heti horoszkop maEz a hét már legtöbbünk számára az év végi hatalmas fizikai és lelki-szellemi igénybevétel jegyében telik, sokunknak még maradt bőven teendője a munkahelyén, közben pedig agyunk egyik fele az ünnepi előkészületek körül forog. Ezek a napok nem a pihenésről fognak szólni, de ha elolvasod és megfogadod tanácsainkat, akkor garantáltan nem úgy ér a hét vége, hogy ülsz a fotelban és mozdulni sem tudsz a fáradtságtól. Sok minden függ a csillagok napi állásától, hisz ez nagymértékben befolyásolja fizikai, lelki állapotunkat, de ügyesen lavírozva és szem előtt tartva az intelmeinket, mindenki meg tudja oldani, hogy jusson energiája és ideje arra, amire feltétlenül kell.

Kos (március 21 – április 20) - Nagy elánnak indítod Kos létedre ezt a hetet, már érzed, hogy csak egy keveset kell kibírni és jönnek az ünnepek, amikor végre pihenésre lesz időd. Az elmúlt héten kaptál egy igen kecsegtető üzleti lehetőséget, mellyel most akár az egész hetedet és hónapodat is megalapozhatod, ha ügyesen élsz vele. Segíts párodnak az ünnepi előkészületekben, mert egyedül nem fogja bírni és ezzel mindkettőtök napjai sokkal nehezebbek lehetnek. A munkamegosztás elvét a családban is érdemes követni, így mindenki kiveszi a részét és még marad egymásra is időtök.

Bika (április 21 – május 21) - A Bikának  ezen a héten is lesz mit csinálnia bőven, a munkahelyeden tornyosulnak a feladatok, ráadásul otthon is ki vannak osztva a teendők. A mőlt héten ajánlott kedvező és ügyes időbeosztást terjeszd ki ezekre a napokra is,így talán utolérheted magad. A csláadban és a munkahelyen is már eléggé ünnepi a hangulat, ezért már könnyebben viseled a nagyobb megterhelést, mert látod a végét. Rengeteg energiádat tudod a napokban mozgósítani, ezért a véghajrá remekül sikerül.

Ikrek (05.22 – 06.21) - Az Ikrek számára ez a hét sem lesz nyugalmasabb, vagy főként nem unalmasabb, mint az előző, még most is tartanak a kellemes, melepetésekkel teli napok. A család, a barátok mind együtt készülnek veled a karácsonyi ünnepekre, egymást érik már most az évzáró ünnepek és bulik, egyikből se maradj ki. Szellemileg és fizikailag egyaránt kiváló passzban vagy most, ez főként csdütörtökön lesz szembetűnő, nem tudnak egyik részről sem olyan feladatot adni neked, amit ki ne ráznál a kisujjadból.

Rák (06.22 – 07.22) - Rákként most e héten már majdnem teljes egészében az ünnepi felkészülésre koncentrálsz, szerencsére a munkádban már megengedheted magadnak, hogy kicsit lazább legyél. Fontos, hogy mindenkire gondolj a készülődés során, akik közel állnak hoizzád. Anyagi helyzeted kielégítő, de érdemes neked is átgondolni azt, hogy az ünnep nem arról szól, kinek m ekkora értékben veszel ajándékot, hisz te magad sem aranyat vársz ajándékba! A szándék ma is sokkal fontosabb, az öröm okozása, amihez pedig nem a pénz a legfontosabb eszköz.

Oroszlán (07.23 – 08.23) - Az oroszlán továbbra is nyugodtan fürdőzhet a boldogságban és sok szeretetben, ami körülveszi már hetek óta, remélhetőleg ezt magaddal viszed az újesztendőbe is. Keményen össze kell azonban szedned magad ahhoz, hogy a rád kirótt feladatoknak a héten a végére érjél, ezért inkább most minden erőddel erre koncentrálj és majd a hét végétől a következő napok otthoni teendőire, hogy teljes nyugalomban ünnepelhess majd. Pároddal különösen jól alakulnak a dolgok, aki már régen tartó kapcsolatban él, de még nem elkötelezett, az szombaton elég nagy lépésre szánhatja el magát.

Szűz (08.24 – 09.23) - Laza és kellemes hét elé néz a Szűz szülött, a múlt héten igen sokat tettél le az asztalra, most már némileg elengedheted magad. Legtöbbünk élete és hétköznapja most már így a hónap közepén a karácsonyról és az azzal járó teendőkről szól, ez alól te sem vagy kivétel. Semmi esetre ne az vezéreljen, hogy még a héten minél több pénzt gyűjts össze ajándékvásárlásra, hanem inkább az adott lehetőségeidhez igazítsd, hogy kinek mit szánsz meglepetésként. A pénz utáni hajsza nem csak az ünnepet magát teheti tönkre, de az embert is, hiszen minden erődet kiveszi, ha ez lebeg a szemed előtt. A legnagyobb terved az legyen, hogy nagy szeretetben és békességben teljenek majd az ünnepek.


