően készülni. Minél többet mozdulj ki otthonról, a munkád végeztével legalább két - három naponta találkozz inkább a barátaiddal és töltsetek el pár órát, mint hogy hazarohansz és kezded a második műszakot. Ettől az energiáidat sokkal jobban tudod majd koncentrálni azokra a dolgokra, amik valóban fontosak és halaszthatatlanok. A napokban érzelmileg is némileg labilisabb lehetsz a szokottnál, ezért kérd meg környezetedet, családtagjaidat, hogy legyenek kicsit elnézőbbek veled szemben, persze nyilván nem fogsz ezzel visszaélni. Mindenkinek vannak jobb és kevésbé jó napjai, ezt a párod is biztosan tolerálni fogja.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpiónak végre egy igazán kellemes és nyugalmas hetet ígérnek a csillagok, a bolygók állása a leginkább neki kedvez ezekben a napokban. Érzelmi viharok dúltak a lelkedben az elmúlt hetekben, ezek most elcsendesülnek és párkapcsolat terén a dolgok neked kedvezően alakulnak, persze, ha te magad is mindent megteszel ennek érdekében. A munkádban a hét közepén nagy sikert érhetsz el és végre nem marad el az elismerés sem. Mindent összevéve ezek a napok rólad fogna szólni, de azért arról semmiképp ne feledkezz meg, hogy ezeket az eredményeket nem tudnád elérni, ha a társad és az egész családod nem állna egy emberként melletted. Igyekezz a háládnak a hét végén olyan módon hangot adni, hogy tervezz be egy olyan családi programot, melyen mindenki részt tud venni, és ahol mindannyian garantáltan jól fogjátok magatokat érezni.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - Óriási terveket szövöget már hosszú hetek óta a Nyilas, most ezen a héten nagy valószínűséggel legalább egyet ezek közül remekül meg tudsz valósítani. A csillagok és bolygók egymáshoz való helyzete e hét során számodra nagyon kedvezően alakul, szinte bár mibe fogsz, azt most teljes sikerre viheted. A kreativitásod a maximumon lesz és fizikailag, szellemileg rég nem voltál ilyen remek formában, mint most. Ezt mindenképp ki kell használnod, minden szabadidődet arra fogod fordítani, hogy e kiváló ötleteidből minél többet eredményre vigyél. A nagy munka közepette ne felejtsd el azt, hogy mindehhez testi, fizikai energiára, illetve annak pótlására is szükség van, amit elsősorban helyes táplálkozással és kellő mennyiségű pihenéssel tudsz szinten tartani.

Bak (12.22. - 01.20.) - A múlt héten Bak létedre rengeteg függő ügyedet elintézted, ezért most ezekben a napokban lelkileg és fizikailag is kicsit megpihenhetsz. használd is ki ezt a nyugalmasabb időszakot, mert az év végéig még rengeteg feladat vár rád a munkahelyeden, amihez kell a megfelelő fizikai és szellemi állapot megléte. A családban is most igen jó a hangulat, jó néven veszik, hogy valamivel több időt tudsz rájuk fordítani. Ezért ennek a hétnek a végén bizonyítsd is nekik, hogy ők legalább annyira fontosak számodra, mint a munka és az ott szerzett elismerés. ha meg tudod tenni, akkor a hét utolsó napjain feltétlenül szervezz családi programokat, akár két napra is elutazhattok valahová, ahol nincs más dolgotok, mint egymás társaságát élvezni.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Kellemes élmények várnak a Vízöntőre ezekben a napokban, már a hétfői nap remekül fog kezdődni. Egy múlt heti ötletedet a munkád során most meg tudod valósítani, mégpedig a főnökeid teljes támogatásával. Elképzelhető, hogy e miatt irigyeid is lesznek, de ezzel te most egyáltalán ne foglalkozz. Végre kiélheted a kreativitásodat, ez az a közeg és környezet, ahol maximálisan jól érzed magad, így ne foglalkozz semmi mással, mint hogy megvalósítsd a nagy tervedet. A magánéletedre is igen jó hatással lesz az eredményességed, a munkában elért eredményeid hatalmas lendületet adnak és lelki, szellemi megnyugvás vár rád. A hét végén pihend ki a heti hajtást és izgalmakat, ezt pedig feltétlenül családi körben tedd.

Halak (02.20 – 03.20) - Az előző hetek igen nagy hajtásban és lelki, fizikai megterheléssel teltek a Halaknak. Most ezen a héten sokkal jobb lesz a helyzet, lesz időd arra, hogy előre tekints és az év hátralévő részére felállíts magadnak egy ütemtervet. Semmiképp ne csak a munka köré szervezd az életed, a párodnak, gyermekeidnek igen nagy szüksége van rád, a társaságodra és persze neked is hiányzik a családi élet. Ráadásul most valakinek a környezetedből különösen nagy szüksége lesz rád, a tanácsodra, a véleményedre. Tekintsd ezt különleges megtiszteltetésnek és nagy felelősségérzettel nyilváníts véleményt. Ezt a hét végét szenteld teljes egészében a családnak és barátoknak, a meghívásokat fogadd el, nagyon jól fogod magad érezni és teljes egészében ki tudsz majd kapcsolódni, ami maximálisan feltölt energiával.

  
Ezt már olvasta?Bezárás