Mérleg (09.24 – 10.23) - A Mérleg legfontosabb teendője a hét során az lesz, hogy átgondolja az év végéig még szükséges feladatokat. Csendben és nyugalomban telnek ezek a napok, neked sikerült igen jó besoztással eljutni oda, hogy nem tornyosultak fel a dolgaid így az utolsó hetekre, napokra. Élvezheted azt a tényt, hogy a napi munka után minden délután tudsz még valamit intézni, járod az üzleteket, vásárokat és egy jó kis forralt bort kortyolgatva kiválaszthatod a családnak szánt meglepetéseket. Ne feledkezz meg arról, hogy az otthoni előkészületek sem egy ember feladatai, ezért pároddal együtt készítsetek már a hét elején egy listát, hogy ki mit vállal a feladatokból. Lehet, hogy a hét végén egyik családtagod megllátogat és segítségre lesz szüksége, inkább lelki, mint anyagi, tegyél meg mindent, hogy ő is elégedett lehessen.

Skorpió (10.24. - 11.22.) - A Skorpiónak egész különös módon sokkal nyugalmasabb hete lesz, mint eddig, úgy tűnik, a bolygók mozgása most neki kedvez a leginkább. Jó hangulatban és kedélyesen telnek ezek a napjaid, nem lesz olyan feladat, ami akár csak apró nehézséget is okozna számodra. Az üzleti életben nagy sikert könyvelhetsz el szerdán, bigyázz arra, hogy nehogy elszaladjon veled az a bizonyos ló! Lehet, hogy az elkövetkezendő egy két hónap során nem lesz ekkora  szerencséd, ezért legjobban teszed, ha az anyagi javaidat beosztod, tartalékolsz és nem kezdesz nagy költekezésbe. Mint az köztudott, a Skorpió nagylelkű, de hajlamos arra is, hogy meggondolatlanul szórja a pénzt, ezért inkább vigyél magaddal valakit a nagy ünnepi bevásárlásra, aki kicsit visszafog.

Nyilas (11.23. - 12.21.) - A Nyilasok a múlt hetet szinte egész végig családlátogatással, baráti összejöveteleken való részvétellel töltötték, most ezen a héten be kell hoznod a lemaradást a munkában, mert vészesen közeleg az évzárás. A hét közepére fáradtnak és elnyűttnek érezheted magad, de ess kétsgébe, hanem inkább találj magadnak minden napra valami olyan feltöltődési formát, amivel továbbra is a toppon tudsz maradni. Egy órányi úszás, vagy akár csak egy nagyobb séta csodákra sarkallhat, e mellé pedig emelj a vitaminadagodon és talán érdemes lenne a táplálkozási szokásaidon is kicsit módosítani.

Bak (12.22.. - 01.20.) - A Baknak most nincs mitől tartania, semmi aggodalomra nincs oka, hiszen nagyon jól sikerült beosztani az elmőlt hetekben idejét. Már jó előre készítetteél magadnak egy ünnep előtti menetrendet, amit úgy látszik sikerült remekül alkalmazni, ezért most a hét során már csak apróbb ügyeket kell lerendezned ahhoz, hogy a közelgő év végét teljes nyugalomban várhasd. Ami azonban kicsit a körmödre égett, az az otthonod felkészítése az ünnepekre, de aki családban él a Bakok közül, annak minden segítséget megadnak a szerettei. Jóval erősebb vagy fizikailag és lelkileg is, mint az előző hetekben bár mikor, így lesz elég energiád ahhoz, hogy az előkészületeket is flottul megszervezd.

Vízöntő (01.21 – 02.19) - Az előző hetekben a Vízöntőnek nagyon kemény időszaka volt, elsősorban ez a munkájára értendő. Még erre a hétre is jut sajnos neked a teendőkből, ezért a hét utolsó napjaiora eléggé elcsigázott leszel. Adj magadnak legalább egy napot – a vasánapot -, amikor nem csinálsz semmit, ha ez lehetséges, ezzel új erőre tudsz kapni és belevágni a nagytakarításba, bevásárlásba, a sütés – főzésről nem is beszélve. Semmi esetre se maradj ki azonabn a munkahelyi, baráti összejövetelkből, hiszen nem csak számítanak rád, de neked magadnak is óriási feltöltést jelenthetnek ezek az órák.

Halak (02.20 – 03.20) - Talán a Halak jegyében születettek lesznek azok, akik e hét végén azzal dőlhetnek majd hátra, hogy a világon minden feladatukat megoldották és elvégezték, ami erre az évre elő volt irányozva. Nagyon jól osztottad be az idődet, fel tudtál állítani egy megfelelő fontossági sorrendet, ezért ha maradt is még munkád a napokra, azzal fél kézzel elbánsz. Most ezen a héten már koncentrálj minden erőddel a párodra és családodra, ha pedig egyedülálló Halak vagy, akkor a hét végén kiváló alkalmad kínálkozik, hogy tégy valamit azért, az ünnepeket már ne töltsd egymagad.

Mondja el a véleményét nekünk itt!
{fcomment}

 

  
Ezt már olvasta?Bezárás